[40] Rewmac (offline)

Társasági - Görény - Szónok

Ő egy 32 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4676 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 119032 kreditet gyűjtött

2010 January
11:37 Tegyük tisztába a a dolgokat...
Avagy miért sem szeretjük a fórumon a a warezt?
Egyvalamit szeretnék rögtön az elején leszögezni. Nem flamekeltés a célom, így a kulturálatlan kommenteket szűrni fogom. Nem elítélni akarom, csak ez már motoszkált bennem egy ideje. Kérem mielőtt valaki napi anyázásba fogna olvassa végig, ha érdekli.
Jó ideje már szúrja az oldalamat ez a warez dolog a fórumon. Félreértés ne essék mert önmagával a tevékenységgel nincs bajom, nem ítélek el senkit aki csinálja, mert mindenkinek a maga dolga. Engem egy valami a zavar és szerintem sokan vagyunk így ezzel, ha valaki fennhangon direkt hencegve megjelenés előtt osztja a kommenteket, hogy neki megvan.
Vannak ismerőseim akik benne vannak és jó magam is nem egyszer gondoltam már flashelésre, de valahogy aztán sosem valósult meg a dolog. Sőt aki ismer tudja mi hogy merre volt, nem célozgatok itt semmire. Nem ellenzem a dolgot, de ahogy ez megjelenik itt nálunk a gameren az néha kiveri a biztosítékot, bár garantálom, hogy sok valószínűleg igen (had éjek egy kedves barátom igen erős iróniát tartalmazó kifejezésével) intelligens fiatalember ezt direkt csinálja. Az alapján ki, hogy játszik milyen úton nem ítélem meg az embert, ám az ami mostanában a fórumon folyik már elindított bennem egy folyamatot ami blogíráshoz vezetett.
Néha-néha benézek az egyes várva várt játékok témájába és a következő kommenteket látom.
„Nekem már megvan”
Majd jön erre egy válasz :
„Yeah, király a gamma nekem is.
Majd jön a harmadik ismételten baromira fontos beszólás :
„Én már a második pályán vagyok”
Mindezek történnek a játékok megjelenése előtt közel egy héttel. Ami azért bosszantó, mert sokan várják a cuccot és igen fizetnek érte (hú ezeket le kell hülyézni). Amikor pedig meglátják ezeket az írásokat akkor néha-néha még legnyugodtabbak is szóvá teszik, hogy nem kéne, olykor finoman a sokadikra durvábban. Erre nem az a válasz, hogy akkor csönd vagy valami, még nekik áll följebb. Kinek hisszük mi magunkat, hogy megmondjuk nekik mit szabad is mit nem. Elmondom a kurva nagy titkot, semmivel sem többnek mint ők. Csak mi két olyan dologgal vagyunk tisztában amivel ők nem. Mindjárt az első az erre vonatkozó fórumszabályzat, a másik pedig egy olyan dolog ami íratlan és úgy hívják jó fejség. Ezt ritkán várjuk el. Az elmúlt hetekben és még talán régebben is beszélgettem Ghz-val sokszor az ő feje is elpattan még ha minimálisan is mivel végtelen nyugodtsága mögé bújik. Persze a mod-ok teszik is a dolgukat ahogyan azt kell, de ők sem lehetnek ott mindenütt. Ha csak azon kevés játéktémákat nézzük ahová én néha-néha és ilyen arány van akkor mi lehet még. A jó oldala, hogy idővel tényleg a játékról lesz szó a témában és ezek a valójában csak hencegő jobb fejek eltűnnek az adott topicból, néhány igényesen megfogalmazó, intelligens (nincs irónia) kommentelő láttán. Warezoljon aki akar engem speciel annyira nem érdekel ezen része, ez mindenkinek a saját dolga. De mivel én sem kötöm más orrára mit,hogy teszek ez is mindenkinek a saját dolga kéne legyen. Plána, ha ezt egy olyan oldalon teszi ahol tilos. De amikor az ember rászól ezekre a feltehetően még ágybavizelő félistenekre és azok még okosabbak is azért zavaró tud lenni. Ezután jön a szokásos úgy „csinálok mintha nem érdekelne és beírok valami frappánsnak látszódó mondatot amit két órán át fogalmaztam” és most jajj de odatettem magam. Itt kezd igazán vicces lenni. Múltkor még két békés fórumozó is hangot emelt a Darksiders témában. Őszintén meglepett mivel egyiktől sem szoktam meg, hogy meginduljanak ilyen keményen. Ha valaki ezt olvasva azt gondolja most mekkora szemét vagyok mert warezgyűlölő vagyok az nem igazán értette az én problémámat és inkább mellőzze a kommentelést is ha kérhetem. Egyszerűen tele van a tököm, hogy megvan magyarázva miért vagyunk mi a szemetek.

A kedvenc mentőszövegem a „Mindenki warezol valamilyen formában”. Ez feltehetőleg még igaz is, de az ilyenek azt nem veszik észre, hogy egy kibaszott videójáték fórumon, ezek állnak a témák középpontjában és nem az egyéb médiumot. Nem azt mondom, hogy bannoljunk mindenkit aki hülye, mert kezdhetnénk velem. Tudom nem kellett volna ezt megírnom, mert én is érzem kicsit se eleje se vége. De azért van saját blogom leírhassam a sok hülyeségemet. Nekem a kommentelésekkel van bajom és nem a cselekvéssel. Aki ismer pontosan tudja mire gondolok, aki nem az remélem ebből leszűrte. Én ezzel befejeztem és vissza is vonulok. Mindenkinek köszönöm aki vette a fáradságot és elolvasta.
Valamint ajánlom ezt a bejegyzést Tibornak aki mint Udo Kier mindenhol ott van….(remélem érti majd)….Valamint egy olyan embernek aki szerint „nem egyszerű dolgok ezek”….

123 komment

Összesen: 123 [1-50]
1 | 2 | 3
[5] matzy
Jan 22., Friday 8:59 #123
Mert ez nem kritika, hanem irritáló okoskodás. Ezt nem köszi.
[26] Alexander
Jan 19., Tuesday 17:48 #122
Senki többet? Akkor nálam a pont. PONT.

Ja igen: #122
alexmenrich.com
[26] Alexander
Jan 18., Monday 10:58 #121
#121

Igen, de most ez a pozíció kárpótol
alexmenrich.com
[64] DarkVenom
Jan 18., Monday 0:28 #120
Válasz Rewmac (#119) üzenetére
Szerinted csak az olvas valamit, aki ír is bele?
Thrills, Chills, Kills!
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 21:42 #119
Válasz Project1083 (#113) üzenetére
Hát emennyi játék fórumában látlak, ne is haragudj, de meg tudom érteni, hogy nem tűnt fel.
Youtube: TheIconizer
Jan 17., Sunday 20:39 #118
Válasz Gaben (#114) üzenetére
Nem a mostani időszakról beszélek, hanem mondjuk arról a 2 évvel ezelőttiről, amikor VALÓBAN meg lettek kérve az illetékesek, hogy ezt ne itt erőltessék. Az eredmény végül nem maradt el, ma épp ennek (és az említett változásoknak) köszönhetően nincs annyi warezos téma az oldalon. Ég és föld a különbség, azért ezt illene észrevenni.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 20:02 #117
Válasz Alexander (#115) üzenetére
Apró örmök és sikertelenségek ?
Youtube: TheIconizer
[51] Dude
Jan 17., Sunday 19:45 #116
Válasz Alwares (#100) üzenetére
Basszus én is ugyan ebből vettem az első dobozom
Aztán nehogy kiégjél ilyen fiatalon basszus.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[26] Alexander
Jan 17., Sunday 18:50 #115
#115

Baxus, lecsúsztam a #100-ról...
alexmenrich.com
[21] Gaben
Jan 17., Sunday 18:45 #114
Válasz theSickness (#111) üzenetére
A "gyomlálást" én sokkal kevésbé érzem. A gondosságot meg végképp nem.
"It's not about being the best, it's about being better than you were yesterday!"
Jan 17., Sunday 18:26 #113
Nyá-Nyá-Nyá.De unalmas ez warez"vita".Nekem nem tünik fel hogy itt az oldalon egyébként ilyen probléma lenne,talán az induláskor több volt.de most nem jellemzö.persze néha beesik egy két barom.de ezt nem lehet kivédeni.Engem körülbelül ugyanannyira idegesit a magát felsöbrendünek képzelö origioszkár mint a nagypofáju warezvendel,gyökér mindkettö.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[64] DarkVenom
Jan 17., Sunday 17:27 #112
Válasz Rewmac (#110) üzenetére
Nem isteneknek kell lenni meg az eszüket játszani, azt láttuk már egy nyomtatott sajtó levelezési rovatában, de van szerintem átmenet a két véglet közt.
Thrills, Chills, Kills!
Jan 17., Sunday 17:21 #111
Én közel sem látom ilyen durvának a mostani helyzetet, a 365 indulása környékén sokkal inkább volt jelen a téma. Ma már csak nyomokban kerül elő, hála a 360 bannolási hullámainak (hány ember is "tért meg" ezen alkalmak egyikénél?), a PS3 warezolhatatlanságának és az itteni szerkesztők gondos komment-gyomlálásának. Ami van, az elenyésző és a dorgálások hatására ezek a villogó macskajancsik nem sokáig tudják felkavarni az állóvizet.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 17:17 #110
Válasz DarkVenom (#108) üzenetére
Erről írtam az egyetemen. Nem szabadna nekik. De a Gamer nem egy olyan kötött szutyok ahol ők mint istenek jelennek meg és játszák az eszüket.
Youtube: TheIconizer
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 17:16 #109
Válasz x_NoEl_x (#105) üzenetére
Hadd kérjek elnézést én minden vélményét megosztó fórumozó nevében is.
Youtube: TheIconizer
[64] DarkVenom
Jan 17., Sunday 17:15 #108
Válasz Rewmac (#107) üzenetére
Tudom, hogy fórumoznak és ugyanúgy lemennek akár alpári vitába is, mint a mezei felhasználó, és persze szabad is nekik, az meg egy másik dolog, hogy ezzel lehet egyet nem érteni. Számomra az a szerkesztő / moderátor, aki ugyanúgy viselkedik, mint bármely felhasználó, ugyanakkora tekintéllyel is bír, mint bármelyik felhasználó, tehát az esetleges moderátori warningot (amire itt még nem volt nálam egyelőre szükség) is leszarnám.
Thrills, Chills, Kills!
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 17:04 #107
Válasz DarkVenom (#106) üzenetére
Nézd neki is lehet véleménye, neked is. Mivel azt írtok amit akartok így neked ugyannyi jogod van megmondani a véleményed mint neki. A gamer szerkesztőségi tagok is fórumozhatnak és oda írnak be amikor akarnak, ugyanúgy mint te. Nem fog szimpla vita miatt bannolni, nem olyanok. Különben már nem egy nevet tudnék mondani aki nem lenne köztünk. Hidd el kurva sok embert nem csíp a Ghz és még mindig itt vannak.
Youtube: TheIconizer
[64] DarkVenom
Jan 17., Sunday 16:30 #106
Válasz Rewmac (#103) üzenetére
Amikor egyből a második "ellenérve" hogy "sötét doktor úr", valamint az én játékos szokásaimnak elemzése, akkor valahogy nem ez jut eszembe, de annyira nem izgat, hogy tovább foglalkozzak vele.
Amúgy egy szerkesztőnek meg moderátornak igenis meg kell gondolnia, meddig ereszkedik, bár az is tény, hogy ez a saját játszóterük.
Thrills, Chills, Kills!
[29] x_NoEl_x
Jan 17., Sunday 16:23 #105
Válasz Rewmac (#103) üzenetére
Te nagy melytorkos vagy cimbi Ugy latom nagy husevo hireban allsz
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
[8] JedaY
Jan 17., Sunday 16:20 #104
Kis magyar valóság! Csak így tovább srácok!
"I Believe in No God, No invisible Man in the Sky..." / XBL: SipiThomy / PSN: WauldenStembo
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 16:03 #103
Válasz DarkVenom (#101) üzenetére
Nem védeni akarom, de abszolút nem személyeskedik. Van egy véleménye és közli szerintem nem neked kéne megmondani másoknak milyen vitákban vehet részt vagy sem.
Youtube: TheIconizer
[31] HuTi
Jan 17., Sunday 15:39 #102
Válasz Doom (#45) üzenetére
Urban legend? Talán igen!

KATT!
KATT!

Talán nem
War has changed. ◬
[64] DarkVenom
Jan 17., Sunday 15:35 #101
Válasz Ghz (#99) üzenetére
Ghz az is meglehet, hogy a moderátori tekintélyt nem nyílt kirohanásokkal őrzöd meg, függetlenül attól, hogy van-e alapja, vagy sem. Lehet úgy is a köz érdekében bannolni, hogy nem állsz le lépten-nyomon érvnélküli vitákban résztvenni, és aztán személyeskedés közepette tenni a dolgod.
Thrills, Chills, Kills!
[59] Alwares
Jan 17., Sunday 15:30 #100
Válasz Dude (#94) üzenetére
Aki megtehetné hogy megveszi, mit mondjak arra?
Vegye meg és játsszon vele, örüljön neki hogy van, mert bizony eredetivel egy fokkal tényleg jobb játszani. Sajnos magamon veszem észre, hogy velem sajnos fordítva van, most hogy megtehetem, hogy megveszem, már fele annyira se vagyok oda a videójátékokért mint mikor orba-szájba töltöttem le. Annak idején örültem, hogy téglákból és malter cipelésből összeszedtem egy xbox-ra és örültem hogy játszhattam. Most meg... Lehet a főiskola teszi Valamit tényleg kezdenem kéne magammal, ha már a Mass Effect 2 nem érdekel (holott az elődjéért totál odavoltam).
.titanic {float: none;}
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 15:22 #99
Válasz x_NoEl_x (#95) üzenetére
Sorry de te is eléggé leírtad magad előttem azzal, hogy egy retardáltat védesz és nem fogod fel, hogy nem azért bannoltam mert rossz napom van. Az a stílusra vonatkozott További szép napot.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[17] sum-blink
Jan 17., Sunday 14:58 #98
Cím alapján aszittem má' valami pelenkázási tanácsokat adsz.

Szerintem, ha megveszed a kedvencedet, nem baj, ha egy héttel megjelenés előtt már tolhatod... Ez mindig is ketté választotta a közösségeket, úgy, mint ute vagy ftc, konzol vagy pc stb. Sosem lesz egyetértés.
PSN: sumblinker, Steam ID: trevisz182
[64] DarkVenom
Jan 17., Sunday 14:45 #97
Válasz Dude (#94) üzenetére
Szerintem hosszútávon nincs jövője a fizikai adathordozóknak, a digitális disztribúció dominanciája, és az ezzel járó árcsökkenés meg a warezosokat is be fogja vonni a legális terjesztésbe. De ez csak tipp.
Thrills, Chills, Kills!
[29] x_NoEl_x
Jan 17., Sunday 14:45 #96
Válasz Rewmac (#93) üzenetére
Nem rol van szo.. Ez maradjon olyan tema, mint a vallas es a politika.. TABU..
En sem szeretem a warezt.. Nem is warezoltam sosem.. Es nem is szeretem, sem sokan masok ha erre veri valaki a mellet De mi ezt le is zarjuk.. Oda sem figyelunk az ilyen emberekre...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
[29] x_NoEl_x
Jan 17., Sunday 14:40 #95
Válasz Ghz (#92) üzenetére
Sorry, de cseszheted a stilust, mert elottem ha admin vagy, ha nem, csak lejarattadmagad
Kozossegi oldalrol beszelunk es a "rezidentek" mi vagyunk, akik aktivan kommentelnek is.. Mindenkinek magvan a maga stilusa amit elfogadunk.. Ott van pl jackal.. na o sem egy egyszeru figura es megis itt van En is neha szeretek be-be szolni, de meg sincs baja senkinek sem vele...
De meg vannak paran, akik nem egyszeruek es megis itt vannak..
Szerintem inkabb le kellett volna fekudnod pihenni egyet es utanna forumozni Mert ez nagyon nevetseges volt igy reszedrol is.. Bal labbal kellsz fel ezert akinek nem tetszik az arca BUMM gyors kibannoljuk.... hatha jobb lesz a napom..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
[51] Dude
Jan 17., Sunday 14:36 #94
" Eredeti Tábor " 1, Örülj hogy megengedheted , nem olyan szar dolog az sem ...

Csak, hogy hozzászóljak Sokan szerintem nem tudják kettéválasztani azt amiről szó van.
Millió egy olyan embert ismerek aki megtehetné, hogy akár a régi 576-os árakon megvegye a játékot. Csak inkább letölti. Aki 200+ ezerért meg tudja venni a plazma tévét, meg az új autót de erre egy fillért sem hajlandó áldozni. Mert leszarja. Az autót és a tévét meg ugye nem lehet letölteni. Valahol érthető hisz ez neki csak játék és millió fontosabb dolog van az életben blablabla...
De. Sokan voltak itt csórók szerintem, akik régebben amikor nem volt rá sajnos warezoltak. Mert játszani akartak. Mert IMÁDJÁK! Ez van. Ez létezik. Mindenki tisztában van vele, hogy sajnos sokan nincsenek azon az anyagi szinten. De akinek fontos a hobbija és az, hogy lassan az egyről kettőre lépjen a hazai videojátékos piac az bizony sok esetben élére állítja a dellát és sporól. Megteszi. Mert neki fontos és ha már van erre lehetősége anyagilag - ez fontos rész nem elsiklani felette - is, akkor eléggé szarul érezné magát ha azt is leszarná ami fontos neki.
Sokszor egy videojátékos(!) oldalon eléggé rosszul veszi ki magát amikor az új HDTV-vel villógó fórumhuszár a warez mellett áll ki és annak előnyeit ecseteli. Erre is volt már nem egy példa akár ezen az oldalon is.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 14:36 #93
Válasz x_NoEl_x (#89) üzenetére
Akkor bannoljatok engem mert szóvá merem tenni, hogy zavar. Bannoljanak engem mert merek eredetivel játszani és mert le merem írni amit gondolok. Érdekes a játéktesztekben ennyi komment az életben nem volt. Ez elszomorít, ide is csak 10.et vártam max...
Youtube: TheIconizer
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 14:32 #92
Válasz x_NoEl_x (#91) üzenetére
Ne haragudj drága barátom, de ha ez neked a poénos meg a humoros, akkor arra nem is tudok mit mondani. Kifejtem neked a problémát: Ide a gamerre nagyon sokan járnak (hálisten) nagyon nagy részük nem fórumozik, ezért tűnhet néha úgy, h ugyan az a 100-200 arc kommentel csak az oldalon. Viszont akik ide járnak hozzánk szeretnének nyugodtan kikapcsolódni, informálódni, szórakozni. Ducatti barátunk stílusa sajnos nem kompatibilis az oldallal. Akármennyire is igyekeztünk őt figyelmen kívül hagyni, sajnos mivel nem tud viselkedni kénytelen vagyunk újra és újra megválni tőle. És a félre értések elkerülése végett, nehogy azt hidd, hogy azért vágtam ki amit itt ebben a blogban írt. Ha az ilyen retardált elemeket nem gyomlálnánk ki az oldalról, akkor még többen lennének és a normális olvasóink/fórumozóink már nem éreznék jól magukat itt többé. Szóval sajnálom, hogy pár embernek rosszul esik barátunk bannolása, de 10ezer ember meg pezsgőt bontott... És igazad van, nekem sem kellett volna így reagálni, csak ma nem keltem valami jó kedvel. Mondjuk nem is szabadna fórumoznom ilyen állapotban Szóval elnézést kérek a stílusért.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[29] x_NoEl_x
Jan 17., Sunday 14:22 #91
Válasz Ghz (#90) üzenetére
Poenossan adja elo, de nincs vele gond szerintem.. Eleinte nekem is fura volt a style, de rajottem, hogy o csak poenkodik.. Full nem ertek egyet a bannal ne is haragudj meg ram.. Raadasul tragar szavakkal sem becezett teged, mint ahogy azt te nem tetted Szal azert egy admin kicsit legyen mar szelesebb latokuru... Es diszkretebb
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 14:18 #90
Válasz x_NoEl_x (#89) üzenetére
De ő az, és látod annyira buta, hogy nem képes csendben maradni és meghúzni magát. Arról meg nem is beszélve, hogy mit láttok úgy ahogy ő? A nagy semmit? 1 darab értelmes véleményt nem tudott ebben a blogban megfogalmazni, csak mondja a retardált hülyeségeit és ismétel másokat.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[29] x_NoEl_x
Jan 17., Sunday 14:03 #89
Válasz Ghz (#85) üzenetére
Nem o az, ugyhogy kar bannolni ot... Hisz csak egy velemenyt irt meg... Frankon nem az, akire te gondolsz... Es kurvara nem ertem, hogy ezt miert is kellett??

Azt kene a pitsaba bannolni, aki direkt felhozza ezt a kurva warez temat!!
Es joparan ugy latjuk, ahogy o a dolgokat..Hidd el..
Szal qrvara nem ertem mire fel bannoltad??
Mas ezerszer cifrabb velemenyeket alkot es megsem csinaltok semmit
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
[61] Invi
Jan 17., Sunday 13:57 #88
Válasz Alwares (#87) üzenetére
Permabann nem létezik. Mailcímet, ipt és még MAC addresst is lehet bármikor csinálni.
[59] Alwares
Jan 17., Sunday 13:49 #87
Válasz Ghz (#86) üzenetére
Kitartó a gyerek
Permbann-t nem tudtok? Bár egy kis szórakozás sosem árt....
.titanic {float: none;}
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 13:44 #86
Válasz 600rr (#84) üzenetére
És igen! A legendás Puma köcsög ducatti!! Bye bye
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 13:42 #85
Válasz 600rr (#84) üzenetére
Hm jobban belegondolva, nem te vagy az a kis troll aki mindenféle buzis nickeken regisztrál vissza már hónapok óta? Na mindjárt utánanézek, aztán nyomhatod itt az önigazolós dumádat
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[5] 600rr
Jan 17., Sunday 13:36 #84
Válasz Ghz (#83) üzenetére
Mekkora ...... megfenyeget ...... imádom az önigazolást Köszi
Csöndben vagyok mert gépelés közben nem beszélek ...... a betűknek nincs hangja ..... jóban leszünk örökre

Na de frankón nem kötekedés ..... csak vélemény

UI: csak arra kérlek hogy mielőtt kivágnál egy figyelmeztetéssel azért ints meg
Ismerem a kocka noobok minden egyes titkát ...
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 13:31 #83
Válasz 600rr (#82) üzenetére
Na ebben egyetértünk, ha a jövőben csöndben maradsz, jóban leszünk
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[5] 600rr
Jan 17., Sunday 13:22 #82
Válasz Ghz (#81) üzenetére
Mint ahogy itt is láthatod elég sokaknak ....... a fő hogy te mindent jobban tudsz és jól el is vagy ebben a hitben ....... Az meg hogy buta vagyok az persze hogy nem vita alap ...... mivel vagyok olyan eszes hogy tisztában legyek azzal hogy csak egy halandó vagyok mint bárki más ..... hogy is tudhatnék én mindent .

Ettől függetlenül maradok hű rajongód
Ismerem a kocka noobok minden egyes titkát ...
moderator Ghz
Jan 17., Sunday 13:13 #81
Válasz 600rr (#75) üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól ismersz... A többit nem kommentálom, mert nálad vannak igazán problémák a befogadó készséggel...
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[18] pajcsi
Jan 17., Sunday 9:25 #80
Válasz 600rr (#77) üzenetére
"" Eredeti Tábor " 1, Örülj hogy megengedheted , nem olyan szar dolog az sem ... "

Ez de találó.....
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[11] Enzo Di
Jan 17., Sunday 8:39 #79
Mindig azt hisszük, hogy erről a témáról már nem lehet több bőrt, de mégis... Egyébként meg kiválóan tesz pontot erre a topicra a 77.hsz onnan, hogy "Eredeti Tábor....
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
[57] renz
Jan 17., Sunday 7:32 #78
Egyre többször látom azt, hogy a warez témát pont az antiwarezosoknak sikerül újra és újra elővenniük. Olyankor meg az megy ami itt is.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[5] 600rr
Jan 17., Sunday 4:29 #77
Válasz Oldern (#17) üzenetére
Úgy megnézném azt a "csinos" ábrázatodat sorbaállni egy ilyen buli bejáratánál
/ Remélem tudod hogy ilyen csúnya helyeken csak az Sex - Drog - Rock&Roll megy....nem az X -Ps - Wii Trio /

Egyébként viccet félretéve ez nagyon nem helytálló példa volt .

Temérdek előnye van annak ha valaki jogtiszta játékokat vesz ......

Na puff a warezos 1 héttel előbb játszik :

de ha egy merő bug a játék nem kap hozzá Patch-t
ha van olyan pofátlan hogy küldi Live-on a warezzal akkor jön a Bann / na EZ A POFÁTLAN /
Ha nincs Live nincs Marketplace
Ha volt Bann nincs HDD install
stb
stb
stb

Ahogy én értelmeztem a Blogot : Rewmac-ot zavarja ha a megjelenés előtt olvas egy játékról a fórumban .....
/ Engem zavar hogy egyes emberek levegőt vesznek , mégsem fojtogatom őket /
Gondom ezzel semmi , mivel az ő blogja és hangot adott a csalódásának , DE nem tudsz "??embereket ??" befolyásolni hogy mit mikor hogyan ..... EZ EGY FÓRUM !!

Ahogy elnézem viszont itt átcsaptak a dolgok egész más felé ........ jön az egyik azzal hogy ő spórol a másik meg lop ......tipikus
Mindkét tábor baromira gyerekes véleményem szerint .......

" Eredeti Tábor " 1, Örülj hogy megengedheted , nem olyan szar dolog az sem ...
2, Élvezd a Live adta örömöket , mert csak neked jár hosszútávon
3, Örülj a 3 éves hosszabbított garanciának

" Warez Tábor " - 1, Örülj hogy játszhatsz kis pénzből kb.ennyi a pozitív oldala

Mindegy hogy ki hogy tud , szeret játszani mert csak az a lényeg hogy az öröme meglegyen és pont .


REWMAC KÉRÉSE 1 MONDATBAN : / ha jól értelmeztem a probléma gyökerét /

WAREZosok LEGYETEK SZÍVESEK KIVÁRNI A MEGJELENÉST ÉS CSAK UTÁNA ÍRJATOK ÉLMÉNYBESZÁMOLÓKAT A HIVATALOS FÓRUMOKRA !!!!
Ismerem a kocka noobok minden egyes titkát ...
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 4:09 #76
Válasz 600rr (#75) üzenetére
Szerintem ha akkor doba ki bárkit amikor akar sokan nem lennének itt. Meg tudja prögetni a bannkalapácsot, de sok mással ellentétben Ghz nem itt éli ki magát.
Youtube: TheIconizer
[5] 600rr
Jan 17., Sunday 4:00 #75
Válasz Ghz (#60) üzenetére
Neked olyan mindegy mi vita és mi nem , hogy fel sem fogod ........ teszel te magasról a dolgokra , elég neked hogy akkor és azt dobsz ki innen akit és amikor akarsz ...... szóval inkább nem megyek bele az okfejtésbe , mert ahhoz fogadóképes másik fél kéne .......Pláne hogy mióta megtettem a bejegyzést , azóta amint látom már vagy 2x újraismételte magát .....
Ismerem a kocka noobok minden egyes titkát ...
[40] Rewmac
Jan 17., Sunday 1:50 #74
Válasz DarkVenom (#65) üzenetére
Nem az zavar ha egy héttel előbb játszik. Hanem amilyen tenyérbemászó módon ez elő van adva.
Youtube: TheIconizer
Összesen: 123 [1-50]
1 | 2 | 3
Rewmac
Youtube: TheIconizer
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Színház, Étterem, Bowling, teke, Horgászat, Barátok, NASA weboldal feltörése, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Sí, Északi sarki expedíció, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
Đoma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)