[21] Lonewolf (offline)

Jpofa - Pongyilkos - Jlnevelt

egy 30 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Baja

4689 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 41208 kreditet gyjttt

2008 augusztus
10:29 Castle Crasher demo
Tegnap volt szerencsm kiprblni a Castle Crasher RPG/Beat em Up jtk demo-jt.
(Rszletes beszmol beljebb)
Mr rgen felfigyeltem a jtk egyedi grafikjra, ami nagyon megtetszett.s mivel hogy nagy rajongja vagyok a Beat em Up mfajnak, gyorsan le is rntottam a demo-t Live-rl hogy megnzzem magamnak a jtkot.

Miutn az egyszer fmen utn, elindtom a story mdot , 4 karakter kzl kell vlasztanom, ezek csak varzslatukba trnek el egymstl. A 4 klnbz elemet kpviseli , gy mindenki megtallja a magnak legszimpatikusabbat.

Mr a jtk els kocsmai jelenete rgtn mosolyra hzta a szmat ami meg is adta az alaphangulatot. Miutn elsalyttottam a rendkvl egyzer irnytst a Pub-ba mentem is ki a csata mezre gyakni.
Nagyon hangulatosak a harcok, ltvnyos combo-k illetve varzslatok. Klnbz elhallozsok az ellenfeleknl, vr a csatamezn, mindenfele halott katonk, kzd segttrsak, a harcok a httrbe is zajlanak folyamatosan. sszessgbe nagyon szpre, hangulatosra sikeredett a jtk megvalstsa.

RPG mivoltjt a vltoztathat felszerelsek, item-ek s a karakter fejlds adja. Fegyvernk befolyssal lehet az erssgnkre, gyorsasgunkra, vdekezsnkre s a varzslatunkra is. Item-eknl a szoksost kapjuk amit egy RPG jtknl vrhat, HP/MP nvel-k, de akr egy msodlagos fegyvert is betehetnk az inventory-n keresztl pl.: j-at. Persze a fejldsnl nem kell semmi komolyra gondolni, a ngy alapkpessgnk erssgt folysolhatjuk be minden egyes szintlps utn (erssg, vdekezs, gyorsasg, varzslat).

Termszetesen multiplayer is kerlt a jtkba, 4 fs co-op illetve offline jtkra van lehetsgnk, ami mg jobban megdobja , az gy se alacsony jtklmnyt.

Nem csak egy fle jtk md szerepel a jtkba. A story-n kvl kapott mg egy Arena md-ot ahol egymssal vagy a gp ellen mrhetjk ssze erinket, illetve van mg egy, de az sajnos nem derlt ki a szmomra hogy micsoda :)

Sajnos a prbaverzibl nem derl ki a jtk szavatossga, de egy kis utna olvass utn rjttem hogy ezt a rszt sem illeti panasz. A stlushoz kpest hossz, rendkvl vltozatos plykon, emlkezetes szitucikon s lvezetes boss harcokot vvhatunk majd.

Egyedli gyenge pontjnak a hangokat tudnm felhozni, elg egyszerek, de viszont azok tkletesen illenek a jtkhoz.

Teht sszessgbe nagyon lvezets knnyed kikapcsoldsra tkletesen alkalmas jtkot kapunk. Leginkbb a Knights of the Round SNES-es klasszikusra tudnm hasonltani, csakhogy ez annl jval ponosabbra veszi a figurt. Beat em Up rajngknak ktelez, mert ennl jobbat mostanba nem kaphatnak. De aki egy kis knnyed kikapcsoldsra vgyik annak is mindenflekppen rdemes kiprblnia.

Sajnos az ra igen vaskos 1200 MS points-ba fj, de ennek ellenre olyan lmnybe lesz rszed amit nem minden kap az ember Live arcade-on.

n se habozok sokig meg is veszem rgtn ;)
1 komment

[21] Ordel
aug 29., pntek 14:08 #1
Egyetrtek, n mr meg is vettem! Zsenilis jtk.
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
Lonewolf
PS ID : KernyaB
Ezeken a platformokon jtszom
Playstation3
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Trsasjtk, Jtk zsebkonzolon, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, Mozi , Bartok, Billird, Email, Letlts, Frum, Internetes magazinok, szs, Foci, Korcsolya, Napozs, Bicikli, Ping-pong, Body buiding
Bartok, ismersk
zs0lt1
(offline)
Kuresz
(offline)
Narnak
(offline)
Pusztt
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Npeti
(offline)
Sundesz
(offline)
shearer
(offline)
igni
(offline)
river
(offline)
ssj4vegita
(offline)
Vivien
(offline)
OneK
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
Amy
(offline)
domzi
(offline)