[40] Rewmac (offline)

Társasági - Görény - Szónok

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4783 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 119746 kreditet gyűjtött

2010 July
19:22 Fifa 10 - Egy élmény
Vb feeling, kell is valami közben...
Megvallom őszintén, hogy 2006 nyara óta nem játszottam Fifa-val, sem egyéb focis anyaggal és azokat is csak ps2-n, de akkor nagyon sokat. Akkor valahogy nagyon megvolt, hogy játszam is ne csak nézzem az eseményeket. Ám, most a VB alatt egyszerűen előjött, hogy muszáj valami betennem a gépe, mert ez így nem járja. Azt kell mondjam eszméletlen feeling van ebben a játékban. Olyan szinten átadja a futball élményt, hogy elmondani nem lehet. A magyar kommentár meg aztán még annál is inkább csinálja a hangulatot. Meg is kezdtem szépen az elején a saját kis FC Porto-m összerakását. Forlán, Schevchenko, Lahm, Fabregas, Jerome Boateng és egyéb szívemnek kedves játékosok kerültek be, nem feltétlenül a statisztikai rangsorolás adta őket, hanem inkább régi és VB hatására új kedvencek (Forlán pl). Hihetetlen milyen bajnokságokat lehet kreálni, annyira megadja a szabadságot, hogy elmondani nem lehet. Semi-Pro fokozaton nekem meg bőven megvan az izgalom. Meg is kezdtem a nemzeti válogatottakkal a bajnokságot, 2 csoport meccs per gárda, 2 meccs utána továbbjutásért tartson csak sokáig, 10 perces félidőkkel néha 20 egyszerűen eszméletlen. A mai nap folyamán csoport körben éppen csak megvertem 2-1-re Argentínát Uruguay-al. Próbáltam amennyire csak lehet összerakni a VB-s csapatfelállásokat és cseréket, hogy hiteles legyen. Nagyon tetszik, hogy több csapatot is lehet irányítás alá vonni. Így Uruguay, Németország, Hollandia menetelnek majd szépen előre. A csapat focinál nagyon le vagyok maradva, hiszen az elmúlt egy évben csak hébe hóba néztem meccseket és akkor is igazából egy-egy játékos miatt. Régi nagy kedvenc Portom és Interem sem ugyanaz már mint amit anno megszerettem, de hát ez van. Viszont a játék a focit teljesen behozta a nappalimba. A grafika lenyűgöző nekem legalábbis mindenképpen. Aki szerette valamikor a focis cuccokat, de régen nem nyomta az szerezze meg mert hihetetlen jó élmény lesz. Pörgős, hajtós meccsek igen látványos gól lehetőségek. A visszajátszások meg külön tetszenek. Amennyit azokkal variálni lehet...Nah inkább nem áradozom itt tovább :) Úgyis az lesz, hogy megint nem tudom majd letenni a meccs után...
FIFA 10 3 komment

[40] Rewmac
Jul 04., Sunday 16:11 #3
Akinek esetleg lenne kedve tolni online egy-egy meccset az szóljon kipróbálnám
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[10] atka
Jul 04., Sunday 15:01 #2
Válasz Szemy666 (#1) üzenetére
Érdekes hogy az ember milyen hamar belejön és már csak azt veszi észre hogy, World Class fokozaton van a beállítás , mert a többi már nem kihívás. Én mondjuk a nagy fiammal szeretek a legjobban játszani , a gép úgy soha nem gondolkodik ahogy ő . A VB előtt lejátszottuk az összes csoport meccset , hol ő nyert hol én .
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
[44] Szemy666
Jul 03., Saturday 23:17 #1
Majd amikor legendás fokozaton fogod majd játszani, az lesz még izgalmasabb, de ezt is könnyedén meglehet szokni. Persze nem is ez a lényeg, hanem hogy jó meccseket játsszál kihívások mellett és élvezd is azt. A jövőben a kihívás egy picit lehetne keményebb a FIFA-kba, annak örülnék.

Amúgy jó kis írás volt.
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Színház, Étterem, Bowling, teke, Horgászat, Barátok, NASA weboldal feltörése, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Sí, Északi sarki expedíció, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
Đoma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
FIFA 10 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Sports
Megjelenés: 2009. Oct 01.
Kategória: Sport
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
- 360 fokos mozgás
- Még jobb animációk
- Élethűbb, lassabb játék
- Új és javított játékmódok
Ami nem tetszett
- Fizetőssé vált az Élő Idény
- Hamar unalmassá váló magyar kommentátor
Olvasói értékelés: 22.7 (38 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

14 | [DLC] FIFA 10: Ultimate Team

Tavaly már megtudhattuk, hogy milyen az, amikor a virtuális focit és egy gyűjtögetős kártyajátékot alaposan összemixelnek, az EA Sports pedig a FIFA 10 esetében is elkészítette az érdekes alapötletű letölthető tartalmat. Teszteltük az Ultimate Team névre hallgató DLC-t.

39 | [Teszt] FIFA 10

Ha ősz, akkor új futballszezon, ha pedig új futballszezon, akkor friss adag az EA Sports fociadagjából: megérkezett a FIFA 10, ami szokás szerint most is tartogat néhány újdonságot az elődökhöz képest. Tesztünkből kiderül, hogy pontosan miket is.

5 | FIFA 10: sikerek és Ultimate Team

Idén is elégedetten dőlhet hátra az EA Sports az aktuális FIFA eladásait szemlélve, hiszen a FIFA 10 ezidáig jobban teljesít, mint az elődje, és az ötmilliós határt ostromolja.

15 | Erősen kezdett a FIFA 10

Minden idők második legerősebb rajtját tudhatja maga mögött a FIFA 10 a briteknél, az EA focis sorozatának idei kiadása természetesen az eladási listák élen kezdte meg szereplését.

39 | FIFA 10 demó holnap

Az Electronic Arts délután kiadott sajtóközleménye szerint holnap debütál a FIFA 10 demója több platformon is. Immár a pontos tartalom is ismert.

37 | FIFA 10: egy lövés, két csel

Indul a nemzetközi fociszezon, a FIFA 10 sem maradhat le: három darab új képet tudunk mutatni a játékról, melyben egy Chelsea - Barcelona összecsapásba nyerhetünk betekintést.

16 | FIFA 10: londoni rangadó

Tegnap kiderült, hogy pontosan melyik napon is kerül majd a boltokba a FIFA 10, ma pedig néhány új kép is érkezett az EA Sports idei évre szánt futballadagjáról.

14 | Október elején érkezik a FIFA 10

Ha ősz, akkor foci, és persze FIFA, ezúttal a 10-es évszámmal ellátott felvonás. Most már azt is tudjuk, hogy napra pontosan mikor: a FIFA 10 október másodikán kerül a polcokra.

79 | FIFA 10: az első videó

Befutott az első videó az ősszel debütáló FIFA 10-ből. A teaser trailerek általában rövidek, és nincs bennük semmi gameplay - a FIFA 10 esetében csak az állítás első része igaz.

45 | [E3] FIFA 10: az első képek és infók

Az Electronic Arts ma előállt az első képekkel illetve információkkal a FIFA 10-ről, így megtudhattuk, hogy mely elemeket tekintve számíthatunk változásokra az EA Sport idei esztendőre tervezett futballadagjától, melynek sztárjai Rooney, Ronaldinho és Benzema lesznek.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába