[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5158 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103446 kreditet gyűjtött

2009 February
11:25 2 éve indult a blogom.
Nem gondoltam volna valaha is, hogy ezt megélem, de ha már így alakult, gondoltam egy rövidke postban megemlékezek róla.
Bár élvezem hogy akkor és arról azt írok amit akarok, és a kezdeti kb. zéró olvasó közönség ellenére is folytattam volna egy ideig, nem hiszem hogy idáig eljutottam volna ha a falaknak beszélnék, úgy hogy ezt megköszönöm mindenkinek, aki beszokott nézni, és ne add isten még tetszik is amit olvas.

Kiemelést is köszönöm a szerkesztőknek, bár időnként túlzásnak tartom, és vannak szerintem nálam jobbak is amik nincsenek kiemelve, egyszerre csak 6 kiemelt jelenhet meg, tehát a hely is szűkös. Ha meggondoljátok magatok, nincs harag. :)

Végére 2 szolgálati közlemény. Gondoltam hogy írok egy külön postot a most kirakott fotóképről (szegény pandát kilakoltattam), de aztán nem éreztem olyan jónak, ha viszont az előző postban szóba került most mesélek kicsit róla.

A címe "Photo Noir", vagy legalábbis azt szántam neki, a Film Noirból kiindulva, a fekete-fehérség, a dohányzás, az öltöny és ez az arc is azt a stílust próbálta feleleveníteni, a neon fények improvizáció volt bár szerintem jó lett, ha elvonatkoztatunk attól hog "Fővárosi Közterület Fenntartó ZRT" van rajta. Bár ötletként Noirosabban hangzott mint szerintem így képről nézve, így lemondtam a címről de azért kiraktam, mert azért tetszik.
Egyébként nem dohányzok, és a cigi se ég, mert minek. A Zippo lángja úgy is jobban néz ki.

Második számú szolgálati közlemény, hogy ma végre megírom az eBayről szerzett csoda szar játékról az ismertetőt, mert ez úgy se olyan post aminek napokig kinn kéne lennie, azt meg úgy is ígérgetem már egy ideje. Már múlt hétvégén ki is próbáltam, jót nevettem is rajta, de sajnos még lusta voltam ismertetőbe foglalni tapasztalataimat. Ma azért már megteszem.
1 komment

[61] Invi
Feb 01., Sunday 22:56 #1
Éppen azt akartam kérdezni, hogy mi a sz.r van a jobb oldalon függőlegesen.
carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live