[4] Deadpool (offline)

Humoros - Higgadt - Prfta

egy 24 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3784 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4928 kreditet gyjttt

2010 mjus
15:08 Split/second


Kszntk minden kedves nzt - Deadpool vagyok, ez pedig a Split/Second, a msor, ahol brmi megtrtnhet! Egy autverseny, ahol nem a sebessg szmt.. Nyolc, mindenre elsznt sofr kzdelme, ahol nincsenek szablyok, s csak a gyzelem szmt. A mai klnkiadsban bepillantst nyerhetnk a sznfalak mg - elbeszlgetnk tbbek kzt a show tletgazdjval, megnzzk a sofrket, ahogy a versenyre kszldnek, st, bepillantst nyerhetnk a plyk kialaktsba is..
Ahogy a bevezetmbl is kiderl, egy autversenyrl van sz, radsul nem is akrmilyenrl: egy Burnout-szer, rkdosabb hangvtel darabrl. Taln nem tl okos dolog a Burnouthoz hasonltani, hisz a kt jtk rengeteg mindenben eltr, de nincs ms vlasztsom - ilyen autversenyek tern nem tl nagy a vlasztk. (Maximum mg a szintn mostanban megjelen Blurhz hasonlthatnm, arrl azonban nem tudok nyilatkozni, milyen..) A jtk "trtnete" szerint egy 12 rszes TV-msor, a Split/Second szerepljt alaktjuk. A cl: elsknt berni a clba. s hogy ezt hogyan csinljuk? Robbantsokkal. *gonosz mosoly*Az els pr verseny sorn meglepdtem, mennyire gyorsan trtnik itt minden. Pldul: Els helyen llsz, szorosan mgtted a tbbiek. Jobbra hirtelen felrobban egy plet, a romjai ellepik az utakat. pphogy kikerld, szembl egy hatalmas TV-torony dl az tra, majdnem kilaptva tged - s ugyanebben a msodpercben egy helikopter kzelt feld, robban hordkkal felszerelve, melyek brmikor rd eshetnek.
Szinte olyan az egsz jtk, mint egy nagy QTE (Quick Time Event), ha egy pillanatra nem figyelsz oda, halott vagy. Vagy legalbbis utols helyezett.Joggal merl fel a krds: s ez mgis hogy mkdik? Nos, autnk mgtt egy kis cskot lthatunk mely 3 szakaszra van osztva, s driftelssel illetve ugratsokkal tudjuk feltlteni. Ha megtelik egy szakasz, bevethetnk egy Power Playt, vagyis robbantst. (Persze csak a plya adott szakaszain tehetjk meg ezt, mikor is egy felvillan jel figyelmeztet minket errl.) Ha az egsz csk megtelik, akkor egy 2-es szint Power Playt lhetnk el, ami sokkal nagyobb horderej dolgokat idzhet el - adott esetben akr a plyt is trendezhetjk vele pl. az utak beomlasztsval.Maga az alaptlet teljesen jl mkdik. A versenyek hihetlen ltvnyosak, dinamikusak, a plyk vltozatosak.. Egy ideig. Ha mr kiismertk a plykat, sokminden jat nem tud felmutatni.. Mrpedig nyerni csak gy tudunk, ha minden plyt alaposan kiismernk. Ami nem egyszer, s csak nagy adag trelemmel szabad nekikezdeni... Rengetegszer trtnt meg az, hogy az utols kr vgn robbantott fel valaki, gy kezdhettem ellrl az egszet.Grafikai tren nincs szgyellnivalja a jtknak. A robbansok ltvnyosak, a vrosi plyk jl nznek ki, s a (fiktv) kocsik is csillognak-villognak. Egyedli negatvum, hogy nha (ha egyszerre sokminden trtnik a kpernyn) hajlamos belassulni, ez pedig.. kellemetlen helyzetbe hozhat minket. Ami viszont hatalmas fekete pont: az irnyts. Teljesen vletlenszer, hogy az aut mennyire reagl, s ez fleg a kanyaroknl jelentkezik - a kocsi akkor is driftel, amikor nem kne, gy szinte a kanyarodsok 80%-a falnak csapdssal vgzdik.

sszefoglalva: Nem egy Burnout, de ha egy kis knnyed versenyzsre vgysz hatalmas robbansokkal megspkelve, akkor prbld ki. 7.5/10
2 komment

[55] axl
mj 29., szombat 22:36 #2
En csak a demo-val jatszottam, de ebbol vetel lesz. Az egyeduli, repteres palyat vagy 30x lejatszottam, es nem untam meg, annyira jol mukodik a rendszer. Egyszeruen ugyesen lottek be a jatekmechanikat, roppant dinamikus az egesz es melle nagyon elvezetes is. Remelem, a teljesben azert jobban skalazhato a kihivas szintje, mert a demo-ban az osszes menetet utcahosszal nyertem meg.

X360-on se belassulassal nem talalkoztam es az iranyitas is mindvegig a helyzet ura volt. Az egyetlen kerdes mar csak az, milyen a jatek szavatossaga. (Bar van benne split screen, szoval ettol nem tartok. )
Minden jtk szerepjtk
[26] RolEnD_
mj 29., szombat 20:55 #1
J, nagyon. Csak nha kib@szott idegest tud lenni, mint a srcok elz jtka.

A 7.5/10-el pedig teljesen egyetrtek.
Deadpool
Wanna know how I got these scars?
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation2
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Online RPG, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Bartok, Letlts, Frum, Foci
Bartok, ismersk
Necroman Mk2
(offline)
Alwares
(offline)
Rewmac
(offline)
SemNome
(offline)
nikon
(offline)
zsombee
(offline)
Svitzh
(offline)
XBOX Live