[20] ARTURUS (offline)

Jópofa - Alkalmazkodó

Ő egy 35 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4455 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 38684 kreditet gyűjtött

2009 szeptember
15:36 Nyilt levél Oldernnek!
Annyi történt, hogy ma mikkor jött a ps3 eladások 999% növekedtek én irtam Oldernek egy poént.
Ez annyi volt, hogy vegyen be egy xanaxot mielőtt elolvassa.
Ezt azon felbuzdulva írtam, hogy hónapokkal ezelőtt ö is elsütött egy hasonlót amit én annak vettem ami poén. Tetszett is és gondoltam, hogy na akkor vagyunk annyira jóban énis elsütök egyet mert erről eszembe jutott ö, reméltem ír egy szellemes riposztot és mindketten nevetünk.

Erre ö kitörölte, páran kérdezték miért és , hogy nem is volt sértő, erre ö: ö nem volt itt és úgy szóltam be. Igy írtam neki, hogy téged vártalak vele te is ezt csináltad bizt rossz napod van.
Ezt is törölte majd minden mást is amiből kicsit is ugytünik, hogy nem egészen fair. Irtam neki, hogy mért bunko velem mikkor se bántót se valótlant nem írtam.
Viszairt, hogy nem személyes csak én nem kapcsolódok a témába.
Erre irtam neki ezt a levelet amire az volt a válasza, hogy én beteg vagyok.
Kétségtelen túl spirázom, de rosszul esik ha valaki ok nélkül (szerintem) bunkó velem. Ha paraszt lettem volna vele akkor megérteném de ugygondolom nem voltam az. Haverkodni pojénkodni akkartam vele ez sikerült.

A levél:Oké akkor most nagyon civilizáltan tény szerűen.

1:örülök, hogy nincs bajod velem.

2:Akkor ugyanezen az elv alapján kérlek töröld a 96 kommentet mert az pont ugyanaz amit én írtam neked.(csak ugye az épp nem neked szól)

3: Az a 8-10 komment ami a gamer pub nyitásrol szól az a témába vág?

4:Ha a fenti 2 példát nem nézzük akkor is a komentek fele általában nem vág témába ezt te is tudod akkor ne mond már nekem kérlek, hogy pont most csak épp az törlődött ami hozzád kapcsolódik, persze nem azért mert hozzád kapcsolódik csak mert oda nem illő. Ha megnézed nálam is csak azokat törölted ami rossz fényt vett rád, a többit valahogy nem.

5:http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=8400&news
3. komment. Ez annyira a témába vág?

6: Felesem merült bennem, hogy neked bármilyen gondot okoz a fent említett hír. Viccnek szántam igen és nem tudom mért gondolod úgy, hogy nem megfelelő r nem értem.
Mert akkor a te poénod mért megfelelő, vagy akkor értésem úgy hogy te komolyan azt gondolod, hogy nekem fejfájást okoz, hogy a 50k öszeladásu CE jön boxra is?
Téged idézve ez elég szánalmas dolog.

7: Mivel csak az én kommentem nem odaillő, ezért kérésedre, nem írok oda többet, de akkor ez egy nyílt levél, te is bármelyik leveled vagy levelem tedd publikussá. És ahogy írtam, bár azt is kitörölted én leírom ezt Liquidnek, te is írd meg a verziód ö csak feléd lehet elfogult, ha azt mondja én voltam a tahó akkor bocsánatot kérek, ha esetleg nem akkor légyives ne törölgesd azokat a kommentjeimet amik semmivel nem rosszabbak mint a kommentek fele és egyáltalán nem bántók se nem valótlanok egyszerűen ugyanolyan poén volt mint amit a fenti linken te is elsütöttél velem szemben. Csak én azt poének vettem, így utólag remélem az is volt.
39 komment

[32] backstab
szept 08., kedd 13:05 #39
Lépj tovább! Mikor még a régi főszerkesztő "dolgozott" a háromszámos újságnál, én írtam valami olyat a fórumon, hogy nem kéne lúzer fasztarisznyának neveznie valakit, csak mert nem egyezik vele a véleménye. Erre ő visszaírt priviben, hogy ha még egyszer be merem tolni a pofámat a fórumra, azt is megbánom, hogy megszülettem, vele nem lehet szórakozni, tudja az adataimat a lakcímemtől a mobilszámomig (tényleg tudta, csak tudnám, honnan...), húzzam meg magamat, és ne merjem kinyitni a pofámat, mert ráfizetek...
Én csak röhögtem rajta. És azóta is röhögök...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[11] FLUID
szept 08., kedd 12:42 #38
Ez szörnyű. könnyes szemmel olvastam végig a postot. ILYET MÉG!!!
Play hard, go pro.
[25] Shark
szept 08., kedd 12:03 #37
Vannak akiket ez tényleg bánt és én megértem Arturust,miért nem lehet mindkét félröl egy sorry-val elintézni,ennek csak Oldern a visszafogója,nem értem miért kell ilyen gyerekessen viselkedni?
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[11] HUN Zack
szept 08., kedd 6:59 #36
Válasz Oldern (#30) üzenetére
Elöző hozzászólásomban majdnem mondtam, hogy döntsétek el SF-ben...de arra semmi esély.
[54] Doom
szept 08., kedd 6:39 #35
Ezúton követelem, hogy monnnyon le!
szept 08., kedd 6:36 #34
Jézusatyauristen.
Oldi,komoly lelki sérülést okoztál ugylátom,te szivtelen dög.
(Még soha nem láttam még ehez hasonlot sem hogy valaki egy törölt kommentröl blogol)
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[19] Eru
szept 08., kedd 6:34 #33
És ez a bejegyzés vitát szított, és megért 32 (bocs, az enyémmel együtt 33) kommentet... felnőttlét és érettség rulz!!!
szept 08., kedd 2:02 #32
ARTURUS: Szerintem túlreagálod a dolgot, és hagyd az egészet a fenébe. Van igazság abban amit mondasz, de érthető Oldern (moderátor) cselekedete is.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
szept 08., kedd 1:59 #31
Válasz Enzo Di (#25) üzenetére
Na, ezzel most totál egyetértek!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[56] Oldern
szept 07., hétfő 23:39 #30
Válasz HUN Zack (#29) üzenetére
De hát ismersz, vágod milyen SÉRTŐDŐS vagyok! Pláne ha beszopok 3-4 keményebb kombót : )
This Cannot Continue
[11] HUN Zack
szept 07., hétfő 23:30 #29
Vicc.
Először Ordel-t olvastam...de miután így átolvastam a kommenteket rá kellett jönnöm, hogy Oldernnek. Érdekes...bár ilyenből blogot írni se semmi.... De hát ez van.
[57] renz
szept 07., hétfő 21:11 #28
Válasz Jackal (#21) üzenetére
Nem, nem kell átolvasni semmit és ha valakinek olyan betegsége van, akkor azzal nincs mit tenni. Itt inkább arról van szó, hogy egyszerűen sokan lusták odafigyelni. Nem nagy dolgokról beszélek, csak hogy a "hogy" szó helyett "h", a "vagyok" helyett "vok", a "milyen" helyett meg "mien"-t írnak. Nem az egyszerű mellégépelésről beszélek.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[14] ultratti
szept 07., hétfő 20:42 #27
Lady Gagaaaaa
[5] aranyb3ka
szept 07., hétfő 20:09 #26
Ugye te is tisztába vagy vele, hogy mindenki a saját homokozójában úr
Gamertag: Aranybika
[11] Enzo Di
szept 07., hétfő 19:59 #25
Válasz renz (#18) üzenetére
szerintem az is az intelligencia alpvető összetevője, hogy ha valaminek hangsúlyt akarunk adni, akkor azt nem a KURVA szóval tesszük... ha már itt tartunk...
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
[30] Lien
szept 07., hétfő 19:31 #24
Na ez a másik. 1 éve renz belém kötött, meg még többen is, hogy botrányos a helyesírásom. De mostanság annyira megváltozott, hogy no para.
[111] dreampage
szept 07., hétfő 19:18 #23
Válasz Jackal (#21) üzenetére
Ha valakinek jó a helyesírása, az fórumon is helyesen ír, nemcsak papíron. És még átolvasnia sem kell. Más dolog az elgépelés, és más a konkrét helyesírási hiba.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[42] Jackal
szept 07., hétfő 19:14 #22
Ja igen, ez egy álláspont volt nem veszekedésféle vagy valami ilyesmi.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[42] Jackal
szept 07., hétfő 19:13 #21
Válasz renz (#18) üzenetére
Írásos formában való igaz de a gépen? Ezt azért nem merném kijelenteni ilyen biztosan. Nem vagyok én sem bunkó és nagyon is jó voltam/vagyok helyesírásból mégsem érzem szükségét annak, hogy egy FÓRUMON sznob módjára átolvassam minden írásomat.
Aki meg kommentek helyesírása alapján ítél el másokat elég nagyot tévedhet, mert én is szeretem rövidíteni amit írok no meg nem átolvasgatni... Ha meg valaki azt mondaná tajparaszt vagyok jól kiröhögném ugyanis a bizonyítványaim nem azt mutatják
Szerintem az itteni helyesírás nem utal semmire, maximum ha nagyon alpári de még az sem a helyesírás...
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[20] ARTURUS
szept 07., hétfő 19:11 #20
Lehet nem tudok írni de ennek megvan az oka(Lásd 6 komment).
Ettől még nem vagyok retardált végzem az ELTÉ-n a két szakom állt 4 átlaggal.
Olvasd el és akkor megérted, ha megérted.
Nekem semmi bajom nem lenne a kölcsönös bocsival söt, privátba megírtam még ennyire sincs igényem és ha szeretné ezt le is veszem.
Ugyan nem a leggmegértöbb válsz jött rá, de már határozottan jobban megértettük egymást mint előtte.
Dum spiro spero!
[29] x_NoEl_x
szept 07., hétfő 19:01 #19
Válasz renz (#18) üzenetére
Nem, de fejezzék mán be ugyan és adtam egy korrekt ötletet
A helyesírás fontos igen, de nem kéne ezért orba-szájba fikázni érte senkit. Mondjuk nekem nem sikerül, mert most húztam újra a gépet és néha még be-be lassulok az install miatt Meg amúgy sem vok ma atoppon
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
[57] renz
szept 07., hétfő 18:59 #18
Válasz x_NoEl_x (#17) üzenetére
Komolyan azt várod, hogy egy kölcsönös "bocsival" legyen vége?

A helyesírás meg igenis kurva fontos, az intelligencia egyik alapvető összetevője!
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[29] x_NoEl_x
szept 07., hétfő 18:56 #17
Neharagudj Oldern, de most szerintem sincs egyáltalán igazad... Semmi bántót nem akart mondani az a csóró gyeek, de meg hőbörögsz, mint a berúgott kőműves legény Szerintem zárjátok le egy-egy "Sorry"-val és had menjen tovább az élet szép menete...
A helyesírásba meg miért kell belekötni??? Ezt sosem tudom megérteni?? Inkább itt látszik meg néha, hogy nem felnőtt szinten álltok néha a dolgokhoz..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ,hogy Te ki vagy...!
szept 07., hétfő 18:56 #16
Válasz pajcsi (#13) üzenetére
tapsi-tapsi.....jajj de fárasztóak vagytok
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[111] dreampage
szept 07., hétfő 18:44 #15
Válasz Drado (#3) üzenetére
Az nem melegfelvonulás volt, hanem a következő JRPG-hez tartottak szereplőválogatást.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[30] Lien
szept 07., hétfő 18:40 #14
Végre vita.
Imádom a vitákat. (főleg olvasni vagy a közepében benne lenni)
[18] pajcsi
szept 07., hétfő 18:33 #13
Válasz GeneraL_XTX (#7) üzenetére
"ha meg nem tetszik ne látogasd az oldalt(talán jobb is lenne ahogy a kommentjeidet nézem)"
Most akkor tapsold meg magad, hogy milyen frappánsan beszóltál.
Komolyan nem értem az ilyen megnyilvánulásokat, és még te kritizálsz?
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[18] etihad6
szept 07., hétfő 18:27 #12
Hát ehhez most nem tudok kommentet fűzni, elvileg séártőt nem mondott, sem obszcén jellegű kifejezéseket nem használt. Megértem, hogy bánt téged ARTURUS, de sokszor nem jó döntéseket hoznak a moderátorok, ez nem srtésnek megy, Oldern.
[18] pajcsi
szept 07., hétfő 18:26 #11
Válasz Oldern (#8) üzenetére
Mondjuk az sem szép dolog, hogy ami számodra nem szimpatikus, azt törlöd.
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[20] ARTURUS
szept 07., hétfő 18:22 #10
Válasz Oldern (#8) üzenetére
Jó, írtam neked.
Egy sima bocs de ma szar napom van bőven elég lett volna.
Ahogy te leírtad min ment fel a pumpa úgy énis.
Bennhagytad volna azt az egy válasz kommentet, ami fönt látható semmi nem lett volna de neked az csippte a szemed.
Nekem meg az, hogy válaszra sem méltatsz és úgy törölsz.
Neked se lett volna sokk erőfeszítés otthagyni amit írtam mert semmi rossz nem volt benne ahogy iram. Neked se ment nekem se.
Kivegyem és akkor lezártuk?
Dum spiro spero!
[26] shearer
szept 07., hétfő 18:08 #9
INTERNET = SERIOUS BUSINESS
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[56] Oldern
szept 07., hétfő 18:07 #8
Ugye azért azt érzed Arturus, hogy hány ezer karaktert és ezzel együtt mennyi valós időt pocsékoltál el egy vélt sérelmed kitisztítására?

Tényleg fárasztó, nagyon.
This Cannot Continue
szept 07., hétfő 18:07 #7
úristen öreg menj el orvoshoz ha neked ezek ekkora nagy problémát jelentenek...pff

kitörölte szard le biztos szar napja volt nem kell ebből égbekiáltó problémát csinálni wazze..ha meg nem tetszik ne látogasd az oldalt(talán jobb is lenne ahogy a kommentjeidet nézem)
"A női megérzés a logika teljes hiányának politikailag korrekt kifejezése" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[20] ARTURUS
szept 07., hétfő 18:03 #6
Oldern levél ment.
Kérlek olvasd el.
Helyesírásért elnézést, diszgráfiás vagyok, igyakeszem kijavítani amit a gép mond de tudom az kevés.
Dum spiro spero!
szept 07., hétfő 17:59 #5
Válasz Oldern (#1) üzenetére
Való igaz, hogy nem nyerne meg egy helyesíróversenyt ezzel a művel, de szerintem semmi rossz nincs benne.
NEVER SAY GIVE UP! http://supermario4ever.blog.hu 3DS Friend Code: 5000-5278-9408
[18] Drado
szept 07., hétfő 17:54 #4
Egyébként is minek veszekedni, ha lehet verekedni?
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[18] Drado
szept 07., hétfő 17:51 #3
Sajnos balhé mindenhol és mindig van, de ez szerintem a meleg felvonulás utóhatása.
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
[17] G.A.R.
szept 07., hétfő 17:50 #2
Oldernnek, nem ?
http://www.youtube.com/user/TheGamecastChannel
[56] Oldern
szept 07., hétfő 17:47 #1
Jézus atyaúristen az égben, miért büntetsz engem?
This Cannot Continue
ARTURUS
Dum spiro spero!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Playstation3
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo Wii U
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Kedvenc játék-műfajaim
Verekedős, Online RPG, Retro, Szerepjáték, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Könyvek, Írás, Mozi , Anime, Étterem, Paintball, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Letöltés, Esőben sétálás, Küzdősportok, Body buiding
Barátok, ismerősök
renz
(offline)
Ch4Bi HUN
(offline)
blumen
(offline)
HUN Gabcsika
(offline)
METHOS
(offline)
Shark
(offline)
Naxalite
(offline)
Guardian Hero
(offline)
zoli1026
(offline)
Hellfrost
(offline)
rob
(offline)
deadeb
(offline)
Triple T
(offline)
Fatman
(offline)
RolEnD_
(offline)
axl
(offline)
BW
(offline)
Patrick Bateman
(online)
stevefarcry
(offline)
rolmanus
(offline)
unknown soldier
(offline)
multishoot
(offline)
Spurs_Fan
(offline)
barnoca
(offline)
arsenal
(offline)
Asher
(offline)
ultratti
(offline)
Tomy13th
(offline)
reeedman
(offline)
sepsta75
(offline)
csavar
(offline)
Ray
(offline)
he7edik.
(offline)
Cobbler
(offline)
Bali222
(offline)
Csaby83
(offline)
rozsomak96
(offline)
Viper
(offline)
CJ
(offline)
vizmi
(offline)
Gladkathie
(offline)
Sakamoto Riku
(offline)
SolidMetal
(offline)
remedy
(offline)
Mik
(offline)
Szemy666
(offline)
Doom
(offline)
river
(offline)
sonyplaystation3
(offline)
viko84
(offline)
Homo Ludens
(offline)
Sunny0402
(offline)
Brandon
(offline)
herooftime
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
mckayals
(offline)
mechapawky
(offline)
PsyZed
(offline)
Fazon
(offline)
pókmalac
(offline)