[26] Lothar (offline)

Kertitrpe

egy 33 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Kecskemt

4615 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 60059 kreditet gyjttt

2010 oktber
21:07 Mod Post#5 – Dragon Age
Kapott kiegsztket szp szmmal, igaz. De vannak dolgok, amiket csak a kzssg adhat.
A Dragon Age is azon jtkok kz tartozik, amit klnsen ajnlott PC-n jtszani... ha van r md. Szebb grafika, taktikai nzet, magyar felirat, s persze a tma trgya, a modok.

Alkalmazsuk egyszer. A dazip formtumakat a jtk bin_ship mappban tallhat daupdater.exe-vel lehet lesteni, a tbbit pedig msolni kell (hogy hova, azt a mod lapjn megtalljtok – lt. mindet ugyanoda). Az emltett modok (ismt) a Nexus-nak hla trtek felsznre, ksznet nekik!

Base Chest

A Return to Ostagar DLC tulajdonosai nem veszik nagy hasznt, de mindenki ms igen. Profn, de egy egyszer trol ldrl van sz a pihen tborban. Mr a jtk kzepe fel felhalmozdik annyi szerels, ami jformn csak a htizskban foglalja a sz szerint drga helyet.

Character Respecialization

Be kell egyltaln mutatni? RPG jtkosok krben mr szinte alapfelszerels. A biztonsg kedvrt: lehetsg arra, hogy a nehezen megszerzett pontjainkat jra eloszthassuk.

Forced DeathblowA kivgzsek a csatk dramaturgiai cscspontjai. Kr, hogy olyan ritkk. A vrre szomjaz szerepjtkosok azonban most megkapjk a magukt. zls szerint ngy klnbz kiszerelsben lehet letlteni. Szemlyes kedvencem a megalkot ltal is ajnlott Lieutenant Plus, ami a srga s piros nev grk legyrst garantltan ltvnyoss teszi... mr amennyiben a gyilkos csaps kzelharci termszet.

Dragon Age RedesignedAmbicizus, nagyszabs grafikai projekt. Az sszes fontosabb szerepl arct rszletgazdagabb, szebb, esetenknt szexisebb kivitelre cserli le. Nem csak a megvalsts, a felhozatal is bmulatos: natr jobb felbontssal, httrirodalomhoz idomul, valamint a ma ni szexszimblumaira hajaz vltozat is telepthet. A letlts kivtelesen a BioWare frumn elrhet csak.

Expanded ShapeshiftingImdom! A Neverwinter szriban az alakvlt volt a kedvenc kasztom, a Dragon Age viszont csalds volt ilyen szempontbl. Sokkal inkbb csak egy alternatva a szorult helyzetekben, mintsem egy teljes rtk specializci. Ez a mod sszesen hsz (!) j fellthet formt ajnl, mghozz profi elgondolsban. Egyfell remek tlet az, hogy nem csak spell pontokkal szerezhetek meg, hanem gy is, ha adott fajbl meglnk X szm egyedet. Msfell pedig minden forma sok-sok egyedi S autentikus kpessget kapott (nem csak kett-hrmat, mint a medve vagy pk forma). Csak hogy az rdekesebbeket emeljem ki: mobok elsprse entknt, fldre tepers s eszetlen kaszabols vrfarkas brben, gyjtogats tbb zben tz elementlknt, s persze az elmaradhatatlan srknyforma, fiktl a felntt szpsgig. Mindegyikk egyedi, s sz mi sz, preczen balanszolt tulajdonsgokkal br. Egyszeren zsenilis. Aki hozzm hasonlan csak erre ptve szeretne karaktert fejleszteni, azoknak egy j tancs: a Magic az egyetlen attribtum, amire gyrni kell.

Madd Gift Guide + Gift Guide Awakening

Az ajndkok jk, a maximalistk viszont szeretnk kihozni bellk a legtbbet. Az esetkben ezek hasznlata valsznleg eddig gy nzett ki: ha nem tudja, hogy melyik karakternek a legidelisabb, akkor ment, ajndkoz, s ha nem elg j az eredmny, akkor betlti a rgi mentst. Felesleges tortra. Az els mod az alapjtkhoz, a msodik az Awakening-hez nyjt tmutatst az ajndkokat illeten.

No Helmet Hack

Ha mr annyit tettnk annak rdekben, hogy a karakterek arca szebb s kidolgozottabb legyen, akkor j lenne ltni is azokat. Egyszer, de nagyszer kozmetikai mod: eltnteti a sapkkat.

Personal Annoyance Remover

Nem vagyok az egyedli, aki azt mondja: az aurk baromi zavarak. A jtk vge fel ftyolos narancs, kk meg piros krk cseszik el az egsz szn- s ltvnyvilgot. Le velk!

Unlock Specializations

Megszerezted mr az sszes specializcit, de azta jrateleptetted a jtkot s nincs meg a rgi mentsed? Semmi gond! Az sszes Dragon Age: Origins specializci elrhet a moddal.

Universal Dye Kitde sznfolt a felszerelsek tern. Egy festkes szett, amivel egsz ruhkat, pnclokat s fegyvereket lehet zls szerint pinglni. Elre rgztett sznek, kzssg ltal alkotott sznkombincik, valamint grtisznak egy mobilis rna cserl moty. Egyszeren kezelhet, a mgusok pedig biztosan rtkelni fogjk (ha mr nem sikerlt a nekik val kpenyekbl olyan sokat kszteni, mint pl. nehz pnclokbl).

s ez persze nem minden, a Nexus lapjn akad mg bven. Ha mst nem, rdemes legalbb a Top 100-as listt tfutni, ahol pldul rmiszten j helyezst rt el a szaftos szexjeleneteket garantl mod, vagy szmos j pncl s fegyver. Ergo van mg mibl csemegzni ezen fell is. J szrakozst!
Dragon Age: Origins 4 komment

okt 26., kedd 0:08 #4
Elre is kszi az iromnyt, karcsony krnykn mg vissza fogom keresni, amikor vgre nekem is lesz Dragon Aget elbr PC-m. : )
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[17] dpb
okt 24., vasrnap 17:58 #3
Vlasz John Smith (#2) zenetre
tudom, es hulyesegnek is tartom. pedig szerintem ezekert eleg sokan fizetnenek...
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
okt 23., szombat 8:48 #2
Vlasz dpb (#1) zenetre
Ht, boxra nem fogod megkapni. A modok a PC elnyei.

(n pl. a mai jtszok olyan, 10 vnl idsebb jtkkal, amelyhez rendszeresen, szinte havonta jelennek meg fejlesztsek, rajongk ltal ksztve.)
[17] dpb
okt 08., pntek 22:26 #1
ezek rohadt jok!! xboxra is akarok ilyeneket. az Expanded Shapeshifting a legjobb.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
Lothar
Fraggen und fraggen lassen.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Hember pts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(online)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Vega
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
BW
(offline)
Yip Man
(offline)
Livingbox
(offline)
sepsta75
(offline)
scott
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
lamann
(offline)
siklara
(offline)
lemen10
(offline)
Dragon Age: Origins adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Activision
Fejleszt: Bioware
Megjelens: 2009. nov 05.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
- Gigszi tartalom
- Profi prezentci
- Addiktv jtkmenet
- Nagybets HANGULAT
- Klasszikus RPG mai kntsben
Ami nem tetszett
- Nincs multiplayer
- Kisebb irnytsi gondok
Olvasi rtkels: 29,7 (26 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

67 | [Teszt] Dragon Age: Origins

Mit is szeretnk egy RPG-ben? A sztorit, a karaktereket, a fejlesztst, a felszerelseket, a prbeszdeket, az jrajtszhatsgot. Mr persze akkor, ha ezek jl vannak megvalstva - vajon a Dragon Age: Origins esetben mi a helyzet? Tesztnkbl kiderl.

11 | Dragon Age: Ultimate Edition

A jelek szerint a Dragon Age: Origins is megkapja a maga jl megrdemelt gyjtemnyes kiadst a msodik epizd 2011-re datlt megjelense eltt.

22 | Dragon Age: Origins - Awakening bejelents

A dleltt folyamn mr volt egy Dragon Age: Origins hrnk, s gy alakult, hogy dlutnra is jutott egy, mghozz nem is kicsi: jn az els nagyobb expanzi, az Awakening.

21 | Csszik a Dragon Age: Origins DLC

Eredetileg ma debtlt volna a Dragon Age: Origins harmadik kiegsztje, a Return to Ostagar, a BioWare ma azonban bejelentette, hogy csszik a DLC. Szerencsre nem sokat.

5 | Dragon Age: a legjabb DLC

A BioWare a kzelmltban azt nyilatkozta, hogy kt vre elegend letlthet tartalmat traztak be a Dragon Age: Origins-hez - ennek tkrben nem meglep, hogy ma bejelentettk a legjabbat.

26 | Dragon Age - ltvnygazdag trailer

Egy hnap sincs mr htra a BioWare fle Dragon Age: Origins megjelensig, ppen ezrt jabb ltvnyos, s egyben intro gyans elzetessel jelentkezik a szerepjtk.

13 | Dragon Age gameplay videk

Az IGN jvoltbl nhny jabb gameplay vide rkezett a Dragon Age-bl, melynek megjelensre mr nem is kell oly sokat vrni. A fantasy RPG novemberben debtl.

6 | Dragon Age - Inon Zur szlltja a zent

A djnyertes zeneszerz, Inon Zur felel majd a novemberben megjelen Dragon Age: Origins zenei alfestseirt, melyeket a hten mutatnak majd be.

11 | Dragon Age - Leilana akciban

Egyre kzelebb a Dragon Age szi megjelense, az elzetes videk pedig tovbbra sem sznetelnek. Ezttal Leliana, a kardokkal is jl bn hlgyemny mutatkozik be.

34 | Dragon Age: 120 rnyi tartalom

Legalbb 120 rnyi jtkidt tartogat a Dragon Age: Origins a vsrlk szmra, Ray Muzyka, a fejlesztsrt felels BioWare vezetjnek nyilatkozata szerint.

21 | [GSC] Dragon Age: Origins - vrosnzben

jabb Dragon Age: Origins ltnivalkkal s videval jelentkezett a BioWare: az elzetes anyagok a jtkban szerepl Haven vrost hivatottak bemutatni.

4 | [GSC] Dragon Age Origins kpcsokor

Az Electronic Arts s a BioWare jvoltbl a Gamescom-os trailer utn egy nagy csokorra val friss ltnival is rkezett az sszel megjelen Dragon Age Origins-bl

24 | [GSC] Dragon Age - Gamescom Trailer

Az E3 utn a Gamescom alkalmbl is friss trailerrel jelentkezik a Dragon Age: Origins, b kt perces terjedelemben. A BioWare fle szerepjtk sszel mutatkozik be.

21 | Csszik a Dragon Age: Origins

A BioWare a kezdeti tagadst kveten vgl a napokban megerstette azon hresztelseket, melyek szerint a Dragon Age: Origins megjelensre a vrtl ksbb fog csak sor kerlni.

34 | Dragon Age - bemutatkozik a trpk vrosa

A trpk fldalatti vrost, Orzammar-t hivatottak bemutatni a legjabb Dragon Age: Origins ltnivalk. A BioWare fantasy szerepjtka sszel rkezik.

12 | Dragon Age - gameplay videk

A San Diego-i Comic Con Dragon Age fronton is szolglt jdonsgokkal: az sszel rkez fantasy szerepjtkbl tbb gameplay vide is napvilgot ltott.

11 | Dragon Age: ilyen lesz a gyjti vltozat

Az sszel megjelen Dragon Age: Origins sem marad gyjti vltozat nlkl, az sszes platformra megjelenik a klnleges kiads. Most belenzhetnk a csomagba.

39 | Dragon Age gpignyek

Sikeres E3-as bemutatkozson van tl a BioWare ltal jegyzett Dragon Age: Origins, melynek gpignyeirl rntotta le a leplet a fejlesztstdi. A fantasy szerepjtk sszel rkezik.

15 | [E3] Dragon Age debt trailer

A BioWare sem marad ki az E3-mas forgatagbl: a stdi a Dragon Age-dzsel a PC platformhoz, s klasszikus high fantasy-hez tr vissza - a debt trailer tanulsga szerint ltvnyosan.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba