[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5160 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103446 kreditet gyűjtött

2008 December
21:06 C&C Red Alert 3: A kiegészítő
Minden C&C játékhoz jelenik meg legalább 1 kiegészítő, és természetesen mindegyik az eredetit követő évben. A semmin kívül sok konkrétum ugyan még nem derült ki, csak hogy jelenlegi állás szerint Uprising címmel fog megjelenni, és az egyik nekem tetsző teória szerint, Yuri felemelkedését jelenti, ami azért is lehetséges mert korábban is tervezték Yuri visszatérését.

Ezenkívül olyasmiket lehet hallani, hogy szakítanak a hagyományos kiegészítőkkel, és a rajongói igényeket figyelembe véve, olyan darabkákat adnának amikre igény van. Multplayer pálya kell? Azt kaptok. Single kampány? Akkor azt. Hogy a kettő mennyire függ össze, nem tudni, de ha csak nem találom bökték a szótárból a következő expanzió címét, akkor nincs. Viszont megjegyzem, annak idején a Tiberium Warsnál is több kiegészítőt rebesgettek, és még se így lett.

Én mindenesetre csak 1, azaz egyetlen egy dolgot kérek az EA-től, hogy ha esetleg megint szemét módon külsősöknek adják a munkát, akkor legalább ne akarják eltusolni, és névtelen négerekkel átverni a rajongókat, mint múltkor is.
0 komment

carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live