[7] Kyuubi-x (offline)

egy 24 ves fi s itt lakik: /

4278 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 8255 kreditet gyjttt

2009 May
13:55 Dead Space
Ma dleltt cserltem el a Bioshockot a Dead Space-re.
Sokan sok mindent mondtak a jtkrl, de legfkpp azt hogy nagyon befosats jtk. Ht nem tudom... Ugyan mg csak az els plyt vittem ki, de egyenlre mg egyszer sem ijedtem meg a jtkon. s most nem az igazi beszars megijedsekre gondolok, de mg ilyen kis "meglepds" megijeds sem volt. Persze gondolom s remlem is, hogy ez ksbb vltozni fog.
Viszont ezt leszmtva egy nagyon j jtk. A harcrendszere nagyon tetszik, a csonkols nagyon nagy kirlysg. Aminek viszont legjobban rlk az a magyar felirat. A Bioshocknl ugyan is nagyban hozz jrult az unalmass vlshoz az, hogy nem rtettem a felszedhet diaryket, amik elvileg rdekes dolgokat mondtak el Rapture-rl s hogy mi trtnt ott. gy az egsz jtk egy sztori nlkli hentelss vlt. Itt viszont tkletesen rtem azokat a szvegeket is amikhez nem jrul kpsor, s ennek kifejezetten rlk. Teht sszessgbe eddig egy nagyon kirly jtk a Dead Space, sokkal jobb mint a Bioshock. Valszeg majd mg rok rla egy bejegyzst ha vgigjtszottam...
Dead Space 15 komment

[18] etihad6
May 05., Tuesday 13:58 #15
Vlasz roli576 (#6) zenetre
Persze flessel az igazi Am grat hozz nem semmi egy jtk, de n inkbb kihagytam egyenlre, de jnak tnik. Majd 1-2 v mlva lelk el flessel
[14] santiago
May 05., Tuesday 0:00 #14
Vlasz Rince (#10) zenetre
h, Undying! Igazi klaszzikus !
THE GAME (you've just lost it...)
[25] Yip Man
May 04., Monday 21:40 #13
Vlasz Rince (#10) zenetre
Pont azt mondtam caspernek Dead Space kzben, hogy ha az Undyingot megcsinlnk ilyen grafikval...
akkor a sok hi-tech buzi mind vern r a nylt... s joggal!
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[35] savoo
May 04., Monday 21:14 #12
Vlasz Rince (#10) zenetre
F, Undying, de durva volt anno..
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[12] oistrakh
May 04., Monday 21:04 #11
Az egy j csere volt minden tren !
Ps4 id: Oistrakh_01
[18] Rince
May 04., Monday 20:40 #10
Vlasz Kyuubi-x (#9) zenetre
Megmondom oszinten nem tudom. Egyel viszabb generacioban tudnam ajanlani a Fatal Frame (Project Zero) trilogiat. Ezek eleg remisztoek, bar a DS-hez hasonloan ezekhez is hamar hozza lehet edzodni. Esetleg Undying PC-n (bar mai szemmel nezve mar nem biztos, hogy bevenne az emberek gyomra) valamint az Alien vs Predator (szinten PC-n).
How 'bout them Cowboys?
[7] Kyuubi-x
May 04., Monday 19:41 #9
Vlasz Rince (#8) zenetre
Akkor mi kimondottan fosats nextgenen?
[18] Rince
May 04., Monday 19:06 #8
DS nem kimondottan fosatos. Ellenben egy remek jatek!
How 'bout them Cowboys?
[17] G.A.R.
May 04., Monday 17:25 #7
Vlasz kochanp (#4) zenetre
A Bioshock a sztori ismerete nlkl sem egy tlagos FPS.
http://www.youtube.com/user/TheGamecastChannel
[22] roli576
May 04., Monday 17:16 #6
Legdurvbb horror Fear 2. Amiket n azon tltem.... kegyetlen volt. Lnyeg, hogy egyedl,este s hangosan kell jtszani
"In My Restless Dreams. I See That Town. Silent Hill. "
[25] Yip Man
May 04., Monday 17:15 #5
Nem tudom, n este 11 utn jtszottam vele, olyan sttben, hogy csak a monitor ltszdott, magasra tekert hangervel s nem pp a legknnyebb nehzsgi fokozaton... gy egy kicsit hangulatosabb...
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[4] kochanp
May 04., Monday 17:13 #4
Els vgigjtszsra nekem sem tetszett a Bioshock, mert nem volt hozz felirat gy csak egy tlagos FPS volt. De ahogy kijtt a magyar felirat jbl neki ltem s gy mr az a vlemnyem a jtkrl, hogy eszmletlenl j.
Egybknt a Dead Space is j. Grat hozz.
[23] Coooler
May 04., Monday 16:52 #3
A Dead space tlleg j. Ksbb majd lesz fosatsabb rsz, de nagyon durvra nem kell szmtani.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[8] Gyurk
May 04., Monday 16:04 #2
Szerintem az a flelmetes hogy egy szk, stt, szellzkkel srn behlzott folyosn msz s ha megjelenik a kis rohadk csak kt irnyba futhatsz. Elre vagy htra.
[22] Sam360
May 04., Monday 16:02 #1
"sokkal jobb mint a Bioshock"

Ez nem igaz, nem jobb
Kyuubi-x
Kyuubi-x mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Attila6
(offline)
tjames
(offline)
sum-blink
(offline)
rozsomak96
(offline)
dzoli74
(offline)
etihad6
(offline)
seci92
(offline)
Xclusive
(offline)
MellonHun
(offline)
dyus
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
Dead Space adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: EA Games
Megjelens: 2008. Oct 23.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
Mersz s feszes jtkmenet, cscskategris prezentci s dizjn
Ami nem tetszett
Felesleges visszamszkls a mr felfedezett helysznekre
Olvasi rtkels: 15.8 (89 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

81 | Dead Space - teszt

Az ri fantzia a science-fiction s a horror kellkeinek finom katyvaszval mindig kpes volt meglept alkotni. Mi, jtkosok pedig imdjuk az akcit, faljuk a horrort, s rajongunk a sci-fi univerzumokrt. A Dead Space gyes szeret: egyszerre elgti ki mindhrom vgyunkat.

57 | Dead Space az els Xbox-on

Br a Dead Space-t 2007 szn mutattk be elszr, mghozz a mostani konzolokra, a jtk fejlesztsre eredetileg mg elz genercis platformon indult: Xbox-on.

19 | Dead Space dem kzeleg

Hlaadsi meglepets az EA-tl: annak idejn nem prblhattuk ki a megjelens eltt a Dead Space-t, aki viszont mg mindig erre vgyik, annak remek alkalmat nyjt majd erre a holnapi dem.

14 | Dead Space: DLC radat

Nem halogatja tlsgosan sokig az els letlthet Dead Space DLC-k megjelentst az Electronic Arts, hiszen a bnusz tartalmak mr ezen a hten elrhetv vlnak.

17 | Dead Space: debt trailer

A hten kerl a boltok polcaira az Electronic Arts mlyrs tll-horrorja, a Dead Space. Az Alien ta tudjuk, hogy az rben senki nem hallja a sikoltsod - a debt trailer erre az alapigazsgra erst r.

22 | Dead Space: bels villansok

A Halott rben nem csak rettegni, meg meneklni lehet majd, hanem harcolni is: a friss gameplay videk kt hasznos fegyvert mutatnak be kzelebbrl - fkuszban a Line Gun s a Pulse Rifle.

6 | Middleware lehet a Dead Space motorja

Az Electronic Arts azt tervezi, hogy middleware-r teszi a jvben a Dead Space alatt fut motort, azaz ms fejlesztk is szabadon licenszelhetik majd azt.

21 | Siet a Dead Space

Nem tl srn trtnik meg az, hogy arrl szmolhatunk be, hogy egy jtk az eredetileg tervezettnl korbban jelenik meg, most azonban egy ilyen kivteles esetre tudunk pldt mutatni.

15 | Dead Space: Downfall trailer

Az EA mretes kampnyt szervez egyik szi kulcscme, a Dead Space kr: korbban kpregnyrl lehetett hallani, most pedig egy animcis film rkezik.

11 | [E3] Dead Space bemutat

Az EA Redwood Shores az idei vben figyelemre mlt prbt tesz a tll-horror mfajjal: a Dead Space cmhez hen a tvoli rbe helyezi az akci s a rettegs helysznt, minden eddiginl brutlisabb krtssel prblkozva. Az E3-on kiprblhat volt a jtk - lssuk a tapasztalatokat.

12 | [E3] Dead Space trailer + gameplay

Az E3 eltt mr lthattunk egy htborzongat trailert a Dead Space-rl, most pedig jabb darabbal bvlt a repertor, mghozz egy gameplay anyag trsasgban.

41 | [E3] Dead Space: egyedl a sttben

Az Electronic Arts sszel nagyon megijeszt mindenkit: a Dead Space a tvoli jvben, s a mg tvolabbi rben hozza a frszt az eltnt hajt mentsi clokbl felkeres hsre. Meg rd, persze.

32 | Dead Space videadag

Kellemesen akcids gameplay zeltt tudunk mutatni az Electronic Arts fejlesztsben kszl futurisztikus tll-horror prblkozsrl, a Dead Space-rl.

21 | Dead Space - dolgok a sttben

Kzel egytucatnyi friss kpet tudunk mutatni az Electronic Arts szre grt multiplatform horror jtkbl, a Dead Space-bl. Rmsgek sokasga tmad a sttbl.

26 | Dead Space: sztori trailer

Az Alien ta tudjuk, hogy az rben senki nem hallja a sikoltsunk. Az j Dead Space trailer is valami ilyesmit prbl kommuniklni, s a jtk sztorijba vezeti be a jtkost.

5 | Dead Space animcis sorozat - els rsz

Az Electronic Arts kszl horrorjtka, a Dead Space kr sznt kampny egyik fontos eleme lesz az animcis sorozat, amelynek most megrkezett az els epizdja.

25 | Dead Space: tvezetk nlkl

Az EA bels horror-fejlesztse, a Dead Space korbban azzal riogatta a jtkosokat, hogy kimarad belle a pause lehetsg, most pedig az tvezetkkel kapcsolatban derltek ki rdekessgek.

18 | Dead Space trailer + megjelens

Az Electronic Arts idn sszel a tll-horror zsnerrel prblkozik: a Dead Space egy tvoli rllomsra kalauzol el bennnket, ahol nem ppen bartsgos kreatrk dvzlnek bennnket.

39 | Dead Space: szntelen borzongs

rdekes, a megszokottl teljesen eltr mdszerrel akar lni az Elecronic Arts az v vgn rkez horrorjtkuk, a Dead Space esetben: a jtkot nem lehet majd meglltani.

24 | Dead Space - villansok az rbl

Az EA Games egy igencsak gretes, rbli krnyezetbe helyezett tll-horrorral prblkozik a Dead Space szemlyben, amelyrl most kt tucatnyi j screenshottal tudunk szolglni.

30 | Dead Space - az els trailer

Trailerrel jelentkezik az Electronic Arts 2008-ra idztett third person tll horrorja, a Dead Space. Az rben senki nem hallja a siktsod - csak a kocsonyakp monszterek.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba