[5] DANTE (offline)

egy 33 ves fi s itt lakik: /

5046 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 5465 kreditet gyjttt

2008 September
17:46 Coming Soon...
Az szi PlayStation jtkknlat
Beksznttt az sz, megkezddtt a tants, a munka, az let a nyugodt nyri pihenbl egy gyorsabb ritmusba vlt t, nincs ez msknt a PlayStation vilgban sem, a nyri "uborkaszezont" egy izgalmas, jtkokban bvelked idszak kveti. Az albbi sszefoglalban sz lesz az elkvetkezend hrom hnap leginkbb figyelmet rdeml jtkairl, mr ami a PS2, PSP s PS3 (PSN) platformokat illeti. A knny ttekinthetsg vgett hrom hnapra lebontva lesznek bemutatva a klnbz cmek.

Szeptember:

Yakuza 2

Tbb mint 1 v ksssel, de vgre megjelenik angol nyelven is a Yakuza 2, melyben tovbb folytatdik az eld trtnete. A jtkban ismtelten Kazuma Kiryu-t fogjuk irnytani, aki Osaka s Toki vrosban keveredik a tradicionlis japn bnszvetkezet, a yakuza klnok, a helyi rendrsg, s a koreai szindiktus vrre men kzdelmbe. A jtkmenet s az irnyts nem vltozott az eldhz kpest. A jtk egyben az utols nagy PS2 cmnek is tekinthet 2008-ban, a mr 8. vt tapos konzolon.


platform: PS2
megjelens: szeptember 9.

Buzz! Quiz TV & Buzz! Master Quiz

Akik knnyed kikapcsoldsra vgynak, azoknak rdemes lesz kiprblni a legjabb Buzz! kvzjtkokat, melyekben tbb mint 5000 krdsre kell tudnunk jl vlaszolni a sport, a tv, a mozi, az letstlus, a popkultra s szmos ms tmakrben. A Quiz TV PS3-ra, a Master Quiz pedig PSP-re rkezik. Elbbi jtkot egyszerre 4 f, online pedig 8 jtkos is jtszhatja a specilis vezetknlkli buzzer irnytk ltal, mg a hordozhat verzival akr hatan is versenghetnek.


platform: PS3
megjelens: szeptember 23.

Oktber:

Midnight Club: Los Angeles & LA Remix

Los Angeles vrosba invitl az jszakai autversenyzsre buzdt klub, mely tbb mint 40 autt s motort knl a legismertebb mrkk modelljei kzl. A jrmvek ngy kategriba: luxus, egzotikus, izomaut s tuning lesznek sorolva, melyeket teljesen szabadon alakthatunk kvl bell a klnbz alkatrszek felhasznlsval, hogy aztn mi legynk a vros legjobb pilti. jdonsg lesz a jtkban az gynevezett EMP, ez egy olyan berendezs, amely elektromgneses impulzus ltal lelltja az ellenfl motorjt menet kzben.


platform: PS3, PSP
megjelens: oktber 7.

MotorStorm: Pacific Rift

A sivatagos s szikls vidk plyit maguk mgtt hagyva a MotorStorm versenyzi ezttal egy vulkanikus sziget dzsungel bortotta ttalan tjain folytatjk az rletes versenyzst. A sokkal lettel telibb vidken ismtelten 16 versenyz kzdhet meg online, illetve 4 fs split-screen multi is van. Az ismert jrmveken tl jdonsg a mindenen tgzol Monster Truck gpek megjelense.


platform. PS3
megjelens: oktber 7.

SOCOM: Confrontation

Az ismert taktikai akcijtk legjabb rsznek jelenleg folyik a bta tesztelse, a Confrontation teljes egszben az online jtkra fkuszl, egyszerre 32 jtkos harcolhat a legismertebb elit katonai alakulatok brbe bjva szmtalan j hbors vezetben. A jtkosok s a klnok teljestmnyket rszletes statisztikk ltal kvethetik nyomon, a harc kzbeni kommunikcit pedig a jtk Blu-ray verzijhoz csomagolt Sony PS3 Bluetooth headset knnyti meg.


platform: PS3 (PSN & BD)
megjelens: oktber 14.

BioShock

A msodik vilghbor vgn Rapture vzalatti vilga, maga volt az utpisztikus paradicsom, azonban a genetikai ksrletek slyos kvetkezmnyekkel jrtak, a mutldott sejttenyszetek vrusknt fertztk meg az ott lakkat, akik maguk is mutldva egyms kezdtk el puszttani. A jtk hse egy lgi baleset tlljeknt kerl ebbe a vilgba, ahol clja ismtelten a tlls lesz. A PS3 verziban megjelenik egy j ellenfl s lesz egy j, Survival nehzsgi szint is.


platform: PS3
megjelens: oktber 21.

LittleBigPlanet

Nem tlzs azt lltani, hogy a Media Molecule virtulis jtsztere az szi PS3 jtkknlat legnagyobb figyelmet kap s legnagyobb rdekldst kivlt cme lesz. A karakterek a sackboyok s sackgirlk, akiket mi magunk krelhatunk meg, st az 50 alapplyn tl sajt magunk is kszthetnk plykat, melyeken aztn trsainkkal egyttmkdve gyzhetjk le a pici zskfigurk el grdl akadlyokat s fellenfeleket.


platform: PS3
megjelens: oktber 29.

PSN Collection Power & Puzzle Pack

A Sony legsikeresebb, PSP-n is jtszhat, eddig kizrlag PlayStation Network-n elrhet jtkait oktberben UMD formtumban is megjelenteti, kezdetben kt csomag lesz, a Power Pack a flOw, a Beats s a Syphon Filter: Combat Ops, a Puzzle Pack: a Go!Sudoku, a Go!Puzzle s a Lemmings jtkokat fogja tartalmazni.


platform: PSP
megjelens: oktber kzepe s vge

SingStar Vol. 2

Az egyik legsikeresebb PlayStation jtkszria legjabb felvonsa PS3-ra rkezik, mgpedig az els rsz kzvetlen folytatsa lesz jabb 30 dallal a lemezen, valamint a PS2-es verzikkal val kompatibilitssal. A jtkban jdosng lesz a Harmony Duet md s a PSP Remote Play tmogats. Akik szeretnek nekelni, azok egy remek partyjtkot fognak ismtelten kapni.


platform: PS3
megjelens: oktber 28.

november

Resistance 2

A Chimera hordk most mr vgrvnyesen vilguralomra akarnak trni, Nathan Hale-t irnytva ismtelten fel kell vennnk a hatszemek ellen a harcot klnbz hadszntereken, mint pl. San Fransisco vagy London. A jtkban az j fegyverek mellett megjelennek j ellenfelek is, mint a mr ltott Leviathan. A jtk trtneti vonalt akr 2 jtkos is vgigjtszhatja kooperatv mdban, ugyanakkor szinten egyttes ervel online akr 8 f is egytt mkdhet, tovbb a klasszikus multiplayer csatrozsokban 60 PSN felhasznl is egymsnak eshet. Aki pedig klnlegessgre vgyik, azoknak elrhet lesz egy Collector's Edition is, melyben tbb extra is helyet kap.


platform: PS3
megjelens: november 4.

Valkyria Chronicles

Az SRPG rajongknak bizonyra rdekes lehet a SEGA ltal fejlesztett Valkyria Chronicles jtk, mely az 1930-as vek Eurpjban jtszdik, ahol kt birodalom ll hadban egymssal. A jtk egyik klnlegessge a CANVAS motorban rejlik, melynek ksznheten olyan kpi vilg trul elnk, mintha csak egy vzfestmnyt nznnk.


platform: PS3
megjelens: november 11.

Mirror's Edge

A DICE legjabb jtka az FPS mfajt kvnja megjtani, melyet gy kvnnak megvalstani, hogy elhagyjk az ilyen jtkokra jellemz folyamatos tzharcot, helyette a fhsnt (Faith) irnytva a felhkarcolk tetejn kell az informcit eljuttatni a clba, folyamatosan futni s ugrlni fogunk lpcskn, gerendkon s ms egyb platformelemeken, s hogy merre megynk, az csak rajtunk mlik, egy plyn tbb alternatva is rendelkezsre fog llni. A PS3 verzi teljes SIXAXIS mozgsrzkels tmogatst s exkluzv letlthet tartalmakat kap.


platform: PS3
megjelens: november 11. (?)

WipEout HD

Hosszas vrakozsok utn vgre megjelenik az els PS3-as WipEout jtk, mely Full HD 1080p felbontst tmogat. A SIXAXIS tmogatst lvez irnyts j magassgokba emelheti az antigravitcis versenyzst. A PSP-s vltozatokhoz hasonlan ehhez is lesznek letlthet tartalmak, j versenyhajk, plyk s skinek, valamint lesz custom soundtrack is.


platform: PS3 (PSN)
megjelens: november?

Lesz mibl vlogatni, mindenkinek j jtkot!
3 komment

[64] DarkVenom
Sep 09., Tuesday 21:11 #3
Valkyria rdekes lehet, de inkbb a tl/2009 lenne rdekes...
Thrills, Chills, Kills!
[5] DANTE
Sep 08., Monday 21:32 #2
Vajon mirt nem ltszik a bejegyzs vge, a Mirror's Edge-rl is rtam pr sort, meg a kpek is hinyoznak?
[1] DoberMann
Sep 08., Monday 21:11 #1
A Bioshock nlam ktelez vtel lesz. Meg majd a Resi 2 is
PS3 ID: DoberMann-HU
DANTE
DANTE mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Id
(offline)