[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4121 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2009 December
17:44 Kéne nekem nextgen?
Miven én nem vagyok ps3/x360 tulaj elgondolkodtam mi lenne ha....
Tehát mi lenne ha lenne 150 000 Ft-om amit csak gép illetve játékvásárlásra költenék.
Abban biztos vagyok, hogy PS3-at vennék mégpedig slimet mert az új és szép és olcsó és nem is értem mér olcsóbb mint a sima amikor 120 ill. 250 gigás?
tehát megvan a PS3 slim. Kóser minden még van (vagyis lenne) ménzem ígyhát vennék még játékot/játékokat is amikről dobok pár videót de le is írom őket, hogy ne kelljen a videókból kikövetkeztetnetek (ezt az előbbi szót sokszor mondjátok el egymás után :)) melyik játékról is van szó mert van pár videó és.... na mindegy itt a sorrend:
Genji

Spider-Man Web of Shadows

Wolverine origins

James bond QoS

vennék még Star Wars játékokat is és jelentkeznék PSNetwork-re és Fat Princess-eznék egész este.
Köszönöm annk aki elolvasta.


U.I.:Mikor lesz végre Scribblenauts? Lehet, hogy mindenki röhög rajtam mert már megjelent vagy mert nem is fog de én nem találom neten sehol.
37 komment

[73] zaz
Dec 18., Friday 12:45 #37
Kiválasztottad a leggyengébb anyagokat
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[55] axl
Dec 18., Friday 11:38 #36
Válasz Kuresz (#33) üzenetére
Az a baj, hogy en nem is beszeltem X360-rol es PS3-rol, hanem csak 2 fiktiv konzolrol (szigoruan a pelda kedveert, es egyebkent kulon ki is emeltem, hogy ez nem egy osszehasonlitas az X360 es a PS3 kinalata kozott, de ennek ellenere sikerult megis ugy olvasnod), hogy ha nincs ott egyik mellett sem egy markanev, ami irant elkotelezett lehetsz, akkor is az elobbi (kisse megcsavart) logikad szerint nezed-e a dolgokat (de ha mar konkret konzolokrol van szo, akkor szerintem mindkettore kb. egalban vannak a jo es rossz cimek is, koszonhetoen annak, hogy ebben a generacioban szinte kihalni latszanak az exkluziv cimek, legalabbis az elozohoz kepest). De ugy latom igen, nem is proballak gyozkodni, mert nem erdekem, es mert mindenkinek joga van a szuklatokuroseghez (ilyen elvont peldakat meg probalok legkozelebb nem felhozni, mert ugy latom, nem igen vagy vevo az absztrakciora...).
I WλNT TO BELI3VE
[54] Doom
Dec 18., Friday 8:57 #35
Válasz Kuresz (#31) üzenetére
Izé, de tényleg nem vágod miről van szó?
Azt mondtad, de az alapján döntesz, hogy melyik konzolra van több szar játék, és azt nem veszed meg. Csak ez tényleg az a 1000ből egy eset, és elég furcsa logikára utal.. mivel nem kötelező játszanod a rossz játékokkal, de még csak fegyvert se tart senki se a fejedhez, hogy vedd meg a G-Force-t vagy egyéb blődségeket. Hogy kinek mi a jó, az már persze tényleg egyéni kérdés.
(de a többségnek véletlenül sem azok, amiket felsoroltál)
[54] Doom
Dec 18., Friday 8:54 #34
Válasz Kuresz (#32) üzenetére
Kérdés ki akar Pc-n játszani, amikor konzolokról beszélünk?

"Csak mivel a) konzol elvileg sokkal populárisabb, sokkal több szemét is van rá. Ez így volt sima x-nél is, így van 360nál is. "

Nem egészen, elöző generációban összesítve több szemét érkezett Ps2-re, mert populárisabb volt jóval, mint az Xbox - csak pont erről beszélünk, hogy mivel sok jó játék is volt, tök mindegy mennyi a kacat kategória, úgyse veszed meg.

"Egyébként már nem azért, de mindenki hőbörög, hogy így nincs játék ps3-ra úgy nincs játék,"

Paranoia, régebben is lehurrogtuk azokat, akik ilyen hülyeséget mondtak, meg tulajdonképp jó rég nem láttam, hogy bárki ezzel huzakodott volna elő. Ha mégis, akkor se értem a felháborodást, mivel elég tetemes listát lehet írni Ps3-ra is.

"most meg arról győzködtök, hogy arra is megvan az összes szar gyerekes játék, ami 360-ra? "

Nem győzködünk, de amiket felsoroltál, az bizony keményen multiplatform címek, amiket kiadnak szinte mindenre, te még is azt próbálod bemagyarázni vagy nekünk, de inkább magadnak, hogy csak 360-ra vannak ezek.

"Na én erre mondom, hogy neeee!"

Erre én is csak ezt tudom mondani.. neeeeee..
[41] Kuresz
Dec 18., Friday 6:27 #33
Válasz axl (#28) üzenetére
Nem. Csak mivel a) konzol elvileg sokkal populárisabb, sokkal több szemét is van rá. Ez így volt sima x-nél is, így van 360nál is. Sokkal nagyobb célközönsége van, amit ki kell szolgálnia. b) konzolon még ha ott is vannak ezek a címek, 10-ed, sőt szerintem 20-ad annyi fogy ezekből. Mindkét konzolra más fajta játékok jönnek leginkább, a tényleg nagy nevekneke pedig mindkét konzolon megvan az alternatívájuk. Egyébként már nem azért, de mindenki hőbörög, hogy így nincs játék ps3-ra úgy nincs játék, most meg arról győzködtök, hogy arra is megvan az összes szar gyerekes játék, ami 360-ra? Na én erre mondom, hogy neeee!
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
Dec 18., Friday 6:24 #32
Válasz Doom (#25) üzenetére
Ezeket meg halo-n kívül megkapom pc-re is.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
Dec 18., Friday 6:23 #31
Válasz Oldern (#27) üzenetére
Kinek mi a jó.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
Dec 18., Friday 6:23 #30
Válasz Oldern (#27) üzenetére
Kinek mi a jó.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Gulandro
Dec 18., Friday 1:29 #29
Párám párám: KATT!
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[55] axl
Dec 17., Thursday 23:58 #28
Válasz Kuresz (#24) üzenetére
Neeeee!

Tehat tetelezzuk fel, szigoruan csak a pelda kedveert, hogy van a) es b) konzol, a)-ra 3 jo jatek van, es 4 rossz, b)-re 10 jo jatek van, es 20 rossz, es te megis a)-t venned meg? (Es nem, nem arra megy ki az egesz, hogy a PS3-nak vagy az 360-nak jobb-e a jatekkinalata, mert ez erosen szubjektiv, hanem arra, hogy mennyire nem szamit, hogy melyikre van tobb rossz cim... amiben egyebkent meg mindig toronymagasan a Wii vezet, es nem azert mondom, nincs bajom a geppel, de igy van.)
I WλNT TO BELI3VE
[56] Oldern
Dec 17., Thursday 23:55 #27
Válasz Kuresz (#24) üzenetére
Én meg az alapján, hogy melyikre van több JÓ
This Cannot Continue
[5] 600rr
Dec 17., Thursday 23:18 #26
Válasz D. (#13) üzenetére
NYEHEHE "egyik barátomnak van PS3-a és ott már játszottam egy csomó klafa játékkal de ezt elfelejetettem közölni " NYEHEHE

Hát ez nagyon komoly volt egy olyan közegben ahol 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 emberke van hogy együtt is alszik a gépével
Ismerem a kocka noobok minden egyes titkát ...
[54] Doom
Dec 17., Thursday 22:57 #25
Válasz Kuresz (#24) üzenetére
Egyrészt igen, amiket felsoroltál az van Ps3-ra, amolyan kötelező adalék a film mellé, ezzel újat nem mondtál - másrészt veheted azt is alapul, hogy melyikre kezdtek el hamarabb megjelenni ezek. Kicsit olyan mintha ezek után akarnád meghatározni bármelyik gépet, azaz ilyen alapon akár a Ps2 is lehetne egy szar gép, mert tulajdonképp talán 2 játékot leszámítva cirka 2 éve csak ömlik rá a sok szemét, szintén ezek a film adaptációk, vagy a nagyobb next-gen cimeknek a kiherélt, bugyuta átirata.
Persze hiába, ettől még nem fogja a Ps2 fényét ez a sok kacat megkoptatni.. és szerintem ugyanez a helyzet a 360, vagy épp Ps3-al is.
Ha te ez alapján döntesz, a te bajod, más azt nézi, hogy számára melyik gépen van Több JÓ játék (mivel ugye a szart senki se veszi meg, ha van, ha nincs..)

Ha kihívást akar, de nem szereti az autós cuccokat, még ott a Halo 3-Odst, Gears of War 1-2, Condemned, (a 2. van Ps3-ra is) Bioshock, Mass Effect, Too Human, meg amit kihagytam. A "csak acsi gyüjtés" se helytálló, mert Ps3-on is ugyanazt el lehet játszani, csak ott Trophy a neve
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 22:28 #24
Válasz shearer (#23) üzenetére
Nem szar játék alapján döntök, hanem hogy melyikre van TÖBB szar.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[26] shearer
Dec 17., Thursday 22:16 #23
Válasz Kuresz (#21) üzenetére
Ez a sok szutyok van mind ps3-ra is. Az ilyen casual kacatok fő ismérve, hogy a létező összes vasra kijönnek.

Meg az milyen mentalitás már, hogy egy konzolt a szar játékai alapján ítélünk meg? Ilyen alapon nem is érdemes egyiket se megvenni.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 21:34 #22
De egyébként ha mér rákérdezel, mert ezek közül 1-2 multiplatform lenne, kajak összeírok neked egy LEGALÁBB 50-es listát, hogy mik casual játékok 360-ra, amit ép eszű ember nem vesz meg, max az achievement-ekért.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 21:32 #21
Mondjuk open season, Bee movie, G force, Hannah Montana, High School musical, Ice Age, Madagascar, Shrek, Space chimps, vali, dizni, stb stb stb casual aschievementbánya fosok. És RENGETEG van belőlük!
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[10] zoli1026
Dec 17., Thursday 21:28 #20
Válasz D. (#8) üzenetére
Nem eredeti......
Nintendo Switch Friend Code: SW 7695-5284-0214 Playstation ID:Zoltan_Horvath Apple Game Center:horvathzoltan
[41] Gulandro
Dec 17., Thursday 21:06 #19
Nekem is rejtély, hogy a Scribblenautsal mi van. Lehet külföldről kell berendelni. Ebay, vagy ilyesmi.

A Genji szerintem remek játék lehet PS3ra. A ps2es rész egyik kedvencem.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[54] Doom
Dec 17., Thursday 19:30 #18
Válasz Kuresz (#17) üzenetére
De írd már le hogy mik azok, mert nekem kvázi az említetteken kívűl nem sok ugrik be. Szvsz a két gép teljesen egálba van egymással, aki akarja mindkettőre megtalálhatja az említett casual vackokat, vagy épp a kihívást jelentő komolyabb anyagokat.
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 19:25 #17
Válasz Doom (#15) üzenetére
Nekem meg épphogy az ugrik be, már csak logikai alapon is, eladások miatt, muszáj sok gyerekjátékot/érdektelen fost/ kiadniuk, hogy minden célközönségnek kedveskedni tudjanak.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[25] Karez
Dec 17., Thursday 19:24 #16
A négy közül kettő az amit óva intelek.
James Bond jól néz ki előzetesek alapján, de a valóságban nagyon gyengusz játékocska.

Genji meg nem olyan mint ahogy elképzeled. Baromi rosszul van kivitelezve szinte minden benne.
Helyette tudom ajánlani nem is olyan rég megjelent Way Of The Samurai 3 nevű játékot, ami kvázi RPG szerű szamuráj komolyság cuccos.
Előzetes: KATT!

Wolvi origins komolyság, spider-man web of... is most kivételesen a jobbik fajta spider-man adaptáció lett (nem a film adaptációkat követi, hanem mint az ultimate spider-man féle komoly cuccos)
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
[54] Doom
Dec 17., Thursday 19:11 #15
Válasz Kuresz (#11) üzenetére
A 360-ról nekem sok minden eszembe jut, csak nem a gyerekes casual címek Ami van, az multiplatform, tehát van Ps3-ra is. Hírtelen csak a Viva Piniata ugrik be, meg a Banjoo-Tooie.
[4] D.
Dec 17., Thursday 19:11 #14
Válasz Kuresz (#11) üzenetére
az autósokat nem szeretem ez az egy ami miatt talán nem ps3
xboxot meg alapból csak fable 2 miatt vennék de az remélem lesz pc-n
Oh it's bad luck to be you.
[4] D.
Dec 17., Thursday 19:08 #13
Válasz Doom (#9) üzenetére
természetesen most csak azokat irtam le ami favoritba meglenne csak egyik barátomnak van PS3-a és ott már játszottam egy csomó klafa játékkal de ezt elfelejetettem közölni sorry
Oh it's bad luck to be you.
Dec 17., Thursday 19:07 #12
Válasz Kuresz (#11) üzenetére
Boxon is van azért bőven komoly kihívás..
PSN: gebo94
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 19:04 #11
Döntsd el, hogy milyen játékok tetszenek. Pl igazán nagy rpg-ket, főleg jrpg-ket, autós játékokat, kis, ámbár nagyon ötletes játékokat ps3-on találsz (mivel a japcsiknál ez megy) 360on rengeteg a casual, semmitmondó gyerekjáték, meg van pár nagy durranás, de szvsz ezeket simán ki lehet váltani ps-en is. Forza-Gt, Halo-Killzone, stb stb. Ha achievementekre mész, sok játékot akarsz kipróbálni, 360.Ha komoly kihívást keresel, szerintem ps3.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 19:01 #10
Én kérek elnézést, azt hittem boxról ps-re értetted, de régiről újra...csak nem esett le
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[54] Doom
Dec 17., Thursday 19:00 #9
Válasz D. (#6) üzenetére
Ami azt illeti ettől jóval jobb, és bőségesebb mindkét next gép kínálata
[4] D.
Dec 17., Thursday 19:00 #8
Válasz zoli1026 (#2) üzenetére
és neked van Scribblenauts-od?
Oh it's bad luck to be you.
[54] Doom
Dec 17., Thursday 18:59 #7
Válasz Kuresz (#4) üzenetére
Igen, olvastam hogy az egész csak feltételes módban íródott. Épp azért írtam, hogy ezekért kár lenne. Szóval én se értem a te hozzászólásod.
[4] D.
Dec 17., Thursday 18:58 #6
én is pont ezt gondolom, hogy felesleges ennyi játék miatt vennem uj konzolt.
Oh it's bad luck to be you.
[14] Deleter13
Dec 17., Thursday 18:56 #5
Hát szerintem ezekért a játékokért nem érdemes venni egy nextgen konzolt. Főleg nem PS3-at.
[41] Kuresz
Dec 17., Thursday 18:53 #4
Válasz Doom (#1) üzenetére
Ki beszélt itt váltásról? Ha jól látom azt írta, hogy egyik konzollal sem rendelkezik. Plusz azt írta, hogy psn-ezne, tehát ha venne egy 360-at, hozzá live-ot, árban teljesen egálban lenne a ps3-al. Szóval nem értem a hozzászólásod.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Dec 17., Thursday 18:49 #3
Hallod ezért kár lenne nextgen konzolt venned, főleg PS3-t. Maradj inkább a PS2 mellett.
"Is this real or is this just a ride?"
[10] zoli1026
Dec 17., Thursday 18:49 #2
A Scribblenauts már régen megjelent. Ha jól emlékszem ősszel
Nintendo Switch Friend Code: SW 7695-5284-0214 Playstation ID:Zoltan_Horvath Apple Game Center:horvathzoltan
[54] Doom
Dec 17., Thursday 18:49 #1
Bár csak magánvélemény, de a 4-ből 3 nagyjáték elérhető 360-ra is, illetve a Genji se akkora cucc, hogy azért megérje váltani
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)