[4] Jungle (offline)

egy 32 ves fi s itt lakik: Pest / Szada

4966 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4072 kreditet gyjttt

2010 October
12:35 DotA2
A Valve hivatalosan is bejelentette, amit dots krkben mr rgta rebesgettek, kszl a DotA msodik rsze, Source motor alatt egy teljesen klnll jtkknt fog megjelenni 2011 krnykn!

Az eddigi legnagyobb htrnya taln az lehetett a jtknak, hogy "csupn" egy mod volt, egy trkp, amit a Warcraft 3 jtka al kellett letlteni. Ez egyrszt akadlyozta az e-sportknt val terjedst, msrszt sokak nehezmnyeztk az "sdi" grafikt s kezelfelletet, ami a Warcraft 3 korbl kvetkezett. Nem vletlen viszont, hogy a DotA jtklmnyt megprbltk tmenteni ms jtkokba is (League of Legends, Heroes of Newerth), melyek mr sok olyan jtkost is szereztek maguk mg, akik a DotAt nem prbltk volna ki taln soha. Mindekzben a DotA jabb s jabb trkpeinek ksztje IceFrog a munklatai kzben krlbell egy ve elkezdett dolgozni egy "titkos" projekten a Valve alatt.Most viszont megtrtnt a hivatalos bejelents a gameinformer oldaln, a legfontosabb hr taln az, hogy tviszik a teljes palettt az j rszbe, az sszes hs s az sszes trgy megmarad. Az j modellek kialaktsakor, az j hangfelvtelek ksztsekor megprblnak arra figyelni, hogy a jtkosok gyorsan felismerjk rgi kedvenceiket. Termszetesen megprbljk a jtklmnyt is tovbb csiszolni, gy ms jtkok pldjt kvetve elltjk a jtkot egy matchmaking rendszerrel is, ami nyomonkveti mind az egynek, mind a rendszeresen egytt jtsz csapatok teljestmnyt, hogy mindik a lehet legmegfelelbb ellenfelek ellen kerljenek ssze. gy taln elkerlhetik a DotA egyik legnagyobb problmjaknt szmon tartott kezdkkel szembeni kifejezetten ellensges lgkrt is (aminek az volt oka elssorban az, hogy halad vagy magasabb szint jtkosokban egy gyengn teljest jtkos sokszor leletheti magt a msik csapattal, gy rengeteg jutalom aranyhoz juttatva ket, ami gyakorlatilag rosszabb, mintha egy jtkossal kevesebb volna a csapatban).n nagyon kivncsi vagyok, hogy mi sl ki belle, br a Warcraft 3 alatt fut DotA-t nehz lesz elhagyni. A legnagyobb flelmem a gpigny, amirl eddig mg nem esett sz, viszont az nem tl bztat, hogy sok bartom gpt egy izmosabb varzslatokban gazdag 5v5 teamfight is meg tudja fektetni pr msodpercre, ami akr a csata kimenetelt is eldntheti.
Mindenesetre azt nem lehet mondani, hogy nehz lesz kivrni a 2011-et a DotA rajongknak, hisz az eredeti jtkrl a bejelents ellenre sem feledkezett meg IceFrog, a legjabb verzi (6.69) ngy napja jtt ki s fejleszti blog alapjn a 6.70 sincs mr messze.

(egyenlre kapcsold jtknak mg a War3-at adtam meg, azrt remlem idvel kap sajt dobozt is az oldalon a DotA2 :))
Warcraft III: The Frozen Throne 2 komment

[4] Jungle
Oct 16., Saturday 21:17 #2
Ht az gretek szerint megprbljk elrni, hogy a rgi dota jtkosok rgn felismerjk s megfelelen hasznlni tudjk a hsket..

Aztn majd lehet a valve leszerzdteti Basshuntert egy j szmra, j marketing dnts volna
Vi sitter hr i venten och spelar lite DotA.
Oct 15., Friday 15:27 #1
A nagy krds az, hogy az eddigi jtkosoknak mennyiben kell jratanulniuk a rgi szablyokat s taktikkat a "DotA: Source"-ban, s mivel fog tbbet nyjtani a 2, mint mondjuk a HoN. Meg hogy errl is rnak-e majd dalt: KATT! :
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Jungle
Vi sitter hr i venten och spelar lite DotA.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Retro, Szerepjtk, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...
XBOX Live
Warcraft III: The Frozen Throne adatlap
12 v felettieknek Tindzsereknek
Kiad: Blizzard Entertainment
Fejleszt: Blizzard Entertainment
Megjelens: 2003. Jul 03.
Kategria: Stratgia
Online jtkmd: Van

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 65.2 (10 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba