[13] Adeusz (offline)

Ő egy 42 éves fiú és itt lakik: Pest / Halásztelek

4040 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 21276 kreditet gyűjtött

2009 October
11:54 Dead Space - nálam 10/10
Erről a játékról már számtalan teszt született, valószínűleg mindent leírtak róla, amit le lehetett. Nem is tudok ezekhez mit hozzátenni, de annyira jó véleménnyel vagyok róla, hogy szeretném megerősíteni a kiváló teszteredményeket, szerintem 10/10-es a játék.

Gyönyörű grafika, jó kezelhetőség, kitűnő sztori. A pályák pont megfelelően hosszúak, szerintem pozitívum, hogy az egyszer már bebarangolt helyekre visszatérünk (persze közben kicsit megváltozik a környezet). Eléggé kötött és lineáris a végigjátszás, de ez nem hiba, nem is lehetne másként. Magyar felirat elérhető, így mindenki maximálisan kiélvezheti a nagyon erős történeti vonalat.
Szóval nem mondom hogy ez a legjobb játék amivel valaha játszottam, de ebben a stílusban, ebből a történetből egyszerűen nem lehet többet kihozni, a maga nemében tökéletes. Második végigjátszásra így sem bírtam rávenni magam, de azért egy kicsit még újrakezdve maszatoltam vele, hogy minden fegyverhez kötött acsit kiszedjek.
Egy részt szeretnék kiemelni, ami nagyon tetszett: Amikor először lépünk ki vákumba, az űrhajó egy sérült részében, nincs más hang, csak a szkafanderünk oxigénpalackja, egy sérült vezetékből csordogálnak a gázbuborékok és mivel hiányzik az űrhajó fala, rálátunk a közeli bolygóra. Na ez rész nagyon hangulatos, innentől éreztem igazán, hogy a végtelen űrben vagyok, egy halott űrhajón.
Szerintem a legjobb túlélő-horror játék konzolra.

Dead Space 15 komment

Oct 13., Tuesday 10:23 #15
Nagyon jó kis játék nekem is 10/10 ér a játék!
Jump in!
[7] bence93
Oct 09., Friday 16:54 #14
Válasz Adeusz (#13) üzenetére
en nem kapta semmit , az oltozekem nekem is maradt
the cake is a lie...
[13] Adeusz
Oct 09., Friday 16:39 #13
Válasz bence93 (#12) üzenetére
Azokat meg. De az öltözékem / páncélom maradt.
[7] bence93
Oct 09., Friday 16:23 #12
Válasz Adeusz (#11) üzenetére
s ezeket megkaptad?
the cake is a lie...
[13] Adeusz
Oct 09., Friday 16:02 #11
Passz.
A kreditre meg az energia gócra emlékszem, de military suitra nem...
[7] bence93
Oct 09., Friday 15:58 #10
mikor vegigviszem a jatekot , azt mondja , hogy felnyitottam a military suitot , kapok 10 energia gocot , 50.000 kreditet , megsem kaptam belole semmit , miert nem?
the cake is a lie...
[16] JeonAran
Oct 09., Friday 7:27 #9
2008 legjobb játéka!

9× toltam végig, lehetetlen fokozaton is.

Egy jól megválasztott fegyver nagymértékben befolyásolja az előre jutást.
A legjobb fegyver szerintem a hullám fegyver, a legzúzósabb szituból is ki tud menteni. Felfejlesztve pedig nagy kárt tudunk okozni vele, főleg a másodlagos funkcióval. Persze vannak helyzetek ahol nem ez a jó választás.
A lángszóró és a belező feledhető.
Az energia nyaláb pedig a vehemensebb ellenfeleinket készteti némi visszafogottságra, illetve kötelező a főküzdéseknél.

Minél magasabb nehézségi szinten játszol annál inkább túlélő horror, könnyű nehézségi szinten inkább horrorisztikus akció.

10/10
Gamer PC + Switch
Oct 09., Friday 3:45 #8
Tényleg 10/10. IMÁDOM! Nagyon remélem, hogy a 2. rész is hasonló lesz! Én most Wii-re is meg akarom szerezni.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[13] Adeusz
Oct 08., Thursday 22:08 #7
320 MS pontér a marketplace-en. Asziszem a megjelenés után egy pár hétig ingyenes volt. De azzal túl könnyű...
[7] bence93
Oct 08., Thursday 17:21 #6
nem tudjatok , hogyan lehet megvenni a military suitot?
the cake is a lie...
[7] bence93
Oct 08., Thursday 17:19 #5
nekem meg 5 acsi van hatra , egy hete jatszom , es nagy kedvencem lett.Most a legnehezebb fokozattal kinlodom , nem tudom , hogy fogom vegigvinni , az elejen elakadtam....
the cake is a lie...
[13] Adeusz
Oct 08., Thursday 15:38 #4
Hát el tudom képzelni, hogy simán el lehet akadni. Én normalon vittem végig, de az első falra ragasztott - kis csápos szörnyeket köpködő - csávót alig bírtam megölni lőszerhiány miatt. Először aszittem nem is lehet, próbáltam kikerülni.
A doktor kis kedvencétől (akit hagyományos fegyverekkel nem lehetett leszedni) meg frászt kaptam, akárhányszor felbukkant. Pánikba esve rohangáltam. Nem sok játékba tudtam ennyire beleélni magam.

A második rész kötelező vétel, remélem nem lesz neki túl magasan a léc.
[25] criss
Oct 08., Thursday 14:57 #3
Én easy-n kezdtem és hozzáteszem hogy ugy vettem kézbe hogy na itt van ez az agyon hypolt "horror" a kezemben.Mint ahogy a res5 is húúú de félelmetes....akció volt semmi más.Namost belekezdtem és az első pillanattól magával ragadott az egész de úgy hogy elképzelni sem mertem.már majdnem minden fokozaton elnyomtam még a legnehezebb van amibe belekezdtem deee elakadtam....annyira nincs töltény és olyan szar helyen mentett hogy nem is tudok elfutni egyből vagy 4en jönnek és sok kell beléjük mivel csak hadonászni tudok
Én azért menntem neki többször mert kellett az új páncél utána megvettem DVD-n az animációs elözetesét és jött a folytatása......szal most nagyon várom a 2. részt!!!!
Xbox ONE v PS4 ?! hmmmmm Fakontroller Díjas 2010-ben! Gamertag: Cybst0rm HUN
[21] HUN Coyote
Oct 08., Thursday 14:37 #2
A legnehezebb fokozat van vissza és 1000G. :9
NOWAREZ - Együtt a tiszta játékért! - Web: http://www.nowarez.hu/
[21] Georgy07
Oct 08., Thursday 14:24 #1
Nekem is nagy kedvencem, és ha minden igaz, lassan kezdik hegeszteni a 2. részt
Adeusz
Adeusz még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Xbox One
Playstation Vita
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
GibiPeti
(offline)
Arkhon
(offline)
kafaszofa
(offline)
keviny
(offline)
spieluhr
(offline)
Hunk2
(offline)
XBOX Live
Dead Space adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Games
Megjelenés: 2008. Oct 23.
Kategória: Akció
Online játékmód: Nem ismert

A szerkesztőség értékelése:
9
Ami tetszett
Merész és feszes játékmenet, csúcskategóriás prezentáció és dizájn
Ami nem tetszett
Felesleges visszamászkálás a már felfedezett helyszínekre
Olvasói értékelés: 15.8 (89 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

81 | Dead Space - teszt

Az írói fantázia a science-fiction és a horror kellékeinek finom katyvaszával mindig képes volt meglepőt alkotni. Mi, játékosok pedig imádjuk az akciót, faljuk a horrort, és rajongunk a sci-fi univerzumokért. A Dead Space ügyes szerető: egyszerre elégíti ki mindhárom vágyunkat.

57 | Dead Space az első Xbox-on

Bár a Dead Space-t 2007 őszén mutatták be először, méghozzá a mostani konzolokra, a játék fejlesztésre eredetileg még előző generációs platformon indult: Xbox-on.

19 | Dead Space demó közeleg

Hálaadási meglepetés az EA-től: annak idején nem próbálhattuk ki a megjelenés előtt a Dead Space-t, aki viszont még mindig erre vágyik, annak remek alkalmat nyújt majd erre a holnapi demó.

14 | Dead Space: DLC áradat

Nem halogatja túlságosan sokáig az első letölthető Dead Space DLC-k megjelentését az Electronic Arts, hiszen a bónusz tartalmak már ezen a héten elérhetővé válnak.

17 | Dead Space: debüt trailer

A héten kerül a boltok polcaira az Electronic Arts mélyűrös túlélő-horrorja, a Dead Space. Az Alien óta tudjuk, hogy az űrben senki nem hallja a sikoltásod - a debüt trailer erre az alapigazságra erősít rá.

22 | Dead Space: belső villanások

A Halott Űrben nem csak rettegni, meg menekülni lehet majd, hanem harcolni is: a friss gameplay videók két hasznos fegyvert mutatnak be közelebbről - fókuszban a Line Gun és a Pulse Rifle.

6 | Middleware lehet a Dead Space motorja

Az Electronic Arts azt tervezi, hogy middleware-ré teszi a jövőben a Dead Space alatt futó motort, azaz más fejlesztők is szabadon licenszelhetik majd azt.

21 | Siet a Dead Space

Nem túl sűrűn történik meg az, hogy arról számolhatunk be, hogy egy játék az eredetileg tervezettnél korábban jelenik meg, most azonban egy ilyen kivételes esetre tudunk példát mutatni.

15 | Dead Space: Downfall trailer

Az EA méretes kampányt szervez egyik őszi kulcscíme, a Dead Space köré: korábban képregényről lehetett hallani, most pedig egy animációs film érkezik.

11 | [E3] Dead Space bemutató

Az EA Redwood Shores az idei évben figyelemre méltó próbát tesz a túlélő-horror műfajjal: a Dead Space címéhez hűen a távoli űrbe helyezi az akció és a rettegés helyszínét, minden eddiginél brutálisabb körítéssel próbálkozva. Az E3-on kipróbálható volt a játék - lássuk a tapasztalatokat.

12 | [E3] Dead Space trailer + gameplay

Az E3 előtt már láthattunk egy hátborzongató trailert a Dead Space-ről, most pedig újabb darabbal bővült a repertoár, méghozzá egy gameplay anyag társaságában.

41 | [E3] Dead Space: egyedül a sötétben

Az Electronic Arts ősszel nagyon megijeszt mindenkit: a Dead Space a távoli jövőben, és a még távolabbi űrben hozza a frászt az eltűnt hajót mentési célokból felkereső hősre. Meg rád, persze.

32 | Dead Space videóadag

Kellemesen akciódús gameplay ízelítőt tudunk mutatni az Electronic Arts fejlesztésében készülő futurisztikus túlélő-horror próbálkozásról, a Dead Space-ről.

21 | Dead Space - dolgok a sötétben

Közel egytucatnyi friss képet tudunk mutatni az Electronic Arts őszre ígért multiplatform horror játékából, a Dead Space-ből. Rémségek sokasága támad a sötétből.

26 | Dead Space: sztori trailer

Az Alien óta tudjuk, hogy az űrben senki nem hallja a sikoltásunk. Az új Dead Space trailer is valami ilyesmit próbál kommunikálni, és a játék sztorijába vezeti be a játékost.

5 | Dead Space animációs sorozat - első rész

Az Electronic Arts készülő horrorjátéka, a Dead Space köré szánt kampány egyik fontos eleme lesz az animációs sorozat, amelynek most megérkezett az első epizódja.

25 | Dead Space: átvezetők nélkül

Az EA belső horror-fejlesztése, a Dead Space korábban azzal riogatta a játékosokat, hogy kimarad belőle a pause lehetőség, most pedig az átvezetőkkel kapcsolatban derültek ki érdekességek.

18 | Dead Space trailer + megjelenés

Az Electronic Arts idén ősszel a túlélő-horror zsánerrel próbálkozik: a Dead Space egy távoli űrállomásra kalauzol el bennünket, ahol nem éppen barátságos kreatúrák üdvözölnek bennünket.

39 | Dead Space: szüntelen borzongás

Érdekes, a megszokottól teljesen eltérő módszerrel akar élni az Elecronic Arts az év végén érkező horrorjátékuk, a Dead Space esetében: a játékot nem lehet majd megállítani.

24 | Dead Space - villanások az űrből

Az EA Games egy igencsak ígéretes, űrbéli környezetbe helyezett túlélő-horrorral próbálkozik a Dead Space személyében, amelyről most két tucatnyi új screenshottal tudunk szolgálni.

30 | Dead Space - az első trailer

Trailerrel jelentkezik az Electronic Arts 2008-ra időzített third person túlélő horrorja, a Dead Space. Az űrben senki nem hallja a sikításod - csak a kocsonyaképű monszterek.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába