[3] Fefithewild (offline)

Görény - Disznó - Határeset

Ő egy 46 éves fiú és itt lakik: Hajdú-Bihar / Debrecen

4619 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 2982 kreditet gyűjtött

2009 March
10:24 Kár volt!!!
Hogy mi? Részletek beljebb...
Régóta dilemmáztam a kérdésen, vegyem vagy ne vegyem, és végül megtettem.
Megvettem a részpró-t.
Kár volt.
Olvasgattam a tesztet, olvastam Stopo véleményét, Emero blog-ját, összejött egy kis pénzem, és elballagtam megvenni a gammát, gondoltam adok neki esélyt.
Nem vagyok túl éles szemű , sem túl vájt-fülü, és kíváncsian vártam hogy a grafika tényleg olyan rossz, mint már többen említették, vagy csak ők túl igényesek.
2009-ben hd game-nek hívni egy ilyen borzalmat szentségtörés. Viszont öröm hogy feltalálták az időutazást, és évekkel ezelőtt éreztem magam. Nekem egy az egyben a pc-s toca 3 ugrott be a látványtól. Nincsenek részletek az autókon, nem felismerhetők játék közben a típusok, mintha kocka ladák versenyeznének, különböző színekben.
A barátnőm, aki mint minden nő intuíciók alapján működik, annyit vett észre hogy a fák milyen szépek, és valóban szebben ki vannak dolgozva mint a járgányok.
Belső nézetben a műszerfal még a pgr 3 szintjét sem hozza.
Hangok. Első benyomás, hogy alapból hangosabb mint bármelyik játék, le kell venni a hangrendszer hangerejét kb 50 %-al. A motorhangok nagyon jók, főleg belülről. Hallani a kuplung, a váltó hangjait külön-külön. Viszont a sztereó hatást valahol nagyon elb.szták , mert nem hallom hátul melyik oldalról jönnek, valaki már írta, és valóban csak a jobb oldalról jönnek a kerékvetők zajai,függetlenül a valós helyzetüktől. Ez számomra érthetetlen ,és értékelhetetlen. Sorry.
A vezetésélmény engem nem ragadott magával, számomra túl arcade-os az irányítás, a motor erejét nem érezni, és minden autó ugyanolyan. Tök mindegy, hogy első, hátsó vagy összkerekes. Nem lehet érezni ha nekem jönnek, 150-nél ha megpöckölik a caterham hátulját, és meg sem rezdül, csak a hangból, és a tükörből tudom hogy nekem jött az egyik kedves AI.
Próbálgatom még a játékot, hátha bennem van a hiba, de félek hogy jobb nem lesz.
Még mindig a forza 2 a legjobb autós játék a boxra, éltes kora ellenére.
Gyanítom hogy a race pro nem fog tudni olyan közösséget kovácsolni, és két év múlva is olyan játékélmény hozni mint a FM2.
Race Pro 8 komment

Mar 23., Monday 21:28 #8
Válasz Marcangoló (#7) üzenetére
Nem akartalak megbántani a mecsek tv-vel, csak érzékeltetni akartam,hogy ahogyan a mindennapokban a Ránk váró ingerek legnagyobb része vizuális, úgy egy játék megítélése is a látvánnyal kezdődik, és azon keresztül kapcsolódik hozzád.
Respect
Gamertag : VinczeFeri
Mar 23., Monday 15:19 #7
Válasz Fefithewild (#3) üzenetére
Nem nem mecsek tévén játszom.(szerencsére). Sőt, magam teljes mértékben hájtek kütyümmániákus vagyok. Imádok minden modern cuccot akár van értelme akár nincs. Viszont érzésem szerint el lehet választani azért a dolgokat egymástól. Ez a játék az élményről szól nekem és nem izgat a grafika. Ha majd az érdekel mással játszom.
"Is this real or is this just a ride?"
Mar 23., Monday 13:10 #6
Válasz renz (#5) üzenetére
Igaz. 1-0 oda
Gamertag : VinczeFeri
[57] renz
Mar 23., Monday 12:34 #5
Kérdezzétek a wii fanokat. Ők biztosan el tudják magyarázni, hogy a borzalmasan gyatra grafika is lehet szép.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[51] Dude
Mar 23., Monday 12:29 #4
Így van a játék lehetne szebb. Sokkal. De a versenyélmény jó, amit mondjuk a framedrop eléggé le tud rontani. Áhhh...nem lett teljesen kerek ez a játék. De mondom versenyezni jó benne. Legalábbis abban a kb. két órában élveztem amiben játszottam vele ismerősnél.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Mar 23., Monday 12:18 #3
Válasz Marcangoló (#2) üzenetére
Sajnos ez a XXi sz. átka! Igen a grafika adja a játékélmény jelentős részét. Ha nem így lenne, akkor maradhatott volna a sima 720x576 felbontás. Nem lennének 8-10 Mpixeles fényképezők, hanem csak vga. Nem hiszem el hogy neked nem kellenek ezek a változások.
Amennyiben otthon fekete-fehér Mecsek tv-n játszol, és nem érdekel a vizuális része, akkor elnézésedet kérem
Gamertag : VinczeFeri
Mar 23., Monday 12:09 #2
Megint a grafika alapján ítél valaki.
"Is this real or is this just a ride?"
[57] renz
Mar 23., Monday 11:34 #1
ne türelmetlenkedj :-)
Fefithewild
Gamertag : VinczeFeri
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, FPS, Verseny, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Fotózás, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Csajozás / Pasizás, Étterem, Barátok
Barátok, ismerősök
Cincze
(offline)
Victorpictor
(offline)
Medw
(offline)
Iceakos
(offline)
Lalla
(offline)
szentpeter360
(offline)
Richi Driver.
(offline)
TruncateSchumi
(offline)
Rucuja
(offline)
echopeti1990hun
(offline)
Rp_526
(offline)
XBOX Live
Race Pro adatlap
12 év felettieknek Bárkinek
Kiadó: Atari
Fejlesztő: SimBin
Megjelenés: 2009. Feb 19.
Kategória: Szimulator
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
8
Ami tetszett
Nagyszerű és ritkaságszámba menő részletességű vezetési élmény, az árkád és az ultra-realisztikus szimuláció között
Ami nem tetszett
Visszafogottabb, olykor idegesítő és bugos körítésben
Olvasói értékelés: 14.9 (68 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

82 | Race Pro - teszt

Bang, irány az ötödik sebesség: a gázpedált nem kímélve alaposan megnyúztuk a tesztpadunkon fogságba ejtett, lóerőtől duzzadó fenevadat, amely Race Pro néven robbant be a köztudatba. Biztonsági öveket bekapcsolni, tesztünkben a SimBin játékát boncolgatjuk.

35 | Race Pro: az utolsó trailer

Már csak kettőt kell aludni a Race Pro február huszadikára időzített megjelenéséig - az Atari pedig még egy utolsó, premier előtti trailerrel próbálja felhívni a nagyérdemű figyelmét a szimulátorra.

51 | Race Pro - versenyzés miniben

Újabb versenyosztály került felfedésre a közeljövőben megjelenő Race Pro-ból: ezúttal a Mini Cooper szériára vethetünk néhány pillantást az új trailernek köszönhetően.

103 | Race Pro: trailer és csúszás

Újabb trailer érkezett a SimBin Xbox 360 exkluzív szimulátoráról, a Race Pro-ról, igaz, egy nem éppen örömteli hír társaságában: ismételten csúszik a játék megjelenése - immáron harmadszorra -, de szerencsére nem komoly mértékben.

65 | Race Pro: a GT osztály

Egy kisebb csúszás következtében egy hónapot kell még várnunk a Race Pro megjelenéséig: addig egy friss trailer-rel olthatjuk a SimBin szimulátora által keltett szomjúságunkat.

21 | Race Pro csusszanás

A nagy hajrában kicsit lecsúszott az ideális ívről a SimBin eredetileg januárra tervezett Race Pro-ja, igaz, szerencsére csupán néhány hetes késésre kell számítanunk.

61 | Race Pro: Laguna Seca trailer

Közeleg a SimBin Xbox 360 exkluzív autós szimulátorának megjelenése, így hát következzen egy friss trailer a Race Pro-ra várakozó megszállottak számára.

50 | Race Pro: késés és képek

A benzingőzre vágyó Xbox 360 tulajdonosoknak csalódniuk kell, nem jut már ugyanis autós szimuláció számukra az idei esztendőben, miután a Race Pro megjelenése jövőre csúszott.

266 | Race Pro látnivalók

Idén a konzolosok - pontosabban az Xbox 360 tulajdonosok - is belekóstolhatnak a SimBin csapata által kínált szimulációba, hiszen érkezik a Race Pro. Mint ahogy néhány új kép is róla.

46 | [E3] Race Pro prezentáció

Képeket már közöltünk a napokban a SimBin Xbox 360 exkluzív autós szimulátoráról, a Race Pro-ról - eljött az idő, hogy mozgásban is megimerkedjünk egy kicsit a játékkal.

63 | [E3] Race Pro képadag

A múlt héten jelentették be hivatalosan a SimBin következő autós szimulátorát, a Race Pro-t, amely ezúttal az Xbox 360 tulajdonosoknak kínál majd kiemelkedő vezetési élményt.

65 | Race Pro: bejelentés és képek

Új játék, nem új játék? az utóbbi, korábban már beszámoltunk róla, hogy jön Xbox 360-ra a SimBin remek PC-s versenyszimulációja - most már a végleges címén, tisztességes képek kíséretében.

101 | RACE 360 - szimuláció felsőfokon

A szimulátorokat kedvelő Xbox 360 tulajdonosok minden bizonnyal nagy örömmel vették tudomásul, amikor a THQ bejelentette, hogy a komoly elismerésben részesülő GTR meg fog jelenni a konzolra, a dologból azonban nem lett semmi. Most itt az engesztelés, a RACE 360.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába