[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4777 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 119746 kreditet gyjttt

2010 October
18:47 Castlevania : Lords Of Shadow
ljnk szrnyeket mert az j, de azrt mentsk meg a vilgot is...
Hogyan legyen egy jtk next-gen bootja sikeres? Vgy egy God Of War alapot, egy csipetnyi Dante’s Inferno szsz egy kis Darksiders feltttel s bolondtsuk meg mindezt Prince of Persia-val. Igen ennyi kell, hogy egy remek fogst tlaljunk a jtkosok szmra. Kell hozz nmi kreativits is, de az persze mindenhez. A Castlevania Lords Of Shadow is ilyen mdon kszlt el, frissen. Tbb elemet vlnk benne flfedezni, ahogyan erre rjhetettek, de krdem n baj ez? Abszolt nem. Ha jl mert a rgmlt termkeibl akkor mg igenis lehet j anyag.
Rendhagy mdon most nem Drakula 79. reinkarncijval kell megkzdennk, hanem egy teljesen j trtneti vonalon kell vgigmennnk. Br a nv adsnl egy kicsit visszanyltak a srcok a rgmltba ez lehet a rajongk miatt, de az tlet hinya miatt is. Gabriel Belmont (akinek kze nincs az elz Belmontokhoz)ki tagja a Fny Testvrisgnek (enyhn kultikus) elindul, hogy megmentse halott szerelmt (Dante Pokla valaki?) s a vilgot is ha mr gyis ott van. Ha mr itt tartunk arcra kikptt Prince Of Perzsia az j rszbl. Az alap mese megvan minden ms ezen trtnet kr pl, megjegyzem nagyon jl. A cl olyan hatalomra szert tenni amivel megmenthetjk szerelmnket s visszahozhatjuk a fnyt a vilgunkba. Nem hanyagolhat a love story hiszen anlkl ma mr semmi sem r semmit. Viszont itt legalbb nincsen az a szoksos nyavalygs ami a hasonl trtnettel rendelkez termkekben megtallhat. Egyszval kvethet, trezhet s minden tekintetben remekl kidolgozott esemnysorozatrl beszlhetnk.

A jtkot a trtnet mellett a mess grafika is sznesti. Egyszeren nincs benne kivetnival, pedig kerestem. Jl nz ki, st kivlan. Rszletes karakterdizjn, remekl brzolt krnyezet, les kp s iszonyat ltvny. Ezek jellemzik a vizulis elemeket. Gabriel mozgsa nem akadozik, nem darabos folyamatos s szp. Mg mszs kzben is egyszeren j nzni. Emlksznk mg az Assassin’s Creed-ekben mennyire rltnk a hihetetlenl kidolgozott mozgsnak, ht ezt itt is megkapjuk. Az ellenfelek vltozatosak s nem elhanyagoltak. Azt kell mondjam, hogy a kpi vilg mr-mr tkletes. Csak, hogy termszetesen ott van egy „de” szcska. Ez azrt kerl bele a kpbe, mert framerate hibkkal kzd nha a jtk. No nem mindig csak egy-egy durvbb vide alatt pici beakadhat. Ez lehet sosem kvetkezik be, lehet ktszer egyms utn vagy csak minden tzedik alkalommal. Egyszval jelen van. A szp krnyezet miatt n negatvumknt emltenm a fix kamert. Az emberben annyira benne lenne, hogy krlnzzen a mess tjakon, de sajnos erre nincs lehetsgnk.
A hang effekt tlagosak nincs kiemelked tulajdonsga ezen a tren. Viszont a zene az egy akkora God Of War lops, hogy ha ennl nagyobb lenne akkor mr Kratosnak kne tncolnia a tltkpernyn. Az egyik boss harc alatt hallottam meg kristlytisztn azt a ritmust s szimfnit amit a hbor istene alatt is megszoktam. Elszr nem hittem a flemnek, de jra betltttem a plyt s elfogott egy rmteli s szgyenteljes rzs is. Vannak egyedi elemek ezen a tren, de inkbb egy j msolat. Az mr megint ms krds, hogy remekl passzol ez a zene a jtkba, teht nincs is semmi gond azzal, hogy valami mskppen szlna mint ahogy kne. A szinkron hangok kzl egyet mindenkppen meg kell emlteni. Egyik segtnk s a narrtorunk is egyben Jean-Luc Picard kapitnyt alakt Sir Patrick Stewart, kinek hangjt a mg nlam is fiatalabb az X-Men filmekbl s jtkokbl ismerhetik. Nos egy olyan szinten j vlaszts volt, hogy kromkodni tmadt kedvem rmmben amikor meghallottam ki szl hozzm. A tovbbi angol hangok rendben vannak. tlagosnl jobb sznszi jtk jellemzi s remek kevers ugyanis egy pillanatnyit sem csszik.

Most, hogy a technikai rszt sikerlt elolvasnotok vgre elrkeztnk a harchoz, platformhoz s egyb jtklmnyt nyjt funkcikhoz. Kezdjk akkor rgtn a harccal. Rengeteg pozitvum s negatvum van benne. Kezdjk a jval. Hihetetlen precz harcrendszerrel rendelkezik a jtk megmondom szintn meglepdtem a kidolgozottsgn. Vannak klnbz kombk, kpessgek melyeket ssze kombinlval egy igazi kis harci gpezett vlhatnnk. A „de” megint bekerlt a jelensgbe. Ugyanis vesszk a hihetetlen ers kombkat, de nagyon ritkn tudjuk elengedni magunkat, hogy na akkor most megmutatom nektek, hogy ers vagyok. Minden egyes kis harcot hihetetlen figyelemmel kell ksrni. A msik negatvum, hogy olyan mintha nem is tnnk az ellenfelet. Egyszer csak meghal. Az ltalam darlnak elnevezett komb, amikor sszevisszaprgeti Gabriel vertiklisan a lncot olyan szinten semmit nem r, hogy inkbb az X-el tgets s kitrs bizonyult eredmnyesnek. Az meg msik mikor elkezdennk egy nagyobb hangvtel pofnvgsi esemnysorozatot a harmadik mozdulatnl tuti kzbeszl ez ellenfl egy igen olcs arcon legyintssel s gy a kombincis tmadsunkat kezdhetnnk elrl. Ezeket a tmadsokat egybknt az ellenfelek legyzsrt jr tapasztalatpontokbl vsrolhatjuk meg. Az elejn jutnyos ron jutunk egyszerbbek, m ksbb igen borsos rat kr rtk a jtk.A gond, hogy egyszeren nem rezni a lncban az ert. Tulajdonkppen egy macskval is hadonszhatna a fi nmi plusz effekttel. Nem tnne fel senkinek. Ltvnyos a harc s kemny, de oda kell figyelni mit csinlunk. Ezeket lehet negatvumnak s pozitvumnak is felfogni. Mindenki maga dnt. Lesz akinek nem tetszik s lesz aki kln odalesz ezrt kihvsrt.

A nehzsgi szint krlbell Ninja Gaiden nha, de ha elkapjuk a ritmust akkor knnyebb vlik. A fejlesztsek nem rezhetek igazn, mivel ahogy mi ersdnk gy gyrjk magukat hozznk az ellenfelek is. A boss harcok ellenben olyan szinten ltvnyosak s kellemesek, hogy aki ennl jobbat tud az tegye is meg ne csak mondja. Hihetetlenl eltallt balansz van a fellenfeleknl. Kln lvezet visszatrni hozzjuk miutn mg ersebbek lettnk.
A kamera nha zavar lehet egy-egy boss harcnl, de amgy teljesen rendben van. A harcok tbbsgnl nem jelenik meg zavar tnyezknt.
A kombk mellett van neknk mgink is. Az egyik gygyt mikzben szeletelnk a msik pedig eszmletlen ervel toldja meg a lncunk hatalmt. Mindkett hasznos s hasznlatuk stratgiai lehetsgeket eredmnyez. Ezeket az ellenflbl kiml energiagmbkkel tlthetjk jra harc kzben. rdemes jl kzdeni ugyanis ha nem rnek hozznk betltdik a fkusz csk s minden egyes tssel kapunk ilyen gmbket. Ehhez persze el kell kapni a jtk ritmust. A mgia s leter cskunkat a jtk sorn megtallhat kis kristlydarabokkal nvelhetjk. 5 darab megtallsa esetn az adott mgia vagy leter csk n. rdemes teht visszamenni a korbbi kldetsekhez s keresglni. Kln rdessg, hogy lehet ugrlni a plyk s a nehzsgi szintek kztt. Brmikor visszamehetnk egy kldetshez ha elhagytunk egy fegyver fejlesztst vagy egy kristlyt. Ezeket a jtk miutn megcsinltunk egy kldetst kzli is velnk. Megmutatja mit hagytunk ott a plyn. Persze egyes elemekhez szksg van nmi fejlesztsre.

Nos az ugra-bugra mszka. Ht ezen a tren a fix kamera olyan szinten zavar, hogy elmondani nem lehet. Nem mindig, csak akkor amikor ppen nincsen kedve nzetet vltani s rtetlenkedve llunk a megoldst keresve. Ami persze egyszer mint a raklap, de hls ksznet az egyhelyben vesztegel kamernak percekig lehet vrni a megvilgosodsra. Ezek mellett tallkozunk mg csapdkkal s fejtrkkel. Az utbbiak krlbell annyiban tesznek eleget a nevknek, hogy vannak. Megoldsuk olyan egyszer, hogy egy nem homo sapiensknt szmon tartott llny s gond nlkl meg tudn oldani a feladatot. Azrt persze j, hogy ott vannak mert ettl mg rdekesek, de klnsebb agytornt nem ignyelnek.

Nlam a jtk kap egy ers 7 pontot. Kritikus s szigor vagyok a jtkkal. Az aprbb hibk alig rezhetek, de amint elkezdnk bosszankodni az valamelyik kisebb aprbb problma miatt trtnik. n negatvumknt hoznm fl a kamert s nhol idegesten nehz harcot mg a legknnyebb fokozaton is. Aprbb hibk vannak csak a jtkban melyek kicsit megakasztjk a folyamatos jtkmenetet. Ezektl eltekintve egy kivl kaland vr minden olyan jtkosra aki elktelezi magt a sttsg urai mellett. Aki kihvst keres az tall, de tlagos jtkosok mint j magam nha kszkdni fognak a nehzsggel, noha nem is sokat, de a jtk nem stagalopp.
Castlevania: Lords of Shadow 52 komment

sszesen: 52 [1-50]
1 | 2
[10] Daniel San
Oct 12., Tuesday 17:26 #52
Vlasz aya (#45) zenetre
Mekkora szar ez a lemezcserlgets...
[40] Rewmac
Oct 11., Monday 18:29 #51
Vlasz chrss (#50) zenetre
Nem tudom nekem volt olyan, hogy idztem s lefagyott 15 msodpercre mert sokan voltak a kpernyn s hasonlk.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[18] chrss
Oct 11., Monday 11:35 #50
Vlasz Ghz (#49) zenetre
+1 simn nem tudom n sem letenni

vsync problma sehol s nem nem is szaggat pedig nem mai boxom van (lassan 3 ves)
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
moderator Ghz
Oct 11., Monday 9:57 #49
Vlasz FooLman (#44) zenetre
Semmilyen V-synch problma nincsen. Nekem nem szaggat a jtk mg sohasem esett le az FPS sehol sem, mg soha nem akadt meg semmilyen vide. Lehet az is szmt, hogy milyen boxa van az embernek. Valban zavar egy kicsit a lemez csere de amgy majdnem hibtlan a cucc....
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[18] Rince
Oct 10., Sunday 11:32 #48
Vlasz aya (#47) zenetre
Majd ha nagyon-nagyon olcso lesz talan teszek vele egy probat.
How 'bout them Cowboys?
[28] aya
Oct 10., Sunday 11:13 #47
Vlasz Rince (#46) zenetre
Ennek ellenre j a jtk, st, elfogultsgom mellett is jogos a 8.5-9.5 pontos nemzetkzi rtkels.
A legtbb mai jtk ennek a tartalomnak a felt sem nyjtja.
A Dante inferno-t pl. 6 ra alatt toltam vgig.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[18] Rince
Oct 10., Sunday 10:57 #46
Szamomra olyannyira idegesito volt a fix kamera es, hogy az ellenfelek fele kilogott a kepbol, hogy nalam mar ezen elhasalt a jatek. Nem ertem, ezt a jatekot nem tesztelte senki, hogy ez nem tunt fel nekik...? o.O
How 'bout them Cowboys?
[28] aya
Oct 10., Sunday 10:40 #45
Vlasz Doom (#43) zenetre
Fel van msolva a hdd-re.
jabb elg nagy hiba:
Azt grtk ha installlva van mindkt disk akkor elg egy lemez az egsz jtkhoz.
7. fejezet utn insert disk 2, ha j cuccot kapok s visszamegyek egy korbbi plyra insert disk 1
Nem szvesen cserlgetem a collector's lemezeket.
Este updtelek a tmban.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[11] FooLman
Oct 10., Sunday 10:04 #44
Vlasz Kazama (#42) zenetre
VSync? eddig pont azt olvastam, hogy vsync problma legalbb nincs. A demban nem ltszott... Mrpedig nlam az kizr ok, ha bevg a raszter...
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
[54] Doom
Oct 10., Sunday 8:53 #43
A szaggats-akadsrl - gondolom most a 360 verzirl volt sz, a krds az lenne hogy lemezrl jtszottad (jtszotttok) vagy felmsoltad merevlemezre?
[11] Kazama
Oct 09., Saturday 23:18 #42
Egyik verzi sem szaggat! Nha leeseik az fps, de semmit nem befolysolja a jtkmenetet. PS3 volt a f platform, gy ott kicsit jobban sikerlt a jtk, de olyan minimlis a klnbsg, hogy nem kell vele foglalkozni. Az IGN 0.5 ponttal adott tbbet a PS3 verzi grafikai rtkelsnl, mivel az X360 verzinl fps s vsync problmk vannak. De ellenplda a napokban megjelent Enslaved ahol fordtott a helyzet, ott X360-on jobb egy hangyaf@sznyit az fps,... Akinek mindkt gpe van az egyiket erre a msikat arra vegye meg.
[34] Laza
Oct 09., Saturday 22:27 #41
Vlasz Kencsu (#1) zenetre
Mirt lenne "Assassin's Creed"-es? A Castlevnik sohasem voltak olyanok
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[18] Red13
Oct 09., Saturday 22:05 #40
Hogy a szaggatshoz hozzszljak, nekem a legelejn, amikor megtmadtk a falut a vrfarkasok lassult be, majd az utna lv viden akadt ktszer j nagyot, azutn semmi. Nagyon ritkn rezhet volt, hogy belassul a jtk, de elhanyagolhat. Az Enslaved ennl sokkal durvbb volt.

Zenket sajnlom, ugyan nagyon jra sikeredtek, s tnyleg tiszta GoW utnrzs, de milyen j lett volna kaszabolni a vmprokat a Vampire Killer-e, vagy a mocsok csontvzakat a Heart of Fire-re. Egy minijtk alatt ugyan megszlalnak, de az lszar.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[62] casper007
Oct 09., Saturday 21:40 #39
Vlasz Rewmac (#37) zenetre
A msodik fejezetben nyomt sem ltom mg lassulsnak, ez j. Mit mondjak, alakulgat a jtk, a jgtitnos kzdelem egszen j volt, ha nem is a jtkmenet, de a mretek miatt mindenkpp. s valban hossz jtkidre szmthatok, kb.kt s fl ra alatt nem rtem a msodik fejezet vgre. A helysznek vltozatosak, piros pont, remlem, ez a felfogs vgigksr a kalandon.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[7] SunDragon
Oct 09., Saturday 14:42 #38
Van h lelassul a jtk, mondjuk elg gyakran De engem eddig nem zavart
Szerintem az a legnagyobb kirly, aki nmagn tud uralkodni!
[40] Rewmac
Oct 09., Saturday 10:49 #37
Vlasz dreampage (#36) zenetre
A gond, hogy minl elrbb tartasz a jtkban annl szembetnbb lesz.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[111] dreampage
Oct 08., Friday 22:12 #36
Vlasz zaz (#24) zenetre
"15FPS at certain points is something we never like to see in-game"
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[28] aya
Oct 08., Friday 15:32 #35
KATT!

Csabirs kiszrta, reggel mg nem volt ott.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[40] Rewmac
Oct 08., Friday 13:01 #34
Vlasz zaz (#31) zenetre
Kt dolog lehetsges. Nagyon az elejn vagy mg vagy baromira nem azzal foglalkozol hanem jtszol nem pedig mrvel lsz a gp eltt De az elejn tnyleg nincs, ksbb rezhetbb lesz.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[61] Invi
Oct 08., Friday 12:10 #33
Vlasz aya (#23) zenetre
Ezt jo a te szadbol hallani...
[28] aya
Oct 08., Friday 10:46 #32
A game.co szerint trltk a pal-os gyjti kiadst!!!!!!
Twitteren irtk. Baz.....
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[73] zaz
Oct 08., Friday 10:26 #31
Vlasz Sunny0402 (#26) zenetre
Igen cinikus akartam lenni
Amgy az a pon hogy jtk alatt engem tnyleg nem zavar! De tnyleg! Holott a low fps engem is idegest. Nem tudom mirt van ez.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[28] aya
Oct 08., Friday 10:14 #30
J a jtk, de mr szervezem az j soundtrack-et 360 al.
Minden plyhoz valami tradicinlis rgi Castlevania zent rakok, gy mr tkletes lesz.
Rengeteg kihivs, s feladat van a jtkban, direkt knight fokozatban kezdtem, hogy sokig kitartson.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[40] Rewmac
Oct 08., Friday 10:12 #29
Vlasz zaz (#24) zenetre
Mondjuk te a msodik chapterben vagy ott mg nem is
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[15] Sunny0402
Oct 08., Friday 10:10 #28
Vlasz zaz (#25) zenetre
Nem akartam bunk lenni, ne gy vedd a hozzszlsom
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[17] dpb
Oct 08., Friday 10:05 #27
es amugy akk mivan, ha szaggat? ha? attl mg a jatek kurvajo...
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[15] Sunny0402
Oct 08., Friday 10:01 #26
Vlasz zaz (#24) zenetre
Tnyleg nem rosszbl rom, de nem tudom mskppen kifejezni magam, szval most direkt akartl hlyt csinlni magadbl?
Mrmint "nincs szaggats" s belinkeled a videt amin tlag 16-20 fps-el fut a jtk, nyilvn nekik is "gyengtett" Xboxuk van
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[73] zaz
Oct 08., Friday 9:55 #25
Vlasz Sunny0402 (#12) zenetre
Lehet ,hogy neked egy gyengtett xboxod van
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Oct 08., Friday 9:50 #24
Vlasz sQr (#6) zenetre
Nincs szaggats (legalbbis zavar)
Egyszer nem akasztotta meg a jtkmenetet nlam.
face off video:
KATT!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[28] aya
Oct 08., Friday 9:12 #23
Vlasz Invi (#21) zenetre
Zeneileg nem Castlevania a jtk, a tbbi rendben van, szavatossg oks, s ott van mg a trials is, amit nem knny egy kt plyn megcsinlni.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
Oct 08., Friday 9:12 #22
Vlasz Ghz (#16) zenetre
Szaggat, nem kevsszer, szinte folyamatosan. Sajnos engem is irritlnak a framerate problmk, gy ezt a jtkot sem tudtam sokig lvezni. Kicsit beteg az engine.
M52TUB28
[61] Invi
Oct 08., Friday 9:03 #21
Innen hinyzik valami: "de amint elkezdnk bosszankodni az valamelyik kisebb aprbb problma trtnik" -miatt?!

n mg nem estem neki, csak az uts bekezdsedet olvastam el, ami megint megerstett abban, hogy j vtel volt.
[28] aya
Oct 08., Friday 8:59 #20
Vlasz Sunny0402 (#19) zenetre
Egyforma a kett.... onnan tudom hogy van foruma is annak ahonnan ez a video jtt.

Grafika illetve fps tekintetben egyforma a kt gpen.
A ps3 verzi 12.9gb a x360-as 2 dvd ~14gb
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[15] Sunny0402
Oct 08., Friday 8:54 #19
Vlasz aya (#18) zenetre
Errl van sz s ahogy mondtam a 360as verzi szarabbul fut.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[28] aya
Oct 08., Friday 5:57 #18
Csak nektek csak itt:

KATT!
PS4, XONE Switch , mega pc :)
moderator Ghz
Oct 08., Friday 2:08 #17
A jtk meg isten, simn epic cucc!
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
moderator Ghz
Oct 08., Friday 2:07 #16
Srcok sunnyival ne vitatkozzatok, nem nagyon rt hozz, mivel pc-n ntt fel s ht neki minden jtk, akadozik meg szaggat... Nem kell vele foglalkozni, marad ki a jbl.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[40] Rewmac
Oct 08., Friday 0:43 #15
Vlasz Sunny0402 (#12) zenetre
Mi van? s az mit jelent? Nzd technikai adatokkal lehet szrzni, de a demo szar volt ahogy volt itt ilyen nincs. n nem lk le s szmolom az FPS-eket hanem jtszom. Mindaddig nekem semmit mond egy tach data amg nem lk le s prblom ki. FPS ide vagy oda azzal nincsen gond.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Oct 07., Thursday 23:44 #14
Vlasz Sunny0402 (#12) zenetre
n anno x360 debug verzival jtszottam a faleveles-erds-pkos plyn. Az garantltan nem 20 FPS-el ment, hanem sokkal simbban.
"This is our time to medicate..."
[17] dpb
Oct 07., Thursday 23:43 #13
te nem is vagy atlagos jatekos.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[15] Sunny0402
Oct 07., Thursday 22:44 #12
Vlasz Rewmac (#11) zenetre
Folyamatos 20-24 fps
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[40] Rewmac
Oct 07., Thursday 22:12 #11
Vlasz Sunny0402 (#2) zenetre
Akadozs nincs illetve mondom nlam 2szer trtnt meg a dolog vide kzben. A jtk kzben folyamatos. Nem tallkoztam vele.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Oct 07., Thursday 22:11 #10
Vlasz sting (#5) zenetre
Jn az is hamarosan
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[33] sQr
Oct 07., Thursday 21:27 #9
Vlasz Sunny0402 (#8) zenetre
Mint mondtam n elhiszem Neked. Na de n vek ta PC-n lek, szval azrt tudom mi az a 20 s 30-60 FPS kztti klnbsg. :'D

Jv hten ha minden jl megy kiderl, mikor a hzhoz ll az Xbox s a HD TV. : ]
Twitter: sequeeer
[15] Sunny0402
Oct 07., Thursday 21:18 #8
Vlasz sQr (#6) zenetre
Nem kell videt nznem jra, lttam mr, prbltam, szaggat, nem 10 fps el megy, hanem 20 krl.
Ez nagyjbl az a szint ami azokat nem zavarja annyira, akik csak s kizrlag konzolon nttek fel s soha semmilyen formban nem jtszottak mr platformon.

Ja s a msik, akik SD-ben jtszanak k ehhez nyilvn nem szlhatnak hozz rdemben.

Amgy, ha lesz boxod s HD jtkra is lesz lehetsged, ajnlom figyelmedbe a jtk DEMO-jt... szgyen s gyalzat ez a teljestmny.

De a grafika valban fenomenlis...
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[15] Sunny0402
Oct 07., Thursday 21:14 #7
Vlasz Sundesz (#4) zenetre
n ilyenkor nem tudom hova tenni a fejlesztket....sokat akartak, vagy csak basztak optimalizlni? Nem tudom, de az biztos, hogy szmomra ezerszer lvezetesebb lenne a jtk ha csnybb, de folyamatos 30 fps-el vagy jobban fut.

Szp, de akad...ht fuck.
Pedig mennyire vrtam, komolyan megvettem volna, de gy szmomra egy nulla marad.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[33] sQr
Oct 07., Thursday 21:11 #6
Vlasz Sunny0402 (#3) zenetre
KATT!

Xbox 360-as vgigjtszs sorozatbl egy random vide. Nem ltom hogy olyan szinten szaggatna. Persze nekem mg nem volt lehetsgem kiprblni gy nem mondok vlemnyt. : ]

A cikket ksznm szpen, n is nagyon vrtam ezt a jtkot s br kapott hideget-meleget, biztosan ki fogom prblni ahogy lehetsgem lesz r. : ]
Twitter: sequeeer
[30] sting
Oct 07., Thursday 21:10 #5
s az Enslaved teszt??
[12] Sundesz
Oct 07., Thursday 21:09 #4
Vlasz Sunny0402 (#2) zenetre
Ami azt illeti a PS3 demo sem fut valami folyamatosan, lehet rezni, hogy 30 alatt van tbbnyire az fps.
PSN ID: Sundesz
[15] Sunny0402
Oct 07., Thursday 21:04 #3
Amgy nagyon vrtam ezt a jtkot, de gy nekem nem kell.
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
sszesen: 52 [1-50]
1 | 2
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Castlevania: Lords of Shadow adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Konami Digital Entertainment GmbH
Fejleszt: Mercury Steam
Megjelens: 2010. Oct 07.
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
8.5
Ami tetszett
- Pazar ltvny
- lvezetes harcok
- Emberes, 20+ rs jtkid
- Vgre sikerlt 3D-be tltetni a Castlevania-t
Ami nem tetszett
- Feledhet zenk
- Kisebb technikai problmk
- A kzepn nmileg lel a jtk
Olvasi rtkels: 20.2 (49 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

98 | [Teszt] Castlevania: Lords of Shadow

Tny: a Castlevania remek sorozat, ers tz ve prbljk meg hromdbe tpakolni, de eddig nem jtt ssze. Vajon mire volt kpes egy spanyol csapat Hideo Kojimval sszekapaszkodva az egyik legpatinsabb jtkszrival? Teszteltk a Lords of Shadow-t

89 | [Prbakr] Castlevania: Lords of Shadow

Tbbeknek beletrt mr a bicskja a Castlevania sorozat hromdimenzis megvalstsba. A Mercury Steam Kojimkkal karltve megprblja a lehetetlent. Az elzetes tapasztalataink alapjn fnyes jjszletst vrunk. Prbakrre vittk a Castlevania: Lords of Shadow-t.

20 | Castlevania: jnnek a DLC-k

Aki bnusz kalandokra vgyik a Castlevania: Lords of Shadow vilgban, az most rlhet, a Konami ugyanis bejelentette, hogy hamarosan kt DLC is rkezni fog a jtkhoz.

19 | Egymilli Castlevania: Lords of Shadow

A Konami elgedett lehet az oktberben megjelent Castlevania: Lords of Shadow teljestmnyvel: a sorozat nagygpes visszatrse kifejezetten j eladsokat produkl.

6 | [TGS] Castlevania: Lords of Shadow kpek

A TGS lnyegi rsze lezajlott, gy most mr lnyegben csak kbor-kpekbl tpllkozunk. Vessnk nhny pillantst a Castlevania: Lords of Shadow-ra.

15 | [TGS] Castlevania Lords of Shadow trailer

Dgs, japnul beszl trailerrel jelentkezett a Konami idn oktberben megjelen jtka, a Castlevania Lords of Shadow. Ht perces hossznak megfelelen igen komoly trailerrl van sz.

16 | [GC] Castlevania: Lords of Shadow videk

A Konami jtszhat verzit is hozott Klnbe a Castlevania: Lords of Shadow-bl. Sajt kszts videinkban egy impresszv tvezett s egy cocs vagdalkozst mutatunk be nektek.

27 | Castlevania: Lords of Shadow kpek

Nagyjbl kt tucat j kpet lthatunk a Castlevania: Lords of Shadow cm jtkbl, a Konami ezttal megosztva hozott ingame s ltvnyterv kategrij kpeket egyarnt.

55 | Castlevania: kt lemez, egy nap

rdekes informcikat rult el nemrg Dave Cox, a Castlevania: Lords of Shadow producere: az riember a jtk terjedelmrl beszlt, bjtokban s rkban egyarnt.

20 | Oktberben jn az j Castlevania

Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor az sszel fog a boltokba kerlni a Castlevania: Lords of Shadow - a Konami most pontostott egyet a premier idpontjn.

17 | [E3] Castlevania: Lords of Shadow trailer

Trailert mg nem lthattunk a Castlevania: Lords of Shadow-rl (360, PS3) az E3 kapcsn, a Konami tegnap jjel azonban ezzel is elrukkolt.

27 | [E3] Castlevania: Lords of Shadow gameplay

Gameplay videval jelentkezik a Kojima Productions vdszrnyai alatt kszl Castlevania: Lords of Shadow. t perc harc a zuhog esben.

27 | Castlevania: Lords of Shadow kpadag

A Castlevania: Lords of Shadow valdi leleplezsre pp egy vvel ezeltt, a tavalyi E3-on kerlt sor - bizonyra idn is hallunk majd felle. Most j kpekkel tudunk szolglni.

36 | Castlevania: Lords of Shadow ltnivalk

Egy hjn egy tucat j kpet tudunk mutatni a sorozatot ismt az otthoni masink irnyba terel Castlevania: Lords of Shadow-rl. Vltozatos helysznek vrnak bennnket.

45 | Castlevania: Lords of Shadow kpek

A Mercury Steam s a Kojima Productions kzs jtka, a Castlevania: Lords of Shadow tznl tbb j kppel jelentkezik most, amelyek kzt akad ltvnyterv s ingame darab is egyarnt.

39 | Castlevania: Lords of Shadow CG nlkl

Tovbbra is apr cseppekben adagolja csupn az informcikat a Konami s a Mercury Steam a Castlevania: Lords of Shadow-rl - ezttal az tvezetkrl esett sz.

49 | Tizent rs lesz az j Castlevania

Ismt szolgltatott nmi friss informcit a jtk producere a Castlevania: Lords of Shadow kapcsn: ezttal a vgigvitelhez szksges id, illetve a jtkmenet kerlt szba.

72 | Castlevania: Lords of Shadow aprsgok

Mr tbb, mint fl ve bejelentettk, de tovbbra is lassan csordoglnak az infk a Castlevania: Lords of Shadow-rl - most legalbb kt aprsggal tudunk szolglni a jtkrl.

30 | Castlevania: Lords of Shadow - egy j kp

A semminl ez is tbb: egy szem j kpet tudunk mutatni a tovbbra is nagy titokban kszl, s nagy valsznsggel 2010-ben megjelen Castlevania: Lords of Shadow-rl.

56 | [GSC] Castlevania: Lords of Shadow trailer

Befutott egy j trailer a Gamescom alkalmbl az E3-on bemutatott Castlevania: Lords of Shadow-rl, ami a korbbi kedvcsinlnak egy jelentsen kibvtett vltozata.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba