[11] Űrdongó (offline)

Szerény - Poéngyilkos - Mimóza

Ő egy 35 éves fiú és itt lakik: Heves / Hatvan

4725 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 17206 kreditet gyűjtött

2010 január
11:30 Manituk 1-2 (Vigyázz ha fúj a szél!)
Nem is olyan rég a neves ünnepek alkalmából kaptam kézhez Lőrincz L. László egyik legújabb, 2008-ban megjelent művét (műveit lévén, hogy két könyvről van szó). Mivel egyik nagy kedvenc írómról van szó és szabadidőm is akadt épp elég, nem haboztam soká a szellemi tartalom magamhoz szólításával.
Erről találtok beljebb egy rövid ismertetőt, kritikát? Ki tudja mit... :)


Akik ismerik az alkotó korábbi műveit, azok tudják, hogy több álnéven, illetve a saját nevén is publikál irományokat. A Lőrincz L. László-néven kiadott remekek talán kicsit sci-fi-sebb hangvételűek (míg Leslie L. Lawrence inkább a keleti mitológiákban van otthon). Így van ez a Manituk esetében is ahol egy bizonyos Ross Candell nevű régész mellé csapódva követhetjük végig az "álnok", (vagy jótékony? ) jelenségek hadát. Candell-t kijelöli a sors..illetve a helyi seriff amolyan önkéntes nyomozónak, hogy a saját tudását latba vetve próbáljon meg pontot tenni a rejtélyesen kezdődő, majd önmagukat felfedő eseménysorozat végére.
Természetesen most sem maradhat ki a románc illetve a mellé szegődő kacérkodás. Jelen esetünkben mindezt egy Károgó Varjúban véljük felfedezni majd. Na nem kell semmi rosszra gondolni...állatbarát vagyok de nem úgy. Károgó Varjú ugyanis egy nagyon is szemre való indián lány.
Nem is ragoznám tovább. Lászlótól ismét megkapjuk amit eddig is szerettünk benne. Egy kis múltat, miszticizmust, tudományt, sci-fit, humort, lányokat....tehát egy Indián János-t is megszégyenítő kalandot.

u.i: Remek kikapcsolódás. Mindenkinek csak ajánlom.
2 komment

[11] Űrdongó
jan 06., szerda 0:17 #2
Köszi! L.L.L-en kívül én sem olvasok sok kortárs irodalmat. Ha csak Isaac Asimov nem számít annak (92-ben elhunyt).
A Trainspotting az az a Trainspotting? Mármint amelyik a moziban is ment Even McGregor-ral a főszerepben?
Játszani tudni kell. :)
[31] armi
jan 05., kedd 16:19 #1
ízlések és pofonok! én pl. szinte egyáltalán nem olvasok kortárs irodalmat! bár a Trainspotting erősen az. Rajta kívül a Parfüm (Patrick Süskind) volt a "legfiatalabb" könyv, amit olvastam! mondjuk az meg posztmodern darab és egyesek szerint a posztmodern mai napig tart... ami sicher, h jó olvasást!
Ki minek gondol, az vagyok annak... PSN: Jethro_HUN
Űrdongó
Játszani tudni kell. :)
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Szerepjáték, Szimulator, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék mindenhol, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Passziánsz / aknakereső, DVD, Könyvek, Írás, Mozi , Billiárd, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Chat, Hacking, Internetes magazinok, Internetes szex, NASA weboldal feltörése, Esőben sétálás, Cserepadon ülés, Hóember építés, Napozás, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
okornyalbaro
(offline)
Sz1V4Rka
(offline)
Svitzh
(offline)
XBOX Live