[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4784 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 119746 kreditet gyjttt

2010 January
20:39 Army Of Two - The 40th Day - TESZT
Nincs kett, ngy nlkl - Avagy a ketten vagyunk egy hadsereg...

Rios s Salem ismt sznre lp s jobban adjk a kemny-bunk csvt mint valaha. Azt hiszem ezzel sok mindent el is mondtam a jtkrl, m azrt mgis tbb van itt mint amit egy mondattal ki lehetne fejezni. A trtnetre nem pazarolnk letst s senkit sem untatnk vele. Legyen elg annyi, hogy igazbl semmi eget rengetrl nincsen sz, nincsenek mly rzelmi konverzcik s rtelmet is ignyl esemnyek. Lvldzni kell a rosszakra, m ezt stlusosan.

A grafika sajnos silny. Olyan mrtkben nevetsges a dizjn, hogy kifejezni nem tudom azt is megmondom mirt. Vannak hatalmas robbansok, pletek szakadnak le, falakon mennek t autk, de mindez annyira gagyin nz ki, hogy ezrt inkbb vicces. Csnya a krnyezet textra. Nem vletlen, hogy szinte nincsen kls terlet. Van egy plya ami annak tnhet de igazbl az is le van fedve. ltalban pletekben kell kvetni egy lineris tvonalat. Nincs ezzel gond, de az els rsz utn tbb helysznvltozs kellett volna. Ignytelen, hogy a hihetetlennek ltsz httresemnyekkel prbljk kompenzlni ezt. Ellenben a fegyver s a karakterek vizulis elemi, pedig kifejezetten jk, gy klnsen ltszik a tereptrgyak igen ronda kivitelezse.
A tartalom az viszont igen b. Sok fegyver van amikkel tnyleg szinte legzni lehet. Hatalmas a szemlyre szabsi lehetsg. Ezzel nvelhetjk eslyeinket a harcban s nem mellesleg jobban nznek ki a fegyverek is. Tehetnk tvcsvet a gpfegyverre plusz mg egy shotgunt s erre r mg egy hangtomptt meg egy dobtrat. El lehet vele lenni az egyszer biztos. Megtallhatak a hagyomnyos G36C, M16, de vannak olyanok amiket eddig nem igen lthatunk. Tvcsves snipers grntvet s trsai. Igen hangulatos puffogtatst adomnyoznak a jtkosoknak. A mennyisg sem utols tbb mint 20 puska ll rendelkezskre, hogy az egybknt igen jl kidolgozott harcban hasznljuk. Ami nekem emellett nagyon tetszett, hogy amennyiben regisztrlunk az armyoftwo.com weboldalon, akkor szerkeszthetnk magunkat sajt maszk s pncl dizjnt, melyet a honlaprl el is kldhetnk magunkat a jtkba. Lehetsg szinte vgtelen van, de egyszerre csak 5-t menthetnk le. Ezeket hasznlhatjuk a single playerben s multiban is egyarnt.

A jtkmenet nem sokat vltozott de mgis vannak jdonsgok. Az egyik ilyen, hogy parternkkel brmikor jtszhatunk k-papr-ollt. Ennek semmi rtelme, de eme silny humor prblkozst mg elnzzk. Ami viszont tnyleg igazi vltozs az a kamu megads lehetsge. Bizonyos helyzetekben elrefuthatunk feltartott kzzel s eljtszhatjuk az ellenflnek, hogy megadjuk magunkat. k mit sem sejtve elbjnak amikor is trsunk vratlanul elbukkan s elintzi amit el kell. Kldetsek kzben a fszl mellett van egy-kt mellkes feladat is. Ilyenek a co-op dntsek amikor dnthetnk egy ember sorsa fell. Vannak pozitv s negatv dntsek, az adott szemly lelvse az utbbihoz ll kzelebb. A plyk sorn egyszer-egyszer tallkozhatunk tszhelyzetekkel. A civilek tulajdonkppen mint gyjtgetnival jelennek meg mert plusz pnzt nem kapunk rtnk s semmivel sem rezzk majd magunkat tbbnek ha hagyjuk ket meghalni. A partner AI sokat fejldtt, de mg mindig hlye ahhoz, hogy szorult helyzetben letben maradjon vagy akr minket letben tartson sokszor tbb mlik a szerencsn mint rajta. Hla istennek azrt annyira nem vszes a helyzet mg normalon sem, de hard fokozatot kizrtnak tartom, hogy meg lehet csinlni vele. A lvldzs, fedezkbe vonuls s a verjk ssze a msikat viszont nagyon is lvezetes (errl szl a jtk), de semmi tbb. Ne vrjunk tbbet mint egy j kis agyatlan lvldzs.
Azonban a fegyvereket immron brhol cserlgethetjk a jtk kzben nem kell megvrnunk semmilyen mentsi pontot vagy ilyesmit. A Y hosszan lennt tartsval knnyen elrhetjk a Weapon Customization menpontot s innen lehet a klnbz varilsokat vgrehajtani.
Nagyon j dolog az j Gears Of War szer statisztika. Nha-nha kirja a jtk, hogy az egyes achievementekhez mennyi hinyzik. A Pause menbl pedig elrhetjk mindenkori statisztiknkat, gy nem nehz megmondani mihez mennyi kell illetve rdekessgnek is jl jhet. Amit hinyolok azok az elsben megjelen Back-To-Back esemnyek. Konkrtan 1-2 van a jtkban s azok fele annyira lvezetesek mint az els rszben. Az els fl percben nem jn senki aztn hirtelen megjelenik egy egsz llam hadsereg.
Hossz single kampnyra ne szmtsunk. Normalon olyan 5-6 ra vgigvinni a jtkot. Persze ezutn jhet mg Co-Op mka s hasonlk. Sajnos a 4 fs kooperatv md egyenlre csak az elrendelk szmra rhet el, de egy hnap mlva mindenki jtszhat majd vele.

A fegyverek dizjnjrl mr esett egy kevs sz, m most jjjenek az effektek. A puska robogs kifejezetten j. A robbansok nagyot szlnak s jl nznek ki (mr mint azok amiket mi idznk el grnttal pl). Ez elmondhat a szinkronrl is. Br iszonyatosan bugyutk a prbeszdek, ennek ellenre vagnynak tnnek s a szinkron szinte tkletes. Rios s Salem szinte folyamatosan szekljk egymst s azt, hogy ez rdekess is vlik csak a szinkronsznszek tlsnek ksznhetik, nem pedig a szavak jelentsnek. A zene tlagosnak mondhat, nhol szre sem vesszk gy nincsen kiemelked jelentse.


sszegezve az Army Of Two The 40th Day akr olyan mint az els rsz. Sokminden nem vltozott, grafika ugyanaz, jtkmenet ugyanaz a helysznek s a fegyverek msok, de lnyegben nem sok a klnbsg van. El lehet vele lenni s aki rajong annak biztos ez is tetszeni. rzdik, hogy nagyon ott akart lenni, de sajnos nem igen sikerlt. Az els rsz utn tbbet, szebbet jobbat kellett volna. Tlem kap egy 7 pontot, de ennl semmivel sem rdemel tbbet.
Army of Two: The 40th Day 10 komment

[40] Rewmac
Jan 14., Thursday 12:43 #10
Vlasz Kyuubi-x (#9) zenetre
Maradjunk annyiban nem sokat.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[7] Kyuubi-x
Jan 13., Wednesday 16:25 #9
Nem vltozott a grafika? Az a graf szerintem mr 2007-ben is szar volt, fleg a karakterek mozgsa. Ha ez nem vltozott, nlam eslye nincs hogy egytaln kiprbljam.
[10] BRYAN
Jan 13., Wednesday 11:08 #8
n ugy vettem szre a tuszmentsrt ad lvt,de accsit mindenkpp szval azrt megri megmenteni ket.....
Nekem azok a dntshelyzetek meg az utnnuk lev rajzos bejtszsok baromira bejnnek,de maga a ltvny elg silny.....
Egyetrtek azal hogy ez nem tbb mint az els rsz,kicsit csalds.....
" I wanna play a game"
[73] zaz
Jan 13., Wednesday 10:22 #7
Mivel az els rszt egy nap utn vistva vittem vissza a boltba, ezrt egyrtelm ,hogy ezt mg vletlen sem veszem meg.
Primitv szar ez a stuff nlam.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[25] rob
Jan 13., Wednesday 9:40 #6
Az IGN 8.5 pontra rtkelte KATT! . Nekem holnapra jn a jtk.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[40] Rewmac
Jan 13., Wednesday 8:28 #5
Vlasz Totti5 (#3) zenetre
Nzd megrtem a vlemnyed, de 2010-ben ilyen fal robbansokat megengedni hatalmas hiba. Ennek ellenre a sajt vlemnyem viszont az, hogy hihetetlen j a jtk. Mint jtkos nlan akr tbb is mint 8 pont, de ez most objektvre akartam.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[17] zoba
Jan 13., Wednesday 7:12 #4
haverral szerettk az elst egy kt vgigjtszs elejig

szerintem ennek is adunk eslyt mert szeretjk a fegyvertuninngos dolgokat s mi is izombl szivatjuk egymst
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
[42] Totti5
Jan 13., Wednesday 1:10 #3
Ht azrt a grafika is fejldtt szemmel lthatan, meg gy az egsz s nem mondanm r hogy silny vagy ronda. Unreal motor egy korrekt munkval, vannak kimondottan nagyon szp effektek s megvalstsok, persze n csak a demo alapjn mondom, de annyira nem rossz hogy ilyen mdon le kelljen hzni, st nem hogy nem rossz, hanem korrekt, persze tudni kell hova tenni s nem Gears of War 2 szintet vrni tle.

Az elz rsz tnyleg egy 7 pontos jtk volt, de mivel sikerlt azt fellmlni egy 8ast mindenkp megr. Amgy az els rsz mg ha B kat feelingje is volt a valaha legjobb co op lmnnyel gazdagtott engem s kedves bartomat akivel vgigjtszottuk.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[5] Riddick73
Jan 12., Tuesday 23:08 #2
Nem prbltam mg a demt, m a teszt utn muszj lesz meglesni.
Lehet, hogy megint sokat vrtunk egy jtktl?
Kszi a teszt-et.
TheFurionHUN ı Xbox ONE ı PS4 ı
[18] Drado
Jan 12., Tuesday 21:45 #1
n csak a demt jtszottam osztott kpernyn... egyedl mghozz, ilyenkor tkozom az evolcit, hogy csak 2 karom ntt.
Nekem is kb ez a vlemnyem a dem utn, kivtel az MI rsze, mert azt ugye nem lthattam.
Rm nagyon kell vigyzni, mert bellem csak egy van. A tbbiekre nem, mert k sokan vannak.
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Army of Two: The 40th Day adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: EA Games
Megjelens: 2010. Jan 14.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7
Ami tetszett
- Feszes, lvezetes tzharcok
- Remek koop
- Apr, de j tletekkel dobtk fel a vgtelentett akcit
Ami nem tetszett
- A sztorit kifelejtettk belle
- Rvid szl kampny
- A rombols a jtktren kvl marad
Olvasi rtkels: 24.7 (32 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

27 | [Teszt] Army of Two: The 40th Day

Milyen a hadsereg, ha ktszemlyes? Olyan, mint amilyet az Army of Two jtkokban ltni: knnyen mozgosthat, keveset eszik, s szvesen lvldz fedezkbl brmire, ha jl megfizetik rte. Teszteltk a sorozat msodik epizdjt, a The 40th Day-t.

14 | Army of Two: multiplayer trailer

Az Army of Two 2 nekifutsbl multiplayer - kooperartv multiplayer - jtk, de ez nem jelenti azt, hogy a pros akcizs mellett ne lennnek benne egyms ellen vvhat multi csatk is. Trailer.

17 | Army of Two: The 40th Day dem a hten

A jtkmegjelenseket illeten vget rt az idei esztend, a demk azonban mg szllingznak - itt van pldul az Army of Two: The 40th Day, amibe szintn belekstolhatunk mg a megjelens eltt.

18 | Army of Two: The 40th Day - az intr

Szokatalan gy, december kzepn lerni: ersen kzeleg az Army of Two: The 40th Day megjelense, az EA koop akcijtka janurban rkezik. Az intrt mr most megnzheted.

7 | Army of Two: fegyverkezs

Az Army of Two: The 40th Day a kivtelesen ers jv januri knlatot gazdagtja, ennek megfelelen kezdenek megszaporodni a folytatst bemutat mozgkpek. Most a fegyverekrl rkezett vide.

12 | Army of Two 2 koop trailer

Befutott a legjabb kedvcsinl az Army of Two: The 40th Day-rl, melyben megnzhetjk, hogy milyen elnyei vannak a kooperatv harcra kihegyezett jtkmenetnek.

8 | Army of Two 2 Halloween trailer

Egy kis esti ponadag Army of Two mdra: Halloween alkalmbl befutott egy j trailer az Army of Two: The 40th Day-rl, ami tmjban is kapcsoldik az nnephez.

18 | Army of Two: The 40th Day kpek s trailer

A kooperatv akcizs szerelmesei mindenkppen tegyenek flre egy kis pnzt a kvetkez esztend elejre, hiszen ekkor rkezik az Army of Two: The 40th Day.

19 | [TGS] Army of Two: The 40th Day akci

Hivatalosan csak holnap kezddik a Tokyo Game Show, az Electronic Arts azonban mr ma megtartotta a kapcsold sajtkonferencijt: kezjdk az jdonsgok sort Army of Two: The 40th Day kpekkel.

47 | Az j Army of Two is csak jvre jn

A mai napon mg nem szmoltunk be csszsrl, ami az aktulis trend alapjn nagy bajt jelentene, az Army of Two: The 40th Day azonban megmentett bennnket: is csak 2010-ben rkezik.

18 | Army of Two 2: morlis dntsek

A tavaly megjelent akcijtk, az Army of Two folytatsa jvre rkezik, s a Comic-Con alkalmbl j, a jtkban tornyosul morlis dntseket bemutat videt nzhetnk meg belle.

19 | Army of Two 2: kissrc sisakban

Ngy j kpet reptett be az ablakon a forr nyresti szell az Amy of Two: The 40th Day-bl. A folytats tovbbra is az Unreal 3 motort hasznlja, s kifejezetten jl nz ki.

22 | Army of Two: The 40th Day - az els trailer

Visszatr a ktszemlyes hadsereg: Salemet s Rios ezttal Sanghajban akcizik az Army of Two: The 40th Day-ben, amely a tlen rkezik X360-ra, PS3-ra s PSP-re. Befutott rla az els trailer.

38 | Army of Two: The 40th Day bejelents

A htvgn mr tallgattunk egyet arrl, hogy mi lehet az e htre grt nagy Electornic Arts bejelents: akkor az Army of Two folytatsa tnt a legvalsznbbnek, a mai napon pedig kiderlt, hogy valban errl van sz - jn az Army of Two: The 40th Day
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba