[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4780 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 119746 kreditet gyjttt

2010 June
13:24 Neo Geo Battle Coliseum Teszt
Elmszott mg egy SNK remek...Klasszikus napok...
Akinek volt Ps2-je s szerette az SNK alkotsokat az tudja, hogy mi a Neo Geo Battle Coliseum. Rengeteg karakter, mg tbb mozgs s eszmletlen prgs tag team csatk. Rgtn az elejn had kezdjem az igen sznes karakter vlasztkkal. Megtalljuk rgi nagy kedvenceket, mint Kyo, Terry, Geese, Iori vagy K, m a jtk igen csinos 38 irnythat harcosai nem csak a King Of Fighters jtkokbl jttek. Kpviselteti magt a ugye a Fatal Fury, az Art Of Fighting, a Samurai Showdown, a Last Blade, a Metal Slug, a World Heroes, az Agressors Of Dark Kombat, a King of The Monsters 2 s az Athena (az utbbi hrom mind csak 1-1 karakterrel). Szval van kivel jtszani.


A trtnet a kvetkez. Van WAREZ (vicces, mivel az SNK Playmore a szoftver kalzkods okolja a 2001-es bezrs miatt, ezrt lett a fgonosz neve ez), szval ez a pasi iszonyatosan tele van lvval s uralni akarja a Neo Geo univerzumot. Ehhez krelt magnak egy harci „jtszteret” s egy klnt is aki nem ms mint Mizuchi a King Of Fighters Orochijnak gnmsolata. Clja leigzni mindenkit. Erre sszecsdlnek a vilg legersebb harcosai, jk s rosszak egyarnt, hogy ez azrt mr mgsem olyan j nekik. Nekillnak, hogy legyzzk a f mocskot. Azt hiszem bven elg ennyit elrulni errl a verekeds crossover trtnetrl mert ennl tbbet gysem fogunk megtudni.

A grafika olyan nagyon sokat nem mdosult. A krnyezet s artworkk illetve az egyb elemekt lestve lettek s kaptak j textrt. A harcosok azonban csak egy soft modot kaptak, hogy ne legyenek annyira recsek. Ez az opci ki s be kapcsolathat. Valamint llthat a kperny elhelyezkedse is. Vlemnyem az, hogy nagyon remekre sikeredett a plyk httr animcija s ahhoz kpest, hogy egy arcade cmrl beszlnk igen j. Persze lttunk szebbet is, de azrt mgiscsak mdostottak valamit, nem gy mint a King Of Fighters 98 Ultimate Matchnl illetve a Mark Of The Wolves-nl. Azoknl minden maradt a klasszikus pixel harcos felllsban. Van itt mg kremszpen karakter szemlyre szabsi lehetsg i, mg pedig szn mdosts. Ez elsre gagyi, de ha kicsit belessuk magunkat akkor nagyon jkat lehet krelni. Mindenkinek kt sznt csinlhatunk s a legkisebb rnyalatokig mindent t lehet festeni. Akr csinlhatunk magunkat szuper harcost ami abban merl ki nlam, hogy olyan mintha piros pulzlna az egsz karakter. Azoknak akik szeretik a klnbz japn anime stlus rajzokat, az artwork menben az sszes karaktert meg lehet nzni. Szerintem kifejezetten szpek s persze HD.

Jjjn akkor most legfontosabb a harc. Iszonyatosan komplex, de egyszer is. Mirt mondom ezt? Mert ki lehet nagyon durvn tanulni s nagyon jl is lehet jtszani, de az olyanok mint n akik csak lelnek s tnek prat is tudjk lvezni. Fleg mivel az opciban be lehet kapcsolni a hoki fokozatot. Ez nlam abbl ll, hogy lebuttom az AI, flviszem a sajt vdelmemet maximumra s a gpt minimumra majd belltom, hogy nekem bizony maximumon legyen a Super Deady Move cskom (ultra tmads). Ezzel el lehet baromkodni, de ez azrt rossz mert a fbossig nulla kihvs van a jtkban. Kezdknek csak kt dolgot tudok tancsolni, training md s picivel az alapfokozat alatt. Az SNK jtkokhoz hven nem 1 on 1 kzdelmek vannak hanem tag meccsek. Kett verekszik kett ellen. Vltani brmikor lehet karakterek kztt, st brmikor behvhatjuk egy ltvnyos coop kombra. Bizonyos karakterek mint pl. Iori s Kyo egy nagyon komplex mozdulatsorbl tudnak specilis coop tmadst indtani ami aztn meg ltvnyosabb. Ehhez teljeslnie kell bizonyos kritriumoknak, nem lehet csak gy doblgatni ezeket. A mozdulatok melyekbl van rohadsig s megjegyzem ember legyen a talpn aki mindet megjegyzi nagyon jl nz ki s knnyen hasznlhatak. Van itt tzes ts, teleportos kard kaszabols, raktzs minden ami szem-szjnak ingere. Teht bven el tudjuk dnteni mit akarunk behozni. Vannak a sima speckk a DM-ek s az SDM-ek az ultra szint tmadsok. Az elbbiek j rszt brmikor el lehet hozni az utbbiakhoz szksg egy csk amely a harc sorn tltdik. Egyes karakterek DM mozdulatai modifiklhatak tmads kzben egy msikba ami teljesen mshogy adhat be. Ezeket megtanulni mr a halad feladat. n magam rszrl Kyo s Iori mozdulatai tudtam az vek sorn tnylegesen elsajttani. Nem kell megijedni az, hogy komplexek az egyes speck kombk az nem jelenti azt, hogy alapszinten nem lehet hasznlni ket, ppen ellenkezleg. Nagyon is precz az alap szint DM-ek hasznlata. Itt akr ki is trhetek az idztsre. Az elz SNK arcade anyagokkal az volt a gond, hogy nem volt portolva rendesen gy az inputokat nagyon be kellett tanulni mivel lassan kellett csinlni s a jtk meg prgtt. Itt nem gy van, vgre javtottak az idztsen s most mr felhasznl barti lett a termk.


A jtkmdokat tekintve igen szegnyes. Van arcade, survival, pratice s online. Nincsenek igazbl klnbsgek. A survival tudjuk mit jelent, az arcade kifejezetten rvid. A 6. ellenfl a boss aki gy szvat meg ahogy akar. Hihetetlen igazsgtalannak tartom a boss rendszert. Meglls nlkl spammolnak, blokkot trnek, kitnek SDM-bl s mind emelett olyan szinten gygyulnak automatikusan, hogy Wolverine is megirigyeln. Ennek ellenre lehet lvezni a Neo Geo-t. Tartalmas, prgs s vltozatos. Aki szereti a verekeds cuccokat az mindenkppen tegyen vele egy prbt. 800 pontrt szerintem ez a cucc szinte ajndk. zeltnek trialt mindenkppen szedjtek le.
9 komment

[18] pajcsi
Jun 18., Friday 19:03 #9
Nem tudom a Sony mirt nem szerez ilyen fasza jtkokat PSN-re.
Aki jtkos ltre azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[40] Rewmac
Jun 16., Wednesday 15:00 #8
Most fogok rni majd a BlazBlue-rl ne hagyd ki lesz benne kedvcsinl rendesen
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[24] xetron
Jun 16., Wednesday 11:49 #7
Nagyon j kis kedvcsinl, kedvet is kaptam egy kis verekeds jtkhoz !
Tudsz mg nekem ajnlani vlami j kis verekeds gammt ?
Fighting For Fun ,,Power is Everything"
[40] Rewmac
Jun 11., Friday 23:47 #6
Vlasz dreampage (#2) zenetre
Pr rt mg triallal is el lehet szrakozni, de az igazi lmny a teljes verzi. Ha rkattansz hetekig elleszel vele.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Jun 11., Friday 20:57 #5
Vlasz Rayenarth (#3) zenetre
Athena az Athena cm jtkbl.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Jun 11., Friday 19:00 #4
nagyon faxa!
egy lmny volt .....
#Scalebound!!!
[2] Rayenarth
Jun 11., Friday 18:42 #3
Ez a lila ha bige melyik jtkban volt? annyira ismers, de nem brom megjegyeznei a neo geo cmeket
Don't ask for it. Go out and win it for Yourself.
[111] dreampage
Jun 11., Friday 18:38 #2
Nos, elolvasva a cikket arra jutottam, hogy eszem egy szelet dinnyt, utna pedig rgtn letltm a prbaverzit, s kiprblom. Felkeltetted az rdekldsemet, kszi az rst!
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
Jun 11., Friday 18:13 #1
Azon kevs verekeds cuccok kz tartozik, amely nlam ersen kimaradt. Utlag meg mr nehz belecsppenni, plne gy, hogy kint van az SSF IV s a Tekken 6, meg ha idm gy hozza, otthon, haverokkal inkbb PS3-on a Tekken 5 Dark Resurrection-t meg emun a Killer Instinct-et, neadjisten valamelyik Mortal-t vagy a Mace: The Dark Age-et toljuk.

A trial-t azrt megnzem majd egy haverral, htha elkap a hangulata. A KoF XIII a szememnek kellemes klasszikus jtktermi grafikn kvl nem tudott lehengerelni, de ennek is adok eslyt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)