[24] CeXzer (offline)

egy 43 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4902 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 53717 kreditet gyjttt

2010 February
15:49 AVP reloaded
Na, akkor a marine kampny utn, az alien kzepn a vlemnyem.
Nekem ezzel mr csak egy bajom van, hogy rvid. De ezt se mondanm, hogy tl rvid, vglis a 3 faj egytt majdcsak hozza a mai tlagot, de eljtszadoztam volna mg emberknt. Maga a jtkmenet nekem simn visszahozta az AVP2-lmnyt. Ugyangy pars volt az eleje, aztn tment alien irtsba, mint az. Az alien pedig szerintem igencsak el lett tallva, semmivel sem rzem magam elveszettebbnek a falakon s a plafonon ugrlva, mint a rgi jtkokban, st szerintem jobban kvethet, kzenfekvbb az irnyts.
Azt gondolom egy nagy hibt kvetnek el a legtbben, mgpedig, hogy normalon kezdenek jtszani. Azt nem szabad, akkor unalmass vlik, le lehet pofozni az alieneket puskatussal, be lehet ugrani az emberek kz alienknt, stb. Hardon minden mlyedsbe benztem, alienknt pedig rnykrl rnykra ugrlok s egyenknt szedem le az embereket, mert mr 2 ellen is problma addhat.
Mg egy dolgot emltenk meg, a grafikt. Olvasok olyanokat, hogy Doom3 szint. Ht, nem tudom ki min jtszik, n DX11-el, s ha a Doom3 10-es skln 1, Crysis 10, akkor ez 9. Stlusos, kicsit festmnyszer, hangulatos, szerintem pontosan eltalltk, nem is tudom mit vltoztatnk rajta. Persze nem realisztikus, mint a Crysis, de egy AVP ne is legyen olyan.
Szal nekem eddig az egsz jtk 9/10, s nagyon nem rtek egyet a kritikkkal. A gamespot ltal emltett dolgokat sem tapasztaltam, pl ha alienknt nem sikerlt pont nekiugranom valakinek, azt ltalban elre sejtettem, hogy nem teljesen tiszta az t, mgis beprbltam, aztn mr ugrottam is tovbb.
A trtnettel sincs szerintem semmi gond, a marine tipikus alien trtnet, semmi extra, ltszik, hogy nem a nagy jdonsg, vilgrengets volt a cl, hanem az, hogy visszaksznjenek ismert karakterek, a filmek hangulata, s ez szerintem meg is van, ahogy eddig az aliennel is. gy ltom sokan valami mst vrtak, n pont ezt, s ezt is kaptam, rlk neki, mr csak legyen PC-s multiplayer kzssg, s vek mlva is el fogom venni.
12 komment

[24] CeXzer
Feb 21., Sunday 22:09 #12
Vlasz Castor (#9) zenetre
Ja, s mg annyi, hogy pont az a lnyeg, hogy sokan elolvastk a negatv kritikkat, s jttek is a hozzszlsok, hogy kr, pedig gy vrtam, de akkor nem veszem meg. Szal j lenne, ha nem halna el a multiplayer kzssge ennek a remek jtknak rdeklds hinyban, mert sokan ki se prbljk, akiknek egybknt tetszene.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Feb 21., Sunday 18:09 #11
Vlasz Castor (#9) zenetre
n jtkosoktl olvastam dolgokat s a GS reviewt olvastam, mst nem is nztem, s ja, nem a pontszm, hanem olyan a kritika, mintha legknnyebb fokozaton vgigszaladt volna a jtkon, stozva. Mikor az alienhez rt felugrott volna a falra, ezzel a lendlettel el is dnttte volna, hogy , azt se tudom merre a le, ez hlyesg, majd a fldn szaladva azon is vgigfutott volna, hiszen azon a fokozaton ezt is megteheti, predivel ugyangy, egy ugrs, hdej, most jjjn a msodik, az mr tl messze van, , hlyesg, mirt nem tudok odaugrani, ez nem j jtk, s ennyivel le is van tudva (pedig kb 5 perc jtk utn elre tudom, hogy mit fog jelezni a fkusz ugrs cl, nagyon hamar r lehet rezni, hogy mekkora tvot s milyen vben vagy kpes tugrani, n sszesen egy lthatatlan fallal tallkoztam mg az aliennel, a predi ugrabugrlsnak simn korltai vannak).
Olyat is rt, hogy kzdtt a szellznylsokkal, pedig abban pontosan annyi a kihvs, mint megnyitni egy mappt windowsban, rirnytod az egeret s megnyomod a gombot (csak a szellznylsok jellemzen sokszor nagyobbak, mint a mappk windowsban)
A PC-s verzi 71.5%-on ll egybknt, s a GS kritika hzza le, a tbbi 7 s 9 kztti pontszm, szal nem csak n vagyok helikopter
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[55] axl
Feb 21., Sunday 16:19 #10
Vlasz Castor (#9) zenetre
Nem a pontszammal van bajuk, hanem az ervekkel, amiert az ujsagiro rossznak tartja, nem mindegy.
I WλNT TO BELI3VE
[9] Castor
Feb 21., Sunday 14:39 #9
Mirt mindenki a GameSpot jsgrjt hlyzi? Az sszes tbbi lap is alacsony pontszmokat adott! A Gamerankings.com-on 18 review alapjn 63%-os tlagon ll a jtk.

Az AvP kivlsgt bizonygat hozzszlsokat olvasva eszembe jutott az a monds, hogy "itt mindenki hlye, csak n vagyok helikopter"...
[24] CeXzer
Feb 21., Sunday 10:18 #8
Igen, ez engem is zavar, aliennel is megpusztultam prszor emiatt, hogy nem lehet megszaktani (vagy n nem jttem r, hogyan) a kivgzst, s kzben mr nyomta rm egy pulse rifle az ldst. De mg ez se bosszantott fel valahogy Szerintem ez az aliennel egy tervezs jtk, elre el kell tervezni, mi lesz, nem lehet sz nlkl menni. A jember a gamespotnl ha ugrs kzben beleakadt egy tereptrgyba, ht, az a tereptrgy ott volt akkor is, amikor elugrott...
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[23] Rolne
Feb 21., Sunday 10:06 #7
Vlasz CeXzer (#6) zenetre
Gamespot szavra n mr sok ve nem adok. Amgy nem sokra (holnaptl vagy holnaputntl) nekem is meglesz a jtk, csak sajnos az Xboxom nincs most, arra vrhatok mg vagy kt hetet.
Demoja nekem tetszett, igaz, meg kell tanulni jtszani a hrom kaszttal, ami kicsit egy szenveds folyamat, de utna mr rm jtszani, fleg mert tnyleg ms a 3 faj teljesen. Nekem az alien jtt be a legjobban. Igaz, egy dolog zavart mg gy is a demoban: A kivgzsek tl hosszak. Mire az Alien vagy a Predator kicsinlja az ellent, gyakran mr is halott, mert az id alatt megtalltk, s belltak a hta mg, aki szintn megnyom egy kivgzs gombot, s ksz.
[24] CeXzer
Feb 21., Sunday 9:34 #6
rdekes, amit a gamespoton rnak az alien irnytsrl, annak n pont az ellenkezjt tapasztalom. n nem jrok a fldn szinte soha, ugrlok falrl-falra, s mindig pontosan tudom, hol van a le s a fel (a clkereszt mhorizontszer forgoldst nagyon jl eltalltk, lehet a gamespotnl is olyan ember kellett volna, hogy rtkelje a jtkot, aki ltott mr replt bellrl, vagy legalbb bvrkodott, hogy ne csak 2 dimenziban tudjon gondolkodni). Az meg, hogy ilyet r, az aliennel mindig gy rzi, hogy a fld felett lebeg. Huh? Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy ott a mancsom, ltom, ahogy tapogatom a tereptrgyakat, embereket, stb. Eddig is volt sanda gyanm, hogy nem mindig egyezik a vlemnynk, innentl viszont nem adok semmit a szavukra :\
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[9] Trez
Feb 20., Saturday 18:15 #5
Vlasz CeXzer (#4) zenetre
Nlam jtszhatatlan.
[24] CeXzer
Feb 20., Saturday 18:01 #4
Vlasz Trez (#3) zenetre
Nlam semmi lag nem volt az mp demoval, pedig azt egy jval gyengbb gpen jtszottam.
(Ettl fggetlenl, jut eszembe, az egyik gamespotos user review-ban az emberke felsorolta azokat a 3rd person shootereket, amelyeket szvesebben jtszana, mint az avp-t, 2 db ilyen volt, az egyik a mass effect 2. Kicsit gy rzem anti-hype megy avp gyben
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[9] Trez
Feb 20., Saturday 17:34 #3
n eddig csak a Steam-es MP demot szedtem le.Kzben kimentem megtudtam hogy Bla 3x elvlt a Monika Showban,elszvtam egy cigit,megittam fl bgre kvt...Mg mindig Loading.Aztn nagynehezen elindult s lagvihar ezerrel.Kzpszer gpem van.Nemtudom mi lehet a problma,de nem kicsit el is vette a kedvem...
Feb 20., Saturday 17:09 #2
Remltem, hogy a pontok csalkk .... / vagy csak nem rkezett elegend "tmogats a tesztereknek" /
Egy vgigjtszs utni konklzit is szvesen vennk . Kpekkel , lmnyekkel gazdagtva .
me ott ltom atym, anym, nvreim s fivreim. Magam eltt ltom minden sm az idk kezdettl. Mind hvnak engem, hogy btran kvessem ket, a nagy Valhallba, hol a hsk rkk lnek ...
[11] rdong
Feb 20., Saturday 17:09 #1
Nekem is nagyon tetszik a jtk. Eddig a Marine s a Predator kampnyokon vagyok tl. Az Alien-t mg csak most fogom kiveszni.
A Disco-s jelenet mekkora volt..... . Vagy amikor meneklni kell a tunelban az alienek ell...ht tele volt a gaty rendesen.


Predatornak lenni pedig olyan egsz vgig mint egy flistennek lenni. A BOSS-ok is knnyen legyrhetek vele sajnos. Viszont olyan magassgokba el lehet vele jutni, hogy meg-megszdl tle az ember.

n XP alatt jtszom vele. DX9-el. s gy is gynyr a jtk.
Jtszani tudni kell. :)
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)