[37] carville (offline)

Segít?kész - Vidám - Hisztis

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Balatonalmádi

5152 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 103446 kreditet gyűjtött

2008 August
16:29 Red Alert 3 béta: 1.03 patch
Ugyan még mindig úgy érzem magamat mint Kyle amikor Cartman vidámparkot vett 1 millió dodóból, leszámítva hogy most a saját pénzemből vettek vidámparkot, aranyér helyett az allergiám újult ki, meg eddig se hittem istenben. De mivel ez mégiscsak a Gamer365 inkább itt egy kb senkit se érintő hír, hogy az oldal szellemével megegyező tartalom kerüljön ki a címoldalra, ha már kiemelt ez a blog.

Nem régiben ugyanis megjelent a Red Alert 3 bétához az 1.03 patch, ami laza 840 megányi javítást hordoz magában. (Megjegyzés: maga az alapváltozat, az 1.00-ás béta összesen volt 860 mega)
A bétában levő letöltővel bűn lassan jött de kb 1 óra után mire a feléhez ért találtam egy rendes linket ahonnan rendesen jön, most 10 perc alatt van 70%-nál.
A méretéből adódóan rengeteg módosítás került bele, ám inkább a játék egyensúly (tehát egység módosítások) mintsem a bugok javításának szellemében, legalábbis ahogy a Patch Note-ban olvastam.

Ennél talán negyednyivel érdekesebb hír lehet számotokra hogy az Xfire végre támogatja a bétát ami annyit tesz hogy gyorsan és egyszerűen csinálhatok videót belőle, majd ahogy tudom felveszek és átkonvertálok egy saját játszott meccset. Ha lesz kedvem...
1 komment

[35] he7edik.
Aug 22., Friday 16:39 #1
Valami konkrétat írhatnál a módosításokról?
carville
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Billiárd, Letöltés, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live