[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5156 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103446 kreditet gyűjtött

2009 September
20:56 Mindenért a videojáték felelős!
Folytonos küzdelem figyelhető meg a bejegyzetlen értelmi fogyatékosok között azért, hogy melyikük állítsa a legnagyobb baromságot a videojátékokról. Cooper Lawrence beismerte hogy tévedett, mikor azt mondta a Mass Effectben pornó van, Jack Thompsont elhallgattatták, úgy hogy eljött az idő egy új erő felemelkedésére... Az amerikai konzervatív keresztényeké!


Eme citrom díjat érdemlő írásért köszönet a Kecske Csiripnek (még hogy a Twitter semmire se jó!), a személyes kommentárral megfűszerezett magyar változatért viszont Tovább gombot kell nyomni.
Az írás azzal az el nem ítélhető témával kezdődik, hogy az amerikai főiskolai/egyetemi sportkultúra rendkívül fejlett, ami a gyerekek közösségépítő és testi fejlődésének szempontjából is olyan fontos tényező amit meg kell óvni. Még úgy is hogy az eredeti írást átjárja a nyálas, elfogult fogalmazás ("A sportban benne rejlik a Kereszténység tanítása a mi gyönyörű amerikai fiaink és lányaink számára"), ez az alap gondolat valóban helyes és támogatandó.

Majd egy éles váltással kezdődik az okosság. Mint megtudjuk, hatalmas elismerésnek örvendő szakértők (kiknek nevét vagy pontos szakmájukat valamiért senki se jegyezte meg és elveszett az idők folyamán, szimplán csak A szakértők!) már nagyjából a Pong megjelenésekor figyelmeztettek minket, hogy a videojátékok elterjedésével együtt hatalmas iramban fog elterjedni az elhízottság, az érzéketlen tahó bunkó modor, az iskola erőszak, az öngyilkosság, Sátánizmus, maszturbálás, homoszexualitás, munkanélküliség. Na és persze a McDonald's a kommunizmus a rák és az terrorizmus is.


És annak ellenére, hogy mindezek igaznak bizonyultak (bár a gaz komcsikat azóta visszaszorították buzgó imádságukkal), mindezek visszaszorítása érdekében nem történt semmi se a csúnya videojáték ipar ellen. És ezért olyan félfüllel hallott random kiválasztott videojátékcímek, mint a Grand Theft Auto, a World of Warcraft, The Sims, Halo, Guitar Hero, és mindezek leggonoszabbika, maga a videojátékok lemezbe írt Sátánja, Super Mario, mind arra tanítják a gyerekeket hogy utáljuk a közösségi életet és a világ összes emberi lényét, köztük is legjobban a szüleinket!
(széljegyzet: A Halo c. játékkal való játszással és annak közös hittani elemzésével csábítják be fiatalok százait a templomokba)

De ha azt hinnétek, kedves sátánista homoszexuális bajtársaim, hogy ennyi, akkor nagyon tévedtek. Mint megtudtam, mentálisan mindegyikünk egy 12 éves gyerkőc szintjén ragadtunk. Széljegyzet #2: Az, hogy 19 évesen 116-os az IQ-m, azt jelenti, elvileg mentálisan 22 éves vagyok, tehát egy 22 éves férfi szellemi szintjén állok alig 19 évesen. És most eme ismeretet sutba vágva kell rájönnöm, hogy valójában 12 éves vagyok.

És az, hogy eme agyiszint lemaradásunk találkozik a pubertáskori hormonháztartás átrendeződésével, azt okozza hogy gyermeki lelkivilágunk (hisz nekünk még mindig az van) teljesen összezavarodik, gondolatainkban SpongyaBob megerőszakolja a Pokemonokat (nos aki ilyet akár egy példa erejére ki tud találni, azzal tényleg nincs minden rendben), és mindezektől erőszakosak leszünk, és elmegyünk Columbine egyetemre lövöldözni. Egyébként az ottani lövöldöző sose játszott videojátékokkal, ám nem ez a lényeg, ne okoskodj.
Ja és hogy vissza kanyarodjunk az eredeti témára, a legnagyobb tragédia ezekben a lövöldözésekben, hogy a frusztrált kölykök lelövik azokat a sikeres atlétákat, akik valójában ők mindig is lenni akartak! Így nem csak hogy a videojátékok elveszik a lehetőséget attól, hogy az otthon ülés helyett sportoljanak a gyerekek, de még sportoló fiatalságot is félelemmel teli életre kényszerítik, attól tartva hogy egy lvl 80-as paladin mikor fogja bekattanva főbe lőni őt. :'( Tehát a játékosok már pusztán létezésükkel veszélyeztetik az amerikai egyetemi sport életet!

Természetesen azok a videojátékosok, akik valami isteni csodaként, nem lövöldözik szét az egyetemi éveiket, már csak silány szar munkákat kapnak. Az ilyenek jóval kisebb eséllyel lesznek bankárok, doktorok, ügyvédek, politikusok. Aki videojátékokkal játszik, már csak is kizárólag rovarirtó vagy kábeltévé szerelő és egyéb olyan szakmunkás lehet akik egyébként a büdös életben nem játszanak videojátékokkal.
Mindez azért van, mert mi nem alkotunk szociális kapcsolatokat, hiába hazudjuk hogy ez nem igaz, ők természetesen tudják, hogy hazudunk, kár tagadnunk, még mindig szüzek vagyunk bassza meg. :/ Én mondjuk tényleg, mert az a csillagjegyem...


Végére pedig adnak 5 tippet a szülők számára, hogyan is tudjuk ettől a tragédiától megvédeni gyermekünket, egyszerűen egyik jobb, mint a másik!

1. Ne vegyünk laptopot, hanem csakis drabális méretű PC-ket, és oda helyezzük el, a monitort pedig olyan irányba, hogy tévézésünk megszakítása nélkül tudjuk ellenőrizni gyermekünk számítógép használatát. Hisz a tévézés a legnemesebb testépítő sport, maga Isten ajándéka a gaz sátánista számítógép ellen.

2. Hogy ha elmegyünk otthonról, húzzuk ki a gépet a konnektorból, és az egeret rejtsük el. Mert ha legalább annyit értenének a számítógéphez hogy beállítsunk egy kib***ott jelszót, akkor azt ezer miatyánkkal se lehetne megbocsájtani. Nem mellesleg, egyszerűbb és hatásosabb lenne. (Ezek komolyan olyan hülyének nézik a gyereküket, hogy nem tudnak áram alá helyezni egy számgépet, és venni egy tartalék egeret?)

3. és 5. Ezt összevontam, mert valójában tök ugyanaz, és talán ebben van az egyetlen értelmes gondolat az egész "cikk"-ben. Mondjuk meg a gyerekeknek, hogy a sportolás fontos, és támogassuk őket a sportban, valamint gyakran küldjük ki a szabadba játszani. Hihetetlen, de néha a vak tyúk is talál szöget, mert ez egyrészt tényleg pozitívum, másrészt lehet én se felnőtt korban kezdtem volna el rendszeresen sportolni, ha a szüleim jobban erőlködnek egy számomra megfelelő sport találására. Persze glóriát ne adjunk máris a cikkíró fejére: Sose feledjük, hogy a gördeszkát messze kerülje a gyerek, hisz az nem sport, hanem egy droggal teli antiszociális életforma. Ha pedig 16 éves, akkor a kölöknek minimum kell egy izomautó, persze lehetőleg vadi új, vagy aranyáron vesztegetett klasszikus, kitűnő állapotban, mert úgy lesz maximum ríszpektje, meg sikeres a csajoknál. De legyen nagy csomagtartója is, hogy ha százzal száguldana lakott területen, akkor a babakocsis anyuka is elférjen benne.

4. pont az én személyes kedvencem, mert ha eddig nem jött rá valaki hogy az illetőnek halvány büdös fingja sincs az egészről, itt biztos rájön. Öveket becsatolni: Beszélgessünk el gyermekünk barátaival, a saját gyerekünk nélkül, és hogy jól informáltak legyünk a modern trendekkel, tegyünk fel videojátékos szleng kérdéseket! Azok számára akiknek ötlete sincs arról mik lehetnek ezek, adnak néhány 1000%-ra működő tippet, mint például. "Hányas szintű manapság a Paladinod?" (de mégis mi bajuk van a paplovagokkal????). vagy "Ez a poros kisváros semmi Vice Cityhez képest, igaz?" (A legjobb GTA epizód, de mégis hány trendb**i fiatal játszik manapság vele?), vagy a hülyeségek koronázatlan királya: "Elvesztetted a Picidet? Képzeld találtam egyet egy vasútkocsiban!" Miután rájöttem, hogy a Wee (pici, parányi) az Wii akar lenni, elképzeltem a jelenetet...

Én komolyan nem olvastam még ennyi baromságot egy helyen, és ami a legjobb, van még több is. Ez a honlap ugyanis a megalapozatlan rágalmazások melegágya. Itt a "tények" olyanok, mint az 1984 c. regényben a történelem: Kitalált, és a valóságot elferdíti az író szája íze szerint. Az itt történt véletlen szörfözésemből tudtam meg, hogy a hip hoptól b**i leszel, illetve Lindsay Lohan egy leszbikus vámpír, mert Mister J. K. Rowling (!!!!!!!) műve, a Twlight (tudjátok, az EA is innen csórta a Tiberian Twilight címet) azzá tette! Én se szeretem sem a vegavámpíros könyvet, sem Harry Pottert, de azt még én is tudom, hogy Joanne Kathrine Rowling egy nőszemély, és semmi köze a Twilighthoz...


Végszóként Einstein szavait tudnám csak hozzáfűzni ehhez az értelmi fekete lyukhoz, amit ez a honlap képvisel: "A világegyetemben csak két dolog végtelen, az univerzum és az emberi hülyeség, de az elsőben nem vagyok biztos."
37 komment

[24] CeXzer
Sep 19., Saturday 21:11 #37
Válasz axl (#36) üzenetére
Simán lehet, csak az szerintem nem tudna ilyen weblapot szerkeszteni
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[55] axl
Sep 19., Saturday 19:07 #36
Nyugodj bele, hogy ez kamu. Kb. mint kalmarlaci, csak meg durvabb.


,,Japanese Use Music and Babies to Try To Turn YouTube Viewers Gay"

Nincs olyan elvakult vallasi fanatikus, aki ilyesmit komolyan gondolhat. (Remelem.)
I WλNT TO BELI3VE
Sep 19., Saturday 11:22 #35
Brit tudósok rájöttek ,hogy a maszturbálás állítólag gyógyítja a szénanáthát.
Most elképzelem anyuka beszélget a fiával, oda kiabál neki a konyhából ,mit csinálsz kisfiam a szobádban?Szénanáthát kezelek anya!
Az ilyen baromságokat nem kell komolyan venni,ezt olyan emberek találják ki ,akik nagyon ráérnek hülyeségeken agyalni.
Drink 'Em All
[7] Legrant
Sep 19., Saturday 8:19 #34
Jó hosszú kis elemzés, de sok igazság van benne.
Fenébe lelőttek CoD 4 multiba, megyek suliba lövöldözni, de előtte felakasztom magam és homo pornora maszturbálok.
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e, vagy győzök.
[19] Eru
Sep 15., Tuesday 19:18 #33
Igazság szerint én már nem is reagálok az ilyen típusú cikkekre... elintézem egy legyintéssel meg egy elnéző mosollyal... szegény, tudatlan kis "szakértő" gyíkok... szar lehet az életük, ha még az ilyen ártalmatlan kikapcsolódás is hiányzik az életükből...
[37] carville
Sep 13., Sunday 19:23 #32
Válasz CeXzer (#29) üzenetére
Kezdek már én is erre hajlani, bár nem tudom, mert egyszerűen túl sok hülyeséget láttam már teljesen komolyan gondolva ahhoz, hogy kizárás nélkül szatírának gondoljam.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[17] zoba
Sep 13., Sunday 17:09 #31
engem ezek a cikkek nagyon emlékeztetnek valamire

kb hitgyüli szinten mozognak....

ott vannak még érdekes dolgok

minden vallásnak megvan a saját maga rákfenéje....
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[17] zoba
Sep 13., Sunday 17:02 #30
Válasz Alwares (#27) üzenetére
ohh a jo öreg hirháttér molnár f árpád agymenéseivel

"te elektrosokterápiás undorito moslék zsido"

kegyetlen egy forma
jelentkezzen akinek nincs hamisított ruhája ,és illegálisan letöltött filmje mp3 ja és természetesen eredeti windossal kacérkodik
[24] CeXzer
Sep 13., Sunday 1:35 #29
Nézd meg ezt:
KATT!

Majd a reakciók között:

Abe says:
September 11, 2009 at 2:34 pm
Sick. No warning images just made me spit out my baked beans in disgust!

Reply
Stephenson Billings says:
September 11, 2009 at 2:40 pm
I’m sorry Abe! I suspect we have some secret liberals working in the Christwire technology department doing these things. Were you eating the honey glazed? Those have always been my favorite type of beans.

Na, ha én poénból csinálnék egy ilyen oldalt, kb ugyanezt válaszoltam volna, ha a haverom odajön és beírja a cikkemre, hogy ijnye, milyen undorító képeket tettem be. (Bár lehet ha komolyan csinálom, akkor meg poénból írnám ezt? Nameg nézd meg Abe fényképét, rajzolni nem lehetne jobb karikatúrát az általa megjelenített tipusról, de a Billings is hasonló, főleg miután előadja ugye, hogy ő anno focisztár volt középiskolában, azóta is az élete legszebb emléke. A cím meg önmaga vagy egy coming out, vagy karakterábrázolás.
Ha ez a reakció nem poén, hanem komolyan gondolja, hogy nem ő, hanem valami Christwire liberális tette fel a képeket titokban, az már nem szimpla hülyeség, hanem orvosi eset. Szal én továbbra is a szatíra mellett állok.
Egyébként keresgéltem most kicsit, sokan a www.theonion.com-hoz hasonlítják, csak ott egyértelmü a humor, míg itt tényleg nem lehet 100%-osan kijelenteni, hogy ez poén.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[3] Beowulf
Sep 12., Saturday 17:36 #28
Végigolvastam a cikket, meg mellette 3 másikat.

WoWozol? Búza vagy...
WoW Cosplayelsz? Búza vagy...
Jön a Cataclysm? Búza vagy...

This guy made me very angry. Very angry indeed...
I am the God in my own history!
[59] Alwares
Sep 12., Saturday 16:16 #27
Ez a honlap kb ilyen: KATT!
.titanic {float: none;}
[24] CeXzer
Sep 12., Saturday 13:41 #26
Válasz carville (#25) üzenetére
Aztaaa, nem is tudtam, h az anime pornót jelent
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[37] carville
Sep 12., Saturday 12:46 #25
Válasz Eru (#24) üzenetére
Azt hiszed neked nincs cikk? KATT!
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[19] Eru
Sep 12., Saturday 12:19 #24
Nem igaz, hogy mindenért a videojáték a felelős... egy csomó agresszív és antiszociális dologról az animék tehetnek!!!
[37] carville
Sep 12., Saturday 9:26 #23
Válasz METHOS (#22) üzenetére
Nem lehetséges, mert azért utána is néztem, tényleg Einstein mondta így.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[14] METHOS
Sep 11., Friday 23:20 #22
Válasz carville (#14) üzenetére
Hmmm... Lehetséges.
Skeggǫld, Skálmǫld, Skildir ro Klofnir!
[9] Attila6
Sep 11., Friday 20:02 #21
Mario a lemezre írt sátán LOL
[37] carville
Sep 11., Friday 17:19 #20
Válasz FooLman (#17) üzenetére
Hát először én is magamra gondoltam, csak úgy nem láttam értelmét.
Főleg mert a jelenlegi körülményeimre fogja. És végső soron hogy ilyen barátaim vannak az is a jelenlegi körülményeim része.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 17:18 #19
Válasz FooLman (#17) üzenetére
Nem, nem _csak_ engem Rotfl
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[61] Invi
Sep 11., Friday 17:16 #18
Nálunk egyszer volt a templomban egy vendéglelkész aki 45 percet prédikált arról, hogy az MMO a sátán melegágya. Én MMOzom már vagy 4-5 éve és még mindig templomba járok és nem lettem sátánista.

Egyszer meg volt szintén egy vendéglelkész, aki a Mátrixról prédikált. Na az is borzasztó volt. Pedig dicsérte.
[11] FooLman
Sep 11., Friday 17:12 #17
Válasz carville (#15) üzenetére
rossz hírem van, nem cexzert buzizta le szerintem
viszont a cikkben olyan kedvesen nyilatkozott, hogy vagy ő maga is odavan az izmos férfitestekért, vagy a másik lehetőség... de azzal godwin törvénye megint beigazolódna...
...ami gáma bugzik, az láma efix marad...
[61] Invi
Sep 11., Friday 17:02 #16
LoL! Egyébként miért utálja a "sportemberek" 90%-a a játékokat? Mindig azt mondják, hogy már megint azzal a szarral foglalkozik (egyetemi beadandót ír, de ami a géppel kapcsolatos, az mind szar), ahelyett, hogy rúgná a bőrt vagy menne bulizni... Ezt már sokszor hallottam a környezetemben.
[37] carville
Sep 11., Friday 17:02 #15
Válaszolt az ipse!!! Válaszolt az ipse!!!
Azt hiszem úgy lesz az igazi ha inkább szószeirnt megmutatom mit írtam és azt is hogy mit válaszolt rá.
KATT!
És minden visszafogott stílusom ellenére se tudta visszatartani, hogy Cexzert óvatosan lebuzizza, csak mert szerinte egy vicc az egész írása. Én nekem itt már bőven elég volt hogy betonbiztosra vegyem amit eddig is erősen gondoltam, és teljesen komoly a csávó.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[37] carville
Sep 11., Friday 13:18 #14
Válasz METHOS (#13) üzenetére
Én őszintén bevallom az idézetet a Provokátor c. filmben hallottam, és azt gondoltam ezt a véget már a filmben szereplő alak költötte hozzá. De akkor hozzácsapom
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[14] METHOS
Sep 11., Friday 13:14 #13
Hali!
Jó blogbejegyzés.
Az Einstein idézet végét lehagytad.
"A világegyetemben csak két dolog végtelen, az univerzum és az emberi hülyeség, de az elsőben nem vagyok biztos."

Mellesleg annyit tennék hozzá - nemrég olyasmit hallottam, hogy a UK- ben a seregbe helikopterpilótákat keresnek, mert hiány van és előnyben részesülnek a videójátékos múlttal rendelkező fiatalok, mert nekik a sok kontroller kezelés miatt jobb / fejlettebb a kéz- szem koordinációja mint az átlag embereké...
Ennyit arról, hogy semmire se vagyunk jók.
HAVE A NICE DAY!
Skeggǫld, Skálmǫld, Skildir ro Klofnir!
[37] carville
Sep 11., Friday 12:49 #12
Válasz CeXzer (#11) üzenetére
Csak tudod amikor valaki azt mondja Isten szavaira térítette el a repülőt (tegnapelőtti hírekben volt), illetve magát hithű kereszténynek valló ember rabol el és erőszakol meg kislányt hogy aztán 18 évig rejtegesse az így szüeltett gyerekeivel együtt, akkor én azt se tartom túlzásnak, hogy egy hasonló kaliberű ember elhigyje, hogy Obamáék mesztelenül vérfarkasokért imádkoznak.

És most jutott eszembe egy újabb hasonló "okosság". ATV-n volt valamikor az idén egy ilyen amerikai keresztény politikai műsor, mikor épp véletlenszerűen kapcsolgattam a tévéadásokat, és épp azt láttam benne hogy ha USA megszünteti avagy csökkenti Izraelnek szánt támogatását ahogy Obama elnök ezt szeretné elérni, akkor Isten úgy megbünteti az amerikaiakat hogy országukat ketté szeli. Nem valamiféle csúnya poltikai afférra gondolok mint egy II. polgárháború, hanem fizikailag. Ezt el hinni sem rosszabb, mint azt, hogy Obamáék vérfarkasokat imádnak pucéran.
És erre a műsorra aztán tényleg nem mondhatod, hogy poénból készült.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 11:52 #11
Válasz carville (#9) üzenetére
Igazad lehet, azért hagytam 1%-ot annak a verziónak, hogy ez komoly. Lehet a paródia nem jó szó, lehet a szatíra sem. Ha úgy van, ahogy gondolom, nekik nem céljuk, hogy te tudd, mi a céljuk, lehet az is, pont arról szól, hogy szembefordítsa az olvasókat ezzel a fundamentalizmussal, amit eltúlozva bemutat, ezesetben pedig az emiledre is az lesz a válasz, hogy perszehogykomoly Legyen akkor 50-50, lehet tényleg ennyire elszállt valaki.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[57] renz
Sep 11., Friday 11:52 #10
Ilyeneket csak azért érdemes átolvasni, hogy egy jót röhögjön az ember. Hasonlít a "brit kutatók szerint..." kezdetű blődségekre. Azok is képesek olyanokat kitalálni, hogy mondjuk aki bal kézzel húzza le a vécét, annak 4 százalékkal nagyobb az esélye, hogy büdös a lába.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[37] carville
Sep 11., Friday 11:33 #9
Válasz CeXzer (#8) üzenetére
Az ilyeneknek nem is az a lényege, hogy aki elmondja az elhigyje azta sok baromságot amit kitalált, csak az, hogy mindenki más bízzon benne annyira, hogy elhigyjék az ő baromságait. Hisz még a bizonyíték hamisítást sem vetik meg.

Stephen Colbertről is van egy cikk (tudod az a humorista akiről elakarták nevezni a Megyeri hidat ), és abban azt írják, hogy Colbert festetett magáról egy képet, ami nagy dicsőlovagként ábrázolja, mert hogy hűde nagy az egoja. És meg is mutatják azt a bizonyos festményt. KATT!
Na ez akkora ferdítés mint innen Los Angeles, és ezt a cikkírójának is tökéletesen kell tudnia. Az említett "festmény" ugyanis egy World of Warcraft harcikártya ( KATT!), ami Stephen Colbert totális tudta nélkül lett megtervezve, majd amikor hallott róla, a forgalmazókat szépen megkérve megakadályozta a forgalomba hozatalát! Csak a cikkíró tudatosan kivágta ebből a kártya keretét, és kerekített mellé egy hatalmas nagy baromságot!

Egy paródiának meg az a lényege, hogy bármelyik ember rájöhessen hogy ezt még a kitalálója se gondolja komolyan, és együtt nevessen az alkotójával. Ezek viszont kifejezetten olyan írások, amik a tudatlanok megtévesztésére vannak kitalálva, hisz aki nem ismeri ezt a soha meg nem jelent WoW harci kártyát (az emberek 99.999%-a), azok csak azt látják, hogy Colbert csinált magáról egy olyan képet, amin dicsőlovagként szerepel...

És mivel a buta keresztények hiszékenyek, nem elsősorban az alapján döntik el hogy mi igaz és mi nem hogy mi a tényállítás, hanem az alapján, hogy ki mondja ezeket. És most nem csak az amcsikról beszélek, mert bárhova elmész ahol még meg van a papi tisztelet, ott akármit mond a pap, az úgy is van. Ha a pap azt mondja Barack Obama maga a sátán, mert az apja muszlim, akkor az úgy is van! Ha a szomszéd Feri bácsi ellopta az imapénzt, csak mert nem meri bevallani hogy eljátszotta Ultin Feri bácsi ellen, az akkor is úgy van! Ha az Oxigént a sátán hozta a világra, akkor az úgy is van! Egyszerűen bármit lehet az ilyeneknek mondani, úgy is elhiszik, mert az a lényeg, hogy ki mondta, és nem azt, hogy mit.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 11:05 #8
Válasz carville (#5) üzenetére
Akkor kiesne a szerepből. Szerintem ennyire hülye nem lehet senki, ez túl van a mónikasó szintjén. Ilyen van, amit belinkeltél, és szerintem ez a honlap pont ezt parodizálja (egyéb dolgokkal egyetemben). Mikor kint éltem, egy egész ilyen falu volt körülöttem, hasonló volt a szint, de azért nem olyan, mint a honlapon.
Mindegy, lehet naív vagyok, és túl sokat képzelek az emberiségről, az eredmény a lényeg, én tegnap este óta egyfolytában röhögök, paródia, vagy sem, közelíti a Monty Python élményt, és kenterbevágja az összes magyar humoristát
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[37] carville
Sep 11., Friday 11:01 #7
Válasz CeXzer (#3) üzenetére
Egyébként írtam most egy e-mailt a cikkírónak, hogy rákérdezzek tényleg komolyan gondolta-e mindazt amit itt leírt, mert én tudom hogy igen de inkább utána nézek, mintsem hozzá hasonlóan hagyjam hogy hülyeségeket terjesszek.
Csak remélem nem fog elveszni az üzenetem a "fanmail"-ek tengerében.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[38] playmore
Sep 11., Friday 10:43 #6
Húúú wazzeg egyik másik állítás talált, megyek is lövöldözni gyorsan valahova.
Cheers, love! The cavalry's here!
[37] carville
Sep 11., Friday 10:38 #5
Válasz CeXzer (#3) üzenetére
Ez nem paródia, és nem tudom te hol olvastad hogy a szerkesztő magának válaszolt, a kommentekben olyan emberek akiknek eszük is van, ezerrel szidják a retardált cikkírót, aki halálkomolysággal válaszolgat nekik.
Ha egy másik honlap kiparodizálása lenne a cél, azt jelezné valahol, és örülne hogy vannak még értelmes emberi lények akik nem hiszik el azt amit leírt, nem hogy még öntené rá az olajat.

Egyébként: Let me tell you something about Harry Potter. Warlock are enemies of God! KATT!
Mert már gyerekkorban elkezdik az agymosást, hogy felnőtt korban könnyebben elhigyjék azt a sok baromságot, amit maguknak kitalálnak.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[24] Fatman
Sep 11., Friday 9:37 #4
Bameg ennyit rég röhögtem reggel! Ez az oldal... Kezdőlapra vele. XD
"Bring us the DLC and wipe away the debt."
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 8:54 #3
Na, olvasgattam kicsit az oldalon és 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ez az egyébként valóban létező keresztény fundamentalizmus paródiája. Ilyet senki sem ír le komolyan: "Wiccans are new-age witches who celebrate Obama and abortion parties by dancing unclothed under the moon and hoping things like demented werewolves, disease upon nations and other devilish things like universal death panels will come to fruition after their bizarre ceremonies."

Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 2:07 #2
Válasz CeXzer (#1) üzenetére
Rotfl, a commenteket olvastad? Saját magának válaszolt az egyetlen supporter ugyanazzal a nickel, kicsit elfelejtett átjelentkezni
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Sep 11., Friday 2:01 #1
Nekem az tetszik, ahogy átlengi a fiatal férfitest iránt érzett csodálat az egész írást

A 4es pont egyébként nem azért kell, hogy jólinformált légy, hanem hogy kiszűrd a rejtőzködő gamert, ugyanis ha bármelyik a trükkös kérdéseidre tud érdemben válaszolni, az egy rejtőzködő gamer, vigyázni kell vele

A wee no comment, keress rá azért a szleng jelentésre is
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live