[12] RedBoyforCE (offline)

Vidám - Szerethető - Jólnevelt

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Pest / Budaörs

4609 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 19575 kreditet gyűjtött

2010 June
21:35 A játéknak vége
Még nem tudom, hogyan foglaljam össze a gondolataimat, de azt hiszem lényegében eljutottam arra a pontra, ahol "A játéknak vége". Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon, de már nem érdekelnek a játékok... Nem hoz tűzbe egy játék sem (talán csak a TDU2, de az még messze van), a jelenlegi DVD-im meg porosodnak egymáson.
Megvettem a TrialsHD-t, a Splosion Mant, de pár perc játék után meguntam.

Lehet az a baj, hogy az egyetem alatt nem játszottam és nem is éreztem szükségét játszani... lehet, csak belefásultam a repetitív játékokba. Nem tudom...

Volt már ilyen érzésem korábban is, nem tudom mi legyen. Eladni a gépeimet (tanulva a korábbi hibáimból) nem fogom.

Nem is tudom minek írom ezt a bejegyzést... Talán jobb így képernyőre vetve látni. Keserű a szám íze, mert gondolatban az egyetem végéhez közeledve ezt vártam, hogy végre szabadon játszhassak, de most... Egyszerűen minden ahogy megy be a gépbe, ugyanúgy jön is ki 10 perc múlva.

Ez van...
Köszönöm hogy megtiszteltél és elolvastad. :)

Maradok Tisztelettel:
RedBoyforCE
23 komment

[1] tihibaby
Jun 25., Friday 10:32 #23
Nekem is volt ilyen időszakom....
Kb.4 évig szinte nem játszottam,csak gyűjtögettem a cuccokat.
Család,gyerek,kiégés?
Fogalmam sincs.
Aztán egyszercsak hiányérzetem volt,újra elkapott a gépszíj.
Ez 3 éve volt azóta megy a Ps3,Box360,de még Ps2-n is tolom vigyorogva a stuffokat(a többi masináról nem is beszélve...DC,Ps1,GC,Saturn,SNES).
Szal' tényleg ne add el a masinákat,később még jól jönnek.
"Hali Lali Papi"-"Papi kuki mami!" :D
[26] Alexander
Jun 25., Friday 9:32 #22
Velem is többször előfordult, pont idén volt durván egy három hónapos szünetem. Mindentől függetlenül mindig naprakész voltam, más formában de "játszottam", cikkeket írtam, grafikákat készítettem. Kell egy kis változatosság.
alexmenrich.com
Jun 25., Friday 1:00 #21
Azt hiszem most ráállok a mobil fotózásra. Abban látok egy kis fantáziát. Nevezek majd mindig a fotóversenyen is. Ha nem is nyerek, de talán 1-2 véleményt kapok majd rá.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
Jun 24., Thursday 19:24 #20
Válasz Patrick Bateman (#19) üzenetére
Inkább Wii-t!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 24., Thursday 18:55 #19
Vegyel PS3-at!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[54] Doom
Jun 24., Thursday 16:43 #18
A játéknak soha nincs vége.
Jun 24., Thursday 12:49 #17
Tényleg, hétvégén koncert?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 24., Thursday 12:46 #16
Válasz Vladi (#13) üzenetére
Ebben van valami... ha picit unom a boxot, akkor wii-zem tök másfajta játékokkal!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 24., Thursday 12:40 #15
MULTIPLAYER Sanyival, Tibivel, és velem! L4D2!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[31] armi
Jun 24., Thursday 10:25 #14
Nálam ez ilyen 2-3 napos blokkokban jön Van, h 1-2-3 napig rá se nézek a gépre, utána meg képes vagyok egész napokat átjátszani. Meg szerencsére mostanság jönnek a jó játékok, amik nem hagynak nyugodni. Pl. az utóbbi hetekben szinte remegek a RDR-ért, azt várom, h mikor ülhetek oda elé újra. Ha kinyomom jöhet az Alan Wake, aztán júliusi szünet, majd Dead Rising 2, Mafia 2.
A leggázabb viszont az egészben, h válogatós is vagyok játék szinten. Sok gammára fáj a fogam PS3-on és Wii-n is. Szóval engem most az hajt, h újítom azokat a gépeket is, ahogy anyagi helyzetem megengedi.
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[11] Vladi
Jun 24., Thursday 10:16 #13
A legtöbbször az okozza az ilyen beleunást, hogy az emberek általában nagyon egysíkú játékokkal játszanak, pedig az ízlés folyamatosan változik, úgyhogy folyamatosan kísérletezni kell, nem szabad ugyanannál a játékstílusnál leragadni. Emellett sajnos ha valakinek nincs több konzolja és sokat játszik, akkor előbb-utóbb jó játék nélkül marad.

Igazából szerintem ettől függetlenül teljesen normális ez a beleunás, keress magadnak más elfoglaltságot, aztán majd egyszer újra kedved lesz játszani, lehet, hogy csak évek múlva.
www.fumax.hu https://www.youtube.com/channel/UCDYJEhZkW6cfstiLBNEGTEw
[15] Sunny0402
Jun 24., Thursday 9:44 #12
Megesik az ilyen velem is.
Nem értem én sem, hogy mi történik, de egyszerűen semmi sem érdekel olyankor.
De kurvára unom magam akkor benyomom a boxot tolok 1 versenyt a forzába és már lépek is ki, megnézni egy filmet.
Besokal az ember egy idő után.
Kihagysz-kihagysz-kihagysz aztán úgy rákattansz mint az állat
Néha a jóból is megárt a sok szokták mondani.

Most sem igazán vagyok játékos kedvemben, de ma megveszem a Singularity-t amit úgy várok mint egy messiást és remélem nem fogok csalódni (istenem add hogy stabil legyen a frame-rate és ne legyen V-sinc hiba, ámen )
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
[4] nozsolt
Jun 24., Thursday 8:14 #11
Válasz Gulandro (#6) üzenetére
Köszönöm!
Ha minden jól megy 30.-ától gépészmérnök (épületgépész) leszek.
[34] Ray
Jun 24., Thursday 6:27 #10
Van ilyen....nálam is van amikor hetek kimaradnak..max bekapcsolom a vasat, de mire bebootol már nincs is kedvem az egészhez!
Előbbutóbb visszatér a kedved...ne izgulj!
Neked,mint kívülállónak...mi a véleményed az intelligenciáról?
[41] Gulandro
Jun 24., Thursday 1:06 #9
Válasz mcmacko (#7) üzenetére
Bele sem megyek, hogy a játék személyessége veszik el. Inkább csak példának hozom az Urban Chaos játékot, ahol a mellékes cselekmények (megfelelő számú fejlövés, nyomkeresés, élve letartóztatás) közvetlenül kihatással voltak a játék menetére (új fegyverek, megnyitható pályák). Ez egyébként nem volt egyedi, hiszen sok játék ajánlott fel végigjátszás után olyan további lehetőségeket, amelyet újabbakat nyitott meg (új kosztümök, urambocsá karakterek). A természetes fejlődési vágy megvolt ebben a játékok részéről, mostanra azonban egy teljesen új (torz, rossz és korcs) irányt szabtak neki mesterségesen.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
Jun 24., Thursday 0:50 #8
Amúgy nekem is volt ilyen időszakom. Az a baj, hogy rég játszottál érdekes játékkal.
2 megoldás van -
- beszerzel valami 5 pontos, mindenki által lenézett cuccot, amiben van valami SZÁMODRA érdekes. (Ilyen volt nekem a CSI xboxon anno pl.)
- vagy beszerzel valami über izgalmas-változatos játékot, ami garantáltan a VG szórakoztatás csúcsát jelenti. Nyilván ha az open world nem izgat, akkor nem a 95%-os Assassins creed 2-vel fogsz nyomulni, de egy pörgős, pár órás akcióorgia ilyenkor nagyon jót tud tenni pl.
"This is our time to medicate..."
Jun 24., Thursday 0:48 #7
Válasz Gulandro (#5) üzenetére
Én pont hogy most látom értelmét az ilyen spéci jutalmaknak, mint a trófea meg az acsi. PS2 korszakban ott volt a játék, kaptál egy nagy semmit, ha minden naplót megtaláltál. Most kvantált a jutalmad, amit más is lát, hogy "igen, ő megcsinálta".

Ott van a Bionic Commando, nekem az acsik húzták fel az élményt. Az összes challange kész, ha jól emlékszem. Régen ezt csak magamnak mutogathattam volna (defasza gyerek vagyok), most bárki összehasonlít a barátlistámon, az látja hogy ezek nekem már megvannak. Közösségi fícsör lett a saját rejszolásból.
"This is our time to medicate..."
[41] Gulandro
Jun 24., Thursday 0:29 #6
Válasz nozsolt (#4) üzenetére
Gratula a sulihoz. Milyen végzettséged lett?
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[41] Gulandro
Jun 24., Thursday 0:17 #5
Válasz RedBoyforCE (#3) üzenetére
Igen, az acsik rendszere egy nagyon gonosz, pszichológiailag kidolgozott rendszere a patkányoknak, hogy rákényszerítsenek olyasmire amit magadtól szívesen nem csinálnál. Ahonnan lopták (régebbi játékok) ott valódi súlya és értelme is volt ezeknek, így tényleg csak azt érzed, hogy "növeltél egy kurva számot", amiről azt érzed, mint minden értelmesen gondolkodó lény, hogy semmi értelme nem volt.

Van egy veszélyesebb része is az acsiknak és annak, hogy hogyan hatnak (negatívan) a játékos szokásokra, de az még mélyebb értekezés lenne és elterelné a figyelmet a problémádról, ami más jellegű és valós.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[4] nozsolt
Jun 24., Thursday 0:12 #4
Ezt nem tudom miért érzed annyira negatívnak. Kicsit félreteszed és jut idő egy új hobbinak. Nehogy azt hidd soha nem fogsz még idióta mosollyal hazaállítani egy új játékkal a táskádban - ez egy ördögi kör
Nálam most pont az egyetem vége hozta elő újra a kedvem, mert tudom, hogy még nagyjából 1-2 hónapig oszthatom be az időm...
Jun 23., Wednesday 23:53 #3
Egyébként ezért utálom már az achievementeket... (lehet ennek is köze van hozzá) Rákényszerít, hogy olyan dolgokat csináljak amik egyáltalán nem is érdekelnek. Viszont ha meg nem foglalkozom velük, olyanok mint egy kisördög, hogy akkor semmi értelme sincs nyomogatni a plasztik gombot...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
Jun 23., Wednesday 23:51 #2
Így vagyok vele én is... az idő majd talán megoldja.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
[41] Gulandro
Jun 23., Wednesday 23:50 #1
Ahogy írtam korábban az "utójátékosokról" szóló bejegyzésemben ez előfordul. Pihenj rá, várd ki, hogy megint fontos lehessen neked egy játék és térj vissza. ez az állapot onnan eredhet, hogy szinte kötelességből játszottál végig vagy legalábbis sokáig játékokat és nem a magad örömére mint korábban. Más gondolatok kötnek le és nem a "hol van a kulcs ahhoz a kapuhoz", ez teljesen természetes és más azt is mondaná egészséges. Egyszer én is jó időre szögre akasztottam a pallost.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
RedBoyforCE
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Szórakoztató, FPS, Verseny, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, Passziánsz / aknakereső, DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Mozi , Étterem, Bowling, teke, Barátok, Billiárd, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Esőben sétálás, Napozás, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Tommy_Angelo
(offline)
Odax
(offline)
adam062
(offline)
Beowulf
(offline)
xsipi
(offline)
casper007
(offline)
axl
(offline)
Griev
(offline)
BW
(offline)
Alwares
(offline)
multishoot
(offline)
Rewmac
(offline)
Gyurk
(offline)
Iceakos
(offline)
Annie
(offline)
Final Doom
(offline)
Ibro30
(offline)
Ray
(offline)
Lalla
(offline)
e.vid
(offline)
macewindu74
(offline)
bikelander
(offline)
rozsomak96
(offline)
bluedog
(offline)
RoOte
(offline)
Jicsin72
(offline)
Wolverine
(offline)
Mártonapoo
(offline)
hunbaly93
(offline)
XBOX Live