[7] jardo (offline)

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4011 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 9569 kreditet gyjttt

2010 April
10:43 CoD: Modern Warfare 2 teszt
Plusz IW vs. Activision


A szmos 'v jtka 2009' dj begyjtse mellett az is biztos, hogy az elmlt idszak egyik legellentmondsosabb jtka a Modern Warfare 2. Megjelenst risi reklmhadjrat elzte meg a kiad Activision rszrl, aminek kvetkeztben rengeteg rajong vrta felfokozott izgalommal a jtkot - taln mr tl nagy elvrsokat is tmasztva. A CoD: MW2 pldja maradktalanul bebizonytotta, hogy a kevesebb nha tbb: ha a kiad kevesebb energit fektet a jtk reklmozsba, taln mg sikeresebb lehetett volna a program, s nem osztja meg a gamer-trsadalmat jobban, mint addig brmi ms.
Persze minden relatv, hiszen a jtk gy is megdnttt szinte minden eladsi rekordot, ugyanakkor sokan - kztk a sorozat korbbi rajonginak j rsze is - keser szjzzel llt fel a gp ell a vgigjtszs utn.

A tejles tesztet innen rhetitek el.

Aztn zporozzanak a vlemnyek, kinek hogy tetszett a jtk, bejtt-e, vagy sem, ha igen, akkor mirt, s ha nem, akkor mi nem tetszett. Jhetnek a vlemnyek a szingli kapmnyrl, a multirl, de akr az IW s az Activison mostani belviszlyrl is.
8 komment

[7] jardo
Apr 17., Saturday 18:40 #8
s amgy mit gondoltok az IW s az Acti kztt foly belviszlyrl?
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
[7] jardo
Apr 17., Saturday 18:39 #7
Vlasz FLUID (#6) zenetre
Ht ppensggel van j pr olyan jtk, ahol ugyelnek arra multiban, hogy a sajt erssgednek s szintednek megfelel ellenfelekkel kerlj ssze. Nem azzal tanulsz, hogy 10-bl 10-szer te halsz meg elsnek vagy msodiknak, hanem ha egyenl felttelekkel indultok, s mindenkinek ugyanannyi eslye van.
Az nem tanuls, hogy a multiban tlttt id felt respawn-olssal tltd.

s legynk szintk, nem kell lmnak lenni ahhoz, hogy plyaismeret s mg nhny hasznos aprsg nlkl knnyen haljunk...
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
[11] FLUID
Apr 17., Saturday 18:35 #6
Vlasz jardo (#3) zenetre
Ilyen hlyesget. Ms FPS-ben is sszekerlnek a prok a noobokkal s pp ez a j. gy legalbb a nooboknak van kitl tanulni. Ha csupa noob lenne a szerveren akkor rkk olyan hlyk maradnnak.
Play hard, go pro.
[13] Adeusz
Apr 17., Saturday 17:34 #5
- Nem ismerem a Bad Company 2-t egyenlre. De meg fogom szerezni, azt biztos. Eltte azrt vgigtolom az els rszt, mert klnben rkre kimarad.

- Szerintem elg korrekt cucc a MW2 is. s az meg htziher, hogy az Activision sokkal jobban csinlta. Nem tudok pontos szmokat, de sales-ben messze lenyomta a BC2-t, minden idk legtbbet eladott jtka lett - nekik csak ez szmt.
[9] Adam360
Apr 17., Saturday 15:26 #4
Ez a jtk az utbbi vek legnagyobb parasztvaktsa. 0 grafika, 0 sztori, az egsz egyms utn pakolgatott kldetsekbll ll, semmi sszefggs. A multija pedig siralmas, 10 ves amerikai hlyegyereknek val. (pl.: az elbb emltett kommando perk..) Ezek utn mg van pofjuk elkrni 1200 MS pontot egy map pack-rt, amit persze visznek, mint a cukrot ezrt nem kell csodlkozni a fejlesztk hozzllsn. Ha gy is dl a lv, hogy ignytelen szemetet adnak ki, akkor mirt trjk magukat?

Tisztelet a kivtelnek, s itt kanyadornk r a Bad Company 2-re. Nlam ez "A jtk". Nem a reklmozssal foglalkoztak, hanem szpen, csendben sszeraktak egy csodlatos jtkot.
[7] jardo
Apr 17., Saturday 14:22 #3
Multi szerintem is borzalmas, br ahogy emltettem is a cikkben, csak egy htvgt ltem bele. A plyk viszonylag kicsik, nincs egy normlis rendszer, ami kezeln, hogy ki milyen szint (ok, ennek nincs jelentsge, de aki rgebb ta tolja, nyilvn ismeri a plykat, aztn ha csupa ilyennel kerlsz ssze egy meccsben, akkor gy nem tl izgi jtszani), meccskeress katasztrfa, tele van a multi kemperekkel, csapatjtkra senki nem kpes (mg TDM-ben vagy Ground War-ban sem...), egyszval nekem mg a multi sem jtt be.
Szingli kampny sztem nem volt vszesen szar, legalbbis annyira nem, mint amennyire sokan lefestettk. Nem vrtam a jtktl megvltstm, ezrt nem is lett olyan nagy csalds. Mondjuk eleve hlynek tartom azokat, akik az Activision minden szavt elhittk... Szerintem egy tlagos jtk a MW2, semmivel sem jobb vagy rosszabb annl. De hogy 10k-t nem r, az is biztos.
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
[34] Ray
Apr 17., Saturday 14:13 #2
Vlasz Sunny0402 (#1) zenetre
Hasonl vlemnyen vagyok...
Neked,mint kvlllnak...mi a vlemnyed az intelligencirl?
[15] Sunny0402
Apr 17., Saturday 14:06 #1
Egyik legjobb bartom nagyon elvolt szllva a jtktl.
De engem nem annyira izgatott, aztn egyik haveromtl klcsnkaptam s ...nem is tudom olyan semmilyen volt.
Tùl sok brt hùztak le errl a sorozatrl, az a baj!
A multit toltam egy darabg jobb alternatva hjn, de elg hamar unalmas lett ahhoz kpest, hogy a CoD 2-be kzel 600 rt ltem multiba s minden perct lveztem, addg a CoD 6 olyan 40 ra utn kurva unalmas volt mr.

Ez a hihetetlen szar Perk rendszer ez valami borzalom.
A 13 ves tùlpgg amcsigyerekek akik Kommando-perkkel 5 mterrl lekselnek s stb (dupla soti meg uzi...pff)
10x10 mteres plyk amiket 20 msodperc alatt 3x krefut az ember.
Nagyon agyatlan lett a tbbjtkos mdja.

CoD 2 volt az etalon multi playerben a CoD sorozatban.

Aztn megjelent a Bad Company 2
Br a multi demo valamirt nem tetszett, a haveri kr ( Bash kedvrt megvettem a jtkot s lss csodt letem egyik legjobb jtkval van dolgom.
Szingliben s multiban is 1000x tbbet ad mint az a szerencstlen MW 2!
Csapatjtk gyerekek!
Nincsenek hlye perkek, dinamikus, hatalmas plyk, telitallat classok, s a tkletes rombolhatsg megkoronzza ezt a remekmvet.
Top grafika s hangeffekek.

Szmomra a Bad Company 2 A jtk!

Az MW 2 egy dlutnra tkletes szrakozs, de ennyi, ne vrj tle tbbet....
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t!
jardo
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS, Verseny, Szerepjtk, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
axl
(offline)
macewindu74
(offline)
rozsomak96
(offline)
bence93
(offline)