[7] olin (offline)

Jópofa - Elvetemült - Színes

Ő egy 31 éves lány és itt lakik: Budapest / Budapest

4356 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 9442 kreditet gyűjtött

2008 September
20:49 Helyzetjelentés (ínyencségek az ELTÉről)
Szeretjük az egyetemet (na persze, vizsgaidőszak előtt hogy a fenébe ne), sok a poénos helyzet + a jó arc, meg az órák többsége sem olyan borzalmas.
Ma is pl. sikerült feldobni némelyest a nyelvtudomány órát (a tanárnővel semmi baj, de konstatáltuk a csoporttal, hogy mindig mindeki elveszti a fonalat délután háromkor, és bambulva mered maga elé, míg tanárnő magyarázza a linguistic phenomena-kat). Igaz, hozzá is szóltam (többször....) az órához, elmondani már nem tudnám, miről volt szó (avagy mihez szóltam hozzá). Egyszer rá is kérdezett tanerő, a duplafonetikus izéről beszélek... na mondom bevallom, nem tudom :D

Mondjuk az óra csúcspontja az lehetett, mikor agyhalál állopotom közepén megkért rá tanárnő, definiáljam a farkast (az állat, ismerjük mind...). Én meg mit mondhattam volna?
"Az állat, amelyik úgy csinál: Úúúúúú..."
Röhögőgörcs a csoport részéről, mondani se kell.

IT előadás viszont.... halk na. Meg elég érdektelen. Plusz fenn van a neten az anyag, tehát szerdán sokáig alszom :P
Plusz: nem nagyon állom, hogy gólyatársaim állandóan (főleg múlt héten) 10oldalakat voltak képesek a "Légyszi küldjetek jegyzetet, nem voltam az órán, itt a mailcímem: tudatlanka@n00bmail.hu!" - sémájú postokkal teleszemetelni.
...
Mikor még a prof is azt mondta, hogy első órai jegyzet nem húsbavágó....
Ha ez rendes fórum lenne, én meg mod, letiltanám az első évfolyam harmadát.

De most tényleg, mennyi IQ kell ahhoz, hogy rájöjjön: nem szolgálják ki, inkább írjon annak az emailjére (megtudhatja, ha rákattint az illető nevére a hsz-e fölött...), aki azt mondta, ott volt előadáson... de nem. "Kérek jegyzetet, a mailem..."
Komolyan, nevetséges. Ezt meg is mondtam, aztán én voltam a hülye. De ez alap. :D

Azért vannak jó arcok is, pl. a Veronika, de többen mások is, és nagyon jókat szoktunk dumálgatni.

Csak ez a fene idő ne lenne ;______;
Érzem már a torkomban (sztem lakótársakól kaptam el) fórmálódik már egy kis torokgyuszi (erről jut eszembe a Kiss Ádám féle: bicsi-bocsi mega lelkifurka :D). De ennyi ember közt elkerülhetetlen.
Vagy mondjuk inkább most legyen rossz idő, mint conon! :o

Ó, a conos jegyvételi mizéria sem semmi.
Aki véletlen nem tudná: a helyszínen szombaton lesz vagy 1500 jegy (hivatalos info de most nem linkelgetnék a MAT fórumára), szal tolakodjon és valsz. kap. Jegyüzérnek kéne ilyenkor állni :o

Cosplay meg kész (vagyis majdnem - még szalagot kell a csizmáimra fércelni). Múltkor utolsó simításként megvettem a kékesfekete (..... ez volt az egyetlen fekete....) hajszínezőt. De remélem kijön rendesen, ugyanis a jelenlegi (barna) hajammal semmi de semmi gondom. Nade azért mégis, a cosplay kedvéért hozni kell áldozatokat.
Múltkor jött még meg cosplaytársam platinaszőke parókája Hong Kongból, amit egyúttal fel is próbáltam. Hát, betegül néztem ki derékig érő szőkeként (sötét szemöldökökkel meg minden XD)... de akinek rendeltem, jól áll, és hihetetlenül örült neki (meg ugye én is). ^________^

Továbbá tapasztalom, hogy itt az egyetemen tök gyorsan telik a hét. Nem vagyok elhavazva órákkal (hetente 11 x másfél óra, de ugye egyes előadásoknál a jegyzettel jobban járok...), délután is pörög az élet "itthon", az este meg fene hamar eljön.
Ó és pénteken visszalátogatok gimimbe, mert már hiányoznak a tanáraim. Főleg angoltanárnőm, vele egy kis komoly szakmai dumát is szeretnék beiktatni, igazán megtisztelne, ha a nemhivatalos mentorom lenne vagy valami hasonló, még ha nem leszek tanár (állami intézményben biztos nem, nyelviskolában talán, abban neki pedig sok tapasztalata van), akkor is. Furcsa, hogy régen annak örültem, ha egy-egy pesti ismerősömmel találkozhattam, most ugyanígy vagyok azzal a tanárnővel, akit régen minden nap láttam... :o

Nagy szívfájdalmam, hogy holnap éjjel lesz egy ELTE buli, és bár nem vagyok nagy partiarc, szívesen kimentem volna a haverokkal, meg egyáltalán, ismerkedni (mert azért az évfolyamon kívül nekem nincs egyelőre sok lehetőségem ezt megtenni), de ugye másnap Alma Mater, oda meg nem mehet az ember kialvatlanul (azt nem mondom, hogy másnaposan, mert konstatálnom kellett valamelyik éjjel egy buliban, amire Edit rángatott el, hogy hiába a sok sör és két "lövet" tequila, meg a rengeteg karaoke, másnap a kialvatlanság volt az egyetlen gondom - átkozott is Edit meg Kriszti, rekedten és fájó fejjel, felfordult gyomorral, de átkoztak :P szóval konstatálnom kellett, hogy valamely szinten bírom az alkoholt. Hülye azért meg nem vagyok, nem stílusom minden sz*rt összeinni, szóval jó ez így nekem).

Egyébként azontúl hogy Pets zsúfolt és ribanc büdös (bleh...), szeressük, mert mindent megkapok, amit akarok, és ha kutakodok, rohadt olcsón tudom megkapni. (Na igen, csak Veronikának keresek tegnap óta valami apróságot szülinapjára, és nem találtam semmit... -.-")

Hideg, takarodj! Conon vasárnap eshet meg minden (szórólapozni fogok előreláthatólag! :o ), csak szombaton ne! (Bár jobban belegondolva, mivel a jelmezem egy nagy fekete kapucnis kabát, annyira nem hatna meg, de másokra is gondolok *kis glória a fej fölött*)

Na eleget téptem már a szám, jöjjön még egy vid azoknak, akik nem ismernék. (Az írástechnika tanárunk mutatta nekünk múlt héten :) )
2 komment

[11] syabi
Sep 18., Thursday 9:47 #2
megható volt ez a video
sok különböző ember/népcsoport és mégis mennyire egyformák!
jó ilyet látni ebben a világban,
köszi olin!
gamertag: syabioHUN "Az ízlés nem vita kérdése!"
[62] casper007
Sep 18., Thursday 0:08 #1
Ilyen az egyetemi élet.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
olin
"Nem tudom, de kérlek próbáld meg tarkónlőni magad."
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
Nintendo DS
Kedvenc játék-műfajaim
Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Online RPG, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Játék zsebkonzolon, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Grafika, rajzolás, Email, Letöltés, Fórum, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Basara
(offline)
DarkVenom
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
Rudymester
(offline)
Messiaskii
(offline)
Final Doom
(offline)
GameBoyGirl
(offline)
KuCz
(offline)
Roni
(offline)
Lione
(offline)
shearer
(offline)
Doom
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)