[4] Joo T (offline)

Átlagos

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Tapolca

4661 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4545 kreditet gyűjtött

2009 January
17:26 Egy kis levegő...
Nos most, hogy egy kicsit szóhoz, vagyis időhöz jutottam a meló valamint az xbox mellett, akkor meg is osztanám veletek az első két hét élményét, amit az xbox okozott nekem...
Ha jól emlékszem Npeti szerette volna tudni, hogy milyen a monitor. Hát nem nagyon értek én ezekhez, de az biztos, hogy jó. Nem találtam pixel hibát, valamint tűéles rajta minden. A múlt szombaton sikerült belefutnom egy 6 órás folyamatos játékba, és hát nem azért hagytam abba, mert már fájt volna a szemem, hanem mert már szégyeltem magam, hogy már megint nem csinálok semmit egész nap. Szóval két hetes használat után bárkinek szívből ajánlom.
És hát hogy két hete eltűntem, és még az ismerősök se nagyon láttak, azt hiszem magáért beszél. Kölcsön kaptam Akytól a Fable II-t, valamint a Dead Space-t, szóval általában ez volt a program.
Jelenleg a Fable-t végig is toltam, csak még maradt pár kimaradt küldi, és hát azt kell hogy mondjam többet vártam tőle. Szerintem a sztori is lapos, valamint iszonyatosan könnyű a játék. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne toltam volna bele nem is tudom már hány órát. De talán csal azért mert közben ott várakozik a Dead Space. Egy órácskára már kipróbáltam, és hát tudom, hogy ha elkezdem, akkor a Fable-nek annyi, hisz egyszerűen mesés.
Besötétített szoba, fasza füles a fejre, és már mehet is. Amúgy is oda vagyok a horror filmekért, szóval a stílus tudtam, hogy azért tetszeni fog, na de a hangok, meg úgy az egész beszarás. Gyönyörű képek olyan zenei (akarom mondani hangi) aláfestéssel, hogy majdnem lefosod a bokát. Már bocsánat hogy ilyen alpári vagyok, de hát ez van. Azt hiszem, hogy nekem is meg kell szereznem egy példányt, mert hát sokáig sajna nem lehet nálam.

Ebayen megrendeltem a jó kis wifit is hozzá, ami ma jött meg, szóval mostantól a live minden pozitív hatását is érezhetem. :)
Aztán sikerült életem első bid-elését is megcselekednema múlt héten. Mivel nem az xbox-t játék nélkül sikerült megvenni, így hamar felnéztem az ebay-re, nehogy már csak kölcsönjátékokkal éljek. Szóval gyorsan megnéztem, hátha van valami frankó nekem való, és hát volt. Midnight Club Los Angeles. Megnéztem róla a review-t és hát engem meggyőzött. Remélem kipróbálás után is ezt fogom mondani. Bármelyik nap megérkezhet már. Az is lehet, hogy mire hazaérek, ott fog ékeskedni az asztalomon. Erről jut eszembe, megyek is.
3 komment

[4] Joo T
Jan 19., Monday 8:04 #3
Válasz Yip Man (#2) üzenetére
Hát tény, hogy én is csak ajánlani tudom. Nagyon hangulatos...
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
[25] Yip Man
Jan 15., Thursday 21:36 #2
Dead Space-t nagyon ki kéne már próbálnom...
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[35] Npeti
Jan 15., Thursday 18:34 #1
Igen én akartam tudni és azzal, hogy tűélse a képe, pont eleget mondtál, a többi nem is nagyon érdekelt volna. Ha nem fakó meg ilyenek akkor nekem már bőven jó. Köszi szépen a választ!
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Szerepjáték, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Szerepjáték, Zene (hallgatom), Könyvek, Bulizás, Barátok, Programozás, Úszás, Foci, Kézilabda, Kosár, Korcsolya, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live