[4] Joo T (offline)

Átlagos

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Tapolca

4661 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4545 kreditet gyűjtött

2008 November
20:23 Az első két hetem
Igen tudom, csak holnap jár le a két hét, de akkor is...
Hát az ígéretemet nem tudtam betartani, miszerint majd beszámolok a kinti interjúkról, hiszen összesen egyen voltam csak, de az az igazság, hogy nem is bánom a dolgot. Mindenesetre lehúztam már két hetet, szóval egy-két dolgot meg tudok osztani veletek.
Hol is kezdjem. Hát igen, a munkatársak. Tulajdonképpen a cégben 4en vagyunk. A főnök ugyebár, egy másik ír srác, egy lengyel, illetve én. A főnök jó fej, úgy néz ki, kifogtam, hisz a programozáshoz nem igen ért, mindig tőlem kérdezi, hogy mi mennyi ideig tart, szóval tulajdonképpen azt mondok amit akarok. Persze mindig többet mondok, mint amennyit igazából gondolok, hisz sosem lehet tudni milyen problémába ütközik az ember, na meg így legalább normális tesztelésre is van idő. De így is eddig minden válaszomra csak azt mondta, hogy az nagyon jó. Hát igen, nem a gyorsaságukról híresek az írek, ha belegondolok. Kicsit olyan hej, ráérünk arra még típusúak. A főnöknek van egy tesója is. Hogy melyik az idősebb, azt ne kérdezzétek, mert én először azt se vettem észre, hogy testvérek, ugyanis szerintem teljesen máshogy néznek ki. Ezek után meg nem merek tippelni sem. A testvérének meg ajtó business-e van, konkrétan mindenféle ajtókat szerez be, azt abba rózsaablakoktól a sima díszített üvegekig mindenfélét csinálnak a megrendelő íze-kedve szerint. És hát a történethez tartozik, hogy az a banda is ott dolgozik, szóval tulajdonképpen nem négyen vagyunk ott, mint az elején említettem, hanem olyan 10en, na de ők tulajdonképpen más cég, szóval ...
Na de a főnöknél tartottam. Szóval igazán kifogtam, és most nem csak a fentebb említettek miatt mondom, hanem mert többek között most hétfőn leült velem beszélgetni, hogy hogy érzem magam, milyen volt az első hetem, van-e valami problémám, valamint volt hogy már nem egyszer hozott be nekem kv-t, szóval egy kicsit fura volt nekem. Nem ilyen főnökökhöz szoktam. Ok, lehet, hogy csak az elején ilyen, de akkor is. Szerintem nem sok mindenki mondhatja el ezt magáról. Nemsokára lesz is valami karácsonyi party, majd meg is kell kérdeznem, hogy hol pontosan, mert egyszerűen nem értem amikor mondják. Az biztos, hogy valami kastély a neve, de gondolom ez valami hotel vagy pub lesz, mert hát van belőle dögivel. Például a jó kis Church (templom) kocsma, ha emlékeztek még rá. Na de ez még messze van, 3 hét.
Azt akkor a többiek. Szóval van még egy ír srác, aki a sales-es. Ő egész nap ügyfelek után kajtat, telefonál, és hát meg kell hogy mondjam jól csinálja. Egyszer-kétszer sikerült már együtt kimenni a buszmegállóhoz, és hát nem nagyon jutottam szóhoz. Be nem áll a szája. Persze neki ez kell, jó kis beszélőke.
Aztán van a lengyel gyerek, aki mint designer lett kikiáltva, bár szerintem minden, csak nem designer. Persze nem rossz, de messze van egy designertől, vagy ne agy isten egy grafikustól. Volt szerencsém már dolgozni grafikussal, és meg kell hogy mondjam egy áldás. Viszont jó fejnek tűnik lengyel létére, és hát most úgy tűnhet a szavaimból, hogy béna, ez azért nem igaz. Nem rossz, csak hát nem is jó.

Tulajdonképpen ennyi lett volna a rövid kis beköszöntőm. Ha esetleg valakit valami külön még érdekelne, akkor csak írjatok. Ha meg nem, akkor is. :)
3 komment

[59] Alwares
Dec 26., Friday 13:22 #3
Én is ilyen designer szeretnék lenni, csak hát én jó is szeretnék lenni
Még meg kell tanulni, most már érzem nem úszom meg a programozást...
.titanic {float: none;}
[19] Eru
Nov 21., Friday 8:14 #2
Jó is az, ha az ember azt csinálhatja, amit szeret, és még hagyják is dolgozni.... remélem, ez a későbbiekben sem fog változni.
[25] Yip Man
Nov 20., Thursday 21:45 #1
Igazán ritka jó főnököt foghattál ki.
Az én apám főnökei... jujj...
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Szerepjáték, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Szerepjáték, Zene (hallgatom), Könyvek, Bulizás, Barátok, Programozás, Úszás, Foci, Kézilabda, Kosár, Korcsolya, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live