[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4121 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2009 August
17:17 képregényeim...
Ez a bejegyzés a Garfield függőségemet követő új függőségemet mutatja be.
Azt hiszem már itt le kell szögeznem, hogy én sem rajongok a mozikban bemutatott Spider-man trilógiáért. Csodálatos Pókember (a képregény neve) függőségem akkor alakult ki amikor még Garfieldot is vettem aztán a pókembert abbahagytam mert kéthavonta jelent meg és drága volt, de amikor abbahagytam a Garfieldot megláttam a boltban a Csodálatos Pókember akkori legújabb 74 oldalas számát amihez ajándék marvel kártyák voltak... egyből lecsaptam rá és otthon csorgó nyállal elolvastam és azóta a 66. számon kívül mindet megvettem.Egyetlen baj van a sorozattal amit szerintam minden Csodálatos Pókember fan ismer, a lapminőség ne is beszéljünk róla de azért mégis mert azokra a lapokra nem is tudom mivel vitték föl a festéket de ha egy kicsit odadörzsölöm a másik laphoz máris befogja.....De én kitartok mint ahogyan a Garfield-nál is kitartottam, és ez az egy pici gond nem fog eltántorítani, még mai napig is kedvenc képregényemtől, a Csodálatos Pókembertől.Ez egy rettenetesen jó kép, a következő pedig egy Jack Black videó amit szeretném ha sokan megnéznének mert baromi vicces. (szerintem) http://www.youtube.com/watch?v=ycTz89FEa4c
2 komment

[34] Wolverine
Sep 15., Tuesday 20:48 #2
Én 2001 óta hiánytalanúl megvettem minden egyes számát. Még most se bánom hogy hűséges rajongója vagyok
Hát igen, nem mondanám hogy pazar a minősége. Mikor a Pannini elkezdte nyomatni a Hihetetlen Pókembert, az Újvilág X-ment, a Fantasztikus 4-est és a Rozsomákot, azok mind mind jól voltak, remek minőségű lapokra nyomtatták őket. Sajnálom hogy megszűntek.
Die in peace
[41] Gulandro
Aug 25., Tuesday 20:14 #1
A Pókember még mindig egy pók, Jack Black még mindig idegesít, de a képregények jöhetnek minden mennyiségben...a minőség persze változó.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)