[23] tjames (offline)

Humoros - Alapos - Kocsonya

Ő egy 40 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Veszprém

4375 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 50546 kreditet gyűjtött

2009 november
23:53 Győzött Erdei Zsolt
MEGVAAAAAN ! ! !
Erdei "Madár" Zsolt a WBC cirkálósúly ÚJ bajnokaaaaa ! ! !


Gyerekek nekem még most is remegnek a kezeim! Az első 5 menet egyértelmű volt. Madár egyértelműen gyorsabb és pontosabb volt, mint ellenfele Fragomeni. Aztán a 6. menetben mondom: WTF ? ? ? Zsolti mintha leeresztett volna. Elkészült az erejével. Látszott hogy holtponton van de nagyon. Ekkor abbahagytam a sörözést....
7. Menet elment...8. is... Úristen, még 4 menet! De ekkor a szünetben felolvastak a pilanatnyi állást. 74-78 : 74-78 : 75-77 Egyértelmű volt hogy Madár vezet. Már nem bírtam feküdni a kanapén, felültem.
9. menetben kiegyenlítődött a meccs, sőt Madár mintha átlendült volna a holtponton. 10. menet. Madár nagyon fáradt, de hál isten az olasz Fragomeni is. Eddig csak az ujjaimat tördeltem, de folyamatosan, a szívem vert mint állat... a 11. menetet már állva néztem! Sétálgattam a nappaliban, majd szétb.szott az ideg! De Madár túlélte, sőőőőt voltak nagyon szép ütései is. De szerencséjére az olasz is fáradt. Közelharcok egyre gyakoribbak lettek, az feküdt neki. Lassú de erős horgokat adott Zsoltnak, akin nagyon látszott hogy kimerült. DE ÁLLTA A SARAT.
12. menet. Már nemcsak hogy sétálgattam a nappaliban, de szinte már már ütögettem is, mintha ot lennék! :)
Eszméletlen. A első másfél percet ráadásul Zsolt vitte. De eddigre nagyon kikészült már. Az utolsó 30 másodpercben azt hittem menten szívinfarktust kapok! 22 másodperc az olasz megindult, Zsolti Q keményket kapott. Öszeölelkezés... minden másodperc nekük dolgozott. 8 másodperc, Fragomeni kiadja még ami benne van. Madár többe belehajol. 6 másodpercnél mintha meg is tántorodna...ÚRISTEN csak ki ne feküdjön. 4 Másodperc Zsolti visszasoroz...2...1 egymásramosolyognak! De az olaszt tudja már... VESZTETT.
Nem lett megverve, s ha csak 5 másodpercel hosszabb a menet, bizisten én azt mondom kicsapja Zsoltit. De nem volt hosszabb. Ennyi volt, s pontozással ugyan, de Zsolti képes volt győzni egy nálánál majd 8 kilóval nehezebb boxoló ellen. NAgy szó ez apám!


Ezekután az összes német f.szkalap aki szerint Zsolti bunyója nem látványos: B E K A P 6 J A ! ! ! !
Én komolyan mondom majd az ájulás szélén voltam. Úgy felpörögtem, hogy szerintem most nem tudok még elaludni vagy 2 óráig. Esszméletlen meccs volt ! ! !
GRATULÁLUNK MADÁR ! ! !


38 komment

[14] Naxalite
nov 22., vasárnap 16:37 #38
Válasz backstab (#30) üzenetére
Hát persze.
"Vérszomjas vámpír koalamedve. Buta állat,de okos." "Reméltem találok a zsebedben csokit"
[23] tjames
nov 22., vasárnap 15:59 #37
Válasz Tomtom (#36) üzenetére
Ezt mondják róla.....
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[17] Tomtom
nov 22., vasárnap 15:47 #36
Válasz tjames (#7) üzenetére
"Súlycsoportja legjobbja a világon"
Biztos, hogy a világon?

Köszönöm, hogy szántál rá egy bejegyzést, sajnos én is lemaradtam róla.
KoKo (le)szereplése óta nem foglalkoztatott a box, pedig hajdanán családi "örökségként" szállt a sportág apáról fiúra
Mégegyszer köszönöm.
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[25] Yip Man
nov 22., vasárnap 15:25 #35
Válasz Drado (#27) üzenetére

"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[25] Yip Man
nov 22., vasárnap 15:23 #34
Válasz backstab (#30) üzenetére
Vagy inkább... KATT!
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[31] armi
nov 22., vasárnap 15:06 #33
Válasz oistrakh (#31) üzenetére

Ki minek gondol, az vagyok annak... PSN: Jethro_HUN
[8] Yzerman
nov 22., vasárnap 14:57 #32
Jó bunyó volt, még az is benne volt, hogy Erdei akár padlóra is küldheti az olaszt, mert a végére ő is elfáradt már.
Az viszont látszik, ebben a súlycsoportban nem szabad maradni, mert egy komolyabb, fiatalabb ellenféllel szemben már lehetnek problémák.
[12] oistrakh
nov 22., vasárnap 14:50 #31
SZÉP VÓT ZSÓTIKÁM ! (ÖCSI BÁ)
Ps4 id: Oistrakh_01
[33] backstab
nov 22., vasárnap 14:22 #30
Válasz Naxalite (#29) üzenetére
A jamaicai bobcsapatra gondolsz?
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[14] Naxalite
nov 22., vasárnap 13:55 #29
Válasz backstab (#28) üzenetére
Szerintem pl. a kajakosok, kenusok erre a tökéletes ellenpélda. Sportágtól függetlenül tömegeket tud megmozgatni egy-egy nemzetközi magyar sportsiker, és sajnos a profi körülmények hiánya is sportág független hazánkban. De ettől nem született valaki rossz helyre, hanem annál becsülendőbb ha elér egy kiugró eredményt. Szerintem.
"Vérszomjas vámpír koalamedve. Buta állat,de okos." "Reméltem találok a zsebedben csokit"
[33] backstab
nov 22., vasárnap 13:39 #28
Válasz Naxalite (#21) üzenetére
Magyarországon ha nem valamely labdajátékot űzöl, alapból hátránnyal indulsz a sport világában. Nem az emberi teljesítményekről beszélek, hanem az anyagi, technikai feltételekről. Nincsenek szponzorok, nincs profi menedzsment, nincsenek nézők. Ha Talmácsi Gábor tizenéves korától megkapta volna azt, amit egy olasz, spanyol vagy amerikai srác, ma már Rossiékkal versenyezne a királykategória bajnoki címéért.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[18] Drado
nov 22., vasárnap 13:27 #27
Válasz Yip Man (#2) üzenetére
Pont ezt akartam én is linkelni.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[25] Shark
nov 22., vasárnap 13:27 #26
Jó meccs volt!De a vége necces volt,fogadni mertem volna,hogy kiütik Zsoltit.Nyert,de ez a súlycsoport nem neki való,ez tisztán látszik
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[18] Drado
nov 22., vasárnap 13:26 #25
Nagyon jó meccs volt, legalábbis amit láttam belőle, direkt a buliból ezért jöttem haza, 3. menetig néztem utána a 6.-ig beszunyáltam, majd felébredtem ismét 1 menetet néztem, aztán megint szunya de szerencsére az utolsó 2 menetre felébredtem.

Zsolti nagyon szépen elhajolt Dragomeri ütései elől aki akkora luftokat ütött, hogy bekékült az ég is.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[23] tjames
nov 22., vasárnap 12:30 #24
Válasz Cpt.Tenkes (#23) üzenetére
Mikor vége lett a meccsnek, húzóra ittam meg a maradék fél üveggel, úgy kiszáradtam!
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[10] Cpt.Tenkes
nov 22., vasárnap 12:26 #23
"Ekkor abbahagytam a sörözést...."
Ez komoly...
HELLO NEO
[31] armi
nov 22., vasárnap 12:23 #22
eszméletlen nagy arc a Zsolti! mit elért és semmi sztárallűr meg hasonló szarok! Kokót is azért pofozták le, mert elnagyképűsködte!
amúgy meg nem gondoltam volna, h egy 8 kilóval nehezebb fószer (mert szerintem azért az nem akkora nagy súlykülönbség, bár boxban ugye az) ennyivel nagyobbakat tud ütni! szinte rossz volt nézni, ahogy néha szabályosan kalapálta Zsoltit! de ami nagyon tetszett, h Madár azt mondta, h olyan lesz, mint a szúnyog: lehet, h az ütései olyanok lesznek, mint a szúnyogcsípések, de sok szúnyogcsípés nagyon kellemetlen tud lenni! technikailag le is alázta a srácot, sőt, szerintem állóképességben is! köszi az élményt Zsolti!

ps: meg is jött a kedvem egy kis FNR4-hez
Ki minek gondol, az vagyok annak... PSN: Jethro_HUN
[14] Naxalite
nov 22., vasárnap 11:40 #21
Válasz backstab (#15) üzenetére
Miért született volna rossz helyre?! Ahogy látom sikerült így is érvényesülnie elég szépen, és a tegnapi meccs utáni interjúban is egyértelművé tette hogy ő nagyon is büszke arra, hogy ide született.

Imádom ezt a "merjünk kicsik lenni" mentalitást.
"Vérszomjas vámpír koalamedve. Buta állat,de okos." "Reméltem találok a zsebedben csokit"
[7] Krauser
nov 22., vasárnap 11:24 #20
Válasz Coooler (#17) üzenetére
Gratula Zsoltinak!

Nem értek egyet veled, ugyanis nem egy riportot láttam vele és pontosan ő az az ember, aki tudja, hogy honnan indult és milyen nehéz volt az út idáig. Erre pedig igenis büszke lehet.
One winged angel
[33] backstab
nov 22., vasárnap 11:21 #19
Válasz Coooler (#17) üzenetére
Hamed, Tyson, Lewis-mindegyik a könnyelműsége miatt vesztette el a bajnoki címét. Legyőzhetetlennek hitték magukat, aztán egy közepes boxoló lenyomta őket. Évtizedek óta megy ez, mégsem tanulnak belőle a harcosok. Azért ne feledjük: Madár még veretlen, de TÉNYLEG nem kapott még komoly ellenfelet. Ha az Universum komolyan gondolja a cirkálósúlyú futtatását, nem lesz könnyű veretlenként visszavonulnia.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[23] tjames
nov 22., vasárnap 11:18 #18
Válasz Coooler (#17) üzenetére
Csakhogy azzal a beszólásával nem arra célzott ám, hogy ő mennyire faszacsávó ember! Azt a beszólást a sértettség váltotta ki belőle amiért nem szereztek neki méltó ellenfelet. Olyan méltó ellenfelet aki rangban hozzá illő, s pénz is van a bunyójában. Zsoltit parkolópályára tette az istálója már jó ideje. Ez a "bánat" váltotta ki belőle azt, hogy azt mondja: méltó ellenfelet akar. De ez nem nekünk szólt, hanem a cspatának. Akik magukra is vették, s látod hogy kib.sztak vele, kerítettek neki egy szinte lehetetlen ellenfelet. Hát most tessék, elmehetnek a bús büdös p.csábam Zsolti bizonyított. Szarból épített várat.
Madár szerintem egyike a legszerényebb sportolóknak. Szégyen hogy hogy bánnak vele a pénzéhes csapatánál!
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[23] Coooler
nov 22., vasárnap 11:14 #17
Idézni nem tudok, de asszem ez előtti meccsén volt az hogy megmondták hogy nem igazán bokszolt világbajnokhoz méltóan. Erre ő azt mondta hogy majd akkor bokszol úgy ha komoly ellenfelet kap. Pontosan nem tudom hogy volt de lényege kb ez volt. És az volt a poén hogy jó néhány ezelőtti meccsén is majdnem ő húzta a rövidebbet. Ilyen helyzetekben azt nem engedheti meg magának, hogy majd ha komoly ellenfél lesz dumákat süssön el... (szigorúan SZVSZ)
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[33] backstab
nov 22., vasárnap 11:11 #16
A látványosságot illetően: Lennox Lewis volt a történelem egyik legunalmasabb boxolója, de azért csak összeütögetett pár világbajnoki övet. Ki nem szarja le, hogy milyen taktikával győz valaki? Madár a világ legnagyobb box-szövetségének a cirkálósúlyú bajnoka lett, és ezt senki nem veheti el tőle.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[33] backstab
nov 22., vasárnap 11:00 #15
Válasz Coooler (#12) üzenetére
Idézz tőle egy nagyképű megnyilvánulást, mert én egyre sem emlékszem!

Erdei Zsolt "hibái":
-Rossz helyre született
-Német egyesület futtatja
-Mire befuthatott volna, kiöregedett.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[23] tjames
nov 22., vasárnap 10:42 #14
Mármint hogy ne lenne nagy bunyós, meg hogy nagyképű

mert a meccs a végére rényleg neccesre sikerült
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[23] tjames
nov 22., vasárnap 10:40 #13
Válasz Coooler (#12) üzenetére
Nagyon nem értek veled egyet. Nagyon nem!
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[23] Coooler
nov 22., vasárnap 10:38 #12
Megmondom őszintén szerintem nem olyan jó bunyós Erdei, és tegnap szinte fogadni mertem volna hogy kiütik mint a szart. Kb. tényleg plusz 2 másodperc és neki annyi, szal ez necces volt. Szerencséje volt na. Amit nem komálok Madárban az annyi hogy kurva nagyképű már jó ideje. Mondjuk a bunyósok java beleesik ebbe a hibába. Aztán meg nyalogatják sebeiket ha egyszer megbasszák igazán a szájukat.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[23] tjames
nov 22., vasárnap 10:19 #11
Válasz tivadar3 (#9) üzenetére
Így van, az ő súlycsoportja egyel lejjebb van... Remélem hogy ezt csak egy kis kitérőnek fogják fel a klubjánál is, s nem itt akarják küzdetni.
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
nov 22., vasárnap 10:14 #10
szálj el kismadár! szép volt madár!
Game Life www.játékaim.hu www.gameronline.org http://twitter.com/markidlive http://www.youtube.com/user/markidlive
[5] tivadar3
nov 22., vasárnap 10:10 #9
Nem neki való ez a súlycsoport,ez tény.Egyébként nem volt rossz derbi.
Dr. Köcsög jelentkezz:)
[17] zoba
nov 22., vasárnap 10:04 #8
szerintem is csak az számít hogy a végén kin van az öv akinek meg nem teccik az...
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[23] tjames
nov 22., vasárnap 10:01 #7
Válasz zoba (#6) üzenetére
Nem én találtam ki. De szó mi szó, Madár nem olyan látványos, mint pl Naseem Hamed ( KATT!) vagy akár Kokó volt, akket baromi jó pénzen lehet eladni. Az emberek szeretik a showműsort. A TV társaságok pedig sokkal több közvetítési díjat hajlandók fizetni egy látványos mecsért, mint egy "látványtalanért".
Valljuk meg őszintén Zsolt bunyója nagy átlagban látványszegény. Bemegy, ozt kiveri az ellenfelet, de közben nincs show, ami nekünk nem számít, így is végigizguljuk, de az idegen nációknak igenis számít. S mivel "látványtalan" bunyósnak számít, kevesebb a pénzbeli értéke is, így nehéz neki összehozni egy jó bunyót, mert aki szóba jöhetett vlna ellene, az vagy azért nem vállalta mert félt, vagy azért,mert olcsóért nem vereti meg magát.
Hát remélem most megváltozik Zsolti ára, mert MEGÉRDEMLI !
Súlycsoportja legjobbja a világon, s remélem megkapja még az esélyt hogy bizonyítsa ezt. Akár amcsiban!
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
[17] zoba
nov 22., vasárnap 9:52 #6
"Ezekután az összes német f.szkalap aki szerint Zsolti bunyója nem látványos: B E K A P 6 J A ! ! ! ! "

szerintem a boxba egyáltalán nem az számít hogy látványos legyen azt hagyjuk meg a pankrációnak
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[1] hazafi
nov 22., vasárnap 9:34 #5
nekem személy szerint az egyik legszimpatikusabb sportlo.nagyon kedvelem és örülök h sikerült neki,én is gratulálok neki ha vki személyesen találkozna vele,adja át neki.
[13] x-doboz360
nov 22., vasárnap 9:15 #4
Gratyula!
Kár, hogy nem tudtam megnézni iszonyat fáradt voltam és bealudtam.
Gamertag: Bubbszy HUN
[5] Prof
nov 22., vasárnap 1:34 #3
Grat neki!
[25] Yip Man
nov 22., vasárnap 1:23 #2
Jah... KATT!
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
nov 22., vasárnap 1:03 #1
ÁMEN ! Én is gratulálok MADÁR !!!!
De sok a nyomorék hülye ember , aki a komplexusait feldolgozni képtelen ... UGYE ZSOZSA ?
tjames
Minden új nap, új kaland! http://profile.mygamercard.net/JamesHUN http:// www.reloadarmy.hu http://jameshun.blogspot.com/
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Könyvek, TV, Mozi , Színház, Bowling, teke, Paintball, Barátok, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Kézilabda, Sí, Hóember építés, Napozás, Bicikli, Ping-pong, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
renz
(offline)
Alexander
(offline)
Attila6
(offline)
sting
(offline)
Npeti
(offline)
Daveout
(offline)
cenobite
(offline)
skiz0
(offline)
naval
(offline)
Rudymester
(offline)
zozi80
(offline)
qper
(offline)
atka
(offline)
cobra525
(offline)
Gulandro
(offline)
Iceakos
(offline)
xguppi
(offline)
Ray
(offline)
mergal
(offline)
Nesh
(offline)
boldi89
(offline)
macewindu74
(offline)
novaksandor
(offline)
zoba
(offline)
hcpeter
(offline)
HUN Coyote
(offline)
Kyuubi-x
(offline)
Toopac
(offline)
BiGPiT
(offline)
seci92
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
bence93
(offline)
x_NoEl_x
(offline)
backstab
(offline)
ne5h
(offline)
f_aki
(offline)
John Smith
(offline)
Ikaruga
(offline)
Kiccsidzson
(offline)
Icabod
(offline)
XBOX Live