[7] Kyuubi-x (offline)

egy 24 ves fi s itt lakik: /

4278 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8255 kreditet gyjttt

2009 June
18:46 PSP-s kedvencek
Asszem nem mondok nagy hlyesget, ha azt mondom hogy a PSP, enyhn szlva nincs a toppon. Vannak rla hrek, jelennek r meg jtkok, jn a PSP Go, de valahogy mgsem az igazi. Pr ve mg ms volt a helyzet, de ez van. Teht pr napja elvettem mltatlanul elfeledett PSP-met. Azrt rtam azt hogy mltatlanul, mert habr nem ma li fnykort, a rgi jtkok mg mindig ugyan olyan jk r.
Szal gondoltam lerom szemlyes kedvenceimet egy TOP 5-s listba. A lista teljesen szubjektv s csak az ltalam kiprblt jtkokbl vlogatom ssze.

5.: Pursuit Force
Emlxem hogy rgen az egyik osztlytrsam ajnlotta Pursuit Force-ot, hogy az gy fasza, meg gy fasza, meg hogy milyen kurva j jtk... Ht nem igazn hittem neki, lvn nem egyezett az zlsnk, meg amgy se egy nagy gamer. Azonban egyszer csak gy mirt ne alapon kiprbltam s rjttem hogy nem mondott hlyesget. Egy nagyon j arcade akci jtk, a PSP-hez kpest szp grafikval. Egy picikt nehz s az irnytst is szokni kell, teht nem egy casual szrakozs. De kurva j... Egy prbt mindenkpp megr.

4.: Ridge Racer
Ki nem ismern a Ridge Racer szrit? Arcade zzs, gynyr grafikval, fantasztikus lmny. Az egyik legszebb auts cucc PSP-n, ez a jtk egyik legnagyobb erssge. Aki nem jtszott mg Ridge Racerrel, annak az irnyts nagyon fura lehet, azonban pr verseny alatt meg lehet szokni. Mindenkpp prbljtok ki ha mg nem tetttek, de inkbb a 2-t. Ugyan az az egsz, egy-kt plusz plyval s autval.

3.: SSX On Tour
A Sony handheld gpre nem igazn rkezett ezen kvl sonwboardos-sels jtk (legalbbis nem tudok rla). A grafika nem rossz, de itt is az lmny viszi el a htn a jtkot s a rengeteg tartalom. Az irnyts egy pillanat alatt tanulhat, egy kis arcade snowboardozs/sels. Ha nem jn be az effle jtkmenet, ez a jtk sem fog meggyzni, a tbbieknek viszont btran ajnlom. Szal elre minden njellt extrm sportolnak!

2.: Daxter
Nagyon hezitltam hogy ez a jtk kerljn e az els helyre, de egy paraszthajszllal lemaradt. A Jak & Daxter sorozatbl ismertt vlt, dark ecotl fertztt Daxternk PSP-s szl kalandja valami fantasztikusan sikeredett. A jtkmenet ismers lehet azoknak akik jtszottak valamelyik rsszel, ugyan olyan j. Platformer s akci keverk, nem hiszem hogy van olyan aki nem szeretn. Ami klnsen tetszett, hogy a jtk sztorija illeszkedik a nagygpes vltozatok sztorijbal. Mindezek mellett Daxter nagyon j fej, a jtk tele van kisebb nagyobb ponokkal. Tbbet nem is szeretnk rni rla, ki kell prblni!

THE FIRST: Medievil: Resurrection
Ez volt az a jtk ami teljesen levett a lbamrl. Nagyon sokat vadsztam utna, sehol nem talltam, de vgl is megvettem rohadt drgn egy klfldi Media Marktban. Egy pillanatig nem bntam meg. szintn bevallom, hogy nem jtszottam a PS1-es els rsszel, Ezt csak azrt tartottam fontosnak megemlteni, mert a jtk egy remake. De milyen j remake! Ugyan az az univerzum, ugyan az a hangulat, ugyan az tkletes jtkmenet, ugyan olyan vicces s j sztori. Van benne hentels, logikai feladvnyok (nem is egyszerek), bossok... Sal minden ami szem-szjnak ingere.A nehzsg lett egyedl egy kicsit rosszul belve, magyarn szlva a jtk kurva nehz. De ez ne tntortson el senkit, akinek nagyon nem megy, rjon be rk let kdot, a jtk nem veszt sokat az lvezetbl gy se. Igazbl ktelezv tennm Sir Dan mks kalandjait, de mivel ez nem ll mdomban, csak javasolni tudom mindenkinek...

Ksz, hogy elolvastad ezt a bejegyzst!
2 komment

[17] sum-blink
Jun 16., Tuesday 8:35 #2
MediEvil stlus jtkokat n is szeretem!
PSN: sumblinker, Steam ID: trevisz182
[8] Gyurk
Jun 15., Monday 21:49 #1
Ht nem egy rossz lista. De nem egy az zlsnk.
Kyuubi-x
Kyuubi-x mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Attila6
(offline)
tjames
(offline)
sum-blink
(offline)
rozsomak96
(offline)
dzoli74
(offline)
etihad6
(offline)
seci92
(offline)
Xclusive
(offline)
MellonHun
(offline)
dyus
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)