[73] stevefarcry (offline)

Ő egy 35 éves fiú és itt lakik: Csongrád / Makó

5015 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 340659 kreditet gyűjtött

2009 May
13:43 Vizsgázás felsőfokon.
Egy-két tanács azoknak, akik szeretnek mindet az utolsó pillanatra hagyni.(én is ilyen vagyok.)

Történt ugyanis, hogy a mai napra felvettem egy igen nehéz vizsgát. Eredetileg úgy terveztem, hogy hétfőn elkezdek rá tanulni, így máig kényelmesen megleszek az egész könyvel. Mondanom sem kell, hogy tegnap éjfélkor ültem neki a 300 oldalas könyvnek. Ebből aztán az lett, hogy kb. olyan 40-50 oldat olvastam el és abból a lényeget tudtam is.(ami megint redukálja azt a bizonyos 40-50 oldalt)

Eljött a vizsga napja és dél körül sorra is kerültem. Leültet a prof, elmondja a kérdést és ekkor tudatosul bennem, hogy ROSSZ KÖNYVBŐL készültem. Semmi pánik, halál nyugodtan írtam fel a lapra a kérdést..... (és itt jön a csavar)..... kissé átformálva, a saját szájízem szerint.:) Szóval köze nem volt ahhoz, amit ő fel tett. Elkezdtem szépen írni MINDENT ami eszembe jutott a tegnapi könyvből, arra nem ügyelve, hogy csak a könyv csak érintőlegesen beszélt a vizsgába szereplő témáról, de sebaj, soha nem szabad feladni.:) Teleírtam két oldal és ezek után beadtam. Gyors leszalad, elszív egy cigit, aztán vissza a harmadik emeletre hátha átnézte már. Behív a pfor és leültet. Görcsösen mereng a lapon látottakra, majd pár perc múlva felnéz és megkérdezi:

"Ön az általam megadott kötelező irodalomból készült?"

Erre én férfias magabiztossággal rávágom, hogy:

"Természetesen"

Újra ő:

"Akkor megegyezhetünk egy négyesben?"

Újra magabiztosan válaszolva:

"Természetesen"

Ezután felálltam és gyors leléptem onnan.

Hogy mi ebből a tanúság? Az, hogy sose szabad feladni, mert nagyon sokszor a tanárok már egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy milyen könyvet és mikor adtak fel.:) (főleg akkor, ha már idősebbek)
49 komment

[5] Baláz:S
Sep 29., Tuesday 22:16 #49
Jó tanács az érettségi előtt.........Köszi
Úgy sajnálom hogy nincs többé új SEGA konzol.
Jun 04., Thursday 9:00 #48
Válasz stevefarcry (#36) üzenetére
Én strébi gyerek vagyok - 5 napot minimum szántam minden szóbelire...
"This is our time to medicate..."
[38] Fieldtom
Jun 01., Monday 23:31 #47
Jó sztori!
Hasonló már velem is megesett, de a végén kivágtak...
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
May 30., Saturday 18:02 #46
Válasz carville (#45) üzenetére
Nem is lehet mindennél felhasználni a fent írtakat. ( a jvöőheti politológia vizsgán meg sem próbálom ezt, mert esélytelen lenne)
[37] carville
May 30., Saturday 17:56 #45
Hehe poén.
Nekem még makróökonómia és statisztika UV-im vannak hátra, mert első nekifutásra mindkettőből megbuktam, de sajnos ezeknél nem is fogom tudni kamatoztatni a fenn írtakat. Mert feladatokat kell megoldani.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[19] Medw
May 30., Saturday 17:33 #44
Válasz Rince (#43) üzenetére
nálunk a TTK-n (Természettudományi Kar) nem nagyon hallok mást, pedig van jópár biológus, fizikus és csillagász ismerősöm. Mondjuk az is igaz, hogy nem hallottam még olyan vegyészt, aki ne bírt volna a suli után gyorsan elhelyezkedni, míg a büfé+ruhatár szakos emberkéknél ugyanez már nem mondható el. Bár az is igaz, hogy nagyon sokan kihullanak tőlünk vagy csúsznak egy két évet. Például mi annak idején 40-50-en kezdtünk, most kb 15-en fogunk államvizsgázni és ebben olyanok is vannak akik előttünk kezdték csak csúsztak.
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[18] Rince
May 30., Saturday 16:25 #43
Válasz Medw (#42) üzenetére
Jo ilyet is olvasni. Orulok, hogy vannak kivetelek (vagy ha ez lenne az atlag). Nyilvanvaloan nincs 100%-os ralatasom a dologra (kinek van?), de sajat es barati kor tapasztalataibol kiindulva bennem egy nagyon masfajta kep alakult ki. Olyannyira mas, hogy en peldaul abba is hagytam az egeszet, mert nem lattam ertelmet.
How 'bout them Cowboys?
[19] Medw
May 30., Saturday 15:51 #42
Válasz Rince (#34) üzenetére
azért sztem ne általánosítsunk. Én például vegyész szakra járok az SZTE-n. Most nyomom az utolsó évet, már csak az államvizsga hiányzik. Visszagondolva az öt évre, nem tudnék olyat mondani, hogy ne lettünk volna leterhelve és lett volna időm szarásig állandóan. Nagyon sok laborunk volt, volt hogy hetente 3-4 is volt. Például a fizikai kémia labor 6 (!!) órás volt. A laborokra mindig készülni kellett, mert volt ún. beugró, ha az karó lett, akkor mehettél haza és arra a laborra meg is volt a jegyed. Két ilyen és tantárgy ismétlés. Ha a laboron elvégzett kísérletek kiértékelése rendszerint otthonra maradt, pl a fizikai kémia labor esetén erre rendszerint az egész hétvége rá ment ! A laborok mellett ugyebár voltak gyakorlatok, amikre kötelező bejárni. Rendszeres zh-val, ahogy kell. Továbbá nálunk nagyon sok tanár kötelezővé tette az előadás látogatást is, ahol szintén rendszeres volt a zh írás. Ha esetleg lett volna olyan félév, amikor jobban ráértünk volna, akkor ott pedig az ún. projekt munka töltötte ki időnk nagy részét. Ez egyfajta kötelező kutatómunka. Fél év alatt a témavezetőd támogatásával valami eredményt el kellett érni a választott területen, végül írni egy min 30 oldalas értekezést róla és a tanszék előtt megvédeni, ugyanúgy mint egy diplomamunkát csak kicsiben. Ja, és ebből kettőt kellett csinálni, különböző tanszéken ! Természetesen megestek olyan és hasonló esetek, amiket stevefarcry is írt, de arra nem lehet alapozni, és akkor még enyhén fejeztem ki magam. Nálunk a "vizsgaelőttiéjszakánbenyesemazanyagoteg ykettesre" módszer se ment. Nálunk érteni kellett az anyagot nem ismerni. Nehezebb vizsgáimra volt, hogy két hét is elment, de egy olyan tantárgy esetén ami érdekelt, ezt egyaltlaán nem is sajnáltam tőle. Természetesen voltak érdektelen tantárgyaink is, amiket gyakran legalább olyan érdektelen tanarak tartottak. Ekkor nem voltam rest külső segítséghez folyamodni.
Én elhiszem, hogy vannak szakok ahol lehet egész évben lábatlóbálhat az ember. Ott vannak például a tucat bölcsész szakok, romanisztika, szlavisztika, amerikanisztika ésatöbbi, nem is beszélve az andragógia, média és a többi büfészakokról. Nulla ! Elvégzi e szakokat bármilyen hülye, de aztán ne csodálkozzon rajta, hogy ha "diplomás" munkanélküliek már így is nagy számát gyarapítaná. Meg kéne érteni, hogy nem kellene mindenkinek felső oktatásba jönni, egy-egy jó szakember sokkal értékesebb lehet, mint mondjuk egy andragógiát végzett diplomás. A másik az, hogy én a felvételit is sokkal keményebbre tervezném, csak ugyebár az egyetemeknek ez nem érdeke, ui. minden diák után jár a fejkvóta...
Véleményem szerint, az teheti tönkre a magyar felsőoktatást, hogy a hallgatók nagyon felhígultak és rettentően sok teljesen fölösleges szaknak is helyet adunk...
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[21] Lonewolf
May 30., Saturday 15:37 #41
Vazze ez aztán szép volt, bár nálam is ilyen simán mennének a vizsgák
PS ID : KernyaB
May 30., Saturday 12:39 #40
Válasz Rince (#39) üzenetére
Ha ennyire rossz tapasztalataid vannak megértem, de sztem sok minden változott mióta elmentél. Az meg persze elhiszem, hogy nagy a szigor odakint, de az nem egyenlő az oktatás színvonalával. (amit persze elhiszem, hogy kint is megvan)
[18] Rince
May 30., Saturday 12:34 #39
Válasz stevefarcry (#37) üzenetére
A "Sajna ezeket nem tudom elhinni"-re reagaltam. Vitazni en sem akarok (foleg veled nem ). Abban viszont igazad van, hogy elfogult vagyok. Igaz nem az amerikai egyetemek javara, hanem negativan a magyar oktatas irant, ami szerintem katasztrofa. Legalabbis, amikor nekem meg kozom volt hozza az volt; de nehez elhinni, hogy 6-7 ev alatt ekkorat valtozott volna.

Amugy azok a "visszadobott dolgozatok" valoszinuleg kicsapassal vegzodtek volna Amerikaban (bar lehet, hogy 1-2 tanar elnezo lett volna; de az biztos, hogy nem az enyemek... ).
How 'bout them Cowboys?
May 30., Saturday 12:32 #38
Válasz Rince (#35) üzenetére
Ja és még valami. Húgom gyógyszerész karra jár és ott rengeteg külfödli diák tanul. Tudod kinél megy a zsebből zsebbe módszer? Pont a külföldi diákoknál. Rengetegszer jött haza kibukva, hogy éjjeleket tanult át ahhoz, hogy normálisan le tudjon vizsgázni, míg a külföldi diákok telefonon keresztül kapták a megoldásokat a tanár orra előtt és egy szót sem szóltak nekik. Húgoméknak még a fejüket sem szabadott megfordítani. Szerencsére nálunk nincs ilyen probléma, mivel szociológiára nem sok külföldi jelentkezik, de azért ez valahol gusztustalan. (mondjuk az is tény, hyog én ha lehet, a köv félévben végezni akarok, mert útközben jöttem rá, marhára nem érdekjel az, amit tanulok és mostanság úgy néz ki, hogy adódik egy igen kellemes állás lehetőség, amivel élni akarok. Persze a diploma jól fog jönni ott is.)
May 30., Saturday 12:26 #37
Válasz Rince (#34) üzenetére
Nos, valahol nálad is azt érzem, hogy kissé elfogult vagy, mivel ott tanulsz, de ez természetes. A plágiumokat manapság NAGYON komolyan veszik nálunk is, régebben lehet, nem így volt, de pl. most 9 ember szakdolgozatát dobták vissza, mert egy darab mondat!! egyezett egy internetes cikkével és nem hivatkozott rá. No mindegy, én nem vitázni akartam és általánosítani sem, csak szimplán leírtam egy szerencsés dolgot, ami megtörtént velem. Az pedig rossz következtetés, hogy ez minig így van, mert messze nem.
May 30., Saturday 12:21 #36
Válasz mcmacko (#33) üzenetére
SZTE-Szeged. Persze, hogy meredek. (de van iylen. Azt ne mond, hogy neked nem volt)
[18] Rince
May 30., Saturday 12:13 #35
Válasz Rince (#34) üzenetére
Wow, irtam am rendesen.
How 'bout them Cowboys?
[18] Rince
May 30., Saturday 12:12 #34
Válasz stevefarcry (#32) üzenetére
Elhiszem. Anno nekunk is tomtek a fejunket a tanarok, hogy milyen magas szintu a magyar oktatas, es amig nem lattam mast en is elhittem. Ugyhogy megertem, ha te meg ebben az alomvilagban elsz.

En is lenyomtam 2 evet az SZTE-n (meg nagyjabol tudom mi van masutt, mivel 1-2 kiveteltol eltekintve minden ismerosom egyetemet vegzett; Pecstol kezdve az ELTE-ig). Olyan szintu puskazas meg csalas ment mindenhol (a "csusztatok a tanarnak egy 10 ezrest a kettesert" esetekrol nem is beszelve), hogy az szegyenteljes. Ezzel szemben Amerikaban peldaul a csalast kokemenyen veszik. Olyannyira, hogy ha egyszer elkapnak, nemcsak az iskolabol csapnak ki, de permanensen bentmarad a rekordodban, igy attol is bucsut inthetsz, hogy mashova majd felvesznek. Arrol nem is beszelve, hogy a tesztek keves kiveteltol eltekintve mind bekamerazott, un. testing centerekben zajlanak. 6 ev alatt meg nem is hallottam olyanrol, hogy valaki csalt volna!

A plagiumot meg meg ennel is komolyabban veszik. Ugy nem is vesznek be peldaul dolgozatot, hogy elotte nem ment at egy nemzetkozi adatbazison, ami kiszuri az esetleges dublikalt tartalmat. Otthon meg en emlekszem, ahogy evfolyamtarsaim internetrol letoltott dolgozatokkal mentek at, amire nemhogy jegyet kaptak, de megcsak a kerdese sem merult fel, hogy nem ok irtak. Szanalmas volt.

Az, hogy a kovetelmeny nagyobb meg egy masik tevhit (talan igy probaljak magukat meggyozni a magyar tanarok arrol, hogy jo az amit csinalnak? Nem tudom...). Nem filmekbol kell kiindulni meg magyar cserediakok 1-2 szemeszteres beszamoloibol. En is voltam cserediak es a kutya nem torodott velem; gondolom ugy voltak vele, hogy fel ev mulva ugyis hazamegy minek foglalkozzanak velem komolyabban; "just let him have a good time and go home."
Aztan mikor atkerultem egy nivosabb egyetembe rendes tantervvel, emlekszem le kellett adnom par orat, mert nem birtam azt a kovetelmenyszintet amit megkoveteltek tolem. Itt most nem feltetlenul a lexikalis (haszontalan) tudast kell erteni, abban talan tenyleg jobbak a magyar egyetemek (bar haszna nem nagyon van), hanem a konkret munka amit megkoveteltek tolunk volt borzaszto megterhelo. Tantargyankent volt mondjuk 2-3 research paper, 4-5 ZH, meg 2-3 konyv amit el kellett olvasni, plusz eloadasok es reportok. Ha felvettel mondjuk 6 targyat, akkor ez olyan szintu munkat rakott a nyakadba, hogy sokszor begolyoztal a tehertol, mert minden nap hajnaloig tanultal. Mondjuk tegyuk hozza, hogy en egy eleg nivos egyetemre jartam.

Jah es akkor arrol ne is beszeljunk, hogy az egesz magyar tanrendszer alapjaiban rosszul van osszerakva (szerintem). Azzal, hogy a diakokat (nagy atlagban) eleresztik ev kozben es csak a vizsgak alatt kovetelik meg az anyagot gyakorlatilag kitorolhetik a segguket. A gyerek jo esetben megtanulja a feleves anyagot 2-3 nap alatt popecre. Levizsgazik, es egy het mulva mar arra sem emlekszik mi volt a targy neve. En is kaptam ugy otost programozas szigorlatbol, hogy elotte 3-4 nappal magoltam be a konyvet. Ma mar viszont arra sem emlekszem milyen programokat hasznaltunk es a nevem nem lennek kepes kiiratni a kepernyore (a hirtelen bemagolas ugyanis csak rovid ideig marad bent a memoriaban).
Ezzel szemben, ha almombol felkoltenek akkor is visszamondom amit kint tanultam, Amerikaban ugyanis folyamatos a kovetelmeny szint. Ha 3 alkalomnal tobbet hianyzol akkor automatikusan kivagnak a targybol (nincs olyan, hogy gyakorlat meg eloadas), mindenhol ott kell lenni. A kovetelmenyszntrol meg mar irtam fentebb. Jah es ne felejtsuk el, hogy kint peldaul egyet tobb evet jarsz egyetemre. Ami egy itthoni 5 eves diplomanak felel meg, az kint minimum 6 ev.

De, hogy ne csak Amerikarol legyen szo. Sok ismerosom jott Eszaki orszagokbol (Dania, Norvegia, Svedorszag, etc.) es ok peldaul mar alapbol ugy jottek ki Amerikaba, hogy 3 nyelvet beszeltek kozel anyanyelvi szinten. 19 eves "gyerekek!" Kerdem en, hol van ettol a magyar okatatas? Mindenfele haszontalan informacioval teletomik az ember fejet, amit vagy eleteben nem fog hasznalni, vagy nehany ev mulva elfelejt, mikozben gyakorlati tudast szinte egyaltalan nem adnak.
How 'bout them Cowboys?
May 30., Saturday 11:52 #33
Ez melyik egyetemen volt?

Amúgy az, hogy valaki vizsga előtti éjfélkor ül neki a 300 oldalas könyvnek, azért az elég meredek, nem?
"This is our time to medicate..."
May 30., Saturday 10:54 #32
Válasz Rince (#31) üzenetére
Sajna ezeket nem tudom elhinni, az amcsi egyetemekről meg pláne nem. Azokról nem is egy forrásból hallottam, hogy milyen "kemények".(No persze Harvard és társai kivételével) A fenti példa pedig nem általános, tudnék mesélni vérizzadós vizsgákról si bőven.
[18] Rince
May 30., Saturday 6:55 #31
"Az tény, hoyg felhígult a felsőoktatás, de még így keményebb, mint tőlünk nyugatra."

Ezzel elsokezbol tudnek vitatkozni. A sok kis "majd tanulok a vizsgak elott ket nappal" kocsmatoltelek magyar egyetemista 90% kibukna egy honap alatt egy nivosabb (de akar egy kozepes) nyugati egyetemrol.
How 'bout them Cowboys?
[18] Rince
May 30., Saturday 6:52 #30
No offense de ezek utan meg csodalkozik valaki, hogy semmibe sem veszik kulfoldon a magyar diplomakat?
How 'bout them Cowboys?
May 29., Friday 22:47 #29
Válasz stevefarcry (#28) üzenetére
Svéd lehet az mert ott zombik laknak.
"Is this real or is this just a ride?"
May 29., Friday 21:05 #28
Válasz Palmer07 (#26) üzenetére
Tavaly úgy volt, hogy kimegyek ERASMUSSZAL, de nem mentem végül. Viszont akik voltak Svédországban, azt mondták, hogy annyira pite volt az egész, hogy el sem hitték.
[9] pippo
May 29., Friday 20:43 #27
Nagy mázlista vagy! Én kedden latinból vizsgázom.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[13] Palmer07
May 29., Friday 20:00 #26
Válasz stevefarcry (#25) üzenetére
Hát ez így teljesen nem igaz .... 5-6 éve ezt általánosságban ki lehetett jelenteni. Most csak 2 nagy egyetem van amit komolyan értékelnek kinn is. Voltatok kinn felsőoktatási intézményben? Én szeretnék majd újból kimenni, mert nem rossz.
http://social.bioware.com/brc/1407232
May 29., Friday 19:03 #25
Válasz Npeti (#24) üzenetére
Az tény, hoyg felhígult a felsőoktatás, de még így keményebb, mint tőlünk nyugatra. Persze, nem azt érdemeltem volna, de az életben szerencse is kell. Sokszor hiába tudsz valamit jól, ha nincs szerencséd és ez fordítva is igaz, ahogy Zandal példája is mutatja.( És sajna olyanban is volt már részem.) Szóval ezért mondom, hogy egy percig sem fordul meg a fejemben az, hogy emiatt rosszul kéne éreznem magam. Nem vagyok én az igazság bajnoka és nem is akarok az lenni.
[35] Npeti
May 29., Friday 18:56 #24
Válasz stevefarcry (#23) üzenetére
Akkor megnuygodtam.

Tudom, hogy itt sokkal nagyobbak az elvárások a felsőoktatásban mint nyugaton de nézd meg 20 éve mi volt az elvárás meg most mi a felsőoktatásban. Amúgy nem meghatni akartalak minden elhetőséget megkell ragadni, hogy átmenj nincs ezzel semm ibaj szerintem mindenki így tesz. Csak ugye úgy logikus ha mást mnodasz el mint amit kérdeznek akkor arra nem 4-est kapsz. Örülnék ha egyszer analízisből ezt emgtudnám csinálni, de sajnos kevés rá az esély.
May 29., Friday 18:52 #23
Válasz Npeti (#21) üzenetére
Nem.
May 29., Friday 18:52 #22
Válasz Npeti (#17) üzenetére
Nem, nem igazán. (és az ilyen lelkifröccsök nem hatnak meg, sorry.) Az életben talpraesettnek kell lenni. Az meg pláne nem, hogy ilyen a magyar oktatás, mert felsőoktatásban sokkal többet kell tanulni, mint a legtöbb nyugati országban.
[35] Npeti
May 29., Friday 18:51 #21
Válasz stevefarcry (#21) üzenetére
Én se, és teljesen megtudom érteni, de remélem nem dokinak tanulsz.
May 29., Friday 18:48 #20
Válasz Medw (#16) üzenetére
Persze, ilyet én is rengeteget tudnék mesélni.
[46] Zandal
May 29., Friday 18:44 #19
Nálam az volt az egyik leggázabb, hogy vizsga előtt megszereztem a kérdéseket, kidolgoztam, rólam írta mindenki az előadóban. Nos mindenkinek 5-ös lett, nekem meg karó, irány az UV, szóbeli.
No de hogy kérdem én? Hát azért, mondotta a kedves tanerő, mivel nem karikáztam, hanem áthúzva jelöltem meg a válaszokat. A kifejtős mind jó volt, de a többit nem vette figyelembe. Így mehettem szóbelizni (mondanom sem kell semmit nem tudtam) ahol magyaráztam mindenről, de nagynehezen megkaptam a 2-est.
PSN ID: HU_Zandal
[46] Zandal
May 29., Friday 18:41 #18
Válasz stevefarcry (#9) üzenetére
Az a lényeg hogy görbüljön !
PSN ID: HU_Zandal
[35] Npeti
May 29., Friday 18:22 #17
Vicces meg minden, de sajnos ez a magyar oktatás szégyene. Ugye te is érzed, hogy alapesetben neked ezért egy szép nagy karó járt volna meg egy pótvizsga?
[19] Medw
May 29., Friday 18:11 #16
nem egy ilyen sztorit tudnék mesélni én is , de azért vannak jófajta puskázós történetek is a tarsolyban. A legdúrvább az volt, mikor egyik szigorlatra összedolgoztunk az egyik csajjal, nekiültünk és minden tételt megcsináltunk kicsibe puskába (nem volt nehéz, csak hosszadalmas, ui. az anyag pdf-ben is rendelkezésre állt). Miután készen voltunk, már csak a rengeteg összefűzött fecni elhelyezése volt megoldandó. Ketten nagy nehezen megbirkóztunk vele, fele nálam volt fele pedig a leányzónál volt (akinek még a mini szoknya alá is jutott). Egymás mellé ültünk és szépen cserélgettük a tételeket a kidolgozási időben. Ha ez megvolt, csak kicsit be kellett gyakorolni a leírtakat. Végül mind a ketten 4-est kaptunk
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[24] maccc
May 29., Friday 17:48 #15
Ez igen, gratula .
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[62] casper007
May 29., Friday 17:38 #14
Nem semmi. Ma nekem egyáltalán nem volt kedvem tanulni, de azért valamit bemagolok még este.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
May 29., Friday 17:19 #13
Válasz Szemy666 (#12) üzenetére
Köszi!
[44] Szemy666
May 29., Friday 17:17 #12
Hát így utólag biztos jó volt nem tanulni rá. Amúgy grat hozzá.
May 29., Friday 17:12 #11
Válasz Palmer07 (#8) üzenetére
Jóhhogy ráér. A hétvégét nem szabad ilyenekre beáldozni. (eszembe se jutna)
May 29., Friday 17:11 #10
Válasz Alwares (#7) üzenetére
Politológia.
May 29., Friday 17:11 #9
Válasz Ghz (#6) üzenetére
Na ez nagyon korrekt húzás volt tőle.. A kettes meg fősulin a legjobb jegy a világon, úgyhogy....
[13] Palmer07
May 29., Friday 17:08 #8
Így kell csinálni. Nekem a "szent Kotler" egyik bibliáját kéne harmadikáig megtanulnom, még ráér
http://social.bioware.com/brc/1407232
[59] Alwares
May 29., Friday 16:58 #7
Nyeh. És ez milyen tantárgyból sikerült?
Az én érettségim tiszta szégyen lesz az osztály/iskola számára. Elvileg összességébe enyém lett az egyik legjobb érettségi. Összeségében mert a matekot elbarmoltam 3-asra, én hülye. De most már mindegy, másik főiskolába felvesznek...
.titanic {float: none;}
moderator Ghz
May 29., Friday 16:43 #6
Csak lazán kell csinálni Elvégeztem a közgázt de olyan hülye vagyok a matekhoz, hogy ihaj. Két nagy szigorlatunk volt, amiből a módszertanira annyira nagyon készültem, hogy sikerült 2 alkalommal is megbuknom Eljött a harmadik, és egyben utolsó esély, ha nincs meg akkor alásszolgája, mehetek másik suliba. 3 óra statisztika, 3 óra matek. Megírtam, tudtam, hogy a statek sima, a matek jóindulattal is kettes. Na eljött az eredményhirdetés napja, december 19-e... Bemegyek, naná, hogy papírforma, statek 4es,matek gyufa. Na mondom great és akkor most mi van? Mondták, hogy no pánik, szóbelizni fogok matematikából januárban. Az első másodpercben érzett megkönnyebbülést, hamar felváltotta a : "hogy a f*szomba fogok én matematikából szóbelizni kérdés" de nem érdekelt, még egy esély, királyság van. Átmentem a szakfellelősünkhöz, egy kis beszélgetésre, meg csoki evés stb. El telt minimum egy óra, amikor is indulván haza lépünk ki a teremből és látom, hogy a folyosó végén közeledik felém a két szigorlatos tanár, bőszen integetve. Persze levert a víz, na most mindennek vége, haza se megyek. Odajönnek:

"Na Szabó Úr adja oda az indexét"

erre én

"őőőőőő"

Tanár néni válasza lányos zavaromra:

"Nem lehet már januárban szóbeliztetni, így most beírom a kettest"
"Boldog Karácsonyt"

Mondanom sem kell, hogy az volt Szóval csak pozitívan
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[35] savoo
May 29., Friday 16:29 #5

Nekem a kedvenc vizsgám az volt, amikor bejött a "tanárnő", (lol, kis fiatal nőci volt a jobbik fajátból ) kiosztotta a vizsgalapokat, majd kiment.. Még jó, hogy semmit nem tanultam, összedobtuk egy 4-re közösen.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
May 29., Friday 16:11 #4
Válasz arsenal (#3) üzenetére
Óóóóó.... hoygne lenne még. Jövőhéten kettő és azután is. Érdekes E3 lesz.
[41] arsenal
May 29., Friday 16:10 #3
Jó sztori, tavaly pénzügyből mentünk írásbelizni mondták, hogy a tanárnál csak írjuk tele az oldalt. A könyvet nem is olvastam, ilyen általános gazdasági szövegeket írtam. Épp síelésen voltunk, mondom megnézem a Neptun-t remélem meglesz a 2es, erre négyes lett. Meglepődtem rendesen.
Bár van ellenpélda is, Környezetgazdaságtan, elolvastam két könyvet meg jegyzetet is tudtam. Megírtam, mondom simán 3-as 4-es lesz, erre akkor kampó lett mint a ház. Remélem idén már meglesz.

Lesz még vizsgád? Nekem jövőhéten 3 napra esik 5
Pont kezdődik az E3 is
May 29., Friday 16:01 #2
Válasz Patrick Bateman (#1) üzenetére

May 29., Friday 15:59 #1
Meselhetnek az erettsegimrol, ahol osszevesztem a (kemia/fizika szakos) vizsgabiztossal!
De atlagban meglett a 4-es!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
stevefarcry
stevefarcry még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Mozi , Anime, Csajozás / Pasizás, Bulizás, Paintball, Barátok, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, NASA weboldal feltörése, Úszás, Búvárkodás, Esőben sétálás, Foci, Kézilabda, Kosár, Snowboard, Sí, Hóember építés, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Ping-pong
Barátok, ismerősök
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
Roxas
(offline)
Aky
(offline)
zaz
(offline)
Necc
(offline)
playmore
(offline)
Sedas
(offline)
Id
(offline)
theSickness
(offline)
typer
(offline)
vencel
(offline)
Shark
(offline)
stimpy.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Attila6
(offline)
Palmer07
(offline)
KiswechPS3
(offline)
Jackal
(offline)
magyari5
(offline)
kiső
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
Marcangoló
(offline)
Spaceghost
(offline)
Patrick Bateman
(offline)
rolmanus
(offline)
legolas
(offline)
unknown soldier
(offline)
ati898
(offline)
naval
(offline)
jimessor666
(offline)
roli576
(offline)
Rewmac
(offline)
Yip Man
(offline)
DarkCDI
(offline)
King
(offline)
maccc
(offline)
KrTchy
(offline)
arsenal
(offline)
***Drago***
(offline)
Fieldtom
(offline)
Jimanszky
(offline)
Zandal
(offline)
Ultramega
(offline)
ARTURUS
(offline)
HuTi
(offline)
cobra525
(offline)
Gyurk
(offline)
IceMan00
(offline)
oistrakh
(offline)
Nightmare
(offline)
DoberMann
(offline)
Laci 20
(offline)
Turbo_Diesel
(offline)
Final Doom
(offline)
zoli-77
(offline)
e.vid
(offline)
erik10
(offline)
Rigel77
(offline)
blint
(offline)
sum-blink
(offline)
stk
(offline)
macewindu74
(offline)
rebecca
(offline)
rozsomak96
(offline)
MadBaby
(offline)
CJ
(offline)
matoo
(offline)
davidakafom
(offline)
gaborgame
(offline)
pippo
(offline)
Rince
(offline)
engé
(offline)
SolidMetal
(offline)
Simax.
(offline)
RoOte
(offline)
Szemy666
(offline)
Doom
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
Invi
(offline)
ssj4vegita
(offline)
Lopakodo
(offline)
kornél20
(offline)
Kuszi
(offline)
backstab
(offline)
Joda
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
norman85
(offline)
Svitzh
(offline)