[35] Stinger (offline)

Angyali - Jólnevelt - Mániákus

Ő egy 37 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4813 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 96580 kreditet gyűjtött

2009 augusztus
17:59 Elveszíteni valakit...
Elveszíteni valakit... Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket, csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami.
"Elveszíteni valakit... Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket, csak a halál vehet el tőlem örökre. Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk minden reggel, nem érinthetjük meg szabadon minden porcikáját, és nem legeltethetjük rajta a szemünket. Soha többé. Ez a fajta elválás is ugyanolyan végleges tud lenni, mint a halál. És ugyanúgy fáj. "

Milyen igaz. Az ember csak akkor érzi igazán a veszteséget, a fájdalmat, ha már véget ért valami. Először fel sem fogja, düh és szomorúság emészti... eltelik három hét és szembesül a szívfacsaró érzéssel: vége. 5 év. Nekünk ennyi adatott meg. Elengedtem, mert el kellett engednem. Ami nem öl meg, csak erősebbé tesz. Kíváncsi leszek rá - addig is: ideje felkelni a padlóról.
73 komment

Összesen: 73 [1-50]
1 | 2
[15] xboxfreak
aug 18., kedd 10:21 #73
ja az örök igazság még hiányzik : minden nő kurva
aug 17., hétfő 21:57 #72
Válasz Tyler (#70) üzenetére
Király vagy, kolléga! Az említett Retro Gamer issue-t megkaptam, örök hálám érte, bár újat nem nagyon tudtak mondani, értékes részét képezi majd a Metroid gyűjteményemnek

Grathnak cserébe küldtem egy 91 megás TIF japó NES plakátot, plotterre kinyomva echte olyan, mint az eredeti...
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[15] xboxfreak
aug 17., hétfő 16:27 #71
én spec jól nézek ki és karrierem és egzisztenciám is van... de ettől még a nők hülyék és érthetetlenek
[9] Tyler
aug 17., hétfő 9:59 #70
Nice! A teljesitmenyt illik honoralni (bar ez inkabb a "mas faszaval verni a csalant" minositett esete): a szerkesztosegben van egy Retro Gamer magazin, csapj le ra. Altalaban eloszeretettel szoktam oket einstandolni, de ez a Metroid-boritos szam, ugyhogy mondtam Grathnek, hogy ezt neked tegye felre. A 65. szamrol van szo, megnezni itt lehet: KATT!

Ha kozben elajandekozta/megette/kidobta, azert nem vallalok felelosseget, mindenesetre celoztam ra, hogy ezzel teged boldogga tudna tenni.
[4] tg76
aug 14., péntek 12:13 #69
Örüljk neki szabad vagy! Élvezd amíg lehet!
Are you experienced?
[1] tihibaby
aug 13., csütörtök 18:39 #68
Ez tipikus a 22-es csapdája egyébként.
10 év házaság után tudom ezt mondani:párosban lenni valakivel sokszor iszonyat kompromisszumokkal jár,de egyedül lenni még rosszabb!
Az igaz hogy nálunk hál'istennek még én hordom a nadrágot.
A másik meg,hogy sokszor mi pasik is csak a bombanőket vesszük észre,pedig egy kicsit teltkarcsú,vagy kevésbé szép csajszi sokkal hálásabb tud lenni...egyáltalán csak azért hogy észrevették!
Hajrá Stinger!
Annyi csaj van mint égen a csilag,majd csak megtalálod a "puzzle" darabodat!
"Hali Lali Papi"-"Papi kuki mami!" :D
aug 13., csütörtök 13:25 #67
Válasz backstab (#65) üzenetére
Nem mondtam, hogy az volt.. ellenben most nem akarok tartós együttlétet, most nem az a lényeg
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[40] BW
aug 13., csütörtök 10:55 #66
Válasz Stinger (#61) üzenetére
Na, hajrá hajrá!
And cousin... business is a-boomin'.
[32] backstab
aug 13., csütörtök 2:07 #65
Éppen hogy csak megszabadultál, és máris újra el akarod követni ugyanazt a hibát?
Azért valld be, a vége felé már neked sem volt az igazi, ha ilyen gyorsan túlléptél rajta...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[35] Npeti
aug 12., szerda 22:57 #64
Válasz Stinger (#61) üzenetére
Így kell ezt. Nem szarakodni meg önsajnálni. Csak a szépre emlékezni a többi levan...
[6] fibroo
aug 12., szerda 22:08 #63
Válasz Stinger (#61) üzenetére
Na akkor hajrá
Gamertag: Fibroo HUN
[111] dreampage
aug 12., szerda 21:55 #62
Válasz Stinger (#61) üzenetére
Sok sikert kívánok. Ez gyors volt egyébként.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
aug 12., szerda 13:36 #61
Jelentem, kigyógyultam Az élet újra szép, dögösek a csajok, ideje vadászatra indulni (az áldozat már meg is van
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[40] BW
aug 11., kedd 11:50 #60
Válasz playmore (#59) üzenetére
Score
And cousin... business is a-boomin'.
[38] playmore
aug 10., hétfő 16:21 #59
Válasz dreampage (#27) üzenetére
Végsősorban nincs ezen semmi meglepő. Az alapvető ösztöneink és beidegződéseink még mindig irányítanak minket. Ugyanúgy ahogy a férfiak fejét bármikor elcsavarja két mell vagy egy jó fenék, a nők sem tudnak szabadulni attól, hogy az evolúció szempontjából legmegfelelőbb génállományt vigyék tovább. A domináns, életre való és főként pénzes (hiszen az manapság a túlélés egyetlen igazi záloga) férfiak mindig is vonzóak lesznek.

Az ember társadalmi helyzete is sokat jelent a párválasztás folyamán. Persze most könnyen mondom, hogy nem kellene egyik felfújt PlayBoy maca sem az üres fejével, de ha valami híres rockstar lennék... hát leszarnám az elveket

A papucssághoz meg annyit, hogy a nőnek mindig kell a megerősítés, hogy ő az első (ezzel igazolva, hogy az utódok felnevelése zökkenőmentes lesz) és nehezen bírja ha nem foglalkoznak vele.
Cheers, love! The cavalry's here!
[30] sting
aug 10., hétfő 12:35 #58
Válasz Npeti (#46) üzenetére
Hidd el sokan gondolják ezt.
Pláne, 30 után!
[32] backstab
aug 09., vasárnap 19:48 #57
Válasz Doom (#54) üzenetére
Általánosan megfigyelhető, hogy a nők mindent megtesznek, hogy megszerezzenek egy igazán erős, férfias férfit- aztán mikor sikerül, mindent megtesznek, hogy a leghitványabb csicska papucsot varázsolják belőle...

Két dolog biztos:
1. Amióta világ a világ, a pasik ugyanezt a sirámot ugyanígy tárgyalják ki egymás között, mint mi most.
2. A nők pontosan ugyanezt csinálják egymás között- mert ahogy Dreampage mondta, a pasik sem különbek...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[9] Ryu
aug 09., vasárnap 19:26 #56
"A lot of people say Kenny Powers is a woman hater. That's not true, I love women, every fuckin' one of them, even the ugly-as-shit ones. But don't ask me to trust 'em, not even nuns, because every pair of tits comes with a gaping hole of need that even Kenny Powers can't fill."
[35] Npeti
aug 09., vasárnap 17:43 #55
Válasz Doom (#54) üzenetére
Hát ez a papucs férj típus.
[54] Doom
aug 09., vasárnap 17:16 #54
Én azért nem látom ezt a "nőtlenséget" olyan drámainak. Pláne amióta a haverom összeköltözött a barátnőjével, már kb 2 év együtt vannak.. én azt vettem észre, hogy egy ideig minden szép és jó, aztán a nő szépen lassan felülkerekedik
Néha amikor meséli ezeket a hisztiket, hálát adok az égnek, hogy nincs nőm.
Pl hazamegy melóból, eltervezi, hogy megnéz majd este egy darálós horror moviet, persze a csaj közli, hogy nem, mert ma lesz a doktor szöszi a tv-ben, és ő azt akarja nézni
Vagy már szemezik a gondolattal, hogy szombaton csak 9kor ébred fel, erre a csaj benyögi, hogy de menjünk már át anyámékhoz, akik persze vidéken laknak jó messze, olyan 7 óra felé érdemes elindulni.. váá, irányított szabadidő.
Én személy szerint szeretem azt csinálni, amihez kedvem van, és még az is elég gyorsan változik..

A fegyveres oldalon is ahol rontom a levegőt, rendre azt veszem észre, hogy azok az emberek, akiknek ámulattal néztem a fegyver gyüjteményét, adogatják el.. írtam is 1-2 embernek, hogy mi történt, elérte a válság? Válasz: "Nem. Asszony kijelentette: vagy Ő, vagy a fegyverek." Pffff :/
Jó, nem azt mondom hogy egy (vagy több) "tárgyat" többre kell tartani, mint egy nőt (bár van akit simán..) de ez azért valamilyen szinten szemét dolog szerintem.
A régebbi sztorikból nekem úgy jött le, hogy amikor megismerkedtek, már akkor fegyvergyüjtő volt.
Ergo ha ez akkora problémát jelentett volna, bele se kellett volna mennie. Eltelt pár év, addig se zavarta. Megházasodtak, erre egy évre jön ez a ultimátum.

Na persze ez egy kicsit előreszaladt történet volt, én mindenesetre az eddigi csajok után eldöntöttem, hogy csak olyan jöhet szóba, aki szereti (nem "megtűri" mert az már régen rossz) a konzolokat/fegyvereket, mert a tököm se kiváncsi már ezekre a hittérítő beszédekre, és nekem sincs már erőm ehhez a "hát nem rajong a dologért, de vágjunk bele, majd csak összecsiszolódunk"hoz..

Kár hogy kevés az ilyen. Kár hogy általában foglaltak
aug 09., vasárnap 16:50 #53
A mai csajok többsége 3 dologhoz ért:
-seggrázás
-rihegés,röhögés
-lehúzni a pasijától annyi pénzt amennyit csak lehet.
Ehhez a 3 dologhoz nagyon értenek máshoz nagyon nem( ja de viszont az 18-as karika)
Drink 'Em All
[111] dreampage
aug 09., vasárnap 16:33 #52
Válasz samus101 (#49) üzenetére
Az ember csak addig hiszi egy lányról, hogy ő normális, amíg benne is csalódik egyszer... És épp ez a baj, néhány ilyen eset, plusz az ismerkedési próbálkozások után még legyen annyi bizalmad a másik felé, hogy merj egyáltalán egy kapcsolatra nyitott lenni. Nem csoda, hogy ennyi csalódott, megkeseredett ember van, és sajnos a fiúk sem jobbak, biztos a hölgyek is tudnának történeteket mesélni. Plusz ott vannak még az elvárások, külső, pénz... Ilyen légkörben aztán ember legyen a talpán, aki tényleg életre szóló társat talál (ja, lehet hogy baromság, de én speciel ilyet szeretnék).

Az meg tényleg valahol undorító, hogy az embert lelki szemetesládának használják. Rosszban nem akarsz lenni vele, úgyhogy meghallgatod, csak közben meg az jár a fejedben, hogy "erre jó vagyok, mi?". Ehh, sehogy nem jó ez.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[62] casper007
aug 09., vasárnap 15:36 #51
Szomorú dolog ez. Bár más, én tegnap jöttem haza osztálytásaimmal az utolsó balatoni nyaralásról. És a legtöbbüket már csak elvétve fogom látni.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[59] Alwares
aug 09., vasárnap 15:31 #50
Válasz samus101 (#49) üzenetére
Vannak olyanok mindenképpen. Nem akarok izélni, de szerintem jó ember ismerő vagyok és most olyan lánnyal vagyok akinek tényleg nem az számít mennyi kes van a zsebemben stb. Ha megváltozik, nem fog, nem hinném el. Akkor a világon semmi biztos nincs már.
Ha Szeret valaki (nagy betűvel) nem fog semmi sem számítani és egy híd alatt is szeretni fog. Ha meg nem, meg lehet érteni de akkor nem is szeretett. És szerintem csak ez számít egy nőnél. Egy olyannal már csak a szex sem az igazi aki érdekből házasodot, jött össze veled stb....
.titanic {float: none;}
[7] samus101
aug 09., vasárnap 15:16 #49
A nőkkel kapcsolatban pedig az előző hozzászólásokban elég sok igazságot írtatok.
Dreampage „kategória” nőtípusa tényleg létezik, ő felosztja a világ férfiait, majd dönt: hozzámegy a biztos háttért jelentő személyhez, a géneket egy „éjjel-nappal dugnék” fickóval viszi tovább (valami nőci-bulin amire tilos elmenni a barátnak-férjnek biztos összejön a dolog), a kedves figurákkal meg kibeszéli a szaros kis életét.
Szánalmas ez az egész, de szerencsére biztos vannak(?) normális nők akiket talán tényleg mással is el lehet csábítani mint az anyagiak+külsőségek, mondhatni nem ösztönlények.
"Reach out and touch faith!"
[7] samus101
aug 09., vasárnap 15:05 #48
Kívánom, hogy minél előbb legyél túl a nehezén… nagyon rossz dolog valakit így „elveszíteni” de ami megtörtént azt tényleg nem érdemes háborgatni.
Én is így jártam egy majd 8 éves kapcsolat szakadt meg egy pillanat alatt, szinte rá sem ismertem arra a személyre aki kiadta az „utam”…rohadt nagy csalódás volt, szinte nem is az elvesztés volt a legfájdalmasabb, hanem az amit a fejemhez vágtak egy nagyon nehéz időszak (munka) kellős közepén, úgy éreztem ez az ember nem is ismert az elmúlt időszak alatt, csak egy hétvégi „sexmasina” lehettem a szemében, abszolút nem látta, hogy anno mennyit küzdöttem érte, nem ismerte el a tenni akarásom…
Azóta valahogy nem keresem az „igazit”.
A haveri társaságomból vagy egy tucat hasonló sztori történt az elmúlt években, szinte viccelődtünk vele, hogy kinek dől be a kapcsolata a következő hónapokban, valahogy olyan érzésem van mindenki egy álomvilágban akar élni (rohadt sok pénz, kocsi, lakás, szilikonszáj, izomhegyek, hétvégi szórakozás, álomnyaralás) ami egy kicsit érthető, de hogy ennyire hajszolják az emberek a „jót” az már fájdalmas. (elég csak a mai játékos-társadalomra nézni, minden a grafikáról szól, ha egy pixellel kevesebbet tud a másik gépe azt lehet a porig alázni
"Reach out and touch faith!"
[32] backstab
aug 09., vasárnap 14:18 #47
Válasz zoli1026 (#44) üzenetére
Bármikor találhatnék enyhén túlsúlyos, egyedülálló anyukákat, akik új apukát keresnek, és akiket TÉNYLEG érdekel, hogy mi történik a "Barátok Közt"-ben. De inkább maradjak örökké egyedül. 32 évem elszelelt, a franc se akar már asszonyt, meg családot! Huszonévesen még szerettem volna, de azóta sok víz lefolyt a vécén. Kímélj meg az olyan dumáktól, hogy sosem késő újrakezdeni! Az életem felét már leéltem, belerokkantam a munkába, máj-és immunbeteg vagyok, reumás vagyok, sánta vagyok-én már nem fogom meghódítani a világot. Gazdag még lehetek, boldog még lehetek, szenvedélyes szerető és tisztes családapa már nem. Még egyszer mondom, nem panaszkodom- ezek a tények, amik behatárolják a cselekedeteimet, és kész. Nem leszek önsajnáló emós kis köcsög, mert tudom, hogy jó és szeretetre méltó ember vagyok- ha valaki nem kedvel magamért, annak a szeretetére nincs is szükségem. Vannak barátaim, a munkatársaim kedvelnek, a szüleim szeretnek. Mi kell még?
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[35] Npeti
aug 09., vasárnap 12:54 #46
Válasz zoli1026 (#44) üzenetére
"Nem lettem királyfi, nem is kell királylány" Ez ugrott be a szupermodelles részről. Bár arról is lehetne viatakozni, hogy mennyi közös van egy királylányban és egy szueprmodellben.

sting: Ilyet nő nem mond max egy kurva.
[30] sting
aug 09., vasárnap 11:24 #45
Válasz dreampage (#27) üzenetére
" Nincs csúnya pasi, csak szegény"....... - ezt is egy nő mondta-
[10] zoli1026
aug 09., vasárnap 11:23 #44
"Melyik nő költözne hozzám a nyomorba, hogy fürdesse meg tisztába tegye a szüleimet? "

Nem tudom milyen így mert nem vagyok ilyen helyzetben,de másnak is vannak problémái,gondjai de van olyan aki ezt értékelni fogja,mert elég kemény lehet,azt jelenti,hogy az élet bármely területén megállod a helyed...
Közhelyesen hangzik tudom de egy picit állj hozzá pozitívabban,vagyis b@zd meg ha akarsz találsz magadnak nőt hiába leszel morcos akkor is így van Szupermodellt ne is akarj mert girhesek,kacsalábon forgó palota meg nem is létezik...
Elégedj meg olyannal akivel "csak" úgy minden jó.....
Playstation ID:Zoltan_Horvath Apple Game Center:horvathzoltan
[10] zoli1026
aug 09., vasárnap 11:11 #43
Válasz backstab (#26) üzenetére
"akit kiröhögnek a háta mögött, és a gyerekek ujjal mutogatnak rá. Képzeld el Jáksó Lászlót sebhelyes arccal"

Na nagyjából nekem is van ilyen ismerősöm,és nincs csaja,nem is nagyon volt. Az egy dolog hogy hogy néz ki,de iszonyatosan nem tud csajozni. Balfaszságokat szól be minden csajnak,és nem érti hogy miért néznek rá csúnyán,meg miért húzza minden csaj a száját amikor meglátja.
Szerintem ha nem úgy akarna csajozni,hogy az első beszélgetésnél beszól akkor simán lehetne neki.
Jah meg inkább kocsmázni jár mint venne egy új ruhát pl. Egy kis zselé,új divatos cuccok csodára képesek (saját tapasztalat.)
Én sem tartom magam egy matyóhímzésnek de csak simán normális vagyok a nőkkel és ők "akarnak valamit tőlem",. Ha tudatom egy csajjal h bejön meg egy kicsit jobban foglakozok vele akkor általában benne van,de nem az egyéjszakás dolgokra értem 'netessék féreérteni',nem is volt még olyan....
Én kijövök 20-tól 40-ig minden nővel nagyjából megtalálom a közös hangot és látom rajtuk hogy tetszek nekik.....
Szerintem hülyeség amit leírtatok hogy vannak kategóriák stb.... Én is éreztem így,éreztem azt h a jáksó kategóriába tartozok,de talán most a másik kettőbe egy picit ide is oda is. Lehet változtatzni szerintem,egy kicsit nézzetek magatok h mi lehet a bajuk a nőknek veletek és a többiek mit csinálnak másképp...
Playstation ID:Zoltan_Horvath Apple Game Center:horvathzoltan
[35] Npeti
aug 08., szombat 18:57 #42
Válasz dreampage (#40) üzenetére
Ja aztán majd a gyerek isza meg a levét mikor anyuka meg apuka pereskedik mert már az elején is csk az anyagiakról szólt az egész.
[1] SemNome
aug 08., szombat 17:44 #41
Válasz backstab (#6) üzenetére
Sajnos vettem
Can Hyrule's destiny really depend on such a lazy boy?
[111] dreampage
aug 08., szombat 17:40 #40
Válasz Lothar (#37) üzenetére
Ízlések és pofonok. Nyilván a lány nemcsak ennyiből áll, amit most leírtam, de az tény, hogy a hozzáállása ilyen, így én nem vagyok benne a képben. De egyébként is mindegy, még kilenc hónapig dolgozunk együtt, utána az életben többet nem látjuk egymást. Azt viszont már sokszor tapasztaltam és észrevettem, hogy ez az álláspont igen elterjedt. Talán kemény tények, de ez van. Aki nemcsak futó kalandot keres, hanem családalapítás lebeg a szeme előtt x éven belül, az olyat keres, aki mellett erre anyagilag is esélye van. Nincs ebben semmi elítélendő. Én nem így gondolkodom, de úgy sejtem, kisebbségben vagyok.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[367] Danee
aug 08., szombat 14:27 #39
Petinek már mutattam, de szerintem még mindig jó ez a dal: KATT! Egy nap egyszer legalább mindig meghallgatom.
[35] Npeti
aug 08., szombat 14:23 #38
Válasz Lothar (#36) üzenetére
Tudod válság van. Egyikünknél van tető a házon, a másik konyhája van, a harmadiknak meg zuhanyzója.

Egyetértek ilyen csaj nekem se kellene. Aki nem látt túl a külsöségeken (ami persze fontos dolog, de nem csak ez a lényeg), az inkább menjen el pornózni. Ott úgy se számit más, és valószínűleg egész nap olyan pasik között lenne akikel "éjjel-nappal csinalná". És még pénzt is kapna érte.
aug 08., szombat 14:19 #37
Válasz dreampage (#27) üzenetére
Remek tézis. Csak azzal nem számol, hogy valakinek személyisége is van, amit mondjuk szeretni lehet (meg ami kb. a kapcsolat lelke). Nálam egy ilyen lány ilyen gondolkodással nem hogy nem imádnivaló, de csont nélkül kuka.
Fraggen und fraggen lassen.
aug 08., szombat 14:17 #36
És ti ketten honnan tudjátok, hogy valóban kicsi neki? * ba bummm tsssssss*
Fraggen und fraggen lassen.
[367] Danee
aug 08., szombat 14:12 #35
Válasz Npeti (#32) üzenetére
Hülye.
De azért van ott 1-2 hasznos dolog is, legalább is feltettek ott pár kérdést, amire én is kíváncsi voltam, és választ is kaptam rá. Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy lehet valakinek 11cm a szerszáma, bár annyira nem is érdekel. No de tényleg nem akarom ilyen irányba elvinni a témát.
[55] axl
aug 08., szombat 14:09 #34
Válasz Npeti (#32) üzenetére
Megegyeztunk, hogy errol itt nem beszelunk...
Minden játék szerepjáték
[55] axl
aug 08., szombat 14:08 #33
Válasz Danee (#31) üzenetére
...foleg ha szemelyesen ismered Petit. ( )
Minden játék szerepjáték
[35] Npeti
aug 08., szombat 14:06 #32
Válasz Danee (#29) üzenetére
Ismerem egy este alatt sikerült kitiltatnom magamat. A "mivel lehet izgalmasabá tenni a maszturbációt? de csak komoly váalszoakt kérek" topikba én tök komolyan beírtam hogy csőre töltött fegyverel gázkamrában, de zokon vették.

axl: Onnan ismer, hogy együtt szoktunk a "kicsi a farkad, ronda vagy, nincs pénzed, nem jössz be a csajoknak" klubba járni. Tudod ahova múltkor téged is elvittelek.
[367] Danee
aug 08., szombat 14:01 #31
Válasz axl (#30) üzenetére
LOL

Természetesen nem úgy értettem, de így mégegyszer elolvasva tényleg félreétrhető, egy "ha"-t elbírna a mondatom eleje. Rég röhögtem ilyen jót.
[55] axl
aug 08., szombat 13:47 #30
Válasz Danee (#29) üzenetére
"kicsi a farkad, ronda vagy, nincs pénzed, nem jössz be a csajoknak"

Honnan ismered Petit?!

(Bocs, Peti! Ez annyira magas labda volt. )
Minden játék szerepjáték
[367] Danee
aug 08., szombat 12:38 #29
Válasz Npeti (#28) üzenetére
Lehet hogy butaság, de egy vélemény is vélemény. És ez sajnos így van, kicsi a farkad, ronda vagy, nincs pénzed, nem jössz be a csajoknak... bár csak a belső számít ugyebár...ugyan már! És ehhez hozzájön még, hogy az én generációmban 10-ből 9 ribanc, nekem meg nem kell mindenki kurvája. Bár ez itt sokakat nem érint (legalább is remélem), de te tudod miről beszélek. Ma már az a ciki, ha 16 évesen nem ment rajtad a fél világ, amúgy itt nagyon sok "okosságot" lehet olvasni, én elég jól szórakoztam: KATT!
Pl, a g*ci tényleg fehéríti a fogakat? Ha kíváncsi vagy, olvasgassátok az oldalt.
No de kicsit átmentem offtopic-ba, sorry.
[35] Npeti
aug 08., szombat 11:36 #28
Válasz dreampage (#27) üzenetére
Egy csaj véleményéből kvöetkeztetéseket levonni butaság. Sok embert ismerek akiknek aztán semmi egzisztenciájuk nincs és nem is tartoznak (szerintem) az éjjel-nappal dugnának vele kategóriába mégis van barátnöjük. Arról, hogy sok hülye picsának a külsöségeken kivül más nem számít még nem biztos, hogy úgy müködik a világ ahogy ők gondolják. Vagy ha ott tartunk, hogy tényleg csak a pénz meg a külsöségek számitanak akkor minnél elöbb fulladjunk bele a szemét, és főzüki meg magunkat a felmelegedésel mert mást nem érdemlünk.
[111] dreampage
aug 08., szombat 11:04 #27
Válasz backstab (#26) üzenetére
A múltkor beszélgettem erről az egyik kolléganőmmel... 23 éves lány, imádnivaló, imádom is, de van pasija. Mindenesetre jóban vagyunk, és ő elmondta, hogy ez bizony hogy működik: Vannak az olyan "pasik", akik úgy néznek ki, hogy éjjel-nappal dugna velük. Aztán vannak azok, akiket társként, párként is el tud képzelni - ezek nemcsak jól néznek ki, de van is "egzisztenciájuk" (nem feltétlenül gazdagok, de egy lakás, kocsi azért csurran-cseppen), és mellette normálisak is. Szóval ezek a hosszú távú pasik. És utoljára vannak azok, akik "aranyosak", meg rendesek, de soha nem akarna tőlük semmit. Én is pont ez a kategória vagyok: Mindenki rendesnek, normálisnak, segítőkésznek, humorosnak tart, mégsem tudna elképzelni senki párként, a fent említett okok miatt: Annyira nem néz ki jól (sőt), nincs semmije, a megélhetésért dolgozik. Ennyi. És ezt ő legalább a szemembe mondta. Lehet ezt szépíteni, meg mondani ilyen jó kis okosságokat, de az emberek akkor is beesnek ezekbe a kategóriákba a nőknél, és ha te, vagy akárki a "jó fej, de bottal sem nyúlnék hozzá" kategóriában van, az szívás.

Arról viszont meg már nem is beszélek, hány kolléganőm él együtt olyan pasikkal, akik szemetek, köcsögök, akár ütnek is. Valamelyik még gyereket is szül az ilyennek... Na ez megintcsak a no comment kategória. Én meg őszinte ember lévén ennek hangot is adok, olyankor meg csúnyán néznek.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[32] backstab
aug 08., szombat 10:54 #26
Válasz Saya (#21) üzenetére
Nem rajtam múlt az, hogy egyedül maradtam. Huszonévesen tele voltam bizakodással, elhittem azt, hogy mindenkinek megvan a társa, csak meg kell találni. Hogy csak magamat adjam, és szeretni fognak. Hogy a külső nem számít. Hogy aki szeret, az szegényen is szeretni fog.
HÁT PERSZE!!!
A 11. "Legyünk inkább barátok" után rájöttem, hogy az önbizalom nem varázsszer- ha nincs mögötte biztos alap, csak üres lufi az egész. A tény az, hogy hátborzongatóan csúnya vagyok. Persze minden önbizalomhiányos ezt mondja magáról, de én szándékosan nem linkeltem be fotót magamról. Én az a fajta vagyok, akit kiröhögnek a háta mögött, és a gyerekek ujjal mutogatnak rá. Képzeld el Jáksó Lászlót sebhelyes arccal, aki az egyik lábára sántít, és nagyjából képben leszel. 32 évesen a szüleimnél lakom, akiket én tartok el (rokkantak, de nyugdíjat nem kaphatnak) 17 éves korom óta. Mikor lesz nekem rendes munkám, autóm, saját lakásom? Melyik nő költözne hozzám a nyomorba, hogy fürdesse meg tisztába tegye a szüleimet?
Elhiszem én, hogy az átlagemberre igazak a sokat hangoztatott közhelyek, de én abba a bizonyos százalékba tartozom, aki akkor sem jutna semmire, ha beledöglik- mert a születési adottságai, a szociális körülményei predesztinálták egy bizonyos sorsra. Ha van elrendeltetés, nekem ezt dobta ki a végzet. Együtt kell élni vele, nem panaszkodom miatta, beletörődtem. Csak azt ne mondja nekem senki, hogy ha akartam volna, már rég egy szupermodell társaságában élnék a kacsalábon forgó kastélyomban, mert morcos leszek.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[59] Alwares
aug 07., péntek 21:28 #25
Válasz Saya (#22) üzenetére
Erről van szó. Bár nehéz az "élet pofonai" után magabiztosnak és bizakodónak lenni, de más lehetőség nincs a boldogulásra. Mert csodák nincsenek, mindent magunknak kell elérni.
A magabiztosság sugárzik, érződik az emberekből, pl nekem mióta barátnőm van megnéznek a buszon, szemeznek velem a lányok stb. Pedig nem változtam külsőre se semmit, csak egy kicsit belül. Háh amúgy micsoda szerencsétlenség ez, micsoda nők is megnéznek! Váááá, mikor kell meg nem....
.titanic {float: none;}
[10] Ryo san
aug 07., péntek 20:00 #24
Válasz Stinger (#18) üzenetére
Együttérzek veled,és sajnálom hogy így végződött a dolog.Próbálj meg erős lenni,még ha ez közhelyesen is hangzik,és idővel ha kikapaszkodtál a gödör fenekéről,meg fogod találni a hozzád illő embert.
Én pl már megtaláltam több mint másfél évtizede,és soha nem gondoltam hogy ennyi idő után még jobban dúlnak az érzelmek mint az elején.Kiegészítjük egymást minden téren,és a távolságot nem viseljük jól.Kivánok neked hasonló jókat az elkövetkezendőkben,és bocs a szóömlésért
Shenmue3! Találkozunk Japánban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
Összesen: 73 [1-50]
1 | 2
Stinger
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
GameCube
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Nintendo 3DS
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Étterem, Bowling, teke, Barátok, Programozás, Email, Letöltés, Chat, Fórum, Internetes magazinok, Úszás, Esőben sétálás, Korcsolya, Hóember építés, Jégkorong, Bicikli, Tenisz, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
kopa
(offline)
supermario4ever
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
sarabi
(offline)
BlackLord
(offline)
bagszi
(offline)
Lothar
(offline)
Norbi92
(offline)
pali
(offline)
kochanp
(offline)
Reiker
(offline)
NvG
(offline)
LokkoLori
(offline)
lorantHUN
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
zead
(offline)
Stiletto
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
steely
(offline)
CsibeBó
(offline)
N7 Attila
(offline)
reptai
(offline)
XBOX Live