[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4813 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 120266 kreditet gyjttt

2010 March
15:02 Battlefield : Bad Company 2
Rossz trsasgban, durva percek...

A rossz trsasg…
Nos a Battlefield frenchise legjabb darabja ismt nagyot tarolt s nem csak a boltok polcairl trtn leemelsrl beszlek, de a minsge is igen j.

Kezdjk mris azzal, hogy ledarljuk a single-t.

Trtnet

A storynak abszolt semmi kze az 1-hez mg ha azt is vrtuk, hogy legyen ez nem gy van. Olyan mintha az els rsz esemnyei soha nem trtntek volna meg. Ez mg akr j is lehetne, de azrt szerettk az Bad Company single rszt anno mert viszonylag egyedi festse volt a trtnetnek, vicces volt s mgsem annyira primitv. Sajnos a msodik rsz egyszemlyes mdja igen hanyag munka. A trtnet mg hagyjn, de olyan szinten cs jtk lett belle, hogy kimondani nem lehet. Nincs itt olyan, hogy kiszllunk a tankbl s megynk mssal, nem egy lehetsg van s azzal kell lni. Ennek ellenre van egy hangulata, egy vgigjtszst megrdemel. De hla istennek, nem a single player miatt vesz az ember Battlefield jtkot, gy ezen tltve magunkat haladjunk is.


Grafika

Azt kell mondjam tbb mint megfelel. Szp terletek, les krnyezet, kidolgozott textrk minden ami ahhoz kell, hogy egy hbors jtk krnyezett lvezzk. A dzsungel vagy a h itt mindegy mert egyformn profi munkt vgeztek minden esetben. Taln az egyik legjobb dolog, hogy szinte mindig trtnik valami a kpernyn. Mg multiban is ha nem csinlunk semmit nha elrepl flttnk egy-egy repl, br megjegyzem ezzel igen keveset foglakozunk, mert az ezernyi robbans kicsit elvonja a figyelmnket. A kpernyn trtn irdatlan mennyisg esemnyek ellenre sincs framrate vagy vysc hiba, folyamatos s tiszta kpet kapunk.


Jtkmenet

Azt hiszem azt kell mondanom, hogy kivl. Egyszeren hihetetlen. A multiplayer olyan lvezetes, hogy aki szeret lvldzni annak tetszeni fog. J magam nem vagyok a kifejezetten sokat mutlizk krnek tagja, de anno a Bad Company-val hnapig jtszottam folyamatosan. Azt hiszem ez a msodik rsznl is meglesz. Knnyen bele lehet tanulni s miutn kiismertk a plykat mr problmamentesen folytathatunk online hbort. A plyk hihetetlen mretek ltenek s nagyon jl berendezettek. A hatalmas tvolsgokat megtehetjk gyalog is, de clszerbb a hihetetlen jrm arzenlbl vlogatni. Van itt krem szpen jetski, motorcsnak, tmad helikipter, szllthelikopter, kis tank, nagy tank, quad, buggy, hummer s gppusks mini busz. gy ezeket felsorolva azt hiszem nem lesznk jrmhinyban. Minden jrm ellen azonban megvan a megfelel fegyver is mg akkor is ha gyalogosan kzlekednk. A jtkban 4 klnbz „kit” azaz felszerels szett van melyekben tbb opci is van. Az assault vagy ms nven tmad klnbz sorozatlv puskkkal van elltva, valamint grntvetvel s egy aranyos kis dobozzal melynek segtsgvel tltnyt adhat magnak s brkinek a csapatbl. A medic, azaz a jtk dokija szinten egy veszlyes kategria, jrm ellen semmit nem r ugyan, de fel van szerelve egy nagy gppuskval. A klnbz kis felszerelsei kz tartozik a gygytdoboz mely folyamatosan gygytja a krltte ll csapattrsakat, illetve egy defibrilltor melynek segtsgvel jraleszthetjk elesett bajtrsainkat. A msik vicces oldala, hogy ellensget is lehet vele lni kzelrl. A harmadik az engineer, aki nem ms mint a jrm pusztt. Helyes kis SMG van a birtokban, valamint raktavet melybl mindssze 5 lvs egy tank. Szerencsre pont 4 rakta van nla. A harmadik pedig a recon, a jl ismert mesterlvsz puskival. Az jts, hogy most mr a reconnl van a c4 csomag s a mortar is gy ez a karakter tpus jl hasznlva szinte veszlyes lehet. Minden kasztnak van tbb fegyvere is melyeket az adott felszerels hasznlatval tudunk feloldani. Az elejn picit nehz amg bele nem jvnk s fel nem oldunk jobb fegyvereket, ez mindssze pr ra s akkor mr mi sem lesznk annyira lemaradva.


Kln szeretnm megjegyezni, hogy maradt a pusztts a jtkban s hihetetlen lmnyds egy-egy plet romlasztsa az ellenflre. A multiplayer jtkmd pedig ha megfog minket akkor aztn hnapokra is lekthet. Nlam kap egy tuti 9-est melyben benne van a hangulatrt kapott pont is.

Battlefield: Bad Company 2 4 komment

[35] he7edik.
Mar 08., Monday 23:11 #4
Vlasz Rewmac (#3) zenetre
PSN-en is szokott sz@rakodni de ma tkletes volt
[40] Rewmac
Mar 08., Monday 22:42 #3
Vlasz GeneraL_XTX (#1) zenetre
n ma feladtam. Az EA kptelen szervert gyrtani. Dashboardra doblt egsz este.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Mar 08., Monday 19:48 #2
Vlasz GeneraL_XTX (#1) zenetre
PS3-on jtszatok multiba? Mert akkor modnjtok mr meg a neveteket s n jtszank. Klnben nagyon j kis jtk s j kis teszt, gratullok hozz.
PlayStation 3 Slim 250GB, Xbox 360 4GB Slim + Kinect!
Mar 08., Monday 16:41 #1
nah majd gyere este toljuk tovbb az online wart legalbbis amg (megint) le nem halnak a szerverek
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Battlefield: Bad Company 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: EA Games
Megjelens: 2010. Mar 04.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
- Zsenilis hangulat
- Fantasztikus ltvny
- Teljes rombolhatsg
- Szuper multi
Ami nem tetszett
- Rvidke egyszemlyes kampny
- Aprbb technikai gondok
Olvasi rtkels: 15 (94 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

51 | [DLC] Battlefield BC2 Vietnam

Karcsony eltt alaposat bvlt a Battlefield Bad Company 2: az j multiplayer expanzi idskot s helysznt is vlt, ezttal Vietnmot vltoztatjuk virtulis csatatrr. Gyorsan sszedobott plyacsomag, vagy igazi bvtmny? Teszt.

100 | [Teszt] Battlefield: Bad Company 2

A Battlefield: Bad Company els rsze ers kt ve sikeresen rtelmezte t a multiplayer Csatamez-formult konzolokra, s mg lvezhet single player kampnyt is kaptunk mell. A folytats konzolok mellett PC-re is megjelent - mi pedig most jl leteszteljk.

50 | [Prbakr] Battlefield: Bad Company 2 bta

Durr bele bumm, katons FPS, csapatokkal, jrmvekkel, karakterfejldssel, azaz mindennel, ami kell. A Battlefield: Bad Company 2 zrt btjban szerzett lmnyeinket osztjuk meg, s sorsolunk tz darab kulcsot a most fut PS3-as bthoz. Olvasd el, aztn prbld ki Te is!

14 | [Prbakr] Battlefield: Bad Company 2 multi

A Battlefield: Bad Company 2 jtkbl csak a multiplayer md kerlt bemutatsra a GamesCom expn - ppen az, ami a cmet a 2010-es v egyik leginkbb vrt jtkv teszi. Forradalmi jtsok nincsenek, ehelyett csak tovbb csiszoltk a gymntot.

20 | Bad Company 2: jn az Onslaught md

Reggel mr megrtuk, hogy tmilli eladott pldny felett jr vilgszinten a Battlefield: Bad Company 2, de rdekesebb dolgokat is tartogatott mra a jtkrl az Electronic Arts.

41 | Ktmilli felett a Bad Company 2

Egyrtelmen sikeresnek volt mondhat a Battlefield: Bad Company 2 kt httel ezeltti premierje - az Electronic Arts most szmokkal is altmasztotta mindezt.

41 | Bad Company 2: az utols trailer

Befutott az utols trailer a Battlefield: Bad Company 2-rl, amely szokatlan zenei alfestssel prblja maga fel fordtani a figyelmet. Na meg persze rombolssal.

43 | Bad Company 2: akcids fl perc

gy tnik, hogy ez a mai a tvreklmok napja: adsak vagyunk mg az elz htrl egy igencsak ts Battlefield: Bad Company 2 szpottal. Belps csak vdsisakban.

48 | Battlefield: Bad Company 2 dem infk

Bizonyra sokaknak feltnt mr, hogy felkerlt a Battlefield: Bad Company 2 demja az Xbox Live-ra - az Electronic Arts kapcsold sajtkzlemnye egyb dolgokat is megerst.

54 | Battlefield: Bad Company 2 zelt

A mlt hten befutott remek trailert kveten most ismt vethetnk egy pillantst a Battlefield: Bad Company 2 egyszemlyes kampnyra - az elzetes utn most egy gameplay zelt kvetkezik.

33 | Battlefield: Bad Company 2 trailer

Mostanban cseppet sem vagyunk hjn az ts elzeteseknek - szerencsre a tavasszal rkez Battlefield: Bad Company 2 legjabb kedvcsinlja ezt a kategrit ersti.

26 | [CES] Battlefield: Bad Company 2 tsfogat

A Battlefield: Bad Company 2 PlayStation 3 exkluzv multiplayer btja mr vget rt, gy ismt maradnak a klnfle mdiatartalmak. Itt van pldul egy kisebb adag j kp.

45 | Battlefield pillanatok: az ostrom

Gyors Battlefield: Bad Company 2 vide, mieltt vggkpp beindulna a Karcsony: megrkezett a "Battlefield pillanatok" sorozat harmadik rsze, ezttal a Panama Csatorna ostromval a fszerepben.

9 | 45 milli hsi halott

A jv hten vget r a Battlefield: Bad Company 2 PlayStation 3 exkluzv btatesztje, gy a fejleszt DICE kzztette az eddigi adatokat. Tbb, mint 300 ezren prbltk ki a jtkot.

36 | Bad Company 2 bta: a nyertesek

Tz darab Battlefield: Bad Company 2 PS3-as EU btakulcsot sorsoltunk a nagyszm rdekld kztt - itt a nyertesek nvsort olvashatod. Dlutn mr lhetnek.

18 | Bad Company 2: irny Afrika!

A Battlefield: Bad Company 2 jv mrciusban dbrg be a boltokba, a friss gameplay vide pedig kt percben mutatja be az egyik, afrikai multiplayer plyt.

14 | Battlefield: Bad Company 2 bta trailer

Virtulis diormaknt lerhat trailer rkezett a Battlefield: Bad Company 2-rl, amely a jtk kzelg multiplayer btatesztjre hivatott felhvni a figyelmet. A prba PlayStation 3 exkluzv lesz.

13 | Bad Company 2: multi gameplay

A Battlefield: Bad Company 2 az Electronic Arts jv v i knlatt ersti, s szpen csendben jnnek is belle a gameplay videk. A friss pldny kamers, s a multit mutatja be.

13 | [TGS] Bad Company 2: futunk s robbantunk

Folytassuk az Electronic Arts ltal kiadott Tokyo Game Show-s anyagok kztti kutakodst: a Battlefield: Bad Company 2-rl is befutott nhny zletes j ltnival.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba