[20] ARTURUS (offline)

Jpofa - Alkalmazkod

egy 35 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4511 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 38694 kreditet gyjttt

2009 September
19:34 Fat Princess Teszt
Mr egy j hnapja, hogy kztnk van a dagi hercegn.
Rgta vrtam a jtkot s a megjelens napjn beszerzsre is kerlt, azta egy ht nyaralst leszmtva mindennap megy a gpen a jtk, hosszabb rvidebb ideig.
Ezek utn gondoltam rnk egy ismertett a jtkrl.
Ezt fleg olyanoknak sznom akik nem ismerik a jtkot, br az is tallhat benne esetleg hasznlhat informcit akinek megvan a jtk. k prgesk t az ltaluk ismert fcimeket.

A Jtk:
A jtk maga egy klasszikus capture the flag, kzpkori kntsben s nagyon beteg grafikval. Kedves, aranyos, sokszor cukinak mondhat karakterek, a jtk kezdete utn brutlis kegyetlensggel mszroljk egymst, a kiml vr s benssgek mennyisge pedig mg a legkemnyebb gore zenekarokra is szgyent hoz. Nha komoly kihvs meglelni karakternket a zldell mez kzepn ltrejv halast nagysg vrtcsban.
s mindeme brutalits azrt, hogy kiszabadtsuk imdott kk blna mret hercegnnket az ellensg karmbl.
Ez gy elg betegnek hangzik s tnyleg az. Azonban a szp az egszben, hogy nem csak gy odadobjk elnk a jtkot hanem mindent szpen megmagyarznak, ugyanis a jtknak story mdja is van. Ezen fell kilenc trkp, ngy jtkmd s egy arna ll a szrakoztatsunk szolglatban. Ezeket pedig jelenleg t klnfle kaszttal harcolhatjuk vgig.


A Kasztok:
A jtkban t karakterosztly kzl vlaszthatunk. A harcos, varzsl, jsz, pap s a dolgoz(nem, nem nekli az internacionlt).
A kasztok gyakorlatilag brmikor cserlhetk. Egy egyszer emberknt indulunk a jtk elejn s minden hall utn gy is szletnk jj. Ez a kis kzember gyakorlatilag nem tud semmit, egyszer kis tse legfeljebb arra elg, hogy kiverjnk valamit egy rendes karakter kezbl s mindssze kt lettel rendelkezik. De nem kell sokig ebben az llapotban leledzennk, mivel a kastlybl indulunk minden egyes feltmads utn s itt tallhatjuk az t gpet mely rendthetetlenl ontja magbl a sapkkat. A tetszleges sapka felvtelvel vlthatunk a fent emltett t kaszt valamelyikre. Azonban ha vltani szeretnnk elg felhzni a msik sapkt, st csata kzben a halottakrl lees sapkkat is felvehetjk, vagy ha az ellensgrl esett le akkor is, st az ellensg vrba bejutva annak gpei ell is vehetnk el sapkt, teht tnyleg szinte brmikor vlthatunk ha gy akarjuk. Minden egyes sapka gyrt gp, vagy brmi legyen is ez a bizarr szerkezet, fejleszthet meghatrozott mennyisg frt s aclrt cserbe. Azonban minden gpnek csupn egy plusz szintje van. Ezutn a karakter egy j kepesggel gyarapszik, de brmikkor visszavlthatunk az alap kpessgre. Fontos, hogy ez nem gy upgrade, hogy egyrtelmen ersebb lesz csak ms, ezrt is marad meg a visszavlts opci.

Irnyts: A sapkkat vagy brmi mst a jtkban, a krrel vesszk fel. A tmads a ngyzettel trtnik amit ha hosszan nyomva tartunk egy kr jelenik meg a karakter krl, ez a power attackot jelenti, ahol a tmads sokkal nagyobbat sebez rtelemszeren. A clzst pedig a L1-el aktivlhatjuk, de folyamatosan tartsuk nyomva, mert gy az ellenfl halla utn automatikusan tvlt a kvetkez ellenflre, ha mgsem azt akarjuk tmadni akit a clz rendszer kijellt nyomjuk le jra az L1et. Sebeslt jtkosunkat bkn hagyva lel s stizni kezd ettl felgygyul.

Harcos: Hat szvvel rendelkezik, ers sebzse van de lass. Els szinten karddal s pajzzsal van felszerelve, az L1 lenyomsval pajzst vdekez pozciba emeli, gy csak htulrl lehet sebezni. Msodik szinten kap egy megnevezhetetlen formj fegyvert ami nagyobbat sebez, valamint a power attack ha kzelrl sti el egybl kivgez, de a pajzst elveszti.

jsz: t szvvel rendelkezik. Kezdetben egy nyilall harcol, ami br nem sebez nagyot a clz rendszer segtsgvel nagyon kegyetlen tud lenni. Az upgrade utn egy srtespuskt kap, ami nagyobbat sebez s szrt sebzse van de lassabb jval mint a nyl.

Varzsl: Ngy szvvel rendelkezik. Kezdetben tzmgus, aki tzgolykkal operl, de a power attacknl mr terletre hat sebzse lesz, ugyanis krbe robbantja maga krl a terletet. Az upgrade utn jg mgus lesz s a krberobbants helyett immr lefagyasztja a krltte ll ellenfeleket, akik nem sebzdnek, de egy idre mozdulatlann merevednek.

Pap: A klasszikus gygyt kaszt, ngy szvvel rendelkezik. Gyakorlatilag tmadsa nincs csak az egyszer ts, amivel az alap gyalog is rendelkezik. De nem is harcolni kell vele, kivlan kpes tmogatni a tbbieket htulrl:). A power attacknl terletre hat gygytst st el. Az upgrade utn viszont mr a csataterek termintorv vlik, egy stt pap lesz aki az ellenfl leterejt szvja el. Azonban a balance miatt az utols cseppet nem tudja elszvni, na ilyenkor jn jl az az egyszer kis parasztleng.

Dolgoz: Ngy szvvel rendelkezik. Baltval van felszerelve, csak tuja a fkat kivgni s az rcet kinyerni a tellrbl, azonban a kitermelt nyersanyagot mr brki elviheti. pteni is csak kpes. Az upgrade utn bombt kap a kezbe amit clzottan vagy akr vaktban is doblhat, mivel elg nagyot sebez s viszonylag szles krben.


A Story:
Nem fogom itt lelni a pont annak, aki mg nem ismeri. Elg rla annyi hogy "jl kidolgozott" (mr amennyire ilyen jtknl lehet). Ht fejezetbl ll, a fejezetek egy- egy plya tejestse utn jnnek el. De a plyk maguk nem kapcsoldnak a trtnethez.


Trkpek: A jtkban 9 trkp van. Aki a trkpek rszletes lersra kvncsi annak ajnlom az IGN trkp vesz cikkt: http://guides.ign.com/guides/14266745/page_4.html
Most n csak nhny ltalnossgrl szlnk s az utols klnleges trkprl.
Minden trkpen kt kastly van ezek az indulpontok. Itt van az t sapiadagol gp, a brtn, ahol a foglyot rizzk, a trn, ahova a kiszabadtott hercegnnket kell vinni, valamint a katapult.
A trkpeken vltoz szm rposzt van, amit gy birtokolhatunk ha mell llunk, mert akkor egy id utn a mi csapatunkhoz kerl. Sok elny azonban nem szrmazik a birtoklsbl, mindssze annyi, hogy a birtokl csapat ide is behozhatja a nyersanyagokat.
Nhny esetben begyalogolva az rbdkba titkos alagutakba is botolhatunk, ilyenek egybkn nem csak rbdban vannak s a legtbb trkpen tallhatk.
A trkp fels rszben, mutatja az elrt pontszmunkat, ez alapjn a helyezsnket a csapatunk rendelkezsre ll nyersanyagokat, s a hercegnnk helyt illetve a pontokat vagy az idt.
A vrakban klnbz upgradek is megjelennek, ezek az egyes sapka adagolk fejlesztsnek fggvnyei. Az jsz felfejlesztsekor megjelennek a fklyk, melynek segtsgvel a harcos s az jsz meggyjthatja a fegyvert, ami gy nagyobbat sebez, azonban rvid id utn a tz kialszik a fegyveren. A varzsveg a Varzsl gp fejlesztse utn jelenik meg. Ennek segtsgvel csirkv vltoztathatjuk az ellensget vagy magunkat:)
A dolgoz fejlesztse utn pedig a gp klnleges bombkat kezd adagolni, ezeket brki felveheti power attack nincs velk, de sokkal nagyobbat sebez mint a dolgoz sima bombja, viszont ez minden kzelben llt sebez nem csak az ellensget.

A fociplya: Ez a kilencedik trkp. Elgg eltr a tbbitl, egy sima fociplya vr nlkl kt kapuval. s igen labda is van, az nyer aki elbb elri a tz glt. Mindenki egyszer gyalogknt kezd s a kznsg doblja be kzbe a sapkkat, nyersanyagokat, bombkat a plyra. Itt is lehet pteni a dolgoznak madrijeszt kapust vagy dobbantt. Egy id utn mr tbb labda is jelen lesz a plyn, glok utn a beltt labdk a plya kzepn jelenek meg jra.

A jtkmdok: Ngy fajta jtkmd ll rendelkezsnkre.
Az egyik a fent emltett rescue the princess nvre hallgat capture the flag. Itt nlunk van az ellenfl hercegnje s nluk a mink. A cl, hogy a foglyot megrizve visszaszerezzk a hercegnnket, ha ez megtrtnt egy ra indul el kb. fl perc hosszsgban s ha ez letelik nyertnk. Azonban ha brmelyik hercegnt elmozdtjk az ra megll s ha rvid idn bell nem szerezzk vissza az ra jbl fog indulni.
A msodik md a Snach 'n Grab. Itt mindenkinek megvan a sajt hercegnje s el kell rabolni a msikt. ra nincs ha bevisszk a hercegnt a brtnbe egybl jvr egy pontot aki elbb elri a hrom pontot az nyert.
Van az ominzus Team Death Match itt 250 vagy 160 pontrl indulva az nyer aki elbb legyilkol ennyit a msik csapatbl.
Az utols az Invasion md. Itt kapnak nagyobb szerepet az rtornyok. A plyn lv tornyok tbb mint felt el kel foglalni, ha valamely csapat ezt megteszi, akkor a msik csapat rja elkezd ketyegni akinek elbb lejr az ideje az veszt.

Az arna: Single playerben tallkozhatunk ezzel a mddal. Itt egy arnba jutunk, ahol hullmokban tmad rnk az ellensg, attl fgg felllsban milyen kaszttal vgtunk neki. Tizenkt hullmot kell tllnnk, ami elg nehz, gyis mondhatnnk baromira, azonban ha minden kaszttal vgigvisszk trfea lesz a jutalmunk.

A Trfek: 21 Trfet tartalmaz a jtk. Ezek kzl sajnos mind bronz. Ez azrt van, mivel a Sony csak bizonyos szm pontot engedlyez jtkokknt trfekra klteni s mivel ez egy online jtk, kevesebb ponttal indult mint egy lemezes. gy kevesebb trfea lehetett volna benne ha szerettnk volna ezstt vagy aranyat is ltni, de a ksztk a tbb bronz mellet dntttek. Azonban a sti formja jelzi a trofea nehzsgt:)Vannak nagyon egyszer trfek, ezekhez nem fznk kommentrt, nhny nehezebbhez azonban adnk egy- kt tippet.
S ajnlanm a kszitk honlapjt s az IGN FP guidjt nagyon j munkt vgeztek vele a fiuk. Aki rszletesebb lersra vgyik lapozgassa nyugodtan.


http://guides.ign.com/guides/14266745/index.html
http://titanstudios.com/blog/
Oh, It’s On!
Kill 10 enemies with any combination of classes in online games

Got Wood?
Deliver 15 resources of wood or metal to the team’s stockpile in online games

Half the Calories Eat Twice as Much
Feed the Princess 1500 calories of food in a single online game

I need a hammer…
Build 30 Castle upgrades or Siege Weapons in online games

This is Caketown!
Block 100 projectiles with your shield in online games

Shish Kebab
Kill 50 enemies using the Fire Torch upgrade in online games
jszt kell fejleszteni, ekkor jelenik meg a fklya a vrfalon. Clszer a vrfalon maradni s jsszal az ostromlkra vadszni, mert gy brmikor jra meggyjthat a fegyver.

You’re Not Cooking…
Kill 100 enemies with Fire magic in online games

Father McHealy
Heal teammates for a total of 500 hearts in online games

Don’t Make Me Slap You!
Slap 20 objects out of enemy’s hands in online games

Little Pecker
Kill an enemy as a chicken in an online game
Varzsl fejlesztse utn jelenik meg a varzsveg. Ha ezt eldobjuk, ahol felrobban krltte mindenki csirkv vltozik. A csirknek csak egy szve van s nagyon gyenge a tmadsa. Vltoztassunk egy ellensget magunkkal egytt csirkv s gy mr egyenl esllyel szllhatunk vele szembe. A meglt csirke ellenfl is megadja a trfet.

Fed Zeppelin
Rescue the Princess by using the enemy’s Catapult in an online game

Who’s Your Daddy?
Kill 6 enemies within 1 second in an online game
Hozzunk ltre magunknak egy 32 fs fociplys jtkot. Vrjunk mg bedobnak egy bombt s dobjuk a bombt a labdt ldz tmeg kzepbe.

Chubby Chaser
Protect and escort the Princess 20 tims in online games

The Dark Side
Kill 200 enemies by only using Dark Magic in online games

Ring Sting
Heal, Burn, Curse and Freeze 6 characters at the same time in a single online game
Szintn a fociplys megoldst hasznljuk.

Operation Eagledrop
Fly 2000 meters in online games

Thuggee
Kill 88 enemies in a single online game without dying
Csinljunk egy 32 fs black forest gamet, vlasszuk az jszt s a harcvonal mgtt maradva ljnk folyamatosan, a plya kzepnl messzebb viszont ne menynk s mindig legyen elttnk valaki a csapatunkbl.

1-800-CAKE
Kill 2253 players online with at least 50 kills using each class
T
he cake is not a lie!
Complete The Legend of the Fat Princess

Gluteus Maximus
Defeat all Gladiate arenas
Na ez baromi nehz de sajna nincs semmi j tancs:((((

Cake or Death
Win 100 online games9 komment

[7] bence93
Sep 04., Friday 22:20 #9
A Shish Kebab nem egy fallout 3-as fegyver?
the cake is a lie...
[15] NewYork
Sep 03., Thursday 14:55 #8
Vlasz Naxalite (#3) zenetre
nem lesz xbox-os verzi belle.
[25] rob
Sep 03., Thursday 0:21 #7
Lufi - Pufi.
ONE / PS4 / Nintendo Switch Lite
Sep 02., Wednesday 21:49 #6
Beteg tlet, de j kis Happy Tree Friends hangulat mknak tnik
Ja, s a teszt j rszletes.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[17] G.A.R.
Sep 02., Wednesday 15:26 #5
Vlasz Naxalite (#3) zenetre
Meglepne.
http://www.youtube.com/user/TheGamecastChannel
[15] NewYork
Sep 02., Wednesday 13:49 #4
Nagyon nagy jtk,csak kr hogy buta benne az AI,igyht a singleplayer md elgg nehz.Viszont multiban risit lehet vele szrakozni.Ha tall az ember egy j csapatot,akkor nagyon fasza.
[14] Naxalite
Sep 02., Wednesday 13:24 #3
buta krds, de lehet remnykedni XBLA verziban?
"Vrszomjas vmpr koalamedve. Buta llat,de okos." "Remltem tallok a zsebedben csokit"
[15] Guevara
Sep 01., Tuesday 23:43 #2
n a home-ban futottam ssze ezzel a hercegnvel, meg kellett tallnom a stemnyeit, kaptam tle egy trnt
[33] backstab
Sep 01., Tuesday 21:51 #1
Mire beptygtem, hogy szerkeszd jra, megtrtnt... gy mr olvashatbb.
Egybknt a nemzetkzi sajt hihetetlen tehetsggel halgatta el ezt a remek jtkot, akrcsak a Castle Crashers-t.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
ARTURUS
Dum spiro spero!
Ezeken a platformokon jtszomKedvenc jtk-mfajaim
, , , , ,
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Jtk interneten, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Knyvek, rs, Mozi , Anime, tterem, Paintball, Bartok, Nyilvnos megszgyenls, Letlts, Esben stls, Kzdsportok, Body buiding
Bartok, ismersk
renz
(offline)
Ch4Bi HUN
(offline)
blumen
(offline)
HUN Gabcsika
(offline)
METHOS
(offline)
Shark
(offline)
Naxalite
(offline)
Guardian Hero
(offline)
zoli1026
(offline)
Hellfrost
(offline)
rob
(offline)
deadeb
(offline)
Triple T
(offline)
Fatman
(offline)
RolEnD_
(offline)
axl
(offline)
BW
(offline)
Patrick Bateman
(offline)
stevefarcry
(offline)
rolmanus
(offline)
unknown soldier
(offline)
multishoot
(offline)
Spurs_Fan
(offline)
barnoca
(offline)
arsenal
(offline)
Asher
(offline)
ultratti
(offline)
Tomy13th
(offline)
reeedman
(offline)
sepsta75
(offline)
csavar
(offline)
Ray
(offline)
he7edik.
(offline)
Cobbler
(offline)
Bali222
(offline)
Csaby83
(offline)
rozsomak96
(offline)
Viper
(offline)
CJ
(offline)
vizmi
(offline)
Gladkathie
(offline)
Sakamoto Riku
(offline)
SolidMetal
(offline)
remedy
(offline)
Mik
(offline)
Szemy666
(offline)
Doom
(offline)
river
(offline)
sonyplaystation3
(offline)
viko84
(offline)
Homo Ludens
(offline)
Sunny0402
(offline)
Brandon
(offline)
herooftime
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
mckayals
(offline)
mechapawky
(offline)
PsyZed
(offline)
Fazon
(offline)
pkmalac
(offline)