[59] drag (offline)

Alapos - Higgadt - Szernytelen

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4698 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 231233 kreditet gyjttt

2010 mjus
14:53 LOST 6x14 - Finish what you started
FIGYELEM! HA MG NEM LTTAD AZ EPIZDOT, CSAK SAJT
FELELSSGRE OLVASS TOVBB!

Aztamindenit! Eddig legfeljebb csak sejthettk, hogy milyen is lesz az, amikor egyszer s mindenkorra befejezdik a LOST, a 'The Candidate'-en keresztl azonban most kkemnyen bele is kstolhattunk ebbe az rzsbe. Kzel a vg, nagyon kzel.

Egy kis intermezzo: a LOST epizdcmei zsenilisak. Ha rpillantasz a fenti cmre, akkor akarva-akaratlanul kialakul eltted egy kp arrl, hogy mirl is fog szlni a rsz. Aztn nagyjbl a harmadik percnl rjsz, hogy Lindelofk mr megint csnyn tbasztak mindenkit. Szerencsre ez az a fajta tbaszs, ami jlesik. gy utlag belegondolva: bizonyra nagy WTF-ek kzepette pislogtam volna, ha a rsz eltt beleszaladtam volna egy olyan spoilerbe, hogy "The candidate is John Locke". :)

Na de vissza a lnyeghez. A szomor lnyeghez: ngy fszerepltl elbcsztunk ebben az epizdban. Fuhh... ez mg gy lerva is durva. Ht mg tlni: nem tagadom, hogy ersen megknnyeztem Sun s Jin utols jelenett, ami gynyr volt - pp olyan gynyr, mint anno Charlie halla. Ez utbbi persze nem vletlen, hiszen megvolt a kzs pont, Michael Giacchino s a Life and Death. Szegny Sayid s Lapidus kiss httrbe is szorult miattuk - az iraki halla persze gy is sokkol volt, olyan gyorsan trtnt, de j rzs volt, hogy vgl mgsem gonoszknt kellett elbcsznunk tle. Az utols mondata - "Because it's going to be you, Jack" - klnsen elgondolkodtat annak tkrben, hogy az egsz vad sorn azt sugalltk neknk, hogy Jack lehet majd Jacob utda. Persze lehet, hogy nem volt semmi mgttes tartalom, s az rk itt is csak jtszadoznak velnk.

Amelyik teria viszont most mr vgleg lepuffanthat, az az, hogy Locke igazbl jfi. Ht nem az. St: a Sawyer-fle long con-okat megszgyent tervvel rte el azt, hogy a jelltek szpen kinyrjk egymst. El nem tudtam kpzelni, hogy mire kell az az ra neki - ht erre. Vgre egy bomba, amin tnyleg van szerepe a visszaszmllnak. :)

A flashsideways ezttal httrbe szorult, az a kevs viszont abszolt rdekes volt. Ha kimondva nem is volt, de vgig egy dolog rzdtt Jack karaktern: az, hogy elkpeszt md mozgatja a fantzijt, hogy mirt botlanak folyamatosan egymsba az Oceanic 815 utasai. Az egsz vad sorn elmaradhatatlan klasszikus LOST idzetekbl, visszautalsokbl ezttal is kaptunk egy adagot: "I wish you believed me". Elkpeszten jl cserltk meg Jack s Locke karaktert a szigeten s az alternatv szlon egyarnt.

A vgre mg egy j hr: a finl a tervezettnl fl rval hosszabb lesz, gy mjus huszonharmadikn (illetve a mi szempontunkbl huszonnegyedikn) nem kevesebb, mint kt s fl ra LOST vr rnk (mnusz a reklmok, persze). rzelmileg mr ez a mai is durva volt - mi lesz akkor?
18 komment

[62] casper007
mj 06., cstrtk 17:04 #18
Vlasz drag (#15) zenetre
Mondjuk Kate mr csak azrt mondhat fontosnak, mivel rajta keresztl befolysolni lehet a tbbieket. Jack sem ment volna fel a subra, ha nem kap egy lvst (rdekes, miutn Hurley kivitte a partra, mr egszen jl volt). Biztosan lesz mg hulls, mr Flocke sem csap be senkit (aztn meg persze), kitertette a lapjait.

Ghz: ennyivel a vge eltt mr nem hiszem, hogy egy halott karakternek gy megcsavarjk a szlt. Sayid meglepen veges volt ebben a szezonban, jl befalta az n. sttsg, furcsa is volt, hogy csak gy elszaladt a bombval. Ha azt nzzk, hrom candidate maradt: Jack, Sawyer, s Hurley.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
moderator Ghz
mj 06., cstrtk 15:12 #17
Na most, hogy ha Locke tnyleg nem tudja meglni a tbbieket, akkor ennyire biztos volt benne, hogy valaki elkezdi babrlni? s most akkor Sayid kinek segtett? Hiszen mondta, hogy mit kell csinlni a bombval. s vajon hazudott a tbbieknek, mert ez volt az utols krse Lockenak? Mert mondjuk meggrte neki, hogy ha felldozza magt, akkor nadjaval egytt vissza hozza ket? s akkor mg, hogy csavarjunk egyet rajta, esetleg a legvgn mgis csak fellkerekedett a j nje s azrt futott el a bombval, hiszen gondolkodhatott gy, hogy Locke gy sem tudja meg, hogy igazbl mi trtnt. Vlemnyek?
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[21] Gaben
mj 06., cstrtk 10:48 #16
Azt lttam, hogy fizikailag mirt nem jutott fel Claire a tengeralattjrra. A mgttes rtelmt keresem. Mr ha van egyltaln.
Azrt is gondolom, hiszen az ALT-ban most kezdenek Jack-kel szorosabb kapcsolatot kialaktani.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
mj 06., cstrtk 0:04 #15
Vlasz casper007 (#14) zenetre
Ha azt nzzk, hogy a ngy legfontosabb karakter maradt meg (Jack, Kate, Sawyer Hurley), akkor mr nem nagyon tudnak nagy mszrlst csinlni. Claire, Desmond, Ben, Richard s Miles - ennyi a maradk. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elfogyott az a hatalmas cast.
Found.
[62] casper007
mj 05., szerda 23:54 #14
Vlasz Gaben (#13) zenetre
Azrt nem jutott fel, mert Sawyer inkbb otthagyja t, minthogy Flocke-t felengedje a subra. Eddig elkerltem brminem spoilert, s el is fogom a kvetkezkben is. Mrget is vettem r, egy egsz rakatnyit. Terizni pedig mr flsleges. Kt s fl ht, akkor mindennek vge. Elre flek, micsoda ttong r keletkezeik majd bennem. Tl sok ha lg mg a levegben, de azrt van itt pr egyrtelmen megvlaszoland dolog:
- a Sziget s az ALT kapcsolata
- Desmond
- Jack s Flocke (ez rszben az els)
s nem kell felttlenl tbb halott! Sok-sok trtneten rgtam t magam (film, knyv, sorozat, szerepjtk, videojtk) ahhoz, hogy rjjjek, az letben marads mlytheti el igazn a sztorit, s nem a hall ad felttlenl nagy slyt neki.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[21] Gaben
mj 05., szerda 23:40 #13
Vlasz casper007 (#12) zenetre
s vajon Claire mirt nem jutott fel a hajra? Szvsz vele is szmolnunk kell mg...
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
[62] casper007
mj 05., szerda 23:21 #12
Vlasz Gaben (#11) zenetre
Szerintem is Locke az alt kulcsa. Az epizd egyszeren sokkol volt. Nem hittem volna, hogy csak gy kirnak ngy szereplt, s tessk. Ezek a karakterek mr vek ta szerves rszei voltak kedvenc trtnetemnek s most bcst kell vennem tlk. De nem a szereplk kivgzse az egyetlen jrhat t. Nem szeretnm, ha a Lost ebbe a hibba esne. Lassan csak olyan karakterek maradnak, akik nlkl sosem tudnm elkpzelni a sorozatot. gy kell visszafognom magam, hogy ne gondolkodjak, pedig prgnek azok az tkozott fogaskerekek.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[21] Gaben
mj 05., szerda 23:07 #11
Sun s Jin halla nemhogy knnyeket nem csal a szemembe, de kifejezetten kliss "Menj! Nem hagylak itt!, De menj! De nem! De! Szeretlek!" gagyi volt. Szvsz.

Vajon Sawyer-nek mikor koppintanak mr az orrra, hogy nem hisz Jack-nek? Mr eleve az is furcsa kellett volna, hogy legyen, hogy Locke Widmore embereit fstknt legyakja, a tengeralattjrnl meg hagyja az embereket lvldzni...

s ugye eddig azt sejtettk, hogy Desmond bresztnek sznja Locke elgzolst, mely teria eddig nem igazn mkdik...
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
mj 05., szerda 21:10 #10
Vlasz Tyson (#9) zenetre
Az n szememben egybknt Henry Ian Cusick s Nestor Carbonell is nagyot bizonytott ebben az vadban. Persze mr eddig is lthattuk bennk a potencilt, de a Happily Ever Afterben s az Ab Aeternoban hatalmasat alaktottak.
Found.
[11] Tyson
mj 05., szerda 21:03 #9
Vlasz drag (#7) zenetre
Bocsi bratyesz Amgy frankn Terry O' Quinn akkort lendt az utols vadon, hogy hozz kpest az sszes tbbi fszerepl eltrpl.. Valahogy muszly lesz kibrni a kvetkez epizdik
" A mltad meghatroz, de nem lehet teher "
[4] Deadpool
mj 05., szerda 20:05 #8
Vlasz Ragnar360 (#6) zenetre
Ezt nem kellett volna belinkelni.. Most megint nem tudok majd aludni egy htig..
Wanna know how I got these scars?
mj 05., szerda 19:07 #7
Vlasz Ragnar360 (#5) zenetre
Tyson kommentjre.
Found.
[17] Ragnar360
mj 05., szerda 19:04 #6
Amgy nagyon durva rsz volt, egyrtelmen 10/10

de taln az Ab aeternot nem vrtam igy, mint most az Across the Seat, kibaszott nagy lesz, kereken 1 hetet kell vrnom/unk

PROMO: KATT!

nzztek meg - 1 sneak peek is kint van az is igen komoly
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[17] Ragnar360
mj 05., szerda 19:02 #5
Vlasz drag (#4) zenetre
ezt mire rted ?
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
mj 05., szerda 17:37 #4
A msodik felt kiszedtem - lgyszi mg minimlinfkat sem.
Found.
mj 05., szerda 17:35 #3
Terry O'Quinn egy isten ebben az vadban. Az els rszben az "I want to go home"-nl azon az arckifejezsen sszeszartam magam.
Found.
[11] Tyson
mj 05., szerda 17:28 #2
Terry O' Quinn (Flocke) Remlem megkapja majd az Emmy djat, mert amit nyjt, az hihetetlen, nem gondoltam, hogy Ben (gonosznak mondhat) szerept lehet fokozni ht az bztos, hogy rver egy lapttal! Egybknt vrhat volt, s taln kiszmthat a 4 hal
[4] Deadpool
mj 05., szerda 16:56 #1
Bennem is csak most tudatosult igazn, hogy "risten, mindjrt itt a finl."..
Rossz belegondolni, hogy ezen 4 (f)szerepl halla valsznleg csak a kezdet..
Wanna know how I got these scars?
drag
Found.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Nintendo DS
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Zene, Verseny
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Jtk zsebkonzolon, DVD, Zene (hallgatom), rs, Mozi , Bartok, Foci
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(online)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Roxas
(offline)
Necc
(offline)
GYUFo
(offline)
logen
(offline)
dreampage
(offline)
norbysx
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
GeneraL_XTX
(offline)
Ryu
(offline)
Kenny
(offline)
oxigen
(offline)
DarkVenom
(offline)
benj
(offline)
Attila6
(offline)
Lothar
(offline)
casper007
(offline)
Animejetix
(offline)
mcmacko
(offline)
arsenal
(offline)
***Drago***
(offline)
Reiker
(offline)
Gyurk
(offline)
Evilluki
(offline)
lorantHUN
(offline)
abluxirum
(offline)
Blackcolt
(offline)
alexmagnum
(offline)
CJ
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
Mollaka
(offline)
Ryudo
(offline)
CaptainPrice
(offline)
Szemy666
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
rehynn4
(offline)
Psycho
(offline)
wesker
(offline)
ragi
(offline)
ne5h
(offline)
markidlive HUN
(offline)
PlayNorbi
(offline)
dani0113
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
Ocelot365
(offline)
Stiletto
(offline)
ujitso
(offline)
Keyoo
(offline)
MilanZila
(offline)
Mcking360
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
Spy_Clown
(offline)
migren
(offline)
csirkecske
(offline)
tyesz66
(offline)
Johnny1987
(offline)
XBOX Live