[18] etihad6 (offline)

Határozott - Idegesítő - Egoista

Ő egy 23 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Kiskunfélegyháza

4184 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 34692 kreditet gyűjtött

2010 March
20:24 Heavy Rain a polcon, elmények
Még pénteken érkezett meg a Heavy Rain, de nem akartam csak ennyit írni, mivel senki sem szereti az egy mondatos bejegyzéseket.:) Tehát megjött, itt van, végre foghatom a kezemben, és ennek nagyon örülök. Nos, hát be is raktam a gépbe, gyönyörűen beszippantotta, majd elindítottam. Elkezdte telepíteni, közben a mellékelt origami-figurát lehetett meghajtogatni, hát meg is tettem. Nagyon jó ötletnek tartottam a figurát. Na, miután végzett a telepítő, mi mást csináltam volna, hát egy új sztorit kezdtem. Először is Ethan Mars egyénnel kezdődött a játék, és már számomra itt mutatkozott meg a Heavy Rain különlegessége. Felkelek, majd fel szeretnék öltözni, de azért megjegyezte kedves Ethan, hogy inkább jobb lenne előbb letusolni. Hát, letusoltam. Majd leborotválkoztam, majd felöltöztem. Ja, nem, mert borotválkozás után fogat is mostam, és csak ezután öltözködtem fel. És komolyan, azon tűnődtem már egyszer, hogy mi a francért nincs egy olyan játék, ami a pisiléstől a táyérok hordásáig mindent, aprólékosan részletez. És itt is van. Azt hiszem, hogy nekem már e pár percben feltűnt, hogy ez a Heavy Rain számomra egy maradandó élmény lesz. Az is volt, most is az, és még lesz, mivel hál' Istennek nem fejeztem be. És hogy eltérjek azoktól, amiket valaki videó alapján is képes megállapítani, fantasztikusan néz ki, eszméletlen jó a történet, és nagyon tetszik, hogy minden szereplő egy-egy egyéniség. Scott Shelby, a magándetektív, az asztmás magándetektív. Madison Paige, az egyetlen nőszemély, aki Ethan ápolója, bár álmában nyakát vágták. Ethan Mars, a számomra legszimpatikusabb figura, aki fia, Jason halála után elveszíti másik fiát, Shaun-t. Valamint ne felejtsük ki Norman Jayden-t, az FBI-nyomozót. 4 szereplő, teljesen más egyén mind, de mégis egy ember után kutatnak: az Origami Gyilkos után. Számomra a Heavy Rain egy mérföldkő, soha életemben nem játszottam még ilyen hangulatos, gyönyörű játékkal. Nagyon jó az Uncharted 2, maga műfajában páratlan, de úgy néz ki, hogy a Heavy Rain műfaja engem jobban magával ragadott. Tényleg, mi a Heavy Rain-nek a műfaja? Mert én ezt sajnos nem tudom, életemben nem játsottam ehhez hasonló játékkal, ha valaki igen, az jelezze, de én sajnos nem találok ilyet. Pont.
17 komment

[64] DarkVenom
Mar 23., Tuesday 17:33 #17
Válasz Sunfi3lds (#10) üzenetére
Én is 12 évesen nyomtam először a MGS-t, és átjött. Meg mondjuk én tudtam is angolul.
Thrills, Chills, Kills!
[6] fibroo
Mar 23., Tuesday 17:28 #16
Válasz Yeaf Kitri (#13) üzenetére
Detto.
Gamertag: Fibroo HUN
[14] Deleter13
Mar 23., Tuesday 14:10 #15
Válasz Sunfi3lds (#10) üzenetére
Apropó. Nekem is volt ilyen. Én is kb. 12 évesen láttam egy filmet. Utána 14 évesen beugrottak azok a dolgok amit akkor még nem tudtam felfogni.Ha jobban belegondolok az első kommenteddel egyetértek. Kivéve azt,hogy szerintem nem kéne általánosítani a 13-14 éveseket,hogy "Ők még ezt nem érthetik meg."
[14] Deleter13
Mar 23., Tuesday 14:06 #14
Válasz Sunfi3lds (#5) üzenetére
Nem értem mért kéne idősebbnek lenni egy videó játékhoz. Szerintem a 13-15 éves kor éppen elegendő a komolyabb érzelmi dolgokhoz. Ha élet tapasztalatra gondolsz,hogy akkor úgy jobban tudna(tudnánk mi 13-15 évesek) azonosulni a szereplőkkel stb. Még ezzel se értenék egyet mivel szerintem kevesen vagyunk itt FBI ügynökök. Szóval a lényeg,hogy szerintem etihad éppen elegendő dolgot levett a sztoriból.(kivéve ha nincs idegennyelve) Én jutyubon néztem a Heavy Raint egy ideig(PS3 híján) és a legjobban a családapa érzéseit,helyzetét éreztem át.
[19] Yeaf Kitri
Mar 23., Tuesday 11:15 #13
Válasz muDao (#11) üzenetére
Nekem is ez ugrott be egyből.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
[44] Szemy666
Mar 23., Tuesday 0:02 #12
Grat a játékhoz, ahogy látom bejön neked. Én most a GoW III és az FFXIII-al elvagyok rendesen foglalva. De hamarosan be lesz szerezve a Heavy Rain nekem is, mert a Fahrenheit nagy kedvencem volt, ez meg elvileg attól is jobb.
[7] muDao
Mar 22., Monday 23:25 #11
"És komolyan, azon tűnődtem már egyszer, hogy mi a francért nincs egy olyan játék, ami a pisiléstől a táyérok hordásáig mindent, aprólékosan részletez."

Sims anyone?
Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában.
[27] Sunfi3lds
Mar 22., Monday 22:06 #10
Válasz etihad6 (#6) üzenetére
Hát még jó, hogy nem azért vetted. Tyler írta az 576 Tesztjében a játéknak ezen részére, hogy aki emiatt ruházna be a Heavy Rain.re, annak annyi értelme van, mint egy Ikarusz Buszt megvenni egy tank benzinért.

Csak azért hoztam fel, mert én is kábé 12 éves lehettem, amikor végigjátszottam az MGS-t PS-en és nem igazán tudott még akkoriban megfogni, nem úg mint évekkel később, amikor a folytatás kapcsán újra a kezeim közé került a Metal Gear Solid.

Nem voltam eléggé érett hozzá, na. (meg angolul se tudtam elég jól hozzá, de ez mellékes jelen esetben )
Sic Parvis Magna
Mar 22., Monday 22:00 #9
A műfaj alapjában véve kalandjáték, de egyébként egyfajta interaktív film. Előtte pedig volt már ilyen játék, ahogy lentebb is írták, az ugyancsak QD által fejlesztett Farenheit. Jó játékot! (bár tény, hogy fiatal vagy kicsit, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem fog miden úgy átjönni, ahogy kell.)
[18] etihad6
Mar 22., Monday 21:59 #8
Válasz DG (#7) üzenetére
Hát persze, küldöm is vissza a játékot! Majd ha bolond leszek.
[39] DG
Mar 22., Monday 21:57 #7
Válasz Sunfi3lds (#5) üzenetére
Nem mondasz hülyeséget!
[18] etihad6
Mar 22., Monday 21:52 #6
Válasz Sunfi3lds (#5) üzenetére
Oké, nos Madison csöcsei egyáltalán nem rosszak, de engem komolyan nem ez érdekel. Lehet, hogy sokan nem értik renesen a sztorit, de én azt hiszem, hogy igen. Én mindig is érzékeny gyermek voltam.
[27] Sunfi3lds
Mar 22., Monday 21:50 #5
Nem akarok gonosz lenni (persze ki hiszi már el ezt nekem ) DE csak ÉN gondolom úgy, hogy ezt a játékot TÉNYLEG kár 18 éves kor alatt játszani???

Ja és nem azért, mert látszanak Madison csöcsei néhány jelenetben, hanem maga a sztori átéléséhez kellene egy érettebb kor. Az érzelmi mélységek miatt én nem ajánlanám a fiatal még általános iskolás PS3 tulajoknak ezt a játékot.

Szerintem Te is várhattál volna vele még, ne haragudj.
Sic Parvis Magna
[18] etihad6
Mar 22., Monday 21:41 #4
Válasz Insect (#3) üzenetére
Az. Én tényleg nem birom behatárolni, jó a te ötleted
[17] Insect
Mar 22., Monday 21:40 #3
A Fahrenheit a kedvenceim között volt, szóval nagyjából tudtam mire számíthatok a HR-el, mégis meglepett hogy mekkora hatással van a hangulatomra. Simán benne van a PS3 top 3 -ban. A műfaja pedig Quantic Dream játék
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[18] etihad6
Mar 22., Monday 21:34 #2
Válasz bence93 (#1) üzenetére
Lehet. Nekem viszont tényleg nagyon bejött.
[7] bence93
Mar 22., Monday 21:28 #1
Grat hozza , en is vittem a haveromnal , de nekem nem jott be , asszem en kivetel vagyok . De orulok ha neked tetszett!
the cake is a lie...
etihad6
etihad6 még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Nyilvános megszégyenülés, Letöltés, NASA weboldal feltörése, Esőben sétálás, Kézilabda, Korcsolya, Napozás, Görnyedt ülés, Body buiding
Barátok, ismerősök
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Aky
(offline)
renz
(offline)
dreampage
(offline)
nasty
(offline)
rambustibi
(offline)
Dude
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Hwopapa
(offline)
zoli1026
(offline)
Npeti
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
BW
(offline)
Patrick Bateman
(offline)
x-doboz360
(offline)
hjetyekus
(offline)
HuTi
(offline)
Gyurk
(offline)
csavar
(offline)
IceMan00
(offline)
atek
(offline)
Ray
(offline)
Lien
(offline)
szentpeter360
(offline)
lorantHUN
(offline)
clizer-niisan
(offline)
wortoo
(offline)
Rince
(offline)
wodbear
(offline)
Kyuubi-x
(offline)
Szemy666
(offline)
B4raCuDa HUN
(offline)
Doom
(offline)
Drado
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
milancorleone
(offline)
tg76
(offline)
KrAtos007
(offline)
devils95
(offline)
1mzolee0
(offline)
akyyyc
(offline)
pajcsi
(offline)
peti17
(offline)
backstab
(offline)
fibroo
(offline)
markidlive HUN
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
Sicknessmásikhuga
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
Svitzh
(offline)