[13] Adeusz (offline)

egy 42 ves fi s itt lakik: Pest / Halsztelek

4040 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 21276 kreditet gyjttt

2009 November
14:12 Blitz: The League II
Az sz folyamn kijttek a szoksos sportjtkok, ezeket mindenki ismeri, vagy megismeheti. n viszont az egy vvel ezeltt megjelent Blitz 2 cm - kicsit alternatv - amerikai focis jtkrl osztanm meg tapasztalataim:

Az els rsszel nem volt szerencsm jtszani, habr mindig ott volt a majd egyszer beszerzend jtkok kategrijban. Aztn teltek-mltak az vek, kijtt a msodik rsz s beszereztem. A Madden NFL 08 demja vezetett egybknt ide. Letltttem, prblgattam, de mivel a kezdrgst sem tudtam elvgezni, kt perc alatt felhztam magam s letrltem. s akkor megtudtam hogy ltezik a Blitz nev “ellenjtk” ahol a fl szezont megl Playmakers cm focis sorozathoz hasonlan nem hinyzik a sportg kevsb publikus hozadka: Gyans gygyszerek, drogok, prostik s harc a szponzorokrt. Mindamellett persze jcskn leegyszerstettk a meccseket, a sportggal ismerkedk is knnyen leveznyelhetnek egy meccset. A campaign mdot jtszom, ahol egy franchise-player draftolsa utn kvethetjk vgig a meccseit s a meccsen kvli karrierjnek lpseit. A jtkos beceneve egybknt stlusosan csak ennyi: “Franchise”. Egyszerek a mrkzsek, nincsenek is belltsi lehetsgek: egy negyed 3 perc s 30 yardot (!) kell haladni a 4 play alatt. Gondolom a trtnet gyorstsa volt a ksztk clja. Nos ez sikerlt, egy meccs hipp-hopp elrepl, cserbe viszont telepakoltk olyan csvmentekkel a jatkot, amiket viszont gy rohadt nehz kiszedni: 7 TD passz egy meccsen, 3 TD egy negyed alatt, 2 kickoff or punt return for TD stb.
A kezels egyszer, kivlasztjuk kinek passzolunk (ha mi irnytjuk a QB-t), vagy futhatunk is, mindesetre elkaps utn vagy futs esetn jn az rdekes rsz: akr az idt is lassthatjuk s klnbz elkerl, blokkol s vdn tmsz mozdulatsorokat hajthatunk vgre. Ezeket frankn megtantja a jtk a training modulban, nem tl bonyolultak. A vdekezsre ugyanez igaz, megindulunk a vdnkkel, lasstjuk az idt, kikerljk / ttrjk a blokkot s replnk a QB fel. Igazndibl nem tl vltozatosak a meccsek, 2 dolog okozhat mg egy kis izgalmat:
1) Srlst tudunk okozni a lasstott - “unleash” - mdban, egy j tackle esetn megclozhatjuk a szerencstlen tmad valamely testrszt s az (A) nyomkodsval egyre komolyabb srlst okozunk. Trik a csont, szakadnak a szalagok. Egybknt a gpi ellenfl sem rest ilyen mdon lekaszabolni a szupergyors szls elkapnkat, vagy a fltve vott irnytnkat.
2) A mrkzsek kezdetekor a szponzorok gyakran klnfle extra feladatokat is kitznek (nyomd le az ellenfl sztrjtkost, csinlj 3 sack-et stb), ezek teljestshez pedig ms-ms harcmodorra lehet szksg.
Emltettem az ellenfl sztrjtkost, minden csapatnak van egy franchise playere, akik spci tulajdonsgaira felhvja a figyelmet a program a meccsek eltti bemutatskor. k a veszedelmes ellenfelek, egy sztr futjtkosrl pldul lepattognak a vdk de akr kettvel a htn is beviszi a labdt a clterletre, ha pedig egy vdjk a csillag, knnyedn tri t blokkokat, pillanatok alatt a nyakunkon van s tri el a labds jtkosunk bokjt.


A grafikai megvalsts szerintem rosszabb az tlagnl, a kampny viszont lvezetes, egy vgigjtszst megr. Az egyms elleni jtkrl nem tudok nyilatkozni, de az a gyanm, hogy nem ezt nyzzk a live-on a foci szerelmesei. St az igazi fanatikusok valsznleg a kzelbe se mennek, a csapatok, jtkosok mind-mind a fantzia szlttei (az NFL nyilvn nem adn a nevt ehhez a “mocsokhoz”), illetve a szndkos srls okozsa sem jellemz erre a csods csapatsportra a valsgban.
Blitz: The League 1 komment

Nov 02., Monday 15:59 #1
Korrekt cucc, egy ve viszonylag sokat nyztam.
And since you asked: no. It's massive.
Adeusz
Adeusz mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Xbox One
Playstation Vita
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
GibiPeti
(offline)
Arkhon
(offline)
kafaszofa
(offline)
keviny
(offline)
spieluhr
(offline)
Hunk2
(offline)
XBOX Live
Blitz: The League adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: N/A
Fejleszt: Midway
Megjelens: Nem ismert
Kategria: Sport
Online jtkmd: Nem ismert

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 64.8 (10 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba