[24] CeXzer (offline)

Ő egy 43 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4902 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 53697 kreditet gyűjtött

2010 February
17:25 Ubisoft bejelentés
Sokat tippeltünk, mit jelenthet be az Ubisoft. Hát pl ezt: http://index.hu/tech/2010/02/08/a_jatekipar_is_kinyirja_a_dvd-t/
www.index.hu
Nagyszerű és eredeti ötlet.
8 komment

[9] Trez
Feb 13., Saturday 11:49 #8
A WoW-om hozom fel példának.MMORPG létére persze csak neten lehet játszani,anélkül semmire sem használható..Mégis egy netes reg key ,amivel akárhonnan Free letölthetem nem fogja kiváltani azt,hogy a vitrinben ott figyel a Két Collectors Edition.(Ezután nézzük a "My Games" menüpontot...)És én még nem is vagyok megrögzött PC/Konzol játék gyűjtő.
[11] HUN Zack
Feb 08., Monday 22:53 #7
És ha elmegy a net...akkor mit csináljak a játékaikkal? Hülyeségnek tartom...de ha ez kell nekik. Ez csak PC-n lesz vagy konzolokra is átjön?
[55] axl
Feb 08., Monday 20:37 #6
Válasz Npeti (#5) üzenetére
Hat, a Gears of War-ral nincs baj PC-n sem.
I WλNT TO BELI3VE
[35] Npeti
Feb 08., Monday 19:04 #5
Steam is tökéletesen müködik net kapcsolat nélkül is remélem az ubisoft se fogja ezt a hülyeséget bevezetni, hogy net elérés nélkül játszani se tudunk akkor valóban felesleges pénz kidobás. Ez esetben remélem, hogy steamen is meglehet majd venni a Settlers7et. Pl. a gta4nél is rohadt idegesitő volt, hogy net nélkül baszhatam a mentéseimet. Azóta kétszer is meggondolom, hogy vegyek-e games for windwsos játékot...
[24] CeXzer
Feb 08., Monday 18:52 #4
Ennél finomabb DRMek is csak növekvő kalózkodáshoz vezettek, és csökkenő eladásokhoz, mert még az se vette meg, aki addig igen. Szerintem ezt is simán fogják törni, és lesz egy rakat emberke, aki nem veszi meg, mert vagy csak nem veszi meg, vagy akkor már inkább lekalózkodja, az ingyen is van, és ott játszik vele, ahol akar, aki meg fizet érte, az így járt. Oki, hogy van Steam, de a csak digitális terjesztés és a lemezesdi nem ugyanaz, nameg a Steam offline módját ne is említsem, ha az nem lenne, én tuti nem vennék semmit Steamen. Ubisoft barátaink is bízzunk benne a fejükhöz kapnak, mert így eggyel kevesebb PC-s kiadó lesz, akitől tudok játékot vásárolni, annak meg nem örülnék.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[30] Lien
Feb 08., Monday 18:51 #3
Ez azért már durva.
Feb 08., Monday 18:33 #2
Válasz Doom (#1) üzenetére
Hát igen...
Célozd meg a Holdat, ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz...
[54] Doom
Feb 08., Monday 18:32 #1
"Komoly hátrány azonban, hogy nem vagyunk mindig internetelérés közelében. A Wired azt írja, hogy ha játék közben megszakad az internetelérés, akkor leáll a játék, és csak akkor indul újra, amikor helyreállt a kapcsolat. Mobilinternettel persze nincs gond, de azzal külföldön drágán, a vidéki GPRS-hálózaton meg iszonyú lassan aktiválhatjuk majd a játékokat. A saját regisztrációnkhoz kötött játékokat ráadásul nem lehet eladni másnak."

Oké, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy ebben a formában már bukott is a dolog
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)