[4] Joo T (offline)

Átlagos

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Tapolca

4661 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4545 kreditet gyűjtött

2009 March
11:33 Tegnap egy jó napom volt
Nos az elmúlt két hét elég pörgősre sikeredett. Munkában emg vagyok csúszva, közben intézni kéne a biztosítást a robogómra, megváltoztatni mindenhol a lakcímemet, etc. Szóval nagyon rám fért végre egy jó nap...
Szóval igen, kicsit meg voltam csúszva mostanában. Múlt 7végén is melóztam egy csomót, tulajdonképpen ma is azt csinálom. Kicsit megcsúsztam a melóimmal bár őszintén szólva nem az én hibámból. De most úgy néz ki, hogy talán utol érem magam. Tegnap megkaptam a lelkemnek úgy hiányzó kellemes szavakat is a főnökömtől, és most ezt nem ironikusan értettem, tényleg megdicsért, hogy elégedett a munkámmal.
Na azt tegnap végre tartottam egy szabadnapot. Nem csináltam semmit, nem dolgoztam, nem rohangáltam sehova, nem is takarítottam, nem főztem, nem mostam, csak lazultam vagy ahogy mondani szoktuk, tesznyültem.
Sikerült azonban tegnap is korán felkelnem, hisz 9kor már javában nyomtam az xbox-ot. Ha most mindenki kikéri magának, hogy 9 az nem is sok, akkor ehhez azért hozzáteszem, hogy előző este 1ig melóztam, szóval akkor nem is olyan késő, szerintem.
Szóval egy kis Too Human, majd délben átnéztem Ákosékhoz, hisz délutáni programnak ígérkezett a a Menchester Liverpool focimeccs megtekintése, amihez átruccantunk a szemben található étterembe, ahol is rendszeres program hétvégenként az angol premier ship. Szóval úgy döntöttünk egyszer mi is csatlakozunk eme eseményhez, és hát nem bántuk meg. Az étterem, vagy pub, vagy inkább a kettő között, nagyon kellemes egy helyiség, tele egy csomó tv-vel a falon. Szinte mindegy hova ülsz, biztos rá tudsz pillantani egy képernyőre. Szóval foci + sör. Így telt a kora délután, aztán hazaérve Ákossal nyomtunk egy kis Street Fighter-t, amit szintén nagyon élveztem annak ellenére, hogy Aky mindig lealázott. Na majd jól beszerzem én is, és akkor megmutatom. Szóval Aky, ne hagyd abba a gyakorlást, mert közeledik a vereséged napja ... :)

És hát este pedig átnéztünk egy másik magyar pároshoz, kik most költöztek el Swords-ból, és hát amolyan albi nézőbe mentünk. Bár az út hosszú volt, hisz északról mentünk délre, mindenesetre egy cseppet sem bántam meg, hogy a többiekkel tartottam. Nagyon kellemes beszélgetős/csevegős pár órát töltöttem ott, egy kis házi készítésű sandriát kortyolgatva.

Nos ennyi történt. Igazándiból semmit sem csináltam, de azért mégiscsak történt valami. Azt hiszem elmondhatom, hogy jól éreztem magam tegnap. Kellemes napot sikerült eltöltenem a barátaimmal, mi kellhet még?
4 komment

[55] axl
Mar 15., Sunday 20:06 #4
Nekem is jo napom volt tegnap.
I WλNT TO BELI3VE
[18] rozsomak96
Mar 15., Sunday 13:22 #3
Válasz casper007 (#1) üzenetére
Én nem értek 1et ezzel, mert utálom az Angol focit
[27] Aky
Mar 15., Sunday 13:07 #2
Nem volt rossz nap az biztos. A meccs hihetetlen jo volt, mert Gergoekkel is jo volt vegre dumalni. Sf4-ben meg eselyed sincs, de azert szerezd be minnel elobb
PSN : Aky82Hun
[62] casper007
Mar 15., Sunday 12:56 #1
Áh, kikapott az MU. De minden elismerésem a Pool-é, amit ezen a héten műveltek, az valami zseniális.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Szerepjáték, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Szerepjáték, Zene (hallgatom), Könyvek, Bulizás, Barátok, Programozás, Úszás, Foci, Kézilabda, Kosár, Korcsolya, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live