[42] Totti5 (offline)

Segtksz - Vadllat - Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Komrom-Esztergom / Esztergom

4082 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 132098 kreditet gyjttt

2009 October
19:10 Forza Motorsport 3 teszt
FM3, ahogy n ltom, egy gyors sszegzs
Elljrban annyit, hogy az FM2 nem nyerte el a tetszsemet, klnbz okok folytn, hossz tvon egytaln nem tudtam lvezni...

FM3

+ mindazon hibk amik az elz rszben nem tetszettek ki lettek javta
+ hangok tern j fele mentek el, vgre van mlysge s rezni az ert bennk s vannak kiegszt effektek pl turb, kompresszor, cincegsek, sziszegsek stb... st a kipufog fell is jnnek durrogsok! igaz ehhez sport rendszer kell ( az kr hogy vizulisan nincs lngcsva )
+ sebessgrzet motorhztetrl nagyon rendben van
+ a fizika sokkal dinamikusabb s lvezetesebb, lvezet vezetni minden autt, FFb is rendben van
+ grafikai megvalsts sokat fejldtt, les textrk, letisztult lnk sznek, nagyon szp autmodellek
+ a men elegns s knnyen tlthat, kezelhet pedig van benne tartalom dgivel
+ az j plyk hihetetlen sokat dobtak a jtk hangulatn, vgre nem azokon az amcsi kgys fosbarna noname plykon kell lenni hanem vannak normlis eurpai ringek illetve a szerpentiket, persze meg lett tartva az elz rszbl is pr j plya
+ karrier tnyleg nem lett unalmas, minden versenyhtvge utn felajnl lehetsgeket hogy merre akarok nyitni, j autkkal, j plykkal vagy a megszokott autval akarok e tovbblpni, pl nekem nincs kedvem amcsiba autzni gy 1 kivtelvel eddig elekerltem az sszeset!
+ aut tunning, festegets, matriczs most is nagyon sszetett s mly, csuds dolgokat lehet krelni, mr akinek megvan hozz a tehetsge:) mr akadnak profi munkk a neten
+ narrtor hang a fmenbe
+ gigszi autfelhozatal, nem 1000 hanem csak 400 de van minden ami szem szjnak ingere
+ aut hangrl mr rtam, de meg kell hogy emltsem a GT500as Shelbyt, aminek kikptt olyan a hangja mint pl a Knight Riderbe, benne van az a jellegzetes kis magas hang amikor gyorsul, 100% leth ennl jobb nem is lehetne
+ a sivatagi plya a legjobb szvsz, hihetetlen lmny amikor az alagtbl kijvet rfordulunk az ovlis arnra s kzben tombol a kznsg s hallani, ezt nagyon eltalltk a Turn 10es srcok!!persze akadnak hibi is

- bels nzet szar
- a FM2bl tvett plykkal sokat nem foglalkoztak, ltszik is rajtuk itt ott, br az j plyk mellett elenysz a szmuk szerencsre
- itt ott eljn egy kis rnykbug az ellenfl autjn jtk kzben, remlhetleg peccselik
- egy kicsit tbb AA mg erre is rfrt volna
- 8 autn tl kellett volna lpni
- es, jszaka, normlis bels
- ltvnyosabb vizulis trs

8/10 tbbet semmikp sem mert a jtkhoz sokat nem tettek hozz, csak a 2. rszt csiszoltk gymnt, olyanra aminek lennie kellett volna, sajnos az rdemi fejldsre amit az ember elvrna 2009ben ( es, jszaka, normlis bels, 8+++ aut ) mr nem maradt id... kr, pedig akkor ultimatie car rszing lenne:)

s persze vgig szimultor rzetem volt, ez krem hc szim, egszen minimlis kompromisszumokkal. Kormnnyal minden segtsg nlkl ez az, a fizika, a telemtria, setup s minden egyb megvan benne.

Mr most 1 nap alatt tbbet jtszottam vele mint az FM2vel:) s ez le fog ktni j hossz idre, megkockztatok neki minimum egy 100 rt is singlibe.
6 komment

[42] stk
Jan 13., Wednesday 16:29 #6
Vlasz Totti5 (#2) zenetre
de minek ha gyse rzed
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
Nov 23., Monday 23:58 #5
A Shelbynl az a kis magas hang : KOMPRESSZOR !!!!
A kompresszort egyenesen a motor ftengelyrl hajtjk meg, ezrt a turblyukhoz hasonl rnts s kss nem tapasztalhat s a folyamatos tltsnek ksznheten n az alacsony fordulatszmon elrhet nyomatk. Htrnya viszont, hogy a konstrukci meglehetsen slyos, magasabb fordulatszm tartomnyban nagy srldst okoz, ezrt a kompresszoros motorok maximlis fordulatszma viszonylag alacsony.

Turb : A turbfeltlts elmlete egyszer: a motorbl kiraml kipufoggz elpocskolsa helyett annak energijt fel lehet hasznlni, hogy meghajtson egy turbint, ami meghajt egy msik turbint, ami a beraml levegt a normlis lgkri nyomsnl nagyobb nyomssal srti az gstrbe.
De sok a nyomork hlye ember , aki a komplexusait feldolgozni kptelen ... UGYE ZSOZSA ?
Nov 23., Monday 23:41 #4
J kis cikk lett ! Gratula !
De sok a nyomork hlye ember , aki a komplexusait feldolgozni kptelen ... UGYE ZSOZSA ?
[22] rambustibi
Oct 25., Sunday 9:55 #3
"cincegsek" ez nagyon komoly
"A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi."
[42] Totti5
Oct 24., Saturday 11:31 #2
Vlasz Red13 (#1) zenetre
Nem rzem az autt belsbl, ha a kaszni mozogna rngatna, dlne egy kicsit a kanyarokban, akkor teljesen rendben lenne, ez az egyetlen ami nagyon nem tetszik benne, de legalbb lene sklzhat a G hats, ez is olyan dolog ami pr perces mel lett volna beletenni.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[18] Red13
Oct 24., Saturday 0:33 #1
Nagyjbl egyet rtek a tesztel. Rviden csak annyit szlnk a negatvum rszekhez, hogy: bels nzettel nekem semmi gondom nincs, inkbb annak kidolgozottsgval. Mg nhny autn nagyon jl nz, nmelyiken iszonyat kezdetleges, de lehet hogy csak nekem tnik annak. Viszont n tk jl tudom hasznlni a bels nzetet. Az AA s az rnyk bug engem iszonyatosan zavar, szintn bels nzetnl is el szokott jnni, de csak elg megnzni az autkat vagy ms tereptrgyat. n olyan 8-9 pont kztt rtkelnm.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
Totti5
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Frum, NASA weboldal feltrse, szs, Bicikli, Tenisz, Fat body building, Body buiding
Bartok, ismersk
Roxas
(offline)
Deep
(offline)
xXwilliamsXx
(offline)
balka
(offline)
Jackass
(offline)
LordHappy
(offline)
tyrant1971
(offline)
clave
(offline)
Nesh
(offline)
Maximus_Hun
(offline)
kamikaze76
(offline)
galbalazs87
(offline)
migren
(offline)
harlekin
(offline)
XBOX Live