[4] Deadpool (offline)

Humoros - Higgadt - Próféta

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

3834 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4928 kreditet gyűjtött

2009 szeptember
14:21 Helyzetjelentés
Nem haltam meg, csak nincs időm írni..
A tanulás mellett nem sok időm jut a blogolásra - pedig van miről írnom..

A NFS: Shiftet egy haveromnál próbáltam ki, mivel én nem akartam megvenni.. (Lesz még sok jó játék ebben az évben..)
Ha külső nézetből játszunk, akkor szinte egy az egyben GRID. Hasonló autók, hasonló pályák.. A belső nézet annyiban különbözik, hogy fel lett tuningolva néhány (egész jól kinéző) effekttel - pl. ütközésnél pár másodpercre elhomályosul a képernyő. Persze, láttunk már ilyet, de eddig itt néz ki a legjobban. Ez az egész játékra igaz, nagyon szépre sikerült - de semmivel nem szebb, mint az 1 éve megjelent GRID, és ez egy kicsit szomorú...
Összefoglalva: szép volt, jó volt, de én egy kicsit többet vártam.Batman: Arkham Asylum. Nálam eddig simán az Év Játéka, bár még nem vittem meg, kb. a harmadánál tartok. Egyszerűen nem jut eszembe semmilyen negatívum a játékkal kapcsolatban, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni
róla: gyönyörű grafika, izgalmas (sőt, néha már félelmetes) játékmenet, lopakodás és verekedés megfelelő arányban.. Mindig, mikor kezdene monotonitásba fulladni a játék jön valami izgalmas esemény: egy Scarecrow-rémálom (eszméletlenül jók), egy bossfight.. Számomra az is óriási pozitívum, hogy minden szereplőről sokat olvashatunk (+ megszerezhető hanganyag), mivel eddig nem nagyon ismertem a Batman-univerzumot.. De ezután biztos jobban megismerkedem vele.. :)
(Tesztet nem hiszem, hogy írok a játékról, a demóról már írtam elé részletesen..)Időközben a Tropico 3 demójával is elég sokat játszottam, kitapasztaltam a játék kisebb-nagyobb fortélyait - ez azt jelenti, hogy az esélyeim egy sikeres város építésére kb. 60%-ra nőttek. :) Nem hiszem, hogy megveszem a játékot, de a demó okozott néhány kellemes órát.


Szóval most Batman társaságában töltöm időmet, aztán ha végigvittem, akkor.. még nem tudom mi lesz. Várom az Októbert, és vele a Borderlands-et.. :)
(Kommentek közt lehet nekem ajánlani Batman-képregényeket, szerintetek melyikkel kezdjem?)
2 komment

[41] Đoma
szept 20., vasárnap 18:05 #2
Shift meg Grid hasonló ja, csak a shiftben darabokra tuningolhatod az autódat, a gridben sajna nem :/ Batman meg a legjobb játék nálam, tps-be , végug is vittem, kurva hosszú! Shift meg a leghjobb autós!
[4] gabe91
szept 20., vasárnap 18:02 #1
Nekem is rohadtul bejön az új Batman játék, iszonyú jól össze lett rakva. A fegyveres őrök ellen szinte már MGS-szerűen kell lopakodni, hátulról elkábítani őket, a fegyvertelenekkel lehet bunyózni, lehet keresgélni a plusz helyeket meg minden. Minden stílusból kapott egy keveset, és ez nekem nagyon bejön, plusz a játéktér se az a bejárhatatlanul nagy terület.
Két hátránya van eddig igazán: közepes fokozaton túl könnyű (a Detective Mode-ban lehet látni az ellenségeket akár a falakon keresztül is, míg ez tudtommal nehéz fokozaton nincs így), illetve az ugrálós részek eddig túl egyszerűek. Ettől függetlenül baromi jó játék, sok ilyen kéne még!

Ha ezt kivégeztem jön az új Wolfeinstein, aztán a Halo 3, és ha unom magam akkor még egy kis Forza - mielőtt kijön a 3.
"A kémia egy olyan f?iskolai tantárgy, ahol azt tanítják, hogy egy meg egy az tíz. Vagy valami ilyesmi..." by Dennis Rodman
Deadpool
Wanna know how I got these scars?
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Puzzle, Szerepjáték, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Barátok, Letöltés, Fórum, Foci
Barátok, ismerősök
Necroman Mk2
(offline)
Alwares
(offline)
Rewmac
(offline)
SemNome
(offline)
nikon
(offline)
zsombee
(offline)
Svitzh
(offline)
XBOX Live