[4] Joo T (offline)

tlagos

egy 39 ves fi s itt lakik: Veszprm / Tapolca

4631 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4545 kreditet gyjttt

2009 January
22:43 Samsung + xbox kombo
Azt hiszem elrkezett az id, hogy n is teljes kr gamer usernek tekintcsem magam. Tegnap sikerlt egy xbox-hoz hozzjutnom....
Na de ne szaladjunk ennyire elre. Folytatom az eddig megszokottakat, vagyis egy kis r betekintt. Ha jl emlkszem, akkor ott hagytam abba a legutbb, hogy karcsonyi parti. Nos ht utna semmi klns nem trtnt egy htig, ugyanis csak a szoksos mel-alvs kombt ismtelgettem egy htig. Na de aztn bezrt a bazr, vagyis a munkahely, kkemny kt htre. Ht tudtam neki rlni, annak mr kevsb, hogy holnap mr jra kell menni. Mi tagads, hozz tud szokni az ember a 11ig alvshoz, vagy csak gy a lazslshoz, plne, ha fizetik, mert igen, termszetesen teljes havi fizu volt. Na de mindegy is, inkbb a karcsonyra sszpontostank most, ugyanis kicsit fltem is tle meg nem is.
Fltem, mert ht mgiscsak az els kinti karcsonyom, elszr fordul el, hogy szent este nem a szleimmel s a tesmmal vagyok, de mg csak nem is MO-on. Azonban tudtam, hogy minden rendeben is lesz, hisz vannak kint bartok, s br ha nem is ugyan az, mint a csalddal, de legalbb annyira szmthatok rjuk is. s ht igazam is lett. Szenteste sszeltnk, mi a kinti kis szk csaldunk. Volt minden, ami csak kell egy ilyen alkalomra, de legfkpp, ott voltunk mi, egytt, s ht ez a lnyeg, nem?
Aztn teltek a napok, n szinte mindig az kosknl lgtam, ugyanis a mi albink is kirlt kzben, s ht egyedl se akartam lenni, meg ht amgy is szeretek ott lgni. kos, nehogy azt hidd, hogy miattad. Mg is csak van nlatok Wii, Xbox na meg most mr PS2 is. :P :P :P :P :P :P :P :P
Viccet flretve tnyleg elg sokat lgtam nluk. Rendszeres program volt a dleltti bevsrltra Nikivel, aztn meg vissza, fzcskzs vagy csak simn henyls a kanapn filmet, tv-t nzve, vagy ppen tnyleg jtszva valamin. s taln ezek a pillanatok dagasztottk bennem az elhatrozst akkorra, hogy ksbb tettek kvettk. Ugyanis mindig is bennem volt, hogy kne venni egy konzolt, de valahogy gy voltam hogy akkor monitor is kne, meg gy is csak 7vgn van valamicske szabadidm, stb. Vagy csak egyszeren lusta voltam. Na de tegnap, azaz szombaton elmentnk szakrbe. Zsolt ugyanis laptopot szeretett volna venni (vagyis vett is) s ht mint gondolom ti is tudjtok, az angol font egy kicsit vesztett tndklsbl, ami annyit jelent, hogy egy az egybe vltjk. Az rakat azonban nem nyomtk mg fel, ami megint csak annyit jelent, hogy jval olcsbban meg lehet kapni, mint nlunk. Szval innen jtt az tlet, hogy menjnk fel. Addigra mr annyira buzgott bennem a tettvgy, miszerint vennem kell egy konzolt, hogy n gyorsan be is vltottam vagy 300 fontot, hogy tuti elkltsem az sszeset. s ht meg is talltam ott a szmtsaimat, hiszen a trrl n konkrtan egy tv-monitorral:


s egy xbox-val trtem haza. Persze a tra nem csak nekem lett sikeres, hisz Zsolt bartunk is rtallt a maga igazra azaz laptopjra. Kb. sproltunk az ton vagy 500 eurt ketten.
Amgy ha valakit az utazs is rdekelne, akkor sajnos ki kell hogy brndtsam, mert szerintem nem volt szp. Belfastban voltunk ugyanis, s ht szerintem kifejezetten ronda vros. A bels terletek gy ahogy, de azt is csak a bevsrlkzpontnak ksznhette, mert az tnyleg szp, s elg furn volt megcsinlva, na de errl mg majd rok egy bejegyzst, ha meglesznek a kpek is a harmadik utaztl, ugyanis csak jtt, mint turista, minket csak az ruk rdekeltek. :D

U.i.: Ma sikerlt felkerlnm az xbox live-ra is kos klcsn wifijnek ksznheten. Ha minden igaz, akkor egy-kt hten bell mr lland ltogat leszek, szval mostantl ha valakinek hinyzik pr pofon az arcba, az nyugodtan keresse 'Dr Joo T'-t s megkaphatja a sebszi pontossg head shoot-ot :D
8 komment

[35] savoo
Jan 05., Monday 10:41 #8
dv a klubban.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[61] Invi
Jan 05., Monday 10:21 #7
Vlasz Npeti (#5) zenetre
Az is j, melbam azt hasznlom.
[27] Aky
Jan 05., Monday 9:44 #6
Gratula itt is
PSN : Aky82Hun
[35] Npeti
Jan 05., Monday 0:21 #5
Vlasz Joo T (#4) zenetre
Szmokat ismerem engem szemlyes tapasztalatok rdekelnek. Igazbl n a 26 colos vltozatt nztem ki magamnak majd egyszer beszerzend cmsz alatt, de az nem most lesz. Addig bekell rnem a mostanival (igaz az is samsung), br mg boxom sincs.
[4] Joo T
Jan 05., Monday 0:12 #4
Konkrtan ez egy 20'' samsung t200hd. Tapasztalatok? J. Bvebben? Nagyon j.
Nem nagyon tudok mit mondani, hisz egy napja hasznlom, s ht nekem bejn. Nem vagyok egy hardverbuzi, szval nem tudok semmilyen szmokkal doblzni, csak szemlyes tapasztalattal, ami meg majd szp lassan kialakul. Az azonban mr most nagyon tetszik, hogy nem kell semmilyen talakt az xbox-hoz, gy egyszerre r tudom dugdosni a laptopomat, meg a konzolt is, ugyanis grafikai munkkhoz is hasznlni fogom, s gy nem kell kbelezgetni jobbra-balra. Az meg hogy tv is, az hab a tortn.
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
[35] Npeti
Jan 04., Sunday 23:58 #3
Ez egy T szris monitor ugye? Megoszthatnd majd a tapasztalataidat mert n is ezt a tpust nztem kifejezeten az xbox miatt.
[62] casper007
Jan 04., Sunday 23:50 #2
J jtkot hozz? Ez milyen Samsung monitor? Nagyon jl nz ki.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[111] dreampage
Jan 04., Sunday 23:50 #1
Na ht elre is j jtkot az Xbox 360-hoz.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Szerepjtk, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Trsasjtk, Szerepjtk, Zene (hallgatom), Knyvek, Bulizs, Bartok, Programozs, szs, Foci, Kzilabda, Kosr, Korcsolya, Extrm sportok, Bicikli, Atltika, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live