carville2009.09.10. 22:56

Mindenért a videojáték felelős!

Folytonos küzdelem figyelhető meg a bejegyzetlen értelmi fogyatékosok között azért, hogy melyikük állítsa a legnagyobb baromságot a videojátékokról. Cooper Lawrence beismerte hogy tévedett, mikor azt mondta a Mass Effectben pornó van, Jack Thompsont elhallgattatták, úgy hogy eljött az idő egy új erő felemelkedésére... Az amerikai konzervatív keresztényeké! Eme köszönet a nek (még hogy a Twitter semmire se jó!), a személyes kommentárral megfűszerezett magyar változatért viszont Tovább gombot kell nyomni.

Az írás azzal az el nem ítélhető témával kezdődik, hogy az amerikai főiskolai/egyetemi sportkultúra rendkívül fejlett, ami a gyerekek közösségépítő és testi fejlődésének szempontjából is olyan fontos tényező amit meg kell óvni. Még úgy is hogy az eredeti írást átjárja a nyálas, elfogult fogalmazás ("A sportban benne rejlik a Kereszténység tanítása a mi gyönyörű amerikai fiaink és lányaink számára"), ez az alap gondolat valóban helyes és támogatandó.

Majd egy éles váltással kezdődik az okosság. Mint megtudjuk, hatalmas elismerésnek örvendő szakértők (kiknek nevét vagy pontos szakmájukat valamiért senki se jegyezte meg és elveszett az idők folyamán, szimplán csak A szakértők!) már nagyjából a Pong megjelenésekor figyelmeztettek minket, hogy a videojátékok elterjedésével együtt hatalmas iramban fog elterjedni az elhízottság, az érzéketlen tahó bunkó modor, az iskola erőszak, az öngyilkosság, Sátánizmus, maszturbálás, homoszexualitás, munkanélküliség. Na és persze a McDonald's a kommunizmus a rák és az terrorizmus is.

És annak ellenére, hogy mindezek igaznak bizonyultak (bár a gaz komcsikat azóta visszaszorították buzgó imádságukkal), mindezek visszaszorítása érdekében nem történt semmi se a csúnya videojáték ipar ellen. És ezért olyan félfüllel hallott random kiválasztott videojátékcímek, mint a Grand Theft Auto, a World of Warcraft, The Sims, Halo, Guitar Hero, és mindezek leggonoszabbika, maga a videojátékok lemezbe írt Sátánja, Super Mario, mind arra tanítják a gyerekeket hogy utáljuk a közösségi életet és a világ összes emberi lényét, köztük is legjobban a szüleinket!

(széljegyzet: A Halo c. játékkal való játszással és annak közös hittani elemzésével csábítják be fiatalok százait a templomokba)

De ha azt hinnétek, kedves sátánista homoszexuális bajtársaim, hogy ennyi, akkor nagyon tévedtek. Mint megtudtam, mentálisan mindegyikünk egy 12 éves gyerkőc szintjén ragadtunk. Széljegyzet #2: Az, hogy 19 évesen 116-os az IQ-m, azt jelenti, elvileg mentálisan 22 éves vagyok, tehát egy 22 éves férfi szellemi szintjén állok alig 19 évesen. És most eme ismeretet sutba vágva kell rájönnöm, hogy valójában 12 éves vagyok.

És az, hogy eme agyiszint lemaradásunk találkozik a pubertáskori hormonháztartás átrendeződésével, azt okozza hogy gyermeki lelkivilágunk (hisz nekünk még mindig az van) teljesen összezavarodik, gondolatainkban SpongyaBob megerőszakolja a Pokemonokat (nos aki ilyet akár egy példa erejére ki tud találni, azzal tényleg nincs minden rendben), és mindezektől erőszakosak leszünk, és elmegyünk Columbine egyetemre lövöldözni. Egyébként az ottani lövöldöző sose játszott videojátékokkal, ám nem ez a lényeg, ne okoskodj.

Ja és hogy vissza kanyarodjunk az eredeti témára, a legnagyobb tragédia ezekben a lövöldözésekben, hogy a frusztrált kölykök lelövik azokat a sikeres atlétákat, akik valójában ők mindig is lenni akartak! Így nem csak hogy a videojátékok elveszik a lehetőséget attól, hogy az otthon ülés helyett sportoljanak a gyerekek, de még sportoló fiatalságot is félelemmel teli életre kényszerítik, attól tartva hogy egy lvl 80-as paladin mikor fogja bekattanva főbe lőni őt. :'( Tehát a játékosok már pusztán létezésükkel veszélyeztetik az amerikai egyetemi sport életet!

Természetesen azok a videojátékosok, akik valami isteni csodaként, nem lövöldözik szét az egyetemi éveiket, már csak silány szar munkákat kapnak. Az ilyenek jóval kisebb eséllyel lesznek bankárok, doktorok, ügyvédek, politikusok. Aki videojátékokkal játszik, már csak is kizárólag rovarirtó vagy kábeltévé szerelő és egyéb olyan szakmunkás lehet akik egyébként a büdös életben nem játszanak videojátékokkal.

Mindez azért van, mert mi nem alkotunk szociális kapcsolatokat, hiába hazudjuk hogy ez nem igaz, ők természetesen tudják, hogy hazudunk, kár tagadnunk, még mindig szüzek vagyunk bassza meg. :/ Én mondjuk tényleg, mert az a csillagjegyem...

Végére pedig adnak 5 tippet a szülők számára, hogyan is tudjuk ettől a tragédiától megvédeni gyermekünket, egyszerűen egyik jobb, mint a másik!

1. Ne vegyünk laptopot, hanem csakis drabális méretű PC-ket, és oda helyezzük el, a monitort pedig olyan irányba, hogy tévézésünk megszakítása nélkül tudjuk ellenőrizni gyermekünk számítógép használatát. Hisz a tévézés a legnemesebb testépítő sport, maga Isten ajándéka a gaz sátánista számítógép ellen.

2. Hogy ha elmegyünk otthonról, húzzuk ki a gépet a konnektorból, és az egeret rejtsük el. Mert ha legalább annyit értenének a számítógéphez hogy beállítsunk egy kib***ott jelszót, akkor azt ezer miatyánkkal se lehetne megbocsájtani. Nem mellesleg, egyszerűbb és hatásosabb lenne. (Ezek komolyan olyan hülyének nézik a gyereküket, hogy nem tudnak áram alá helyezni egy számgépet, és venni egy tartalék egeret?)

3. és 5. Ezt összevontam, mert valójában tök ugyanaz, és talán ebben van az egyetlen értelmes gondolat az egész "cikk"-ben. Mondjuk meg a gyerekeknek, hogy a sportolás fontos, és támogassuk őket a sportban, valamint gyakran küldjük ki a szabadba játszani. Hihetetlen, de néha a vak tyúk is talál szöget, mert ez egyrészt tényleg pozitívum, másrészt lehet én se felnőtt korban kezdtem volna el rendszeresen sportolni, ha a szüleim jobban erőlködnek egy számomra megfelelő sport találására. Persze glóriát ne adjunk máris a cikkíró fejére: Sose feledjük, hogy a gördeszkát messze kerülje a gyerek, hisz az nem sport, hanem egy droggal teli antiszociális életforma. Ha pedig 16 éves, akkor a kölöknek minimum kell egy izomautó, persze lehetőleg vadi új, vagy aranyáron vesztegetett klasszikus, kitűnő állapotban, mert úgy lesz maximum ríszpektje, meg sikeres a csajoknál. De legyen nagy csomagtartója is, hogy ha százzal száguldana lakott területen, akkor a babakocsis anyuka is elférjen benne.

4. pont az én személyes kedvencem, mert ha eddig nem jött rá valaki hogy az illetőnek halvány büdös fingja sincs az egészről, itt biztos rájön. Öveket becsatolni: Beszélgessünk el gyermekünk barátaival, a saját gyerekünk nélkül, és hogy jól informáltak legyünk a modern trendekkel, tegyünk fel videojátékos szleng kérdéseket! Azok számára akiknek ötlete sincs arról mik lehetnek ezek, adnak néhány 1000%-ra működő tippet, mint például. "Hányas szintű manapság a Paladinod?" (de mégis mi bajuk van a paplovagokkal????). vagy "Ez a poros kisváros semmi Vice Cityhez képest, igaz?" (A legjobb GTA epizód, de mégis hány trendbi fiatal játszik manapság vele?), vagy a hülyeségek koronázatlan királya: "Elvesztetted a Picidet? Képzeld találtam egyet egy vasútkocsiban!**" Miután rájöttem, hogy a Wee (pici, parányi) az Wii akar lenni, elképzeltem a jelenetet...

Én komolyan nem olvastam még ennyi baromságot egy helyen, és ami a legjobb, van még több is. Ez a honlap ugyanis a megalapozatlan rágalmazások melegágya. Itt a "tények" olyanok, mint az 1984 c. regényben a történelem: Kitalált, és a valóságot elferdíti az író szája íze szerint. Az itt történt véletlen szörfözésemből tudtam meg, hogy a hip hoptól bi leszel, illetve Lindsay Lohan egy leszbikus vámpír, mert Mister J. K. Rowling (!!!!!!!) műve, a Twlight (tudjátok, az EA is innen csórta a Tiberian Twilight címet) azzá tette! Én se szeretem sem a vegavámpíros könyvet, sem Harry Pottert, de azt még én is tudom, hogy Joanne Kathrine** Rowling egy nőszemély, és semmi köze a Twilighthoz...

Végszóként Einstein szavait tudnám csak hozzáfűzni ehhez az értelmi fekete lyukhoz, amit ez a honlap képvisel: "A világegyetemben csak két dolog végtelen, az univerzum és az emberi hülyeség, de az elsőben nem vagyok biztos."

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
eyJodG1sIjoiPGlmcmFtZSBmcmFtZUJvcmRlcj0wIHNyYz1cImh0dHBzOlwvXC94Ym94MzY1Lmh1XC9iYW5uZXJcIiB3aWR0aD1cIjMwMFwiIGhlaWdodD1cIjIwMFwiPjxcL2lmcmFtZT5cbiIsImltYWdlcyI6W10sInVybCI6IiIsInBhdGgiOiJcL35mc1wvYmFubmVyXC8wMFwvMDBcLzB5XC8iLCJpZCI6MzR9

Necroman Mk2
The Crew

7 napja
8

Malleus
Faith of Danschant (神舞幻想)

2024.04.07.
2

CHASE
Nolan filmjei

2024.04.02.
5

Necroman Mk2
Video Game Hall of Fame 2024

2024.03.20.
16

Necroman Mk2
Majd nálatok

2024.03.15.
6

p34c3
PlayStation VR2: Valós halál?

2024.03.15.
6

drag
2023 legjobb filmjei - szerintem

2024.03.09.
8

Necroman Mk2
Flashpoint Archive bemutató

2024.02.25.

Malleus
Mists Beyond the Mountains

2024.02.17.

p34c3
Red Dead Redemption dedikálás

2024.02.15.
2

Necroman Mk2
Barbie Fashion Designer

2024.01.11.
3

liquid
Wonka

2024.01.07.
10

p34c3
Marvel's Spider-Man 2 ajánló

2024.01.04.
11

mcmacko
Pecker - egyem a pöckölőjét

2024.01.02.
3

CHASE
Kedvenc soundtrackek

2023.12.31.
1

Necroman Mk2
2023. év dala

2023.12.31.
3

p34c3
Globular Cluster CMP2 PS VR2-höz

2023.12.24.

liquid
Az univerzum urai

2023.12.17.
3

liquid
Minden idők legjobb trailere?

2023.12.05.
10

p34c3
Én kicsi gamer sarkom

2023.11.22.
34

eyJodG1sIjoiPGRpdiBjbGFzcz1cIi0tbXB1LXt7aWR9fVwiPlxuPGEgaHJlZj1cInt7dXJsfX1cIiB0YXJnZXQ9XCJfYmxhbmtcIj5cblx0PGltZyBjbGFzcz1cImJpZ1wiIHNyYz1cInt7cGF0aH19cGF0cmVvbi1tcHUucG5nXCIgc3R5bGU9XCJ3aWR0aDozMDBweFwiPlxuPFwvYT5cbjxcL2Rpdj4iLCJpbWFnZXMiOlsiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvcGF0cmVvbi1tcHUucG5nIl0sInVybCI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ2FtZXIzNjUuaHVcL2FydGljbGVcL3BhdHJlb24iLCJwYXRoIjoiXC9+ZnNcL2Jhbm5lclwvMDBcLzAwXC8xMFwvIiwiaWQiOjM2fQ==